Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım benim herşey olacağına varır ama kavga sebebi ile mi gidiyorsun il dışına

ooo kuzum geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah
evet kuzum eczacıyım
tabi ki danışabilirsin

inşallah bir fırsatını bulur işlerini yola koyarsın tatlım yaaa

ay kac kilo verdin yeni mezun musun? anlat meraklandim :)?? Hayirli olsun mezuniyetin :)

ooo kuzum geçmiş olsun tez zamanda iyileş inşallah
evet kuzum eczacıyım
tabi ki danışabilirsin
öncelikle saol yavrum çok teşekkür ederim. Şimdi şöyle ki dondurma işleminden sonra Novosef 1 gr.ım flakon vuruldum kalçadan iki gündür hala kalçamda minik bir ağrım var normal mi bu? Birde sabah kahvaltı öncesi lansor alıyorum sonra kahvaltı yapıyorum saat 10.00da Monodoks içiyorum sonrada Rennie Duo içiyorum saat 11.00da da Ornisid Fort 500 içiyorum ama özellikle ornisidi içtikten sonra bulanık görme yapıyor ama onun haricinde ilaçları aldığımdan beri baş ağrısı, mide ağrısı, baş dönmesi, bulanık görme kusma şshal ve bulantı yapıyor normal mi bu

ay kac kilo verdin yeni mezun musun? anlat meraklandim :)?? Hayirli olsun mezuniyetin :)
evet kuzum mezunum çok şükür....
süreç benim 80 kg olmamla başladı. baktım olacak gibi değil bu gidişe bir son vermeliyim.
vee 8/5/2018 de diyet yapmaya başladım.
birinci etap 29/9/2018 de benim 65 kilo olamamla sona erdi. sonrasında kurban bayramı vs derken devam edemedim zati.
sonra bir baktım kilom 70 e vurmaya başladı tekrardan. dedim eyvahlar olsun yine 80 e doğru emin adımlarla koşuyorum.
veee 6/3/2019 da tekrar diyete başladım.
58.1 ile 5/7/2019 da mezun oldum.
lakin bir hafta içinde kekler pastalar meyveler havada uçunca 59.8 e çıktım
dedim boğazımı tutayım yine hemen fırlıyor kilom.
neyse ki 19/7 itibariyle 58.5 e düştüm yine.
pazartesi +1 kiloydum tövbe estağfirullah...
bakalım bu cuma ne çıkacağım
regl de oldum

kalçada ağrının olması normaldir. ovmadan üzerine bol kolonyalı pamuk koyarsan şişliğini alır.
ilaçların yan etkisi gibi görünüyor tatlım.
ama kusma ve ishal geçmezse dr a bir sor derim.
çok çok çok geçmiş olsun kuzum

gülüm çevrende ki enerji vampirlerini ayıklayıp temizleyemiyorsan mesafe koy ki sen zaten koymuşsundur , onların değişip normal olmaları beklentisine girme sen değiş hep diyorum ya sen değişirsen dünya dünyandakiler de değişir ,
gel seninle bir çalışma yapalım iş yerinde kilerden birini belirle bir hafta boyunca o kişi için sadece iyi olan yanlarını düşün onunla iş yerin de güzel geçindiğini işini iyi yaptığını işin kısası iş ilişkiniz nasıl güzel olsun istiyorsan onun imajinasyonunu yap hayal et yani ama aklına asla kötü özelliklerini getirme görünüşünden huyuna kadar iyi şeylerini bulup düşünmeye bak ( bu senin de ona bakışını enerjini değiştirecek ) 1 hafta sonra o kişinin tavırları değişmeye başlayacak sanki büyü yapılmış gibi çok şaşıracaksın ve eğlenceli olduğunu anladığın da sırayla herkese yapmaya can atacaksın bu yöntemi

ilaç çok koruyucu yetersiz geliyor benim de başıma geldi kaç kere sabahları mideni daha iyi korusun diye aç karnına 1 kaşık bal ye gülüm

Slmmm canlarim guzellerim

Dün dış güçler gelmemi engelledi isten gelince tam sayfayi actim kk acilmiyor
Sonra kv, benim cocuklar geldi
Onlar gidince mutfagi toparladim cicekleri suladim bi duş aldim
Yine bakayim dedim kk yine kapali
Yattim uyudum artik :)))

hehehe ben her hafta sırayla bizim sitenin , karşı parkın sonra da yanda ki şeker fabrikasının arazisinin ot biçme sesini dinliyorum aklıma da geliyor bebesi olanlar nasıl çocuğunu uyutuyor acaba diye, uyandı mı senin minnak

Ne iş yapıyorsun başka bir yere geçme imkanin yokmu

Selam kızlar napyosunuz nasılsınız
Benim vucut error vermeye başladı yorgunluktan
2 haftadir pestilim cıkmış
yemeğin ön hazırlığını yaptım bir kaç bitki getirmiştim memleketten çiçek kaktüs reyhan fesleğen bardağa ekmişti annem onları saksılara diktim inşallah tutar az sonra da gidip az kendime bakım yapıp duş alacam inşallah
sen bir masaj yaptır fırsatını bulursan 5 dk da uzat benim yerime :)

KV Türkiye'de değilmiydi abla senin?
Ayrıca biz yarın sabah Konya'ya gidicez sabah çok erken 5 gibi tartilmak zorundayım artı cikicam diye korkuyorum
Bugün tartilmadim ama dün eksideydim az buçuk biseyler

Regl oluyorum sıkıntı yani her türlü

2 kere eror verdi kk dün gece sana denk gelmiş gülüm , iyi yapmışsın uyumakla buraya bir gelince en az yarım saat kalkamıyor insan pc başından :)

erken uyu o zaman gülüm ki sabahın o saatine bedenin dinlenmiş olsun eksi çık yine
hayırlı yollar olsun şimdiden sağ selamet git gel gülüm

erken uyu o zaman gülüm ki sabahın o saatine bedenin dinlenmiş olsun eksi çık yine
hayırlı yollar olsun şimdiden sağ selamet git gel gülüm
Büyük ihtimalle uyumadan giderim yada en fazla 2 saat kadar uyuyabilirim çünkü eşim işten gelip çoluk çocuğu yatır anca olur

Hayatın rutini haline gelince unutuyorum bazen inan hatta diyorum bazen bugün çok tembelim, ve yorgunum niye falan, sonra bi hatırlıyorum haaa bugün 2.5 saat pisiklet kullandım ondaaan
Nekadar güzel ya maşallah böyle bir alışkanlıkla insan nasıl kilolu kalabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…