Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya abla kiracılar işte tartışma çıktı.. 1 tanesinde değil 2 3 tanesi sorun çıkarıyor.. Biraz tartışma oldu gergin bir gündü ister istemez banada yansıyor

Evet pek tercih etmem snitzel zaten ya koftem az geldi

Ya abla kiracılar işte tartışma çıktı.. 1 tanesinde değil 2 3 tanesi sorun çıkarıyor.. Biraz tartışma oldu gergin bir gündü ister istemez banada yansıyor
Aman bosver kuzum can sıktığın seye bak
Ben esinle aranizdami bisey oldu diye korkmustum

Cumartesi Menüm

11.00
1 bar süt
3 küçük incir
2 kş kepek
Az kakao, chia la puding
Üstüne 4 ceviz

14.00 civari
1 tavada yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik
3 brezilya cevizi

Tam saate bakmadim 18.30 - 19.00 olabilir
3 kanat
Salata

Kizlar suyu yazmiyorum ama en az 2 lt iciyorum
Benim oglan 5 lt cam şişe almis
Onu dolduruyoz icine biseyler atip birlikte iciyoruz
Olcemiyorum o yuzden
Haricinde normal suda iciyorum

Ayyy bu kiz yine anlamadi tatlim ben bugun menun icin dedim kahve sekerliymisya :)) yoksa kahve niye icme deyim
abla işin açığı ne kadar hastalığımı kafama takmıyorum desem de aklım hep hastalığımda bu da beni gerçekten salaklaştırıyor

Tr de saat 24 ü gecti
Menü Yorum saati doldu

Cocuklar olunca haliyle yoruldum

Iyi geceler herkese
Afiyet olsun. Iyi geceler

Bayankokosh Kübra ne yaotin ne ettin cnm
Merak ettim seni bizide haberdar etseydin keske
Abla bugün kardeşimdeydim gidişim haftaya kaldı. Konuşmuyoruz eşimle. Mersin’den yazlık kiraladım bir iki hafta kafa dinliycez kızımla. Böyle işte bir gelişme yok yani

Bacım Ankara'da yedim ya kır pidesi :) neyse artık baklava işine dönecek Yunanlılar bizim diyor biz diyoruz bizim Kastamonunun etli ekmeğini yeseydin ne demek istediğimi anlardin

Adet düzensizliğim arada oluyor canım, düzenim de 30-40 gün arası zaten, yani bi ay 32 diğeri 37 falan öyle net bi düzeni yok

afiyet olsun abla
Bacım Ankara'da yedim ya kır pidesi :) neyse artık baklava işine dönecek Yunanlılar bizim diyor biz diyoruz bizim Kastamonunun etli ekmeğini yeseydin ne demek istediğimi anlardin
Aynen oyle cnm yılan hikayesine donecek bi gun insAllah yerim Allah nasip ederse ama brnce sende konyanin etliekmegini bi dene pide degil çünki

Şuraya bi menü yazıcam taşlıcaksınız biliyorum
Ayrıca son treni kaçırdığımdan bi arkadasla sabaha kadar uyumayıp dolandık şuan eve dönüyorum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:13:30
Az peynirlisalata ve 1 dlm ekmek
Akşam 20:00
1 bardak ayran,
Yarım adana kebap, birazcık ekmek ve yoğurtlu meze, ama pek olamadı maalesef begenmedim mezeleri.
1 sade soda

Gece 02:00
Bir miktar patates cipsi
Yarım bardak carpirinhia, bol şekerli yeşil limonlu pitu lu bir içki
Gece 2 de olanlar olmasa aslen fena değildi
Zaten bodrum katımızı da su basmış, şimdi uyku yüzü görmeden ilk trenle eve gidiyorum. Bodrum temizlicem

Anladm cnm pco var mi
Yok canım , taze yapıldı hormon testleri, rahim ve yumurtalıklar da temiz. Benim ailenin kadınlarının hepsinde var bu arada bazen 3 ay civarı da adet olmadığım oluyor, teyzem çocukları cinsiyetleriyle öğrendim hep derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…