- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.601
sükür 14.30 yedimeve gitmeyi bekleyeceksin deseneinşallah kontrol sonuçları iyi olur da o kadar aç kalmanı unutursun
düsüncesizlik yapmis gercekten. Ins oturup güzelce konusursunuz. Bu yüzden mi gidiyorsun?dün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum.Mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
afiyet olsundünkü menüm
sabah. 11.00 1 dilim peynir
domates salatalık
öğle yok
akşam 1 mercimek köfte
bol salata
gün içinde 4-5 tane sade orta şekerli türk kahvesi içtim
su 1.5 olmuştr
a.selamSelam kızlar
a.selam berbat bi hava var burdaSelam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
A.selam Evet sayfada cogunlukla sorun oluyor.Slmmm canlarim guzellerim
Dün dış güçler gelmemi engellediisten gelince tam sayfayi actim kk acilmiyor
Sonra kv, benim cocuklar geldi
Onlar gidince mutfagi toparladim cicekleri suladim bi duş aldim
Yine bakayim dedim kk yine kapali
Yattim uyudum artik :)))
80 den 58 e tebrik ediyorum seni! ben de bir senede 78 den 58 inmistim ama babamin kaybi burun amelyati hersey zemin hazirlamisti. gercekten diyetle bu grupla bunu basarmis oldugun icin cok tebrik ederim seni!! boyun kac bu arada? ay kendini cok hafif hissediyosundur kesin ama:))evet kuzum mezunum çok şükür....
süreç benim 80 kg olmamla başladı. baktım olacak gibi değil bu gidişe bir son vermeliyim.
vee 8/5/2018 de diyet yapmaya başladım.
birinci etap 29/9/2018 de benim 65 kilo olamamla sona erdi. sonrasında kurban bayramı vs derken devam edemedim zati.
sonra bir baktım kilom 70 e vurmaya başladı tekrardan. dedim eyvahlar olsun yine 80 e doğru emin adımlarla koşuyorum.
veee 6/3/2019 da tekrar diyete başladım.
58.1 ile 5/7/2019 da mezun oldum.
lakin bir hafta içinde kekler pastalar meyveler havada uçunca 59.8 e çıktım
dedim boğazımı tutayım yine hemen fırlıyor kilom.
neyse ki 19/7 itibariyle 58.5 e düştüm yine.
pazartesi +1 kiloydum tövbe estağfirullah...
bakalım bu cuma ne çıkacağım
regl de oldum
Ben seni yurtdışında oturuyor biliyordum canımKV Türkiye'de değilmiydi abla senin?
Ayrıca biz yarın sabah Konya'ya gidicez sabah çok erken 5 gibi tartilmak zorundayım artı cikicam diye korkuyorum
Bugün tartilmadim ama dün eksideydim az buçuk biseyler
Regl oluyorum sıkıntı yani her türlü
kamadim iste:) 69 larda tasinmistim almanyaya , zamanla 58 e kadar dustum, iste kendim kilo aldim baska sebeplerden dolayi, ama bi faydasi olmadi, simdi diye veriorum. Biraz kilo alsam da sisman durmuyor heryerim kas oldu haliyle:)Nekadar güzel ya maşallah böyle bir alışkanlıkla insan nasıl kilolu kalabilirki
ama soyle de bi gercek var ki, yilbasi ölncesi kurabiyeleri ve paskalya cikolatalari dönemi var burda, 2 hafta kadar suruyo iksii de ve yee yeee aliyor insan valla:) ben öyle alabildim cikoleta kurabiyeyle. ama tirodi bozdumNekadar güzel ya maşallah böyle bir alışkanlıkla insan nasıl kilolu kalabilirki
kuzum bi calissinda görsün bakalim hanyayi konyayielin de olmayan şeylere etkilenme süresi 5 dk yı geçmemeli bence hayatta her zaman önümüze yol ayrımları tümsekler çıkar seçim elimizdedir elimizde olmayan şeyler için vereceğimiz tepkiler de hayatımızı etkiler nasıl tepki vereceğimiz sadece bizim elimizdedir
akşam oğlum ( bu sene liseyi bitirdi üniversite sınavına girdi sonuçlar beklediğimiz gibi kötü geldi) sınava çalışmayacağını üniversite okumayacağını söyledi ki tek çocuğumuz şimdiye kadar dünya para verdik özel okuttuk hatta babası özel üniversite bile okutmak için senelerdir para biriktirdi ama sıpa 1 sene daha ders çalışmak yerine asgari ücretle çalışmak istiyor 20 dk kadar üzüldüm sırf tembellikten ders çalışmak zor geliyor diye tüm hayatını değiştirecek okumayacak diye eşimin ocak ayın da emekliliği doluyor sırf çocuğu okutacağız diye 5 sene daha çalışacaktı ama o da emekli olmaya karar verdi adam haklı sağlık sorunları ve stresle uğraşıyor işleri ağır , şimdi ben buna neden artık üzüleyim evet burukluk hala var ama hemen iş bulup çalışması belki de iyi olacak maddi açıdan çok rahat büyüdü özel sektör de çalışıp para kazanmanın ne olduğunu zorluğu öğrenmesi gerekiyordur belki de benim elimden onun kafasını değiştirmek gelmiyor o zaman ben de daha üzülemem bu kadarrr:) babasından neredeyse asgari ücret kadar harçlık alan sıpam çalışsın bakalım neler olacak :))
tugceeeee masallah cnm sessiz sedasiz ne cabuk verdin
her kuruyemisin farkli faydalari var cnmMefkurem brezilya cevizi almayı bende düşünüyorum.troide iyi geliyormuş .en çok selenyum onda varmış.sende bir değişiklik oldu mu ve nasil temin ettin
gecmis olsun tatlim ne oldugunuda okudumBenim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
zamaninda cok yattim ya simdi acisi cikiyorkaç saat aç kalmışsın bir kaç cevizle nasıl durdun canoom, sen acemi değilsin ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun sabah öğününü destekle biraz valla aklım da kalıyorsun sabahın 5 in de koşturmacaya başlıyorsun diye , bu sabah 9 a doğru debelenerek kalktım ilk aklıma sen geldin bizim hatun kaç saattir çalışıyor bile diye :)
nefsini cuma gunleri körle cnm :)))Abla ben zaten güzel kilo veriyorum öyle aman aman tatlı falan da yemiyorum arada nefsini körlemezsem diyeti min süresi ne kafar sağlıklı olabilirki
kuzum iş yerinde zaten yasak giremiyorumOku oku bitmiyor sayflar :) neyseki son 2 sayfa bu aradaMefkurem nerelerdesin bi işin mi var ablaa
carsamba icin cok guzel hafizeIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Marul
6 zeytin
Çay
1 dilim tbe
Saat 13:00
1 bardak ev usulü limonata şekersiz
Öğle 14
1 küçük kase yarım su bardağı kadar muhallebi
1 küçük sandviç poaca
1 ceviz kadar kakaolu kurabiye
3 sıkma çiğ köfte
Çay
Akşam 20
4 kaşık nohut yemeği (susuz)
6 kaşık melemen (yumurtasız)
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk Öğlen
61 dk akşam üzeri tempolu yürüyüş 303 puan
tmm cnm izin yazarizdün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum.Mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
bi ara rahatsizlanmisti getirdiler cnmKV Türkiye'de değilmiydi abla senin?
Ayrıca biz yarın sabah Konya'ya gidicez sabah çok erken 5 gibi tartilmak zorundayım artı cikicam diye korkuyorum
Bugün tartilmadim ama dün eksideydim az buçuk biseyler
Regl oluyorum sıkıntı yani her türlü
gecmis oku vs. 1 saatten fazla sürdü cnm :)) işten geldim daha kahvalti yapamadim once buraya bakayim dedim2 kere eror verdi kk dün gece sana denk gelmiş gülüm , iyi yapmışsın uyumakla buraya bir gelince en az yarım saat kalkamıyor insan pc başından :)
nee dogurganligi mi:)) ben cok güzel doguruyorum onda sorun yok da gebe kalamiyorum , bazisis manto atsan üstüne kaliyor arkadas:) almanyada adi ne diye geciyor bu meretin?nerde bulabilirim? alayim da haftada 1-2 gun atistirayim.kuzum bi calissinda görsün bakalim hanyayi konyayi
Bak benim kizda once kozmetige baslamisti son senesinde istemiyorum sevmedim dedi
Burda 3 sene okumak gerekiyor
Sonra butiklerde sinemada vs. De Calisti
Bi mesleği olmadigi icin utanmaya basladi
Kac yasindan sonra tekrar basladi iste ana okulu ogretmenligi istedi
6 ayi kaldi simdi
her kuruyemisin farkli faydalari var cnm
Selenyumuda duymustum
Dogurganligi artiriyomus, benim o taraflarda bezim yok ta
Hep ayni kuruyemis yemiyorum
Buyuk marketlerde vardir heralde
Ben almanyadayim
gecmis olsun tatlim ne oldugunuda okudum
Bizim kucuk kizdada olmustu bikac gun sürmüştü
zamaninda cok yattim ya simdi acisi cikiyor
nefsini cuma gunleri körle cnm :)))
Manti yetmedimiydi nefsine :))
kuzum iş yerinde zaten yasak giremiyorum
Dun ne zaman niyetlensem giremedim :))
Zaten baska vaktimde yoktu
Inan yorgunluktan teli elimde tutacak halim olmuyor
carsamba icin cok guzel hafize
Tam bi hayal kirikligi yasadim
Tugceye dedigim gibi eksi ol yada olma ama tartiya 2 kala bu menü takim arkadaslarina saygisizlik bence
tmm cnm izin yazariz
Keşke yasanmasaydi
Hemen gemileri yakma
Belki bi süre ayri kalmak ikinizede iyi gelir
Almancasi paranuss cnmnee dogurganligi mi:)) ben cok güzel doguruyorum onda sorun yok da gebe kalamiyorum , bazisis manto atsan üstüne kaliyor arkadas:) almanyada adi ne diye geciyor bu meretin?nerde bulabilirim? alayim da haftada 1-2 gun atistirayim.
Aynen yaa nefes alinmiyorBen bugun iyi yedim kizlar:)
az sonra isten cikip oglani alicam umarim biyerde eriyip kalmam, cok sicak bisiklette cok fena oluyo yahavuza gidecek bile takatim yok, eve gidip hortum acip kendimi sulucam niyetim o:) oglan da nasibini alir hortumdan, yine en serin yer sanki bizim evin bahcesi ya, cisli cisli havuzun kenarinda günesin alninda oglan kovayalacak gucum yok ya,
alisveris de yapmak gerek , salata alcam, aksam da salata ve meyve yesem? BU sicakta kabakla artik yemek yapamicam :)cumartesi yagmur geliomus o zaman kabaklaara devam.
bögürtlen somon izgara salata falan yürücem bugun galba bakalim.
hadi inşallah benim sıpaya da bir an önce dank eder , babası bu gün öğle dediki seni 1 sene İngilizce kursuna yollayayım çalış sonra ki sene yurt dışına dil eğitimine yollayayım sonra bakarız istersen yurt dışın da okursun istersen buraya gelir üniversite sınavına girersin daha yaşın 18 oğlum aceleye gerek yok dedi benim sıpa pek oralı olmadı düşünecekmiş :)kuzum bi calissinda görsün bakalim hanyayi konyayi
Bak benim kizda once kozmetige baslamisti son senesinde istemiyorum sevmedim dedi
6 ayi kaldi simdi
Selenyumuda duymustum
Ben almanyadayim
Tugceye dedigim gibi eksi ol yada olma ama tartiya 2 kala bu menü takim arkadaslarina saygisizlik bence
tmm cnm izin yazariz
Keşke yasanmasaydi
Hemen gemileri yakma
tansiyonun düşecek önce bir şeyler yeseydin ya gülüm biz hep buradayız nasıl olsabi ara rahatsizlanmisti getirdiler cnm
Agustos basinda büyük gorumcemle gidecekler
Pazartesiden sonra menulerin iyiydi halbuki niye öyle oldu
Lutfen hafta ici helvayi birak cnm onun yerine 1 tk bal ye ille tatli istiyosan
Bugun aksami erken kapatabilirsen iyi olur
Sabah ne cikarsa artik
gecmis oku vs. 1 saatten fazla sürdü cnm :)) işten geldim daha kahvalti yapamadim once buraya bakayim dedim
Dunde gelemeyince huzursuz oldum
hmm onekpi bisey degildr insAllah cnm gecmis olsnCanım kızımın kolunda leke var doğuştan
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.
yoo canım ya ben öyle düşünmüyorum aksine canım istedigi icin ve ya saldrma soz konusu olmadi sekersize basladiktan sonra misafr de ağırladım gezmeye de gittim yemedim ama bu gittgm kisinin ilk kez evine gittim yemesem olmayacaktı tadımlık baktm hepsine artı olacağını da düşünmüyorum bi öğünde kacamak yapmak kilo aldrmaz devam edersek kilo alirizGüzel olmuş
Pişmiş havuç patates pek önerilmiyor ama miktarı 4 yk geçmemişse olur.afiyet olsn canm
Canm bnce sen şeker orucunu bırak yemiyosn yemiyosn sonra gözün dönüyo baya emeğin boşa gidiyor
Bnde miniğime uyandm yatakta uzanıyorm öyle hiç kalkasım yok ya
D.lekesi büyümez benm bildiğim hatta çocuk byüdükçe silikleşir bi götür bence de dr
Gunaydın canım bende evlerı topladım kızları kursa goturucem gelınce kahvaltı sonrada bızde parka acaba kımle
cok guzel gözüküyor cnm afiyet olsun
nere gidion kiz neden yemedinafiyet olsun
tşkler
günaydın, ben yollardayım kahvaltı bile yapamadım
benim yeğenimdede var elinde Doğum tarihi yaklaştıkca koyulaşıyor sonra yine soluyor. Ama büyümedi hiç. Bişey olduğunu sanmıyorum ama için rahat etmesi için Dr a gösterebilirsin
günaydın bayanlar
böyle manzarada sürekli balkonda yerdim sanırım
Günaydın
esin niye bu kadar anlayissizlik yapiyor acaba hastaymissin daYa kafayı yicem yeminle ya. Dayimlar bugün gitti. Dedim iyi ders çalışırım az kaldı sınava. Kaynanam geliyor yine yatıya. Evdekiler denize gitmiş orda kalacaklarmış. Kaynanam da onlarla gidiyor e ben kalmam. Eşim gidip alıp getirecek. Gelmesin ya offfbir huzurlu tek kalamadım. Zaten hastayım bir de çene eder durur yok böyle yaptın ondan yok şöyle yaptın bundan. Git kızında kal ora rahat deyip duruyordu geldiğinde. Bizim ev sıcakmış da bilmem neymiş. Akşam klima var gündüz vantilatör daha ne yapim sana. Hicbir iş de yapamadım kalkıp doğru düzgün. Arkamdan konuşur artık pis diye.
ayy canim ne desem bilemedim kafanı dinle çözersiniz problemleri insAllah bi an öncedün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum.Mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
afiyet olsun odünkü menüm
sabah. 11.00 1 dilim peynir
domates salatalık
öğle yok
akşam 1 mercimek köfte
bol salata
gün içinde 4-5 tane sade orta şekerli türk kahvesi içtim
su 1.5 olmuştr
ayy badana boya işleri kolay degil normal tabi bitmedi mi işlerSelam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
abla yediklerim dolu dolu tabaklar degildi sonuçta ben artı getireceğini düşünmüyorum açıkçası dun yedim bugün de salarım durumu olmadı zaten tek öğündeki kacamagin arkası gelmediği sürece telafisi daha hızlı mümkün bence bugünü gayet hafif gecirerek dengeledim ama daha dikkatli olurum kaptanımkuzum bi calissinda görsün bakalim hanyayi konyayi
6 ayi kaldi simdi
Selenyumuda duymustum
Ben almanyadayim
tmm cnm izin yazariz
Keşke yasanmasaydi
Hemen gemileri yakma
Iki öğünde küçük kacamakli sanki persembe menusu olmamış afiyet olsunSabah 2 dilim te
Kahvaltılık sos
1tk bal
1tk tahin pekmez
Öğle 2. Yarım tandır ekmeği (yufka gibi)
Dürüm. Domates salatalık peynir li.
Akşam 6 30. 2 tane etli dolma
Domates salatalık
Ayran
kalçada ağrının olması normaldir. ovmadan üzerine bol kolonyalı pamuk koyarsan şişliğini alır.
ilaçların yan etkisi gibi görünüyor tatlım.
ama kusma ve ishal geçmezse dr a bir sor derim.
çok çok çok geçmiş olsun kuzum
olabilir abla yetmiyordur mhakkak balın mide koruma özelliğini bilmiyordum 1 tatlı kaşığı mı olcakilaç çok koruyucu yetersiz geliyor benim de başıma geldi kaç kere sabahları mideni daha iyi korusun diye aç karnına 1 kaşık bal ye gülüm
afiyet olsunSabah 2 dilim te
Kahvaltılık sos
1tk bal
1tk tahin pekmez
Öğle 2. Yarım tandır ekmeği (yufka gibi)
Dürüm. Domates salatalık peynir li.
Akşam 6 30. 2 tane etli dolma
Domates salatalık
Ayran
hastaneye gittim testler icin Cok sükür iyi Sonuc aldim, diger Dr gibi bilmeden Hemen teshis koymadihmm onekpi bisey degildr insAllah cnm gecmis olsn
yoo canım ya ben öyle düşünmüyorum aksine canım istedigi icin ve ya saldrma soz konusu olmadi sekersize basladiktan sonra misafr de ağırladım gezmeye de gittim yemedim ama bu gittgm kisinin ilk kez evine gittim yemesem olmayacaktı tadımlık baktm hepsine artı olacağını da düşünmüyorum bi öğünde kacamak yapmak kilo aldrmaz devam edersek kilo aliriz
cok guzel gözüküyor cnm afiyet olsun
nere gidion kiz neden yemedin
esin niye bu kadar anlayissizlik yapiyor acaba hastaymissin da
ayy canim ne desem bilemedim kafanı dinle çözersiniz problemleri insAllah bi an önce
afiyet olsun o
ayy badana boya işleri kolay degil normal tabi bitmedi mi işler
abla yediklerim dolu dolu tabaklar degildi sonuçta ben artı getireceğini düşünmüyorum açıkçası dun yedim bugün de salarım durumu olmadı zaten tek öğündeki kacamagin arkası gelmediği sürece telafisi daha hızlı mümkün bence bugünü gayet hafif gecirerek dengeledim ama daha dikkatli olurum kaptanım
Iki öğünde küçük kacamakli sanki persembe menusu olmamış afiyet olsun
Afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
Salatalık
Öğle
1 kase salata
1 galeta
Cay
Ara gojiberili yeşil cay
Akşam 18:00
1 kase yoğurt
Salatalık
Su 2 lt olmuştur
Spor yok cok hareketli bi gündü parkta hic durmadim otur kalk yakartop oynaidk biraz wc yolları zatenreglken dışarı çıkmak misafirliğe gitmek ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?