- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.021
Zeki murende goruyormu
bende masallah diyim:)Mefkurem maşallah diyerek oku lütfen
Kahvaltı 11.00
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
1 dilim peynir
Salatalık
5 zeytin
17.00
3 hurmalı 1 kase sütlü yulaf ezmesi
21.00
1 büyük kase tavuk göğüslü azcik peynir koydum salata
1kase yoğurt
3lt su
1 bardak yeşil çay
afiyet olsun:)Menumu bıldırıyım
12.30
2 yumurtadan bıberlı omlet
1 kk peynır
7 zeytın
Domates salatalık ıkı dal pırasa
16.00
4 tane kırmızı erık
2 kayısı
1 kase yogurt
19.00
7 kasık taze fasulye
1 kase cacık
3 dal pırasa
Su ıkı lıtrs
40 dk tum vucut egzersız
120 puanFit mutlu anne
cok zof ya yeni bi ortama alismak..bende cok zor alisirim.bi kac seneye benimde tasinma durumum var.nasil olcak bilmiyorumSpor puanım
Fit mutlu anne
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı
Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
haklısınız abla da insan ister istemez epey etkileniyorMervem su olur yolunu bulur hersey kuzum
Ekimin dedigi gibi degistiremicegin biseyse bosuna canini sikma
eee bu saatte uyuman lazım ki sabah erken kalkabilesin ama sen hala ayaktasın :)ben mavi fon kullaniyorum göz yormuyor
stres yapicak bisey degil cnm bu civarda dolansan bile yeter
tugce hanim menü alalim
sende takima geldiginden beri yogunsun tatlim :))
tuuuu tuuu masallahhhhh
Aferim kizzz baya iddali bi menü
Bu sana süper eksi getirir
kolay gelsin tatlim sakin misafirlere uyma :)))
menu guzel tatlim
Ama sporuna cardiyo eklersen iyi olur
Egzersizler daha cok sikilasmak icin
Cardiyo kilo vermek
mutlu mesut bi izin gecirdin yaniaman nazar degmesin
haftasonu yok
5.30 da evden cikiyom 6 da basliyom
14.30 paydos
cikmam 14.45 i buluyor
bende bu eve tasindigimizda basta yadirgamistim
Once carsi icinde oturuyoduk simdi merkez disinda
Ama zamanla alisiliyor
Simdi carsida oturmak istemem
Kendini surekli sevmiyorum mutsuzum diye doldurma cnm
Bak bu zamanda ne guzel eviniz varmis
Esin cocugunla mutlu olmaya bak
Sana iyi gelecek hobi edin
Sıkıldıkça buraya gel
basin sagolsun tatlim
ben 9. takımın demirbaş ama yarışma kısmına hiç katılmayan free üyesiyim gülüm 4 haftadır yoktum memlekete gittik geldik ilgi alanım kısaca bilinç altı kişisel gelişim kuantum düşünce tekniği, insan ilişkileri psikolojisi v.s. olunca öğrenip uygulamayı başardığım kendime uygulamaya devam ettiğim yöntemleri de arada burada paylaşıyorum takımın motivasyon koçuyumteşekkür ederim bu arada görmemiştim ama yeni geldin sanırım hoş geldin canım
Hafta ici pek is yapamiyom zaten cnmeee bu saatte uyuman lazım ki sabah erken kalkabilesin ama sen hala ayaktasın :)
allah kolaylık versin erken saat olması , alışması zor ama en azından öğleden sonra bitiyormuş yatıp uyuyacaksın mecburen hemen evin işine yemeğe koşturursan bedenin kaldırmaz gülüm
enaaaa bana çok lazım o dediğindenben 9. takımın demirbaş ama yarışma kısmına hiç katılmayan free üyesiyim gülüm 4 haftadır yoktum memlekete gittik geldik ilgi alanım kısaca bilinç altı kişisel gelişim kuantum düşünce tekniği, insan ilişkileri psikolojisi v.s. olunca öğrenip uygulamayı başardığım kendime uygulamaya devam ettiğim yöntemleri de arada burada paylaşıyorum takımın motivasyon koçuyum
Biraz yogurt ye tatlim ustunede su ic sisirir
Yattm ablalarım mutfakta cevizli kek var aklmdn çıkmıyor bi de yanına gtmiyim dedimsüt iç gülüm sonra da çok şükür bir bardak sütle bile tıka basa doymuşum gibi hissediyorum diyip gülümse 5 dk bekle ve cidden çok tok hissedeceksin
Beşte cnm 7de de çekirdk yemiştmEn son kacta yemek yedin canim
Herşey rayına girer yakında. Dikkatimi çekti de ne güzel seviliyorsn bak teyzelerin filan nerelerden kalkıp geldiler herkes gitmezKizlar bizdede birtek annem kaldi herkez gitti biraz rahatladik bugun banyoyu temizledim cok kotu durumdaydi esim de yardim etti sagolsn. Yarin da mutfak falan girismem gerekim heseyin yeri degismis. Cuma gunu annemde gidiyor malesefsonra kv gelicek hayirlisiyla
Canm misafirlik iyi hoşta senin evi otel gibi kullanmya başlamışlar sende görevli misin ki bu ne böyle biraz mesafe koymalısn aranaYok uturmuyum hiç kuduruyorum aslında gelemiyorum diye. Canımm valla hepinizi görmeden sevdim ciddi söylüyorum içtenlikle, üzüntünüzde sıkıntınızda Sevincinizde hep kendim gibi hissettim❤Buralarda olurum inşallah vakit buldukça gelirim
Aminn rüyasını görmüştüm ya hayırlı insan hayırlı evlat olacak demiştinyok bunamıyor ama kulağının teki az duyuyor artık bu sene de kendi yeğeni olan eltime takmış bunasa öyle yapmazdı
teyzesi kurban olsun onları yaradanlara çok güzeller yaaa usluymuş da minnak inşallah hep uslu olur annesine hayırlı evlat olurlar , kiloları da gözün de abartma kuzum zaten artık 3 kilo bile versen ben zayıfladım diye bedenin bangır bangır belli edecek sana daha iyi moral olacak
elin de olmayan şeylere etkilenme süresi 5 dk yı geçmemeli bence hayatta her zaman önümüze yol ayrımları tümsekler çıkar seçim elimizdedir elimizde olmayan şeyler için vereceğimiz tepkiler de hayatımızı etkiler nasıl tepki vereceğimiz sadece bizim elimizdedirhaklısınız abla da insan ister istemez epey etkileniyor
sen yine sıkı yönetim besleniyorsun anlaşılan afiyet şifa olsun , allah rahatlık versin mefkulumZaman ne cabuk geciyor yaaa menümü yazip yaticam kizlar saat gec olmus benim uyumam 1 saati bulur
10.15
3 brezilya cevizi
16.30
4 kofte
Salata
Yogurt
18.30
3,5 kofte
Yogurt
en azından gece 11 olmadan uyumaya alışsan bedenin de zorlanmazHafta ici pek is yapamiyom zaten cnm
Isten gelince hemen yemek ayarladim sonra uzandim biraz yarim saat uyumusum
Keske aksamlari erken uyuyabilsem
Ama o zaman günü hic yasamamis oluyorum
ben buradayım gülüm ne zaman lazım olursa seslen :)))enaaaa bana çok lazım o dediğinden
hatırladımmm rüya anlatmıştın :))Yattm ablalarım mutfakta cevizli kek var aklmdn çıkmıyor bi de yanına gtmiyim dedim
Beşte cnm 7de de çekirdk yemiştm
Herşey rayına girer yakında. Dikkatimi çekti de ne güzel seviliyorsn bak teyzelerin filan nerelerden kalkıp geldiler herkes gitmez
Canm misafirlik iyi hoşta senin evi otel gibi kullanmya başlamışlar sende görevli misin ki bu ne böyle biraz mesafe koymalısn arana
Aminn rüyasını görmüştüm ya hayırlı insan hayırlı evlat olacak demiştin
Abartmıym mı ablaa 90 kiloym☺
Neden acabasen yine sıkı yönetim besleniyorsun anlaşılan afiyet şifa olsun , allah rahatlık versin mefkulum
Takimda bebesiz bi benle ekim variz bide bekar 2 kizimizSelamlar takım menülerimi yazayım zira devrilecem, oğlanı yatırırken uyuyakalmışım
Saat 9.30
2 haşlama yum.
1dilim peynir
Domates
2 wasa
Saat 14.30
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
5 er tane fındık ve badem
2 kaşık chia tohumu
Saat 18
5 kaşık kavurmalı yumurta
Çay
45 dk yürüyüş
2.5 litre su
Mefkurem
Kaptanım daha aktif olurum aslında da sürekli hastaneye postaneye gidiyoruz bebelerden evde oturacak bile vakit yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?