- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.561
Eşinin yaptığı tam düşüncesizlik bencillik ..dün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum. @mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
Böyle bir spor unutulur mu
arkandan konuşması kv nin ayıbı gülüm seni ilgilendiren bir durum yok madem gelmeye geliyor sen de hasta halinle kendini zorlama iyi oldu geldiğin ölüyorum hastayım de yaaaYa kafayı yicem yeminle ya. Dayimlar bugün gitti. Dedim iyi ders çalışırım az kaldı sınava. Kaynanam geliyor yine yatıya. Evdekiler denize gitmiş orda kalacaklarmış. Kaynanam da onlarla gidiyor e ben kalmam. Eşim gidip alıp getirecek. Gelmesin ya offfbir huzurlu tek kalamadım. Zaten hastayım bir de çene eder durur yok böyle yaptın ondan yok şöyle yaptın bundan. Git kızında kal ora rahat deyip duruyordu geldiğinde. Bizim ev sıcakmış da bilmem neymiş. Akşam klima var gündüz vantilatör daha ne yapim sana. Hicbir iş de yapamadım kalkıp doğru düzgün. Arkamdan konuşur artık pis diye.
kavga ettiniz diye mi gidiyorsun , eşinin bilet aldığından haberi var mı gülümdün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum. @mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
Hayatın rutini haline gelince unutuyorum bazen inanBöyle bir spor unutulur mu
Aha benim rahmetli babamın başka türlü versiyonu , geçmiş olsun.Ya kafayı yicem yeminle ya. Dayimlar bugün gitti. Dedim iyi ders çalışırım az kaldı sınava. Kaynanam geliyor yine yatıya. Evdekiler denize gitmiş orda kalacaklarmış. Kaynanam da onlarla gidiyor e ben kalmam. Eşim gidip alıp getirecek. Gelmesin ya offfbir huzurlu tek kalamadım. Zaten hastayım bir de çene eder durur yok böyle yaptın ondan yok şöyle yaptın bundan. Git kızında kal ora rahat deyip duruyordu geldiğinde. Bizim ev sıcakmış da bilmem neymiş. Akşam klima var gündüz vantilatör daha ne yapim sana. Hicbir iş de yapamadım kalkıp doğru düzgün. Arkamdan konuşur artık pis diye.
vay maşşşallahSen biliyomusun 2 gün yemedim bennekadannn iradeliyim ama
geçen patlıcan pizzası atmıştın ya..Birlikteyim canim bilir misin buralari cankaya nin ust taraflari ikea cok yakin bize nerden bildin aboreeyy ifşa oldum
aaahh ah ekimim 2009um balım...Aha sana canlı örnek ben
Kayinvaldemle yaşıyorum 16 senedir..
Esini erkenden kaybetmiş 3 erken evladina bağlanmış lakin bahtsiz bedevi olan ben olduğum için 3 evlattan benim eşim anasına kiyamayin anasına düşkün olan olmuş
Kayinvaldem kötü bir insan değil ama tam bir enerji yiyicidir en büyük özelliği mesala biseye alınır ki dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misalidir genelde suratını asar .Ben genelde üzerine gitmem sormam bile caninmi sıkkın diye akşama yada ertesi güne normale döner
Eskidende öyleymiş gene aynı insanoğlu degismez...Hayat felsem tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakicansenede bir iki kere heyheylerim gelir kalan zamanlarda sinirlenmem uzulmem çünkü b.boncuk bulduğum çok sevdiğim ve sevildigim bı kocam var
mide ilacı da kullanıyorum abla doktorum özellikle hem ilaç ve yemek öncesi(antibiyotikleri yemek sonrası içiyorum) yemekten sonrada tekrar bi mide ilacı yazdı ama sanırım çok fazla ilaç aldığım için çok fazla geliyor ablacımilaçlar midene dokunmuş galiba gülüm , tuzlu ayran içip ayaklarının altına yükselti kırlent yastık bir şey koyup uzan çok düşmüş tansiyonun
Vay zalımın gızı bi patlicanli pizza yaptik konum atmis kadar olduk zaargeçen patlıcan pizzası atmıştın ya..
o kadar boş yer ancak ikeanın oralarda var da oradan tahmin ettim
uzakmışık birbirimize ikeada buluşuruk o vakit
Kedi söylemiş canm koruma dönemnde yersen daha iyi olur şu an diyetine artı getirirbısey yoktur ıns canım
kolay gelsın
gunaydın canım
5 yk kadardı canım bayadır yaomıykrdum ozlemişim pişmiş havuç neden onermıyılarkı
Açıldı valla. Bnde manzaramı atıymda gör sen
Ya kafayı yicem yeminle ya. Dayimlar bugün gitti. Dedim iyi ders çalışırım az kaldı sınava. Kaynanam geliyor yine yatıya. Evdekiler denize gitmiş orda kalacaklarmış. Kaynanam da onlarla gidiyor e ben kalmam. Eşim gidip alıp getirecek. Gelmesin ya offfbir huzurlu tek kalamadım. Zaten hastayım bir de çene eder durur yok böyle yaptın ondan yok şöyle yaptın bundan. Git kızında kal ora rahat deyip duruyordu geldiğinde. Bizim ev sıcakmış da bilmem neymiş. Akşam klima var gündüz vantilatör daha ne yapim sana. Hicbir iş de yapamadım kalkıp doğru düzgün. Arkamdan konuşur artık pis diye.
Sizin kocalara ne oluyor böyle ya ne bu anlayışsızlıkdün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum. @mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
kuzum geçmiş olsun balım hasta mısınaynen abla bende seviyorum doktorumu. bugn onun dediği ilacıda aldım giderken yemekten önce içtim az evel. saat 10 ve 11de de antibiyotiklerim var evet bugün daha iyiyim ablam
farkettim davetkarlığını cnmVay zalımın gızı bi patlicanli pizza yaptik konum atmis kadar olduk zaar
Evin önü vadi anacim artik baktikca seni hatirlayacauum
Ikea da bulusalim bize gel bende bulusalim cok davetkarimdir
kuzum üzme canını inşallah o da hatasını anlardün eşimle birbirimize girdik bağrış çağrış hemde gece yarısı. evden çıkmaya utanıyorum ya çok kötüyüm. konumuz yine kahve ve ev ile ilgisizliği. kaç gündür misafirim var biliyorsunuz dün kahvaltı ve akşam üzeri vardı tam misafirler gitsin oturayım diye hayal kurarken. eşim kahveye giderken bendeki arkadaşlardan birinin kocasına da gel demiş. karın bizde kalsın biz seninle kahveye gidelim diye ısrar etmiş. kadın geldi yanıma böyleyken böyle biz sizde kalacağız. gece yarısına kadar öldüm resmen. gece yarısı da geldi gelir gelmez yatağa uzandı telefon izliyor ben de yanına gittim sinirlendim. tüm gün doymadın mı oyun oynamaya şimdi de telefonla mı ilgileniyorsun. kızımız seni bekliyor biraz çocukla ilgilen bi öp sev dedim ve sonrasında olay koptu. ikimiz de birbirimize bağırdık çağırdık. yaz günü konu komşu seyrimize doydu. evden çıkmaya utanıyorum. @mefkurem abla ben cumartesi il dışına gidiyorum yerimi ayırttım birkaç hafta olmayacağım kızımı alıp gidiyorum. orada internet bağlantısı nasıl bilmiyorum. cuma günü izne ayrılmak istiyorum müsaadenizle
evet tatlım biliyorsun PKOm vardı zaten salı kontrole gitti progeestoran bakılcaktı ama ağrım olduğu için doktoruma anlattım muayne etti rahim ağzında yara ve ilerlemiş enfeksiyon çıktı ondan küçük bi operasyonla yarayı dondurdular ve çok fazla ilaç ve antibiyotik almaya başladım ilaçlar da yan etki yaptı biraz ondan hafif bi rahatsızlığım var tatlım ila.lardan doktorumla da görüştüm ilaçlar yan etki yapmış dedi şuan kullanman lazım ama dedi 30unda kontrolüm var o zaman tekrar konuşuruz dedi bu arada ece bizde sen mi eczacıydın biri vardı sanki bizde eczacı sen miydin okuzum geçmiş olsun balım hasta mısın
yok kuzum ya before bulamadım ki after atayımeceboce eceee after before atmış mıydın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?