Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşinin yaptığı tam düşüncesizlik bencillik ..
İnşallah yokluğunda aklı başına gelir

arkandan konuşması kv nin ayıbı gülüm seni ilgilendiren bir durum yok madem gelmeye geliyor sen de hasta halinle kendini zorlama iyi oldu geldiğin ölüyorum hastayım de yaaa
ben gerçekten bazen bu hallerimize şaşırıyorum neden eskiden ben de çok yaptım hasta halimle hatta ağrıdan gözümden yaş gele gele millete döndüm ne oldu bir eline sağlık bile diyen olmadı hem de kv nin evin de eltilere kayınlara çocuklarına yemek pişir taşır kaldır indir yapıyordum bana zorla sen tek yap diyen olmadı ağzımı açıp bel fıtığım azmış ağrıdan duramıyorum diyemiyordum ,.. iş can sağlığı oldu mu 7 kat yabancı da olsa kendi evim de olsa kimse kusura bakmasın arkamdan iyi hizmet etmedi pisti deseler de umurum da değil hastaysam söylerim yapamıyorum kardeşim derim uygun bir dille ,zaten doğrusu buymuş söylememiz lazım canoom , ister patavatsızlık ister yüzsüzlük desinler kimsenin ne dediğini umursama hatta kv ye akşam yemeği ellerinden öper de git az dinlen gözünü sevdiğim

kavga ettiniz diye mi gidiyorsun , eşinin bilet aldığından haberi var mı gülüm
gitmen bir yandan iyi bu gidişle kafayı sıyıracaktın , sakinleşince eşinle konuşmaya çalış bedenim de ruhum da artık kaldırmıyor bana danışmadan kafana göre davranacaksan biz nasıl aileyiz diyebilir diye uslubunu ayarlayıp konuşman gerekiyor gülüm

Böyle bir spor unutulur mu
Hayatın rutini haline gelince unutuyorum bazen inan hatta diyorum bazen bugün çok tembelim, ve yorgunum niye falan, sonra bi hatırlıyorum haaa bugün 2.5 saat pisiklet kullandım ondaaan

Aha benim rahmetli babamın başka türlü versiyonu , geçmiş olsun.

Birlikteyim canim bilir misin buralari cankaya nin ust taraflari ikea cok yakin bize nerden bildin aboreeyy ifşa oldum
geçen patlıcan pizzası atmıştın ya..
o kadar boş yer ancak ikeanın oralarda var da oradan tahmin ettim
uzakmışık birbirimize ikeada buluşuruk o vakit

aaahh ah ekimim 2009um balım...
benim enerjimi emenler iş yerimdekiler .....
herkeste bir trip bir tavır uuuuuu....
şevkle çalışamıyorum ben de maalesef .....
ama bunu da aşacağım inanıyorum kendime
hepsini Allah ıma havale ettim.....
üzüldüğüm; bunlar ne tuhaf yaratıklar böyle, keşke insanlarla çalışabileceğim güzel, hoş sohbet bir ortamım olsaydı
neyse nasip kısmet buradan da öğreneceklerim vardır illaki

ilaçlar midene dokunmuş galiba gülüm , tuzlu ayran içip ayaklarının altına yükselti kırlent yastık bir şey koyup uzan çok düşmüş tansiyonun
mide ilacı da kullanıyorum abla doktorum özellikle hem ilaç ve yemek öncesi(antibiyotikleri yemek sonrası içiyorum) yemekten sonrada tekrar bi mide ilacı yazdı ama sanırım çok fazla ilaç aldığım için çok fazla geliyor ablacım

geçen patlıcan pizzası atmıştın ya..
o kadar boş yer ancak ikeanın oralarda var da oradan tahmin ettim
uzakmışık birbirimize ikeada buluşuruk o vakit
Vay zalımın gızı bi patlicanli pizza yaptik konum atmis kadar olduk zaar
Evin önü vadi anacim artik baktikca seni hatirlayacauum
Ikea da bulusalim bize gel bende bulusalim cok davetkarimdir

bısey yoktur ıns canım
kolay gelsın
gunaydın canım
5 yk kadardı canım bayadır yaomıykrdum ozlemişim pişmiş havuç neden onermıyılarkı
Kedi söylemiş canm koruma dönemnde yersen daha iyi olur şu an diyetine artı getirir
Dunki manzara fonunda kahvalti tabagi atiim iciniz acilsin
Eki Görüntüle 2292229
Açıldı valla. Bnde manzaramı atıymda gör sen
Sizin kocalara ne oluyor böyle ya ne bu anlayışsızlık

kuzum üzme canını inşallah o da hatasını anlar

kuzum geçmiş olsun balım hasta mısın
evet tatlım biliyorsun PKOm vardı zaten salı kontrole gitti progeestoran bakılcaktı ama ağrım olduğu için doktoruma anlattım muayne etti rahim ağzında yara ve ilerlemiş enfeksiyon çıktı ondan küçük bi operasyonla yarayı dondurdular ve çok fazla ilaç ve antibiyotik almaya başladım ilaçlar da yan etki yaptı biraz ondan hafif bi rahatsızlığım var tatlım ila.lardan doktorumla da görüştüm ilaçlar yan etki yapmış dedi şuan kullanman lazım ama dedi 30unda kontrolüm var o zaman tekrar konuşuruz dedi bu arada ece bizde sen mi eczacıydın biri vardı sanki bizde eczacı sen miydin o bişey danışıcam

eceboce eceee after before atmış mıydın???
yok kuzum ya before bulamadım ki after atayım
telefonda bir tane resim bırakmamış hepsini silmişim.... fotolarda hiçççç güzel çıkmam ondan zaaar
zaten boydan fotom yok hiç tombul halimden....
bu yüzden üzülerek after-before yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…