Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi menü paylaşayım azcık beni hırpalayın kızlar

Kahvaltı(9.45)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan 4 dilim sucuklu omlet
Domates-salatalık
Çilek reçeli

Ara(12.00)

200 ml soğuk kahve(ama ben kendim yapıyordum dün markette bi tane gördüm şekerliymiş bide içtikçe sevdim sevdim hepsini içtim)

Öğlen(15.30)

1 adana dürüm
1 kutu kola

Akşam(19.00)

4 tane biber dolma( ama biber boyları bi serçe parmak boyunda bile yaptı canlarım tabiki bu değiştirmez yediklerimi)

Az önce de 2şer 3 er tane fındık badem ceviz yedim bide
Mefkurem abla döv beni

Şekerli soğuk kahve ile 1 kutu kola hariç sıkıntı görmedim canım...

Bence arada bir dürümde yenir, hatta eve gelip üstüne yemek bile yenebilir ama kola hiç masum değil, hiçbir zaman olmamalı menülerimizde.

çok yedim çok yerken de hiç pişman olmadım bildiğin neyin patlamasını yaşadım bu kadar bilmiyorum dürümü de eve söyledim sabah beri halıları silerek temizlik yaptım dip köşe o mu bu kadar enerji harcatıp acıktırdı bilmiyorum çok yedimmmmmmmmmmmm

Canım benim unutma gak dese meme guk dese meme özellikle doğru düzgün ek gıdaya başlayana kadar bu böyle ne faydalı birseyken anne sütü niye böyle hurafeler uydururlar acaba

hayırlı olsun yeni nickin
allah kavustursun
afiyet olsun
12:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım biberli ekmek

17:00=== 5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2 lt
afiyet oldun
bence menün gayet iyi. Handandandan dediği gibi kola ve kahve olmamış. Kahve belki tolere edilir ama asitli içecekler bence diyet dışında bile hayatımızda olmamalı

Bugünkü menü

Kahvaltı 9.30

1 haşlanmış yumurta
Yarım paprika
2 parça beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
1 yeşil çay

Ara 12.00
Sütlü kahve
Bi küçük sütlü dondurma

Akşam 16.30
Mangal yaptık
2 köfte
1 tavuk
1 sosis
Salata az bişey
1 bardak ayran

19.00
Sade Türk kahvesi

Su 2 litre

Bölgesel 16 dk = 48 puan Fit mutlu anne

bence menün gayet iyi. Handandandan Handandandan dediği gibi kola ve kahve olmamış. Kahve belki tolere edilir ama asitli içecekler bence diyet dışında bile hayatımızda olmamalı
Ben aşırı kahveciyim aslında türk kahvesi nescafe ama yazın soğuk kahve içerim hatta dışardaki kahveler çok kremalı diye evde kendim normal granül kahve soğuk süt ve buzla kendim hazırlarım çok canım tatlı isterse 1 tatlı kaşığı sade dondurma ekler çırparım ama bugün o kadar çok yedim ki özellikle akşam aşırı rahatsız oldum valla hatta daha yeni maden suyu içtim bitirdim canım

anacim cokmu aradin bu nicki :))) bi anlami varmi

Ooo baya degisiklikler varmış sende
Menude verdimi didem
kv ne kadar kalacakmis cnm
Senin kv nin cok batil inanislari var heralde
tatlim et türü salata ayran yersen bi sikinti olmaz

Arada 1 lahmancunda yemek kötü degil
Bide ictiklerine dikkat et :))
ne baligiydi ne kadar yedin cnm miktar belirtmeyince cokmu azmi bilemeyiz :)

Gidip gitmemeye siz karar vereceksiniz ama su elektrik olmadan nasil olurki
kuzum biyere giderken haber versen bizde biliriz

Hayirdir ne sorunu oldu
Bacım etli ekmek yemedim desem çünkü ben Kastamonuluyum ve asıl etli ekmek bizim yöreye ait ihanet edemezdim memleketime hem onların etli ekmek dedikleri şey pide yani
dilekkkk simdi agzina patlatacam heee ne pidesi kizzz sen etliekmegi yememisinki nerden bilecen
Incecik citir citir
Anacim kastamonu nerden cikti
Etliekmek konyanin milli yemegi

Bana göre kahvede bişey yok şekersiz olduğu sürece. Gayette güzel evde yapman. Kola Fanta o tarz şeylere karşıyım. Cok sağlıksız midemizi koruyalım

Böyle havalarda insan istiyor dondurma şuan bile istiyorum ama yemicem cızzzz

Ne yenir ama dimi bitane yiyebilirmiyim yogurette

Ama ablacım ben hep şekersiz içiyorum kahveyi bugünkü istisnai bir durum ki bana kahveden vazgeç deme edemem oni
Bana göre kahvede bişey yok şekersiz olduğu sürece. Gayette güzel evde yapman. Kola Fanta o tarz şeylere karşıyım. Cok sağlıksız midemizi koruyalım
çok fazla mide ilacı da alıyorum şu ara halbuki dikkat etmem lazım idi ama uydum şeytana

3 kilo cok anlasilmaz canim bir de zamanla gozle gorulur hale geliyor bi kac kilo daha veerince anlarsin paltolondan gomlekten

İlk 8 kiloda kalçadan ve göbekten 8'er santim gitti..sonra her 1 kiloda yarım cm düşmeye başladı... daha çok omuz ve göğüs kısmından eridim.
Mezurayi ara ara bulamadim evde yahu ben de olcecektim her yerimi rakamsal incelmeler azmettiriyor insani iyi oluyordu

Tüh ya o kadarda spor yapmıştım ben
ozur dilerim cnm ya vala bende istemezfm boyle olsun ama bi tuhaf gevti hafta
Hergün yapma canım, haftada 1, en fazla 2
tamam cnm
afiyet olsun cnm sekersizse nescafe sknt dehil bence
masAllah cnm saglikla verirsin insAllah kisa surede boyle giderse
saol cnm
Gunaydin kizlar sabah tartildim
Gecen cuma 56.2
Bugun 58
Fark +1.8
Yuh bana oha bana resmen öküz gibi yedim diyorum size yaa
kiz ne yeidn bu kadar cok kotu degil ama bence
masAllah abla tebrikler eksi eksidir tabi o kadar dikkatr az aslinda ama dahasi da olacak
afiyet olsun cnm
afiyet olsun neler yeidn

adet duzensizligi var mıydı cnm
aleykum selam. Cnm baya bi dusunurum artk ben her mesajink okudugumds kimdi bu die hayırlı olsun yrni nickin yeni kararların bol eksilerim olsun cnm
geneldd bizde de yıkanır yikanmaz emzirilir bebek acıkır die her kafadan bi ses cikar oyle zmnda
dar giymek bence de ise yarıyor
afiyet olsun cnm elektrik susuz cok zor cnm ama sen bilirsn
Bacım etli ekmek yemedim desem çünkü ben Kastamonuluyum ve asıl etli ekmek bizim yöreye ait ihanet edemezdim memleketime hem onların etli ekmek dedikleri şey pide yani
pide mi sen daha once hic etliekmek yememişsin bence cnm ya incecik citir citir mukemmel bi lezzet etliekmek denince ilk akla grlrn sehir de konya cinim kastamonu nerden çıktı
afiyet olsun cnm
12:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım biberli ekmek

17:00=== 5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2 lt
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kizlarin da dediği gibi kola ve kahve disinda siknt görmüyorum özellikle kola sirf seker ve cok zararli
Afıyet olsun canım

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık

Ara
Domates
Salatalık
Çeyrek simit
Cay

Öğle 15
4 kaşık kısır
Salata
Marul
1 küçük tarhana kuru haliyle
Cay

Akşam yok

Son ara
1 porsiyon meyve(kiraz)

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok

Cekirdekli recel yapmis annem cok gulmustum ama cok basitmis aslinda cekirdek cikarmak biliyo musun gecen internette gordum pipet sokuyorlar tam ortasindan cikiveriyor visnenin cekirdegi pit diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…