Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zeki murende goruyormu
abla anladin iste:)
bende masallah diyim:)
afiyet olsun:)
cok zof ya yeni bi ortama alismak..bende cok zor alisirim.bi kac seneye benimde tasinma durumum var.nasil olcak bilmiyorum

eee bu saatte uyuman lazım ki sabah erken kalkabilesin ama sen hala ayaktasın :)
allah kolaylık versin erken saat olması , alışması zor ama en azından öğleden sonra bitiyormuş yatıp uyuyacaksın mecburen hemen evin işine yemeğe koşturursan bedenin kaldırmaz gülüm

teşekkür ederim bu arada görmemiştim ama yeni geldin sanırım hoş geldin canım
ben 9. takımın demirbaş ama yarışma kısmına hiç katılmayan free üyesiyim gülüm 4 haftadır yoktum memlekete gittik geldik ilgi alanım kısaca bilinç altı kişisel gelişim kuantum düşünce tekniği, insan ilişkileri psikolojisi v.s. olunca öğrenip uygulamayı başardığım kendime uygulamaya devam ettiğim yöntemleri de arada burada paylaşıyorum takımın motivasyon koçuyum

Hafta ici pek is yapamiyom zaten cnm
Isten gelince hemen yemek ayarladim sonra uzandim biraz yarim saat uyumusum
Keske aksamlari erken uyuyabilsem
Ama o zaman günü hic yasamamis oluyorum

enaaaa bana çok lazım o dediğinden

Biraz yogurt ye tatlim ustunede su ic sisirir
süt iç gülüm sonra da çok şükür bir bardak sütle bile tıka basa doymuşum gibi hissediyorum diyip gülümse 5 dk bekle ve cidden çok tok hissedeceksin
Yattm ablalarım mutfakta cevizli kek var aklmdn çıkmıyor bi de yanına gtmiyim dedim
En son kacta yemek yedin canim
Beşte cnm 7de de çekirdk yemiştm
Herşey rayına girer yakında. Dikkatimi çekti de ne güzel seviliyorsn bak teyzelerin filan nerelerden kalkıp geldiler herkes gitmez
Canm misafirlik iyi hoşta senin evi otel gibi kullanmya başlamışlar sende görevli misin ki bu ne böyle biraz mesafe koymalısn arana
Aminn rüyasını görmüştüm ya hayırlı insan hayırlı evlat olacak demiştin
Abartmıym mı ablaa 90 kiloym

haklısınız abla da insan ister istemez epey etkileniyor
elin de olmayan şeylere etkilenme süresi 5 dk yı geçmemeli bence hayatta her zaman önümüze yol ayrımları tümsekler çıkar seçim elimizdedir elimizde olmayan şeyler için vereceğimiz tepkiler de hayatımızı etkiler nasıl tepki vereceğimiz sadece bizim elimizdedir

akşam oğlum ( bu sene liseyi bitirdi üniversite sınavına girdi sonuçlar beklediğimiz gibi kötü geldi) sınava çalışmayacağını üniversite okumayacağını söyledi ki tek çocuğumuz şimdiye kadar dünya para verdik özel okuttuk hatta babası özel üniversite bile okutmak için senelerdir para biriktirdi ama sıpa 1 sene daha ders çalışmak yerine asgari ücretle çalışmak istiyor 20 dk kadar üzüldüm sırf tembellikten ders çalışmak zor geliyor diye tüm hayatını değiştirecek okumayacak diye eşimin ocak ayın da emekliliği doluyor sırf çocuğu okutacağız diye 5 sene daha çalışacaktı ama o da emekli olmaya karar verdi adam haklı sağlık sorunları ve stresle uğraşıyor işleri ağır , şimdi ben buna neden artık üzüleyim evet burukluk hala var ama hemen iş bulup çalışması belki de iyi olacak maddi açıdan çok rahat büyüdü özel sektör de çalışıp para kazanmanın ne olduğunu zorluğu öğrenmesi gerekiyordur belki de benim elimden onun kafasını değiştirmek gelmiyor o zaman ben de daha üzülemem bu kadarrr:) babasından neredeyse asgari ücret kadar harçlık alan sıpam çalışsın bakalım neler olacak :))

Selamlar takım menülerimi yazayım zira devrilecem, oğlanı yatırırken uyuyakalmışım

Saat 9.30
2 haşlama yum.
1dilim peynir
Domates
2 wasa

Saat 14.30
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
5 er tane fındık ve badem
2 kaşık chia tohumu

Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
Çay

45 dk yürüyüş
2.5 litre su
Mefkurem

Kaptanım daha aktif olurum aslında da sürekli hastaneye postaneye gidiyoruz bebelerden evde oturacak bile vakit yok

Zaman ne cabuk geciyor yaaa menümü yazip yaticam kizlar saat gec olmus benim uyumam 1 saati bulur

10.15
3 brezilya cevizi

16.30
4 kofte
Salata
Yogurt

18.30
3,5 kofte
Yogurt
sen yine sıkı yönetim besleniyorsun anlaşılan afiyet şifa olsun , allah rahatlık versin mefkulum

Hafta ici pek is yapamiyom zaten cnm
Isten gelince hemen yemek ayarladim sonra uzandim biraz yarim saat uyumusum
Keske aksamlari erken uyuyabilsem
Ama o zaman günü hic yasamamis oluyorum
en azından gece 11 olmadan uyumaya alışsan bedenin de zorlanmaz

hatırladımmm rüya anlatmıştın :))
aferin kız yattın madem uyu aklından çıkar mutfağı, zayıfladığın da elbise dolabındakileri değiştirdiğini düşün ilk hangilerini elden çıkaracaksın v.s. hayalini kur da uyu gülüm
bu arada valla hiç 90 göstermiyorsun

Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…