- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.581
canım benim herşey olacağına varır ama kavga sebebi ile mi gidiyorsun il dışınadün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum.Mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
ooo kuzum geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallahevet tatlım biliyorsun PKOm vardı zaten salı kontrole gitti progeestoran bakılcaktı ama ağrım olduğu için doktoruma anlattım muayne etti rahim ağzında yara ve ilerlemiş enfeksiyon çıktı ondan küçük bi operasyonla yarayı dondurdular ve çok fazla ilaç ve antibiyotik almaya başladım ilaçlar da yan etki yaptı biraz ondan hafif bi rahatsızlığım var tatlım ila.lardan doktorumla da görüştüm ilaçlar yan etki yapmış dedi şuan kullanman lazım ama dedi 30unda kontrolüm var o zaman tekrar konuşuruz dedi bu arada ece bizde sen mi eczacıydın biri vardı sanki bizde eczacı sen miydin obişey danışıcam
inşallah bir fırsatını bulur işlerini yola koyarsın tatlım yaaaYa kafayı yicem yeminle ya. Dayimlar bugün gitti. Dedim iyi ders çalışırım az kaldı sınava. Kaynanam geliyor yine yatıya. Evdekiler denize gitmiş orda kalacaklarmış. Kaynanam da onlarla gidiyor e ben kalmam. Eşim gidip alıp getirecek. Gelmesin ya offfbir huzurlu tek kalamadım. Zaten hastayım bir de çene eder durur yok böyle yaptın ondan yok şöyle yaptın bundan. Git kızında kal ora rahat deyip duruyordu geldiğinde. Bizim ev sıcakmış da bilmem neymiş. Akşam klima var gündüz vantilatör daha ne yapim sana. Hicbir iş de yapamadım kalkıp doğru düzgün. Arkamdan konuşur artık pis diye.
ay kac kilo verdin yeni mezun musun? anlat meraklandim :)?? Hayirli olsun mezuniyetin :)yok kuzum ya before bulamadım ki after atayım
telefonda bir tane resim bırakmamış hepsini silmişim.... fotolarda hiçççç güzel çıkmam ondan zaaar
zaten boydan fotom yok hiç tombul halimden....
bu yüzden üzülerek after-before yapamıyorum
öncelikle saol yavrum çok teşekkür ederim. Şimdi şöyle ki dondurma işleminden sonra Novosef 1 gr.ım flakon vuruldum kalçadan iki gündür hala kalçamda minik bir ağrım var normal mi bu? Birde sabah kahvaltı öncesi lansor alıyorum sonra kahvaltı yapıyorum saat 10.00da Monodoks içiyorum sonrada Rennie Duo içiyorum saat 11.00da da Ornisid Fort 500 içiyorum ama özellikle ornisidi içtikten sonra bulanık görme yapıyor ama onun haricinde ilaçları aldığımdan beri baş ağrısı, mide ağrısı, baş dönmesi, bulanık görme kusma şshal ve bulantı yapıyor normal mi buooo kuzum geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah
evet kuzum eczacıyım
tabi ki danışabilirsin
evet kuzum mezunum çok şükür....ay kac kilo verdin yeni mezun musun? anlat meraklandim :)?? Hayirli olsun mezuniyetin :)
kalçada ağrının olması normaldir. ovmadan üzerine bol kolonyalı pamuk koyarsan şişliğini alır.öncelikle saol yavrum çok teşekkür ederim. Şimdi şöyle ki dondurma işleminden sonra Novosef 1 gr.ım flakon vuruldum kalçadan iki gündür hala kalçamda minik bir ağrım var normal mi bu? Birde sabah kahvaltı öncesi lansor alıyorum sonra kahvaltı yapıyorum saat 10.00da Monodoks içiyorum sonrada Rennie Duo içiyorum saat 11.00da da Ornisid Fort 500 içiyorum ama özellikle ornisidi içtikten sonra bulanık görme yapıyor ama onun haricinde ilaçları aldığımdan beri baş ağrısı, mide ağrısı, baş dönmesi, bulanık görme kusma şshal ve bulantı yapıyor normal mi bu
ooyy kıyamam dinlenirsin inşallahSelam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
gülüm çevrende ki enerji vampirlerini ayıklayıp temizleyemiyorsan mesafe koy ki sen zaten koymuşsundur , onların değişip normal olmaları beklentisine girme sen değiş hep diyorum ya sen değişirsen dünya dünyandakiler de değişir ,aaahh ah ekimim 2009um balım...
benim enerjimi emenler iş yerimdekiler .....
herkeste bir trip bir tavır uuuuuu....
şevkle çalışamıyorum ben de maalesef .....
ama bunu da aşacağım inanıyorum kendime
hepsini Allah ıma havale ettim.....
üzüldüğüm; bunlar ne tuhaf yaratıklar böyle, keşke insanlarla çalışabileceğim güzel, hoş sohbet bir ortamım olsaydı
neyse nasip kısmet buradan da öğreneceklerim vardır illaki
ilaç çok koruyucu yetersiz geliyor benim de başıma geldi kaç kere sabahları mideni daha iyi korusun diye aç karnına 1 kaşık bal ye gülümmide ilacı da kullanıyorum abla doktorum özellikle hem ilaç ve yemek öncesi(antibiyotikleri yemek sonrası içiyorum) yemekten sonrada tekrar bi mide ilacı yazdı ama sanırım çok fazla ilaç aldığım için çok fazla geliyor ablacım
hehehe ben her hafta sırayla bizim sitenin , karşı parkın sonra da yanda ki şeker fabrikasının arazisinin ot biçme sesini dinliyorum aklıma da geliyor bebesi olanlar nasıl çocuğunu uyutuyor acaba diye, uyandı mı senin minnakEşimle kızım çarşıda minğimde banyo sonrası mışıl mışıl uyuyor evde sesszliği özlemişim sütümle leblebilebilerimi yerken zırtttrtrt...... sesi belediye işçileri kaldırm ve parktaki otları biçiyor şu an
Ne iş yapıyorsun başka bir yere geçme imkanin yokmuaaahh ah ekimim 2009um balım...
benim enerjimi emenler iş yerimdekiler .....
herkeste bir trip bir tavır uuuuuu....
şevkle çalışamıyorum ben de maalesef .....
ama bunu da aşacağım inanıyorum kendime
hepsini Allah ıma havale ettim.....
üzüldüğüm; bunlar ne tuhaf yaratıklar böyle, keşke insanlarla çalışabileceğim güzel, hoş sohbet bir ortamım olsaydı
neyse nasip kısmet buradan da öğreneceklerim vardır illaki
yemeğin ön hazırlığını yaptım bir kaç bitki getirmiştim memleketten çiçek kaktüs reyhan fesleğen bardağa ekmişti annem onları saksılara diktim inşallah tutar az sonra da gidip az kendime bakım yapıp duş alacam inşallahSelam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
KV Türkiye'de değilmiydi abla senin?Slmmm canlarim guzellerim
Dün dış güçler gelmemi engellediisten gelince tam sayfayi actim kk acilmiyor
Sonra kv, benim cocuklar geldi
Onlar gidince mutfagi toparladim cicekleri suladim bi duş aldim
Yine bakayim dedim kk yine kapali
Yattim uyudum artik :)))
2 kere eror verdi kk dün gece sana denk gelmiş gülüm , iyi yapmışsın uyumakla buraya bir gelince en az yarım saat kalkamıyor insan pc başından :)Slmmm canlarim guzellerim
Dün dış güçler gelmemi engellediisten gelince tam sayfayi actim kk acilmiyor
Sonra kv, benim cocuklar geldi
Onlar gidince mutfagi toparladim cicekleri suladim bi duş aldim
Yine bakayim dedim kk yine kapali
Yattim uyudum artik :)))
erken uyu o zaman gülüm ki sabahın o saatine bedenin dinlenmiş olsun eksi çık yineKV Türkiye'de değilmiydi abla senin?
Ayrıca biz yarın sabah Konya'ya gidicez sabah çok erken 5 gibi tartilmak zorundayım artı cikicam diye korkuyorum
Bugün tartilmadim ama dün eksideydim az buçuk biseyler
Regl oluyorum sıkıntı yani her türlü
Büyük ihtimalle uyumadan giderim yada en fazla 2 saat kadar uyuyabilirim çünkü eşim işten gelip çoluk çocuğu yatır anca olurerken uyu o zaman gülüm ki sabahın o saatine bedenin dinlenmiş olsun eksi çık yine
hayırlı yollar olsun şimdiden sağ selamet git gel gülüm
Nekadar güzel ya maşallah böyle bir alışkanlıkla insan nasıl kilolu kalabilirkiHayatın rutini haline gelince unutuyorum bazen inanhatta diyorum bazen bugün çok tembelim, ve yorgunum niye falan, sonra bi hatırlıyorum haaa bugün 2.5 saat pisiklet kullandım ondaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?