- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.001
Evet tatlım kadın çok haklı yazlık olunca öyle oluyor bende gitmiyorum geçen yaz yıldım misafirden ki ben çok severim kapım herkese açıktır ama insan yoruluyor çocuk falanda eklenince inanki bu yaz neredeyse hiç gitmedim geçen hafta sonu sadece gitmiştim iki günlüğüne ama benim normal evimde havuzlu yazlıkta olsam hani tamam ama böyle olunca eşimde misafir seviyor maşallah gelen çok oluyorBizim bı tanidik var Antalya'da havuzlu bir ev aldi şakayla karışık ben kendim dinlenecem kimseye hizmet edemem tatil yapan otele gitsin gb konuşunca baştan önlemini almış oldu...
Bende helal olsun dedim çünkü bizim milletimiz arsız ve bencil düşünmez karşı tarafı ..
Biraz yogurt ye tatlim ustunede su ic sisirirÇok açım ya
süt iç gülüm sonra da çok şükür bir bardak sütle bile tıka basa doymuşum gibi hissediyorum diyip gülümse 5 dk bekle ve cidden çok tok hissedeceksinÇok açım ya
İnşallah canım benim valla çok eksiklik hissediyorum gelemediğim için eşimden çıkarıyorum acısını sanki adamın suçuAman dikkat et kendine kuzu bebisinde var senin
Hosgeldin tatlimm
Cumaya kadar dikkat et canim
Afiyet olsun tatlim
Ins tatlim ya
Anladim canim ama gelebildigin kadar gel genede
Benlik degilmis
Cumaya kadar eksi gelir bence canim
Yaaaa hosgeldin ablaaaa nasilsin neler yaptinn
Cumaya eksiye donersin kubram
Aslinda veriyosunda kubram ya niye oyle olduki
Hedef 55 leri gormek ecemmm
Afiyet olsun simdiden cinimm
Ilk zamanlar zorlar canim normal
En son kacta yemek yedin canimÇok açım ya
ınş canım deneyecegım bakalımkonuşamıyorsan alıştırma yap gülüm bir deftere insanlara neler söylemek istediğini duygularını yaz , not al sonra da yavaş yavaş öz güven çalışması yap ben değerliyim
saygıyı hak ediyorum
her zaman ve her yer de seviliyorum gibi olumlama cümlelerini sık sık kendine tekrar et
sonra da rabbim o ağzını sadece yemek yemen için yaratmadığını anlayıp ufaktan hislerini sözcüklere dökmeye başla
yapamam yapamıyorum diye bir şey yok gülüm kendine sınır koyma
başın sağ olsun gülüm rabbim mekanlarını cennet eylesinDediklerinde haklılık payı var .evet annemin babamın vefatı beni inanılmaz duygusal yaptı.yalniz kalmak istemiyorum sanirim.kardeslerimden de uzak olunca ve yazamayacağım baska durumlardan dolayı yalniz kalmaktan korkuyorum sanirim.ben çocuklarımla kendi kendimle de kaliteli vakit geçirmeyi seven biriyim.ama insan özlüyor eski ortamlarını.ki biz öyle sürekli bir araya gelen hergun oturup konuşan insanlar değiliz ki .sınırlar bellidir.zaten çalışan insanlariz.
Aynen canim bende öyle istiyorum.bakalim kısmet.Kaynanan bunuyor olabilir mi ablaa
İnşaallah geçer cnm
İyym çok şükür abla kızlarmda çok iyi. Miniğimde çok sakin huzurlu bi bebek çok şükür kilolarla başm dertte sadece
Bende senin şu anki durumndayım tanımadığm komşular var daha 3 yıl oldu taşınalı herkes kim kime dum duma. Karşılaşınca günaydın demekten aciz insanlar var. Bende 2 yıl sonra kızım 1.sınıfa başlayacağı zaman daha iyi bi semte taşınmayı düşünüyorum evi kiraya verip kiraya çıkıcaz nasipse sizde öyle yapabilirsiniz
Kiz ben seni aradim acmadin ama kendi numaram degildihayirli olsun kuzummm allah analı babali büyütmeyi nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canim
Valla ben severim oyle isleri ama çalışınca zor oluyor yaa
Adı:güzelgünler2019
Yaşı:32
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1/2.5
Emziriyormusun: 10 ay önce bıraktım
Meslek: iç mimar
Şu anda kçalışıyomusun: evet
Boy:169
Kilo:64.6
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :kilolu değilim de biraz vereyim diyorum
Bize kısaca kendini anlatırmısın; çok spor yapıyorum ama bu aralar çok sağlıksız beslendim, 58 kiloydum aralıkta,fazla zayıfım gibi gelmişti ama şimdi düşündüm daha iyi 34 beden olmak daha mutluydum.
Pnrrr-12
Böyle mi kayıt yapılıyor? Ya ben nasıl adapte olacağım umarım elenmem. Bir daha bi okuyayım detaylı bilgileri. Valla kilo vermeyi kafama koyarsam 3 er 5 er veren bi yapım var. Umarım bikaç haftada istediğim kiloya inerim
Ah canim cok grcmis olsun az kaldi insallah Allah sabrini verir, son zamanlar gercekten zor oluyor seni cok iyi anliyorum. Saglikla alirsin insallah kucagina yavrunu :)3 gundur midem cok kotu ya nolduysa anlamiyorum su icsem bile agzima geliyo agriyor gaz oluyor son zamanlarim ama dayanilmaz derecede rahatsizim gece uyku uyuyamiyorum oturarak uyumaya basladim bgn istifar ettimsali kontrolum var belimde kasiklarimda agrilar oluyor oyle iste canim her zamanki sikayetlerim devam ediyor bakalim bizim ufaklik ne zaman gelecek biran once gelsede bende melegimi kucagima alsam sagliklica toparlansak cok yordu beni hamilelik
ahhh asıl cümleyi yazmamışım özürrrrınş canım deneyecegım bakalım
Yok uturmuyum hiç kuduruyorum aslında gelemiyorum diye. Canımm valla hepinizi görmeden sevdim ciddi söylüyorum içtenlikle, üzüntünüzde sıkıntınızda Sevincinizde hep kendim gibi hissettimfree takıl bari arada gel unutma buraları
yok bunamıyor ama kulağının teki az duyuyor artık bu sene de kendi yeğeni olan eltime takmış bunasa öyle yapmazdıKaynanan bunuyor olabilir mi ablaa
İnşaallah geçer cnm
İyym çok şükür abla kızlarmda çok iyi. Miniğimde çok sakin huzurlu bi bebek çok şükür kilolarla başm dertte sadece
Bende senin şu anki durumndayım tanımadığm komşular var daha 3 yıl oldu taşınalı herkes kim kime dum duma. Karşılaşınca günaydın demekten aciz insanlar var. Bende 2 yıl sonra kızım 1.sınıfa başlayacağı zaman daha iyi bi semte taşınmayı düşünüyorum evi kiraya verip kiraya çıkıcaz nasipse sizde öyle yapabilirsiniz
ben mavi fon kullaniyorum göz yormuyorSayfanın mor olması cok guzel olmus cok tatlı gorunuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeterAhanda gelmis bilee
55 görsem cumaya cok güzel olur valla abla sanırım bu ara hızlı verecek modda degilim yavas yavas gitsin acelem yok
tugce hanim menü alalim1 saat yüzme 120 p.
1 saat yürüyüş 120 p toplam 240 p@bi prenses annesi
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))Ay kızlar bakamıyorum yoğunluktan :) bugün de denize gittik kahvaltidab sonra aklıma geldi pazartesi olduğu. Bir de üşüttüm üstüne. Inşallah çocuğa da bulaşmaz. Menümü de yazayım hemen
SABAH 10.30
1 tane tavada yumurta
2 kk peynir
6 adet siyah zeytin
2 bardak çay
Domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 18.40
2 tane mangalda pişmiş tavuk (dünden kalmıştı)
Yeşil soğan
Domates
Su 2 litre
tuuuu tuuu masallahhhhhMefkurem maşallah diyerek oku lütfen
Kahvaltı 11.00
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
1 dilim peynir
Salatalık
5 zeytin
17.00
3 hurmalı 1 kase sütlü yulaf ezmesi
21.00
1 büyük kase tavuk göğüslü azcik peynir koydum salata
1kase yoğurt
3lt su
1 bardak yeşil çay
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))Kızlar yarına misafrm var ben uyumadan işlerimi halledeyim yatayim sabaha is kalmasın diorum iyi geceled simdidn yatmadan agirlik basmazsa bakarim mesajalr birikmesin die
menu guzel tatlimMenumu bıldırıyım
12.30
2 yumurtadan bıberlı omlet
1 kk peynır
7 zeytın
Domates salatalık ıkı dal pırasa
16.00
4 tane kırmızı erık
2 kayısı
1 kase yogurt
19.00
7 kasık taze fasulye
1 kase cacık
3 dal pırasa
Su ıkı lıtrs
40 dk tum vucut egzersız
120 puan @bi prenses annesi
mutlu mesut bi izin gecirdin yaniben de senii canoooommmmmmmmm
ailem gibi olmuşsunuz iyice anladım :))
kv ye büyü yapmaya ne gerek var ki :) değiştim yaydığım titreşimler değişti duruşum konuşmam değişti haliyle bana karşı tavırlar da değişti çok uzun süre durmadım 1 hafta durup 4-5 gün anneme gittim ben yokken doğru düzgün yemek bile yapıp yememiş ana oğul ben de elin kızının eline mi mahkumsunuz yapın yiyiverin gari didim :)) kv ye sen çok şanslısın şükretmen gereken çok şey var tüm oğulların ( 5 taneler) da gelinlerin de iyi damadın da iyi dedim ve sabahtan akşama hint dizisi izlemesine karışmadım, çok karışan oldu mu aman o da onunla eğleniyor işte dedim pek hoşuna gitti :))))
haftasonu yoko ne yaaa sabahın 5 in de her gün mü , saat kaça kadar çalışıyorsun mefkuşum
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistimSpor puanım
@bi prenses annesi
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı
Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
basin sagolsun tatlimDediklerinde haklılık payı var .evet annemin babamın vefatı beni inanılmaz duygusal yaptı.yalniz kalmak istemiyorum sanirim.kardeslerimden de uzak olunca ve yazamayacağım baska durumlardan dolayı yalniz kalmaktan korkuyorum sanirim.ben çocuklarımla kendi kendimle de kaliteli vakit geçirmeyi seven biriyim.ama insan özlüyor eski ortamlarını.ki biz öyle sürekli bir araya gelen hergun oturup konuşan insanlar değiliz ki .sınırlar bellidir.zaten çalışan insanlariz.
Canım bebeğiniz hayırlı evlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Annelik zor ama çok güzel bir his. Hayırlısıyla büyütürsün inşallah paşayı.Kizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
kız pınarımmmmmm senin bebiş doğdu muuuuuuuuuuKizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
Seren gelemiyom diyonda bak aksamdan beri kac mesaj yazdinİnşallah canım benim valla çok eksiklik hissediyorum gelemediğim için eşimden çıkarıyorum acısını sanki adamın suçu
teşekkür ederim bu arada görmemiştim ama yeni geldin sanırım hoş geldin canıminşallah kısa süre de sorunlar da su gibi hafifleyip çözülür gülüm elinden gelen bir şey yoksa boşuna içini daraltma
Gözün aydin cnm en azindan annenle basbasa kalmisiniz :)) kv gelmek icin acele etmeseydiKizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
Mervem su olur yolunu bulur hersey kuzumteşekkür ederim bu arada görmemiştim ama yeni geldin sanırım hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?