Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tşk ederim

Afiyet Olsun. Tarhananın kuru halinimi yedin?

Iyi geceleer takim minnos ruyalariniz olsun ruyanizda beni gorun ehuhehe

Saat 10
1 kasik menemen
1 kasik pastirmali yumurta
Iki catal peynir
3 zeytin
2 wasa

Saat 14
1 buyuk avuc leblebi, ceviz, badem

Saat 18
2 kofteli patlican begendi
Yarim sinitzel

Demin de oglana verirken sut ictim yarim bardak bi kac badem ile su saatte yemek hic huyum degildir aslinda
Su 2 lt
Mefkurem

Afiyet Olsun. Tarhananın kuru halinimi yedin?
saol cnm evet yuvarlak ince halini kurutuyorlar normalde corba yapiolar ama biz kurusunu yedik
afiyet olsun cnm

ablacım ben hep şekersiz içiyorum kahveyi bugünkü istisnai bir durum ki bana kahveden vazgeç deme edemem oni
Ayyy bu kiz yine anlamadi tatlim ben bugun menun icin dedim kahve sekerliymisya :)) yoksa kahve niye icme deyim

tek 1 kesme seker büyüklüğü en fazla okeymi
Hafta ici gormeyim ama :))
mi sen daha once hic etliekmek yememişsin bence cnm ya incecik citir citir mukemmel bi lezzet etliekmek denince ilk akla grlrn sehir de konya cinim kastamonu nerden çıktı
durduk yere savaş cikaracak
meyve geçe kalmasaydi cnm

Bugun ne yaptin nerelerdeydin
Cekirdekli recel yapmis annem cok gulmustum ama cok basitmis aslinda cekirdek cikarmak biliyo musun gecen internette gordum pipet sokuyorlar tam ortasindan cikiveriyor visnenin cekirdegi pit diye
öylede olsa tek tek ugrastirici yaa

Bi alette var onun icin :)
schnitzel galetali oldugu icin pek iyi degil cnm onun harici guzel

aynen abla ya pide dedi bi de kurban geliyo bayram sonu bi etliekmek yiyebilir miyim kaptanim bqyadr yemiom
20:30 falandı abla meyve yediğim
Ablama misfrlige gittim İnternetmde yoktu telefonmda giremedim hic sonra es geldi market pazar derken eve geldik piknige gidicez yatin arkadaşlarla hazirlik yaptm bi duş aldm simdi uyuycam insAllah sen neler ypatn ablacm
Biz kucukken annem onu sobanin üstünde kizartirdi oyle yerdik
Cok lezzetli ama cidden yapması cok zahmetli geldi hkc niyetlenmedim ama

Hee valla yaaa ben etliekmek
Her gun yesem bıkmam :))

Kiz kac hafta sonranin planinimi yapiyon
Cumaya denk getir ye cnm
Benim yerimede

Kaya levreği
Sanırım 500 gr yedim

Hee valla yaaa ben etliekmek
Her gun yesem bıkmam :))

Kiz kac hafta sonranin planinimi yapiyon
Cumaya denk getir ye cnm
Benim yerimede
Aynen firindan yeni çıkınca sıcağı sıcağına efsane oluyir gece gece niye bu kadar ballandrdiysam yatıp uyuyum iyisi
Ay napim abla bu ara hep kurban telasinda muhabbetinde herkes (Allah kabul eder insAllah) simdi de mevzusu olunca planli calismak laizm dedim

Tarhanayi bizim köyde yaparlardi damlarin üstüne sererlerdi
Ordan gelirdi bize
Evde yapmak zor olur heralde
Fit mutlu anne
Doğrudur ben hic yapmadım yaoani da gormedkm annem yapmazDi hic dolasiyla bilmiorum belki azıcık yapılabilir tadımlık denerim bi ara olmazsa

500 gr baya fazlaymış
Karatay doyuncaya kadar yiyin diyor
Catlayincaya kadar degil
Valla öyle oldu biraz.ama sebebi belli.ben yemekleri hızlı hızlı yiyorum.kizim her yemek saati mızmız.bende doyduğumu anlamıyorum.ne zaman yavaş yesem kilo verisimde iyi oluyor

Valla öyle oldu biraz.ama sebebi belli.ben yemekleri hızlı hızlı yiyorum.kizim her yemek saati mızmız.bende doyduğumu anlamıyorum.ne zaman yavaş yesem kilo verisimde iyi oluyor
O zaman makul bi miktar tabagina koy cnm daha üstüne ekleme
Vucut 20 dk sonra anliyor toklugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…