- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.181
Ya abla kiracılar işte tartışma çıktı.. 1 tanesinde değil 2 3 tanesi sorun çıkarıyor.. Biraz tartışma oldu gergin bir gündü ister istemez banada yansıyoranacim cokmu aradin bu nicki :))) bi anlami varmi
Ooo baya degisiklikler varmış sende
Menude verdimi didem
kv ne kadar kalacakmis cnm
Senin kv nin cok batil inanislari var heralde
tatlim et türü salata ayran yersen bi sikinti olmaz
Arada 1 lahmancunda yemek kötü degil
Bide ictiklerine dikkat et :))
ne baligiydi ne kadar yedin cnm miktar belirtmeyince cokmu azmi bilemeyiz :)
Gidip gitmemeye siz karar vereceksiniz ama su elektrik olmadan nasil olurki
kuzum biyere giderken haber versen bizde biliriz
Hayirdir ne sorunu oldu
dilekkkk simdi agzina patlatacam heeene pidesi kizzz sen etliekmegi yememisinki nerden bilecen
Incecik citir citir
Anacim kastamonu nerden cikti
Etliekmek konyanin milli yemegi
Evet pek tercih etmem snitzel zaten ya koftem az gelditek 1 kesme seker büyüklüğü en fazla okeymi
Hafta ici gormeyim ama :))
durduk yere savaş cikaracak
meyve geçe kalmasaydi cnm
Bugun ne yaptin nerelerdeydin
öylede olsa tek tek ugrastirici yaa
Bi alette var onun icin :)
schnitzel galetali oldugu icin pek iyi degil cnm onun harici guzel
Aman bosver kuzum can sıktığın seye bakYa abla kiracılar işte tartışma çıktı.. 1 tanesinde değil 2 3 tanesi sorun çıkarıyor.. Biraz tartışma oldu gergin bir gündü ister istemez banada yansıyor
abla işin açığı ne kadar hastalığımı kafama takmıyorum desem de aklım hep hastalığımda bu da beni gerçekten salaklaştırıyorAyyy bu kiz yine anlamaditatlim ben bugun menun icin dedim kahve sekerliymisya :)) yoksa kahve niye icme deyim
Cumartesi Menüm
11.00
1 bar süt
3 küçük incir
2 kş kepek
Az kakao, chia la puding
Üstüne 4 ceviz
14.00 civari
1 tavada yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik
3 brezilya cevizi
Tam saate bakmadim 18.30 - 19.00 olabilir
3 kanat
Salata
Kizlar suyu yazmiyorum ama en az 2 lt iciyorum
Benim oglan 5 lt cam şişe almis
Onu dolduruyoz icine biseyler atip birlikte iciyoruz
Olcemiyorum o yuzden
Haricinde normal suda iciyorum
Afiyet olsun. Iyi gecelerTr de saat 24 ü gecti
Menü Yorum saati doldu
Cocuklar olunca haliyle yoruldum
Iyi geceler herkese
Abla bugün kardeşimdeydim gidişim haftaya kaldı. Konuşmuyoruz eşimle. Mersin’den yazlık kiraladım bir iki hafta kafa dinliycez kızımla. Böyle işte bir gelişme yok yani
Bacım Ankara'da yedim ya kır pidesi :) neyse artık baklava işine dönecek Yunanlılar bizim diyor biz diyoruz bizimozur dilerim cnm ya vala bende istemezfm boyle olsun ama bi tuhaf gevti hafta
tamam cnm
afiyet olsun cnm sekersizse nescafe sknt dehil bence
masAllah cnm saglikla verirsin insAllah kisa surede boyle giderse
saol cnm
kiz ne yeidn bu kadar cok kotu degil ama bence
masAllah abla tebrikler eksi eksidir tabi o kadar dikkatr az aslinda ama dahasi da olacak
afiyet olsun cnm
afiyet olsun neler yeidn
adet duzensizligi var mıydı cnm
aleykum selam. Cnm baya bi dusunurum artk ben her mesajink okudugumds kimdi bu diehayırlı olsun yrni nickin yeni kararların bol eksilerim olsun cnm
geneldd bizde de yıkanır yikanmaz emzirilir bebek acıkır dieher kafadan bi ses cikar oyle zmnda
dar giymek bence de ise yarıyor
afiyet olsun cnm elektrik susuz cok zor cnm ama sen bilirsn
pide misen daha once hic etliekmek yememişsin bence cnm ya incecik citir citir mukemmel bi lezzet etliekmek denince ilk akla grlrn sehir de konya cinim kastamonu nerden çıktı
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kizlarin da dediği gibi kola ve kahve disinda siknt görmüyorum özellikle kola sirf seker ve cok zararli
Afıyet olsun canım
Maraş tarhanası cips gibi kıtır kıtır yenir canım, yanında cevizde yenir hattaBizdede yapılır o ama hiç öyle yendiğini görmedim.
Etli çörek kız bu, ne etli ekmeği...
Adet düzensizliğim arada oluyor canım, düzenim de 30-40 gün arası zaten, yani bi ay 32 diğeri 37 falan öyle net bi düzeni yokozur dilerim cnm ya vala bende istemezfm boyle olsun ama bi tuhaf gevti hafta
tamam cnm
afiyet olsun cnm sekersizse nescafe sknt dehil bence
masAllah cnm saglikla verirsin insAllah kisa surede boyle giderse
saol cnm
kiz ne yeidn bu kadar cok kotu degil ama bence
masAllah abla tebrikler eksi eksidir tabi o kadar dikkatr az aslinda ama dahasi da olacak
afiyet olsun cnm
afiyet olsun neler yeidn
adet duzensizligi var mıydı cnm
aleykum selam. Cnm baya bi dusunurum artk ben her mesajink okudugumds kimdi bu diehayırlı olsun yrni nickin yeni kararların bol eksilerim olsun cnm
geneldd bizde de yıkanır yikanmaz emzirilir bebek acıkır dieher kafadan bi ses cikar oyle zmnda
dar giymek bence de ise yarıyor
afiyet olsun cnm elektrik susuz cok zor cnm ama sen bilirsn
pide misen daha once hic etliekmek yememişsin bence cnm ya incecik citir citir mukemmel bi lezzet etliekmek denince ilk akla grlrn sehir de konya cinim kastamonu nerden çıktı
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kizlarin da dediği gibi kola ve kahve disinda siknt görmüyorum özellikle kola sirf seker ve cok zararli
Afıyet olsun canım
afiyet olsun ablaCumartesi Menüm
11.00
1 bar süt
3 küçük incir
2 kş kepek
Az kakao, chia la puding
Üstüne 4 ceviz
14.00 civari
1 tavada yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik
3 brezilya cevizi
Tam saate bakmadim 18.30 - 19.00 olabilir
3 kanat
Salata
Kizlar suyu yazmiyorum ama en az 2 lt iciyorum
Benim oglan 5 lt cam şişe almis
Onu dolduruyoz icine biseyler atip birlikte iciyoruz
Olcemiyorum o yuzden
Haricinde normal suda iciyorum
Aynen oyle cnmBacım Ankara'da yedim ya kır pidesi :) neyse artık baklava işine dönecek Yunanlılar bizim diyor biz diyoruz bizimKastamonunun etli ekmeğini yeseydin ne demek istediğimi anlardin
Anladm cnm pco var miAdet düzensizliğim arada oluyor canım, düzenim de 30-40 gün arası zaten, yani bi ay 32 diğeri 37 falan öyle net bi düzeni yok
Yok canım , taze yapıldı hormon testleri, rahim ve yumurtalıklar da temiz. Benim ailenin kadınlarının hepsinde var bu arada bazen 3 ay civarı da adet olmadığım oluyor, teyzem çocukları cinsiyetleriyle öğrendim hep derdiAnladm cnm pco var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?