Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet tatlım kadın çok haklı yazlık olunca öyle oluyor bende gitmiyorum geçen yaz yıldım misafirden ki ben çok severim kapım herkese açıktır ama insan yoruluyor çocuk falanda eklenince inanki bu yaz neredeyse hiç gitmedim geçen hafta sonu sadece gitmiştim iki günlüğüne ama benim normal evimde havuzlu yazlıkta olsam hani tamam ama böyle olunca eşimde misafir seviyor maşallah gelen çok oluyor

İnşallah canım benim valla çok eksiklik hissediyorum gelemediğim için eşimden çıkarıyorum acısını sanki adamın suçu

ınş canım deneyecegım bakalım

başın sağ olsun gülüm rabbim mekanlarını cennet eylesin
senin sevilmeye ihtiyacın var destek bekliyorsun insanlardan , kendini bildiğin insanların için de güven de hissediyorsun sadece, o yüzden daha çok özlüyorsun eski komşularını , sen de o zaman eski komşularını aratmayacak kadar iyi yeni insanların hayatına girmesine niyet et , NİYET ETMENİN GÜCÜNÜ bir bilsen her adımına bile niyet edersin ,niyet et ve hayatıma daha fazla neşe katacak bol muhabbetlerin olacağı insanların girmesine izin veriyorum de sabah kalkar kalmaz söyle bunları çekim yasasını bir çalıştır bir titreşsin ki sana doğru insanlarını getirsin gülüm

Aynen canim bende öyle istiyorum.bakalim kısmet.

Kiz ben seni aradim acmadin ama kendi numaram degildi hayirli olsun kuzummm allah analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallah

Afiyet olsun canim

Valla ben severim oyle isleri ama çalışınca zor oluyor yaa

Sagolasin canimmm amin insallah, numara farkli olunca bilemedigimden donmemisim demekki :)

Hosgeldin cnm

Ah canim cok grcmis olsun az kaldi insallah Allah sabrini verir, son zamanlar gercekten zor oluyor seni cok iyi anliyorum. Saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu :)
Doktor ne diycek soylersin merak ederm

Kizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesef sonra kv gelicek hayirlisiyla

free takıl bari arada gel unutma buraları
Yok uturmuyum hiç kuduruyorum aslında gelemiyorum diye. Canımm valla hepinizi görmeden sevdim ciddi söylüyorum içtenlikle, üzüntünüzde sıkıntınızda Sevincinizde hep kendim gibi hissettimBuralarda olurum inşallah vakit buldukça gelirim

yok bunamıyor ama kulağının teki az duyuyor artık bu sene de kendi yeğeni olan eltime takmış bunasa öyle yapmazdı
teyzesi kurban olsun onları yaradanlara çok güzeller yaaa usluymuş da minnak inşallah hep uslu olur annesine hayırlı evlat olurlar , kiloları da gözün de abartma kuzum zaten artık 3 kilo bile versen ben zayıfladım diye bedenin bangır bangır belli edecek sana daha iyi moral olacak

Sayfanın mor olması cok guzel olmus cok tatlı gorunuyor
ben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
Ahanda gelmis bilee
55 görsem cumaya cok güzel olur valla abla sanırım bu ara hızlı verecek modda degilim yavas yavas gitsin acelem yok
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
1 saat yüzme 120 p.
1 saat yürüyüş 120 p toplam 240 p@bi prenses annesi
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir
Kızlar yarına misafrm var ben uyumadan işlerimi halledeyim yatayim sabaha is kalmasın diorum iyi geceled simdidn yatmadan agirlik basmazsa bakarim mesajalr birikmesin die
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yani aman nazar degmesin
o ne yaaa sabahın 5 in de her gün mü , saat kaça kadar çalışıyorsun mefkuşum
haftasonu yok
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem

Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel
basin sagolsun tatlim

Canım bebeğiniz hayırlı evlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Annelik zor ama çok güzel bir his. Hayırlısıyla büyütürsün inşallah paşayı.

kız pınarımmmmmm senin bebiş doğdu muuuuuuuuuu
allah hayırlı etsin doğumun nasıldı kolay oldu mu ne zaman doğdu bebek ev kalabalıkmış anlaşılan ne diye temizlemeden gitmiş gelenlerrr yavfff ayyy heyecandan çok sordum demi :)))))

Gözün aydin cnm en azindan annenle basbasa kalmisiniz :)) kv gelmek icin acele etmeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…