Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eve gitmeyi bekleyeceksin desene inşallah kontrol sonuçları iyi olur da o kadar aç kalmanı unutursun
sükür 14.30 yedim Cok sükür bekledigimden iyi Sonuc aldim
düsüncesizlik yapmis gercekten. Ins oturup güzelce konusursunuz. Bu yüzden mi gidiyorsun?
dünkü menüm
sabah. 11.00 1 dilim peynir
domates salatalık
öğle yok
akşam 1 mercimek köfte
bol salata

gün içinde 4-5 tane sade orta şekerli türk kahvesi içtim

su 1.5 olmuştr
afiyet olsun
a.selam
Selam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
a.selam berbat bi hava var burda dikkat et hasta olmaBen yorgunluktan Hemen hastalanirim o yüzden
A.selam Evet sayfada cogunlukla sorun oluyor.

80 den 58 e tebrik ediyorum seni! ben de bir senede 78 den 58 inmistim ama babamin kaybi burun amelyati hersey zemin hazirlamisti. gercekten diyetle bu grupla bunu basarmis oldugun icin cok tebrik ederim seni!! boyun kac bu arada? ay kendini cok hafif hissediyosundur kesin ama:))

Ben seni yurtdışında oturuyor biliyordum canım

Kal
Nekadar güzel ya maşallah böyle bir alışkanlıkla insan nasıl kilolu kalabilirki
kamadim iste:) 69 larda tasinmistim almanyaya , zamanla 58 e kadar dustum, iste kendim kilo aldim baska sebeplerden dolayi, ama bi faydasi olmadi, simdi diye veriorum. Biraz kilo alsam da sisman durmuyor heryerim kas oldu haliyle:)

Nekadar güzel ya maşallah böyle bir alışkanlıkla insan nasıl kilolu kalabilirki
ama soyle de bi gercek var ki, yilbasi ölncesi kurabiyeleri ve paskalya cikolatalari dönemi var burda, 2 hafta kadar suruyo iksii de ve yee yeee aliyor insan valla:) ben öyle alabildim cikoleta kurabiyeyle. ama tirodi bozdum

kuzum bi calissinda görsün bakalim hanyayi konyayi
Bak benim kizda once kozmetige baslamisti son senesinde istemiyorum sevmedim dedi
Burda 3 sene okumak gerekiyor

Sonra butiklerde sinemada vs. De Calisti
Bi mesleği olmadigi icin utanmaya basladi
Kac yasindan sonra tekrar basladi iste ana okulu ogretmenligi istedi
6 ayi kaldi simdi
Şuraya 58,9 la free yarışmaya yeniden başlayan bir Tuğçe ekleyelim @nanekekik Mefkurem
tugceeeee masallah cnm sessiz sedasiz ne cabuk verdin
Mefkurem brezilya cevizi almayı bende düşünüyorum.troide iyi geliyormuş .en çok selenyum onda varmış.sende bir değişiklik oldu mu ve nasil temin ettin
her kuruyemisin farkli faydalari var cnm
Selenyumuda duymustum
Dogurganligi artiriyomus, benim o taraflarda bezim yok ta
Hep ayni kuruyemis yemiyorum
Buyuk marketlerde vardir heralde
Ben almanyadayim
Benim oğlanın ameliyat işleri var koşturmacamız ondan biraz da aslında yoksa buralardayım hep zaten
gecmis olsun tatlim ne oldugunuda okudum
Bizim kucuk kizdada olmustu bikac gun sürmüştü
zamaninda cok yattim ya simdi acisi cikiyor
Abla ben zaten güzel kilo veriyorum öyle aman aman tatlı falan da yemiyorum arada nefsini körlemezsem diyeti min süresi ne kafar sağlıklı olabilirki
nefsini cuma gunleri körle cnm :)))
Manti yetmedimiydi nefsine :))
Oku oku bitmiyor sayflar :) neyseki son 2 sayfa bu arada Mefkurem nerelerdesin bi işin mi var ablaa
kuzum iş yerinde zaten yasak giremiyorum
Dun ne zaman niyetlensem giremedim :))
Zaten baska vaktimde yoktu
Inan yorgunluktan teli elimde tutacak halim olmuyor
carsamba icin cok guzel hafize
Tam bi hayal kirikligi yasadim
Tugceye dedigim gibi eksi ol yada olma ama tartiya 2 kala bu menü takim arkadaslarina saygisizlik bence
tmm cnm izin yazariz

Keşke yasanmasaydi
Hemen gemileri yakma
Belki bi süre ayri kalmak ikinizede iyi gelir

bi ara rahatsizlanmisti getirdiler cnm
Agustos basinda büyük gorumcemle gidecekler

Pazartesiden sonra menulerin iyiydi halbuki niye öyle oldu
Lutfen hafta ici helvayi birak cnm onun yerine 1 tk bal ye ille tatli istiyosan

Bugun aksami erken kapatabilirsen iyi olur
Sabah ne cikarsa artik
2 kere eror verdi kk dün gece sana denk gelmiş gülüm , iyi yapmışsın uyumakla buraya bir gelince en az yarım saat kalkamıyor insan pc başından :)
gecmis oku vs. 1 saatten fazla sürdü cnm :)) işten geldim daha kahvalti yapamadim once buraya bakayim dedim
Dunde gelemeyince huzursuz oldum

nee dogurganligi mi:)) ben cok güzel doguruyorum onda sorun yok da gebe kalamiyorum , bazisis manto atsan üstüne kaliyor arkadas:) almanyada adi ne diye geciyor bu meretin?nerde bulabilirim? alayim da haftada 1-2 gun atistirayim.

Ben bugun iyi yedim kizlar:)
az sonra isten cikip oglani alicam umarim biyerde eriyip kalmam, cok sicak bisiklette cok fena oluyo ya havuza gidecek bile takatim yok, eve gidip hortum acip kendimi sulucam niyetim o:) oglan da nasibini alir hortumdan, yine en serin yer sanki bizim evin bahcesi ya, cisli cisli havuzun kenarinda günesin alninda oglan kovayalacak gucum yok ya,
alisveris de yapmak gerek , salata alcam, aksam da salata ve meyve yesem? BU sicakta kabakla artik yemek yapamicam :)cumartesi yagmur geliomus o zaman kabaklaara devam.
bögürtlen somon izgara salata falan yürücem bugun galba bakalim.

nee dogurganligi mi:)) ben cok güzel doguruyorum onda sorun yok da gebe kalamiyorum , bazisis manto atsan üstüne kaliyor arkadas:) almanyada adi ne diye geciyor bu meretin?nerde bulabilirim? alayim da haftada 1-2 gun atistirayim.
Almancasi paranuss cnm
Liddle da var cevizin oldugu yerde
realde falan daha pahali

Bi cok faydasi varmış
Netten bak istersen

Aynen yaa nefes alinmiyor
Bizim bütün kepenkler kapalı
Bahcede cicekler bile cok kötü olmus

hadi inşallah benim sıpaya da bir an önce dank eder , babası bu gün öğle dediki seni 1 sene İngilizce kursuna yollayayım çalış sonra ki sene yurt dışına dil eğitimine yollayayım sonra bakarız istersen yurt dışın da okursun istersen buraya gelir üniversite sınavına girersin daha yaşın 18 oğlum aceleye gerek yok dedi benim sıpa pek oralı olmadı düşünecekmiş :)
senin kız 6 ay sonra mezun desene ayy maşallah gülüme

tansiyonun düşecek önce bir şeyler yeseydin ya gülüm biz hep buradayız nasıl olsa

Canım kızımın kolunda leke var doğuştan
Baya büyüdü büyüklerimiz gül lekesi diyor gecer bisey olmaz.cocuk dr muz isterseniz bir tıp fakültesine götürün dedi.
hmm onekpi bisey degildr insAllah cnm gecmis olsn
yoo canım ya ben öyle düşünmüyorum aksine canım istedigi icin ve ya saldrma soz konusu olmadi sekersize basladiktan sonra misafr de ağırladım gezmeye de gittim yemedim ama bu gittgm kisinin ilk kez evine gittim yemesem olmayacaktı tadımlık baktm hepsine artı olacağını da düşünmüyorum bi öğünde kacamak yapmak kilo aldrmaz devam edersek kilo aliriz
Gunaydın canım bende evlerı topladım kızları kursa goturucem gelınce kahvaltı sonrada bızde parka acaba kımle

Dunki manzara fonunda kahvalti tabagi atiim iciniz acilsin
Eki Görüntüle 2292229
cok guzel gözüküyor cnm afiyet olsun
nere gidion kiz neden yemedin
esin niye bu kadar anlayissizlik yapiyor acaba hastaymissin da
ayy canim ne desem bilemedim kafanı dinle çözersiniz problemleri insAllah bi an önce
dünkü menüm
sabah. 11.00 1 dilim peynir
domates salatalık
öğle yok
akşam 1 mercimek köfte
bol salata

gün içinde 4-5 tane sade orta şekerli türk kahvesi içtim

su 1.5 olmuştr
afiyet olsun o
Selam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
ayy badana boya işleri kolay degil normal tabi bitmedi mi işler
abla yediklerim dolu dolu tabaklar degildi sonuçta ben artı getireceğini düşünmüyorum açıkçası dun yedim bugün de salarım durumu olmadı zaten tek öğündeki kacamagin arkası gelmediği sürece telafisi daha hızlı mümkün bence bugünü gayet hafif gecirerek dengeledim ama daha dikkatli olurum kaptanım
Sabah 2 dilim te
Kahvaltılık sos
1tk bal
1tk tahin pekmez

Öğle 2. Yarım tandır ekmeği (yufka gibi)
Dürüm. Domates salatalık peynir li.

Akşam 6 30. 2 tane etli dolma
Domates salatalık
Ayran
Iki öğünde küçük kacamakli sanki persembe menusu olmamış afiyet olsun

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı
1 kase yoğurt
Salatalık

Öğle
1 kase salata
1 galeta
Cay

Ara gojiberili yeşil cay

Akşam 18:00
1 kase yoğurt
Salatalık

Su 2 lt olmuştur
Spor yok cok hareketli bi gündü parkta hic durmadim otur kalk yakartop oynaidk biraz wc yolları zaten reglken dışarı çıkmak misafirliğe gitmek ölüm

saol canım konuştum doktorla monodoksu bırak tavanıc 500 başla dedi yarın gidip onu alıcam canım bide tavanıc günde 1 kez iç dedi öyle denicez bakalım bide canı kolonyayı deniyorum canım şimdi saolasın işe yarar inşallah
ilaç çok koruyucu yetersiz geliyor benim de başıma geldi kaç kere sabahları mideni daha iyi korusun diye aç karnına 1 kaşık bal ye gülüm
olabilir abla yetmiyordur mhakkak balın mide koruma özelliğini bilmiyordum 1 tatlı kaşığı mı olcak

Sabah 2 dilim te
Kahvaltılık sos
1tk bal
1tk tahin pekmez

Öğle 2. Yarım tandır ekmeği (yufka gibi)
Dürüm. Domates salatalık peynir li.

Akşam 6 30. 2 tane etli dolma
Domates salatalık
Ayran
afiyet olsun
hastaneye gittim testler icin Cok sükür iyi Sonuc aldim, diger Dr gibi bilmeden Hemen teshis koymadi
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…