- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #309.861
Herkes vermiss maasallah bize ehuhehe darisi bana da insallah*** 9.Takim 632. Etap * * *
Niran Nevra (72.3/70.8/1.5/%2.07)
Bayankokosh (69,1/67.3/1.8/%2.60)
Pumpkin00(86/85.9/0.1/%0.12)
Keseli kanguru (91,6/91.4/0.2/%0.22)
AsyaaAyazz(67,9/67/0.9/%1.33)
Ucmelekannesi(74,5/73.5/1/%1.34)
Dream00(62,6/62.4/0.2/%0.32)
Bi prenses annesi (81,6/80.6/1/%1.23)
Poni bon (89,6/88.7/0.9/%1)
medine66(67,3/66/1.3/%1.93)
9.takim ortalamasi : %1.216
kizlar listenin son durumu budur
tugce ve asya gecen haftaki bildiriminizle bu haftaki arasinda farkliliklar var kontrol edin lütfen
Hilalcim gecen haftanin listesini sonuc listelerinden aldin degilmi*** 9.Takim 632. Etap * * *
tugce ve asya gecen haftaki bildiriminizle bu haftaki arasinda farkliliklar var kontrol edin lütfen
Ooo daha ne olsun afferim yaaa
2018 mayısında 80 kiloyla başlamıştım kuzum. 2018 eylül sonunda 64.5 e düştüm.
sonra 2019 marta kadar ara verdim.
bu arada tekrar 70 kiloya çıktım.
2019 martında 70 kiloyla tekrar diyete başladım ve işte buradayım....
motivasyon için teşekkürler
Eline sağlık canm*** 9.Takim 632. Etap * * *
Hedefim seni geçmekk olsunkız ponim aramız da azıcık fark var haftaya beni yakalarsın ben de kaçayım garii :)
Süper yöntemmiş bn önüme çikolata koyup seni acıkınca yicem desem 1 saat içinde yerim sanırımüzülünce banyoya gidip fırsatın varsa duş al sonra tüm makyaj malzemelerini çıkar maske v.s. varsa onları uygulayıp sonra da makyajını yap ayna da kendine bak güçlü ve güzel olduğun için bedenine teşekkür et allaha şükret
kız ben biliyorsun mutfak masasının üzerin de leptap başın da yaşayan biriyim hiç salon da oturmam hep mutfaktayım 2 öküz midesine sahip abur cubur manyağı oğlum , bu sene hariç sürekli evde hazırda poğaça börek isteyen eşim varken kahve yanına hazırda bulunsun da komşum gelirse ikram edeyim diye çekmece de buz dolabın da bitterden tut beyaz çikolataya kadar çeşit çeşit çikolata lokum varken canı çekmeyen biriyim artık
TEK KURAL KOYDUM:
acıkınca canım hala çekiyorsa yerim ...….dedim yasak koymadım kendime acıkınca da ( leptin için acıkmadan yemek arası 6-7 saati bulmadan yemiyorum bir lokma bile) önce güzelce sağlıklı yemeğimi yedim vee sonuç karnın tokken kan şekerin dengeleniyor galiba ki canım bazen haftalarca yada aylarca çikolata çekmiyor hem yasak yok ya bilinç altı o yüzden yasaklı için diretmiyor ilk başlar da çikolatalı gofreti gözümün önün de 20 gün beklettim acıkınca seni yiycem dedim 20 gün yiyemedim 20 günden sonra da evde abur cubur bitmiş oğlum yemiyorsan ben yiyeyim dedi yedi :)
Ben bu taktiği 2010 da yapmıştım, 5 dakika içinde 5 albeni yemiştimEline sağlık canm
Hedefim seni geçmekk olsun
Süper yöntemmiş bn önüme çikolata koyup seni acıkınca yicem desem 1 saat içinde yerim sanırım
Sende de iyi potansiyel varmışBen bu taktiği 2010 da yapmıştım, 5 dakika içinde 5 albeni yemiştimben bidaha Türkiyede yaşadığım sürece asla evde abur cubur bulundurmadım ama hamilelikte bana bişi oldu hepsi geçti artık delirip herseyi yemiyorum gözüm dönmüyor
Of ard arda 7 tane yediğimi bilirim hiç sorma eskiden deliydim çikolata bağımlısıydım şimdi bi sene yemesem aramam hiç canım çekmezSende de iyi potansiyel varmış
Amin sagol canim insallah doktor haftaya ladar idare et dedihayırlısıyla güzel haberlerin gelir inş
Insallahh amiiinnnsag salim saglikli kucagina almayi nasip etsin yuce rabbim.
Evet abla dikkat ediyorum ama gene bugun 14 e 8 cikti tansiyonum doktor 3 gune bir nstye gel haftaya cumaya kadar idare et 38 haftan dolarsa bebek icin iyi olur dedi insallah cumaya kucagima alirim sagliklicaamanınnnn bebek her an gelebilir diyorsunşaşırma kızzz hemen toparla kendini tuzu tuzluyu yağlı yiyecekleri kes hemen suyunu arttır tansiyonunu stabil tutmaya bak açılma olmazsa 1-2 hafta daha büyüsün gelişsin kuzum karnın da
Amiin insallah abla allah razi olsun hepinizden haber edebilirsem dualarinizi bekliyorum hanimlar haftaya kadar sancim olmazda dayanabilirsem yatis yapilacak zaman yazarim insallah sizlerehakkınızda hayırlısı ıkınız ıcınde hayırla saglıcakla gelsın mıs kokulu bebış
Bende aldirayim canim neden inanmayim rabbimin her yaratttcannda vardir bir sifa hikmet sukurler olsun bitkiler sayesinde yumurtaliklarimda temizlenmisti verdigi nimetlere binlerce kez sukurler olsun arastirayimda buluyum sali gunu 1 cm acilman var demisti haftaya kadar dahada acilir insallah arada kramplar giriyor uyusur gibi agrim oluyor suan 37+2 yiz doktor haftaya cumaya kadar idare et 38 haftanda bitsin tansiyonun seni zorlamiyorsa kendini iyi hissediyosan dolduralim dedi bende oyle istiyorum biraz halsizligim var ellerim sisiyor ama hareketleri iyi bebegin dedim oda 3 gune bir nstye gel sanci yada suyun gelirse hemen gel dediler insallah cumaya kadar dayaniriz canimAyy bende heycanlandim cnm smdi insallah hayirlisi olur hakkinda. Sana onerim cnm meryem ana otu var ben aktardan bulamadim internetten ismarladim onu esim ben doguma girince suya koydu dualar okudu acilman olmasi icin bence bana iyi geldi cnku doktor ebeler bile dedi dogum cabuk oldu diye tabi bana gore cok zordu uzundu ama bi bak derim inanirsan tabi. Bu arada kilosu boyu cok iyi benmkide 3390gr dogdu boyuda 52cm di. Insallah kendi sancilarinla dogurursn cnm tansiyonun yuksek cikmaz da. Bizi de haberdar et ama unutma sakın
gayet ıyı canım
eksı candır canınKızlar günaydın
Geçen hafta: 47,3
Bu hafta:47
Fark:-0.3
Yüzde: %0.64
tebrıkler canımgunaydin kizlar
gecen cuma 67.3
bu hafta 66
fark 1.3
yuzde 1.93
tebrıkler canı. Haftaya dırek 67 yı gorursun benceGünaydinss takim
Gecen hafta:69.7
Guncel:69
Giden: 0.7
Yuzde: % 1
68 i ucundan göreydim iyiydi
kılo almamıssın tatılde verırısın ablatartı bildirimim
4 hafta önce :89.5
bu cuma 87.8
şükür daha da kilo almamışım memlekette desem de yaav ben bu sen şişmişim iyice yaz sonuna kadar aldıklarımı verem garii:)
afıhet olsun canımDunki menumu yazmadim bu bebeler beni zibartiyor
Saat 9.30
Mantarli omlet
Peynir 2 parca
Zeytin
Domates
Nane salatalik
2 dilim tb ekmegi
Saat 14
3 patlican pizza
Peynir bi kac lokma
Saat 18
2 kofte
4 ceviz
Su 2 litre
eksı eksıdır canım artıda defılsın nasılsaKilo bildirimim
Geçen hafta 89.6
Bugün 88.7
Fark -900gr
Yüzde 1
Sonucu hiç beğenmedim
haftaya telafı edersınGünaydın arkadaşlar
Gecen hafta : 62.6
Bu hafta : 62.4
Fark : -200
Yüzde : 0.31
En kötü haftam
yavas verıyorsun demekkı canım21.6.2019 = 66 kg
26.7.2019 = 62.4 kg
Bana göre çok az gitmiş bi ayda
tebrıkler canımGeçen hafta 87 400
Bu hafta 85.900
Fark 1.500
tebrıkler tatlımCuma 72.3
Bugün 70.8
Fark 1.5 (%2.08)
Tebrikler canım
sagolun kızlartebrikler
sagol canım30 kilo veren biri 30 daha vereblir neden olmasın
Kilona göre gayet iyi bnce
Süperr tebrkler canm
7lere az kalmış tebrkler canm
Süperrr
Harika çok iyi gidiyosn haftaya 6lardasın
Güzel eksi tebrkler canm
tebrıkler canımGeçen hafta 67.8
Bu hafta 67
Fark -0.8
ıns temız cıkar haftayada bısey cıkmaz ıcınız rahatlarMerhaba kizlar .dün antalyaya dr gittik(evime 3 saat)
Dr kızımın kolundakinin zararsız olduğunu ,iyi huylu bir tumor cesidi oldugunu söyledi.hemanjinom diye geciyor tıpta.burdaki cocuk doktoru da ayni şeyi soylemisti .harasında gül lekesi diye geciyor.ben nette baya araştırmistim. organlarda uzantı var mi diye tekrar bakilacak haftaya.insallah yoktur. Baya kırmızı bir leke.siliklestirmek icin damla verdi.uzanti yoksa birde 1 yaşında tekrar kontrol var.internertte çok agir vakalar var bu hastaligin.bizde sadece kolunda 1 tane var.bu arada yolda mahvoldum.ayaklarm sıkıntılı demistim sizlere.
Gece 11 de geldik.ama ben perttim.haftaya yine gidicez gözümde öyle buyuyor ki.benim branşında merkezlerde açık yok bu hastane işleri icin her seferinde o yolu gitme beni mahvediyor (çok önemli durumlar) yok çakıldım buraya.
Neyse
Şarjım bitmişti.dayim mesaj çekmiş biz yola çıktık(memeleketten) size geliyoruz diye.bugun onlar geldi.benim kilo bildirimimde diyetimde yalan oldu.tam listeye girecektim unuttum .
aynen bende 1 saatı bulmayadabılırEline sağlık canm
Süper yöntemmiş bn önüme çikolata koyup seni acıkınca yicem desem 1 saat içinde yerim sanırım
Evet canim 3. Cumartesi listeye girebiliyorsun bu birinciydiben bu cumartesi katildim da araniza, cuma degil, sanirim o sebeple tam 3 hafta beklecegim dogru mu?
Girmenle mezun etmemiz bir olabilir seniyalniz ben hesapladim da, hani imkan yok bu hizle gitmez kilo verisim de, oldu da gitti diyelim , o zaman ben tam liseteye girecegim hafta zaten 55 oluyorum yahu:) ya zaten inemem de:) keske insem de listelere girmeden mezun olsam o ayri tabii de:)) Ama böyle bisi olsa cok komik olmaz mi kizlar yaa?:)
Ins canim ama sende guzel verdinHerkes vermiss maasallah bize ehuhehe darisi bana da insallah
Evet ablam ordan aldim vaktim yoktu maalesed herkesin oldugu listeyi hazirlayamadimHilalcim gecen haftanin listesini sonuc listelerinden aldin degilmi
Evet abla farkettim bi onceki haftaninkiydi tugcenin asyada yanlis hatırlamışKontrol ettim liste dogru cnm ellerine saglik
Tugceyle asya kilolarini yanlis hatirladilar heralde
CurukElma
Girince hemen halledeyim dedim abla bosluktaSlm kizlar
Eve gelince hemen listeye bakayim dedim
Şükür hilal halletmis
CurukElma ellerine saglik tatlim
Masallah guzel kilolar verilmis
Daha fazla beklediklerimde vardi :)))
Yinede takim yuzdemiz guzeldi
Herkesi tebrik ederim
Malesef 1.lige yetmedi
Alintilara sonra döneceğim
Yeni biseyler yedim
Biraz dinleneyim sonra gelirim
Cok gecmis olsun canim iciniz rahat etmistir sevindim kotu bisey olmamasinaMerhaba kizlar .dün antalyaya dr gittik(evime 3 saat)
Dr kızımın kolundakinin zararsız olduğunu ,iyi huylu bir tumor cesidi oldugunu söyledi.hemanjinom diye geciyor tıpta.burdaki cocuk doktoru da ayni şeyi soylemisti .harasında gül lekesi diye geciyor.ben nette baya araştırmistim. organlarda uzantı var mi diye tekrar bakilacak haftaya.insallah yoktur. Baya kırmızı bir leke.siliklestirmek icin damla verdi.uzanti yoksa birde 1 yaşında tekrar kontrol var.internertte çok agir vakalar var bu hastaligin.bizde sadece kolunda 1 tane var.bu arada yolda mahvoldum.ayaklarm sıkıntılı demistim sizlere.
Gece 11 de geldik.ama ben perttim.haftaya yine gidicez gözümde öyle buyuyor ki.benim branşında merkezlerde açık yok bu hastane işleri icin her seferinde o yolu gitme beni mahvediyor (çok önemli durumlar) yok çakıldım buraya.
Neyse
Şarjım bitmişti.dayim mesaj çekmiş biz yola çıktık(memeleketten) size geliyoruz diye.bugun onlar geldi.benim kilo bildirimimde diyetimde yalan oldu.tam listeye girecektim unuttum .
Rica ederim ponimEline sağlık canm
Valla simdi isten ciktim canim eve gidicem once babama ugricam biHu huu napıyosunuz kızlar?
Biz bugün avmye gittk ordan gelince de yürüyüşe çıktık balkonda çay keyfi filan öyle akşam oldu
Afiyet olsun canimEmz anne menüm
10.00
1 d ekmek
2 d peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal
12.00
1 sb süt
14.00
1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Közlenmiş biber
18.00
2 d ekmek kadar çörek(komşu teyzem getirmişti hafta başında dondurucuda cumayı bekliyordu :)
2 d peynir
Su 2
Spor 60 dk tempolu yürüyüş.3=180Fit mutlu anne
Afiyet olsun canim08:30 sabah:
150 grm yogurt içine yarım elma biraz yulaf biraz leinsam ( türkçesini hah keten tohumu) , 5-6 tane böğürtlen
1 sütlü filtre kahve
Ara12:00
1 kuru kayısı ,10 kabak çekirdeği
Öğle 13:00
2 yumurtalı peynirli omlet, yarım dilim ekmek, azcık salata
Ara 17:00
Tadımlık karpuz nae ama tadınlık
19:30 akşam
Salata
150 gram naneli yoğurt
100 gramdan az tavadan somon
Ben günü kapadım valla, ağzımın hiç tadı yok zorla yedim. Sürekli de yorgunum . Tiroid ilacı mı glifor mu suçlusu bilemedim
Bugün bi de 40 derece havada 100 dakika bisiklet kullandım 300 puanFit mutlu anne
Piki pikiii ben ne zaman girebilirim listeye yavru kaptancimEvet canim 3. Cumartesi listeye girebiliyorsun bu birinciydi
Girmenle mezun etmemiz bir olabilir seni
Ama sanmiyorum ben canim zamanla yavaslar vermen
Ins canim ama sende guzel verdin
Evet ablam ordan aldim vaktim yoktu maalesed herkesin oldugu listeyi hazirlayamadim
Evet abla farkettim bi onceki haftaninkiydi tugcenin asyada yanlis hatırlamış
Girince hemen halledeyim dedim abla boslukta
Cok gecmis olsun canim iciniz rahat etmistir sevindim kotu bisey olmamasina
Rica ederim ponim
Valla simdi isten ciktim canim eve gidicem once babama ugricam bi
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?