- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.621
kolay gelsın canım temızlıge gırısme hemen o kadar kısıye mutfakta tabak canagın yerının degısmesı cok normal
mor fonu ben secmedım ablacım ayarlanabılıyırmu bılmıyordum spordada dedıgın yonde ılerlerım ıns
Afıyet olsun canım
afıyet olsun ablacım
hakkında hayırlısı olsun aglunun abla ben okumayan genclere cok uzuluyorum elınde ımkanın var annen baban destek neden okumazsınkı demekkı oda oyle mutlu olacak yapacak bısey yok
Hic duramiyormki ama iyiyim cok sukur :)
Aynen evimi baya toparladim heryer heryerdeydi
Valla kuzu bu kaynana milletine guvenilmezherseyi beklerim ben
Afiyet olsun dilegim
Valla oyle ablam ya bu hafta yogundum gelemedim nasil sucluluk duyuyorum girecek vaktim olmamıştı sohbeti özledim ya
Kiz pirasalari cigmi yedin afiyet olsun
Kendine cevre kurmaya çalışsan canim mutlaka kafanin yatacagi anlasabilecegin birileri vardir
Yememissin aferin kizzzz
Aksam burdaymissin kuzu nasil gelemiyon
Vende başın kalabalik yorgunsundur diye dönmedim tekrar kuzum
Pinar acele etme temizlik icin. Yavas yavas halledersin dur bismillah yeni dogum yaptin ya
Oyle yapiyorum ablam bende :)
Afiyet olsun canim
Pro gunu olmus afiyet olsun ablam :)
Afiyet olsun canim
Abla sen bebeli sayılırsın torunlar haftanin 3 günü sende zaten
HHersei seni gecmek icin yapiyorlar dilek izin verme
Gunayfin kizlarrrr
Olmamis kuzum ya hem dengesiz hemde tam besleyici bisi yok
Kalk kiz olmaz oyle hadii
Cok gecmis olsun canim
Gunaydin ponim
Canim hic sorma her firsatta bebek uyurken sunuda yapiym surayi temizliym modundayim neyseki esimde yardim ediyor baya iyi durumda ev icim rahat simdi :)
Hosbuldum canimm cok guzel Allaha cok sukur :)Pnrrr-12 canımm hoşgeldin nasıl gidiyor annelik
ohh çok şükür şimdi iyisiniz sağlıklısınız ya gerisi geldi geçti , ben 1 aydır yoktum gülüm memleketteydim ayrıntıları o yüzden kaçırmışım :)
kız kv ni annen arasın dünür ben gitmeden gel de torunu beraber sevelim garii desin :)
Senin nasil gecti cnm memlekette :)
Annem yarn gidiyor aksamina kv geliyor annem soyledi aslinda ama bana dedi kvyi aramadi oda oyle ayarlamis artik gorusemicekler :) aralari da cok iyi sayilmaz uzakliktan dolayi dugunden sonra hic gorusmediler o yuzden soguklar biraz
Pinarrr canim ayy cok heyecanliyim dun tansiyonum 14/8 cikti 2 saat snra tekrar olctuk 13/7 cikti nstde az sancim cikti kan idrar da temiz cok sukur 3 gune bir nst icin gitcem sancin sıklasirsa hemen gel dedi 1 cm acilmam varmis doktor cuma gunu tansiyonun gene yuksek cikarsa yatis veririm 37 haftayi tamamlamis oluyosun zaten normal dogumu baslatiriz dedi bi an afalladim kaldim 38de bitseydi iyi olurdu sanki oglum suan 3200 boyu 50 cm olmus haftayida gorursek 3 bucuk olur insallah yarin hic tuz kullanmiyacam insallah yuksek cikmaz hem biran once dogsun istiyorum hemde bikac hafta daha gecseydi diyorum son gunlerim cok heyecanliyim ya ne yapacagimi sasiriyorum
Ayy bende heycanlandim cnm smdi insallah hayirlisi olur hakkinda. Sana onerim cnm meryem ana otu var ben aktardan bulamadim internetten ismarladim onu esim ben doguma girince suya koydu dualar okudu acilman olmasi icin bence bana iyi geldi cnku doktor ebeler bile dedi dogum cabuk oldu diye tabi bana gore cok zordu uzundu ama bi bak derim inanirsan tabi. Bu arada kilosu boyu cok iyi benmkide 3390gr dogdu boyuda 52cm di. Insallah kendi sancilarinla dogurursn cnm tansiyonun yuksek cikmaz da. Bizi de haberdar et ama unutma sakın