Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok dengesiz bı vücudum var canım, sıcağı gördü mü ödem yapar, soğukta su kaybetmez artı yapar...

Adet ödemi ile +2 görmüştüm, ama ödem çayı yaptım içtim.
Ay adet ve havuza girmek de bende aynısını yapıyor inanır mısın ! 3.5 kilo artıp indiğimi bilirim o dönemde. Kimseyi de inandıramadım adet ödemi oldugunda

Ne deyim bilemedim menuye canim
Evli mi baban canım?
Senin küçüğünde nişanlı diye hatırladım. 3 kız kardeş misiniz?
Yok evli degil canim
Aslinda şöyle benim anneyle babam 26 sene önce ayrılmışlar kardeşim yeni dogdugunda. Öz olarak sadece kız kardeşim var. Abla dediklerim aslında halam 2 tane. Anne dediğimde babaannem bizi büyüten o :) anneyle hic görüşmüyorum bizi bıraktığından beri.

Ay adet ve havuza girmek de bende aynısını yapıyor inanır mısın ! 3.5 kilo artıp indiğimi bilirim o dönemde. Kimseyi de inandıramadım adet ödemi oldugunda
Bu durum beni çok geriyor aslında, artı olmadığım pazartesi olmadı neredeyse...neyse ki takımda alıştı benim bu dengesiz vücuduma

afıyef olsun canım
afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım

Diycem bisey yok kafama saksı atmalısınız direk

Anladım canım, ama niye baba ile değil babaanne ve hala ile kaldığınızı anlamadım (koç Burcu merakı,mazur gör)

Ben bugün sabah tartilmayi unuttum kızlar yarin sabah tartılacağım durumumun pek ic acıcı oldugunu düşünmüyorum. 55 leri görmek isterken bu hafta boyle olmasina cok üzüldüm
aman kuzum can sıktığın seye bak haftaya verirsin sen

Bisey sorcaktim sana :))
Sizin salonda böyle kalin musambali
Bacaga giyilen sıkıp birakiyor ödem icin guya adini bilmiyom ondan varmi
Tr de bi salona gittiydim orda görmüştüm

Lenf drenaj abla makinenin ismi evet var

Bu durum beni çok geriyor aslında, artı olmadığım pazartesi olmadı neredeyse...neyse ki takımda alıştı benim bu dengesiz vücuduma
Yani bende bir de basen göbek şişiyor selülitleniyor falan. Bildiğin selülit ya çirkin çirkin yani çocuk öncesi çok takardım da artık almanyada da yasadığım ve çoğunluk zaten obez oldugu için hiç fark etmiyorum ah göbeğim mi çıkmış hiiiiiçççç umrum diil geçen işte adet 20 gün gecikince baya hormonel 5 kilo da aldım, göbek de çıktı. Patronum alttan sordu gebemiyim öğrenmeye kalktı

Kızlar yayladan eve geçtim bugün, biraz işlerim vardı...ama nasıl sıcak anlatamam... hergün gözünden uyku akan, uyku moduna giren bebeğim bugün saatlerce ağladı, zar zor uyuttum az önce...

Bugün menü diye birşey olmadı bende

Saatlere tam dikkat edemedim ama toplamda yediklerim

10 adet salatalık
3 adet domates
1/4 ananas
4-5 küçük köy elması

Su 3 lt yi geçti.

Şimdi de çay demledim, çocukları uyutmuşken biraz çay keyfi yapayım dedim

Bende basen, selülit yok ama göbek var ve bir türlü erimiyor, 14 kilo verdim, göbek hala 4-5 aylık hamile kadın modunda...(hamile misin sorusu bana en sık sorulan sorulardandır )

Afiyet olsun nirancim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…