- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #310.201
Afiyet olsun canimGünaydın herkese. Dün hep girdim girdim çıktım son sayfaya gelemediğim için alıntı yapamadım. Çok yoğum bi gündü pazara git markete git misafir için hazırlık yap çocuklarla ilgilen filan misafirler 12 buçukta gittiler sonra tele gitdm şarj bitmiş
Dünkü menüm
10.30
2 halka sucuklu yumurta
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber
13.00
Yarım çb ayçekirdeği
1 b süt
16.30
Yoğurtlu kabak biber patates(fırında yağsız yaptm patates 1 yk kadardı)
4 köfte
18.00
2 yk süt mısır
Su 2
Spor yok maalesef
GünaydınGunaydin kizlar mutlu pazarlar
keske izine cikmasaydin o zaman :))Abla bugün kardeşimdeydim gidişim haftaya kaldı. Konuşmuyoruz eşimle. Mersin’den yazlık kiraladım bir iki hafta kafa dinliycez kızımla. Böyle işte bir gelişme yok yani
hee sizinki saç böreği gibiymiş :))
Aaaa cok gecmis olsun cnm nasil cokmu fazla su girmisŞuraya bi menü yazıcam taşlıcaksınız biliyorum
Ayrıca son treni kaçırdığımdan bi arkadasla sabaha kadar uyumayıp dolandık şuan eve dönüyorum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:13:30
Az peynirlisalata ve 1 dlm ekmek
Akşam 20:00
1 bardak ayran,
Yarım adana kebap, birazcık ekmek ve yoğurtlu meze, ama pek olamadı maalesef begenmedim mezeleri.
1 sade soda
Gece 02:00
Bir miktar patates cipsi
Yarım bardak carpirinhia, bol şekerli yeşil limonlu pitu lu bir içki
Gece 2 de olanlar olmasa aslen fena değildi
Zaten bodrum katımızı da su basmış, şimdi uyku yüzü görmeden ilk trenle eve gidiyorum. Bodrum temizlicem
Hepsini tek gune sığdırmışin cnm keske alisverisi onceden yapaydinGünaydın herkese. Dün hep girdim girdim çıktım son sayfaya gelemediğim için alıntı yapamadım. Çok yoğum bi gündü pazara git markete git misafir için hazırlık yap çocuklarla ilgilen filan misafirler 12 buçukta gittiler sonra tele gitdm şarj bitmiş
Dünkü menüm
10.30
2 halka sucuklu yumurta
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber
13.00
Yarım çb ayçekirdeği
1 b süt
16.30
4 köfte
18.00
2 yk süt mısır
Su 2
Spor yok maalesef
Bence sende verirsin tatlim istikrarli gidersebÇçoook süper mükemmel kilo vermişsin çok tebrik ediyorum seni!! Senden 2 kilo azla başladım hedefim de 55, inşallah ben de 4-5 hafta dolmadan senin gibi hedefime ulaşırım!
Valla ben seviyorum abla hele ev yapimiysa tadi baska yaaaman aman biz de reçel yenmiyor da kız kardeşim geliyor ya bazen bir kaç günlüğüne onlar seviyor sofra da bulunsun :)
malatya da ilk kez vişnenin çekirdeğini çıkarıp reçel yaptım çok zoruma gitti bee 1 lt kavanoz oldu bir de hemen yemelik 1 kase güzel de olmuştu ben annemdeyken kavanozu arka oda gibi bir yer var oraya kaldırmışlar ben de görmeyince unuttum kv de kaldı afiyetle yesin artık :)) eve gelince çekirdeğini çıkarmadan azıcık yine yaptım inşallah olmuştur sıcakken kavanoza koyup ters çevirdim
Dilekkk once bi ortami sakinlestirme yapmisinSelam kızlar
Dünkü konya gezimiz güzeldi ama aşırı yorulduk ..günü birlik geziler çocuklarla bize göre değilmiş ...
Dynku menumu yazmayim açıkçası diyete sadık kalmadım
Sonuçta her zaman diyet yapılır ama gonyaya her zamanmi gidicem
Ayrica sabah tartildim 400 Gr eksilmesimi✌
Diyete basliyali ilk on kilom gitmiş bulunmaktadir
Gerçekten hiç zorlanmadim.. sizin sayenizde nasıl gitti anlamadım bile
İyki varsın 9.takim ve kaptanım @mefkurem ♥♥♥
Benim bu istahima rağmen bana kilo verdirmeniz büyük başarı gerçekten
Kızlar valla ben bu ara kendimi hiç anlamıyorum, bugün sanırım adetin 11. Günü ama bu ay göğüslerim de çok şişti , biraz indi ama inmediler. Karnımda da bi şişlik var, 3 kilo verdim ama gecen haftayla aynaya baktığımda sanki fark yok hiç zayıflamış hissetmiyorum kendimi. Tartıyı da kontrol ettim bozukluk yok. Hatta şuan bidaha tartıldım 61.8 çıktım ki kahvaltıda 2 yumurta yedim, öğle yemeğinde de peynırlı salatavebi dilim ekmek ve en az bi litre sıvı girdi bana. Hiçbiri de ödem attırıcı değildi. Yani büyük ihtimal 61.7 değil 61.4 falandım sabah. Hayır göğsüm büyük göbeğim büyük, kollarıma baktım onlar da incelmemiş. Zaten totolu hatunum maşallah o da yerinde duruyor. Ben 3 kiloyu nerden verdim arkadaşlar nöölüyoböyleböyle bişi yaşayanınız var mı?
Tatlim kilo verdigin ilk haftadab belli olmaz bi sure sonra anlasilmaya başlanırAy çatır çatır da adet gördüm ben birgüsel, üzerine görme bizim ailemizde yok yani. Hiç test fln da yapmadım tabii haliyle. Benim annem de beni3 ay anlamamış ama hastane testinde çıkmadığımdan anlamamış, adet görmemiş yani. Benim oğlan da hastanede kan testinde çıkmadı mesela, ben de ilk oğlumu o sebeple anlamadım sonradan öğrendim ama kanama olmadı yani. Gebe olduğumu düşünmüyorum ama çok ilginç gidiyo vucudum.
Biraz kafa dinlemissindir ablaCocuklar geldi benim kiz parka goturdu onlari simdi
Hazir yoklarken bende camasira bakayim dicemde kahve yaptim
Baharim hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini kac gubdur :)Slm kızlar güzel kilolar vermişsin tebrikler
* ben nane nick değiştirdim değişiklik iyidir
Diyete devam spora devam ama kilu bilmiyorum çünkü 21 gün tartilmak yasak bugün 4.gunDidem fitness 21 gün yapıyorum ve keşke dayak yeseydim daha mı iyi olurdu diye düşünmedim değil sirtimda kas varmış ya benim yeni kesvettim
Alisbildinmi pinarim yaaa evlat tabiki cok guzel sey allah yokluklarini aratmasin bizeKizlar dun oglen annem gitti aksamina kv geldi kv annemi pazar gidicek saniyormus basta 2 hafta demisti annem cnku sonr bilet daha uygn geliyor diye 12 gun gelmisti gorusemediler. Kvyle bugun bebisi yikadik. Herkezin farkli seyleri oluyor tabi mesela kv bebegi yikadiktan sonra emzirme gogusleri siser derler dedi yavrum durmayimca emzirdim tabi artik ama boyle seyler cok fazla olmaz insallah diyorm
Tavsiyeye ne gerek yapmışsın yapacaginiDar dar 34 beden mango pantolonumu giydim de öyle gidiyorum türk restoranına buluşmaya, fazla yiyemiyim pantolon mani olsun diye bol elbise giymedim kızlar nası fikirbana tavsiyeleriniz var mı? Önden bi bardak ayran içip hep yoğurtlu mezelere girip bitane de lahmacun yersem oooohhhh misss benden mutlusu olmaz, yoksa lahmacunu yarım mı yesem? Ay burda güzel lahmacun yok ki yaa sadece meze yer salata yer kaparım geceyi ben. Havuç tü kaka ama patlıcan ezmeleri için ne diyorsunuz,??
Afiyet olsun canim 500 gr balik evet cokMerhaba bugünkü menüm
Sabah 10.30
2 yumurta naneli zeytinyağlı sumaklı
1 dilim peynir
10 zeytin
3 ceviz
Biber
Salatalık
Akşam 19.00
Balık salata
Pişmiş biber ve sarimsak
Şu 2 lt şimdilik
Spor daha yok
Akşam yemeğini çok yedim kizlar ya .ekmek yenmeyince doymayacağım diye çok abarttım sanrım
Karataya uygun beslendim bugün.
Spor yapmam lazım.esim isim var diyor.offf
Bugün hep evdeydim.cok sıcak hava.arkadaslarim memleketlerine gitti.ben gitmeyi düşünmüyorum.kizim çok zor olmaya başladı orası daha sıcak
Eşim yaylaya gidelim diyor.ama elektrik yok su yok ne yapayım orda ben.hergun su çekeceğiz kuyudan. Şenlikler var.en büyük yörük şenliğmis. Bilemedim gitsek mi
Afiyet olsun dilegimMenumu yazayim
Ben diyim kahvalti siz diyin öğle yemeği:)
14.00
2 yumurta tavada
3 biber
Domates salatalık
Beyaz peynir 1 dilim
3 zeytin
1dilim ekmek
1parca helva
Mefkurem anlaşma yapalım cuma cumartesi pazar helvayı yerim diğer günler yemem zaten oda 1 parça agzim datlansin diye yiyorum
İlerliyen saatlerde
Şeftali
2 erik
Newkafe içtim
Bugün canım yemek yemek istemiyor
Saat 20.00
1kase yulaf ezmesi yedim sütlü 1 avuç kuruyemişi
Su 2 geçmiştir
1 bardak yeşil çay
Afiyet olsun nirancim12:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
5 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım biberli ekmek
17:00=== 5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugün dünyaları yedim gerçekten
Normal menulerine gore evet cok olmus canimBi menü paylaşayım azcık beni hırpalayın kızlar
Kahvaltı(9.45)
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yumurtadan 4 dilim sucuklu omlet
Domates-salatalık
Çilek reçeli
Ara(12.00)
200 ml soğuk kahve(ama ben kendim yapıyordum dün markette bi tane gördüm şekerliymiş bide içtikçe sevdim sevdim hepsini içtim)
Öğlen(15.30)
1 adana dürüm
1 kutu kola
Akşam(19.00)
4 tane biber dolma( ama biber boyları bi serçe parmak boyunda bile yaptı canlarım tabiki bu değiştirmez yediklerimi)
Az önce de 2şer 3 er tane fındık badem ceviz yedim bide
Mefkurem abla döv beni
Dondurma dışında guzel canim afiyet olsunBugünkü menü
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım paprika
2 parça beyaz peynir
2 parça kaşar peynir
1 yeşil çay
Ara 12.00
Sütlü kahve
Bi küçük sütlü dondurma
Akşam 16.30
Mangal yaptık
2 köfte
1 tavuk
1 sosis
Salata az bişey
1 bardak ayran
19.00
Sade Türk kahvesi
Su 2 litre
Bölgesel 16 dk = 48 puanFit mutlu anne
Ablaaa tehlike dedin noluyo dedim bi anKizlarrrrr bugun cok büyük bi tehlike atlattim
Alisverise gittim bikac sey alacaktim
Bi baktim milka larda indirim var
1 tane alip arabada yiyecektim
Önünden gecerken kendime
dur, 2 haftadir yemedin mağlup olma dedim
Onunden gecip gittim
Kiz herseyden yiyebilirmiyim diye cikma sendeNe yenir ama dimibitane yiyebilirmiyim yogurette
Yemeye devam ediyorum halaozur dilerim cnm ya vala bende istemezfm boyle olsun ama bi tuhaf gevti hafta
tamam cnm
afiyet olsun cnm sekersizse nescafe sknt dehil bence
masAllah cnm saglikla verirsin insAllah kisa surede boyle giderse
saol cnm
kiz ne yeidn bu kadar cok kotu degil ama bence
masAllah abla tebrikler eksi eksidir tabi o kadar dikkatr az aslinda ama dahasi da olacak
afiyet olsun cnm
afiyet olsun neler yeidn
adet duzensizligi var mıydı cnm
aleykum selam. Cnm baya bi dusunurum artk ben her mesajink okudugumds kimdi bu diehayırlı olsun yrni nickin yeni kararların bol eksilerim olsun cnm
geneldd bizde de yıkanır yikanmaz emzirilir bebek acıkır dieher kafadan bi ses cikar oyle zmnda
dar giymek bence de ise yarıyor
afiyet olsun cnm elektrik susuz cok zor cnm ama sen bilirsn
pide misen daha once hic etliekmek yememişsin bence cnm ya incecik citir citir mukemmel bi lezzet etliekmek denince ilk akla grlrn sehir de konya cinim kastamonu nerden çıktı
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm kizlarin da dediği gibi kola ve kahve disinda siknt görmüyorum özellikle kola sirf seker ve cok zararli
Afıyet olsun canım
Karbon fazla geldi afiyet olsun canimIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 7
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Ara
Domates
Salatalık
Çeyrek simit
Cay
Öğle 15
4 kaşık kısır
Salata
Marul
1 küçük tarhana kuru haliyle
Cay
Akşam yok
Son ara
1 porsiyon meyve(kiraz)
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Afiyet olsun canimIyi geceleer takim minnos ruyalariniz olsun ruyanizda beni gorun ehuhehe
Saat 10
1 kasik menemen
1 kasik pastirmali yumurta
Iki catal peynir
3 zeytin
2 wasa
Saat 14
1 buyuk avuc leblebi, ceviz, badem
Saat 18
2 kofteli patlican begendi
Yarim sinitzel
Demin de oglana verirken sut ictim yarim bardak bi kac badem ile su saatte yemek hic huyum degildir aslinda
Su 2 lt
Mefkurem
Afiyet olsun ablamCumartesi Menüm
11.00
1 bar süt
3 küçük incir
2 kş kepek
Az kakao, chia la puding
Üstüne 4 ceviz
14.00 civari
1 tavada yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik
3 brezilya cevizi
Tam saate bakmadim 18.30 - 19.00 olabilir
3 kanat
Salata
Kizlar suyu yazmiyorum ama en az 2 lt iciyorum
Benim oglan 5 lt cam şişe almis
Onu dolduruyoz icine biseyler atip birlikte iciyoruz
Olcemiyorum o yuzden
Haricinde normal suda iciyorum
Afiyet olsun ama gece ipin ucu kacmisŞuraya bi menü yazıcam taşlıcaksınız biliyorum
Ayrıca son treni kaçırdığımdan bi arkadasla sabaha kadar uyumayıp dolandık şuan eve dönüyorum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
Öğlen:13:30
Az peynirlisalata ve 1 dlm ekmek
Akşam 20:00
1 bardak ayran,
Yarım adana kebap, birazcık ekmek ve yoğurtlu meze, ama pek olamadı maalesef begenmedim mezeleri.
1 sade soda
Gece 02:00
Bir miktar patates cipsi
Yarım bardak carpirinhia, bol şekerli yeşil limonlu pitu lu bir içki
Gece 2 de olanlar olmasa aslen fena değildi
Zaten bodrum katımızı da su basmış, şimdi uyku yüzü görmeden ilk trenle eve gidiyorum. Bodrum temizlicem
Gunaydin tatlimmGunaydin kizlar mutlu pazarlar
Gunaydin ponim afiyet olsunGünaydın herkese. Dün hep girdim girdim çıktım son sayfaya gelemediğim için alıntı yapamadım. Çok yoğum bi gündü pazara git markete git misafir için hazırlık yap çocuklarla ilgilen filan misafirler 12 buçukta gittiler sonra tele gitdm şarj bitmiş
Dünkü menüm
10.30
2 halka sucuklu yumurta
3 d peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber
13.00
Yarım çb ayçekirdeği
1 b süt
16.30
4 köfte
18.00
2 yk süt mısır
Su 2
Spor yok maalesef
Gunaydin ablacimmmGünaydinnnnn mutlu pazarlar
Yarin tarti oldugunu unutmayip ona göre menulerimizi ayarliyalim
Benimkiler daha yatiyor bende limonlu suyumu ictim simdi t. Kahvesi iciyorum
Hadi buyrunnn
Biskot dedigin ne oluyor canim afiyet olsungunaydin kizlar.dun bende pek giremedim.misafirler vardi
dunku menum
3 ceviz
zeytin
salatalik
2 biskot
ogle
1 kase yogurt corbasi
2 tk recel
2 biskot
aksam lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
saatlerini tam hatirlamiyorum
unuttum bide yarim misir yedim.haslanmis
biskot biskuvimi cnmgunaydin kizlar.dun bende pek giremedim.misafirler vardi
dunku menum
3 ceviz
zeytin
salatalik
2 biskot
ogle
1 kase yogurt corbasi
2 tk recel
2 biskot
aksam lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
saatlerini tam hatirlamiyorum
unuttum bide yarim misir yedim.haslanmis
ama sen orda kendimle mucadelemi gorseydinAblaaa tehlike dedin noluyo dedim bi an
Aaaa yeter ama!!! Sana zayifsin şoylesin boylesin dedikce şimardin heraldeYemeye devam ediyorum
iş yerinde böyle ortamin olmasi ne guzel insan zevkle calisirKizlar yarin dogum gunumdu isyerindekiler surpriz yapip dün plan yapmışlar. Izne cikacaklar var diye. Önce isyerinde kutladık. Sonra aksamada plan yapmışlar patronumun evinde. Pek patron gibi degiliz abla kardes gibiyiz samimiyet var arada. Isten çıktık hep beraber oraya gectik. Gece gec dönünce burayada gelemedim
Valla cok şükür o konuda şanslıyım abla 1.5 seneye yakındır burdayim hicbi sorun yaşamadım.biskot biskuvimi cnm
Lahmacun kac tane yazilmamis
ama sen orda kendimle mucadelemi gorseydin
Aaaa yeter ama!!! Sana zayifsin şoylesin boylesin dedikce şimardin heralde
Bi kendine gel hilalsin sen :))) bak bi bakmışın 60 oluvermişin
iş yerinde böyle ortamin olmasi ne guzel insan zevkle calisir
Evet abla 2 hafta kaldi yaşasın izinnnnKizlar takvime baktimda bayrama tam 2 hafta varben daha var zannediyodum
Şu 2 haftayi iyi degerlendirip bayrama guzel eksilerle girelim
çokk yidim çokkkkNormal menulerine gore evet cok olmus canim
Bugun dikkat eet bide suyu bol ic ki tölere etsinHergun yemicem diyorum sonra bi yerde patlıyor
Dun gene iyiydi gündüz aksam alkolün dibini gördüm yani
Değişikmiş biz çökelekle z yağını karıştırırzTuzlu yoğurt un marketten alınmış hali
Eki Görüntüle 2293003
Zeytinyağı eklenmiş olarak kahvaltıya hazır halı, pulbiberde eklenebilir üzerine
Eki Görüntüle 2293004
Helal olsun. İnsan isteynce herşeyi başarıyorteşekkürler gülümmm 5 sene oldu trod bezlerime veda edeli ameliyat eden doktorum yersen iyice şişersin demişti iyileş bir kaç ay sonra gel mide ameliyatı yapalım demişti normal yollarla ne cerahım ne de endokrin doktorum zayıflamama ihtimal vermiyordu o yüzden bu bilinç altı beynin işleyişi işlerine dalış yaptım iyi de yapmışım çok şükür artık 3. derece obez değilim diyet yapmadan psikolojik gerilim yaşayıp nefsimle savaşmadan da yavaş da olsa 52 bedenden 44 bedene kadar indim darısı 40 bedene inmeye
boşuna demiyorum inanıp hissederek ( o duyguyu yaşayarak) insanın başaramayacağı şey yok bilinç altı emredersiniz komutanım moduna geçiyor :)
Pipetle pratik oluyo denedin miaman aman biz de reçel yenmiyor da kız kardeşim geliyor ya bazen bir kaç günlüğüne onlar seviyor sofra da bulunsun :)
malatya da ilk kez vişnenin çekirdeğini çıkarıp reçel yaptım çok zoruma gitti bee 1 lt kavanoz oldu bir de hemen yemelik 1 kase güzel de olmuştu ben annemdeyken kavanozu arka oda gibi bir yer var oraya kaldırmışlar ben de görmeyince unuttum kv de kaldı afiyetle yesin artık :)) eve gelince çekirdeğini çıkarmadan azıcık yine yaptım inşallah olmuştur sıcakken kavanoza koyup ters çevirdim
Buna ne güldüm ya dün çok yaşa emi ablakiz dilek hemen kacamagin arkasına yok şöyle iyisiniz böylesiniz deyip boyama yaglama yapma
İyi yaparsn canm bi doğsunda sağ salimAmiin insallah abla elim varmiyor yazmaya ama 126kiloyum11 kilo aldim 4.aydan snra her ay bir kilo kadar aliyordum son bir ayda 2 3 kilo birden aldim sagsalim saglikla kucagima alsaydim oglumu baya sıkacam kemeri kis gelene kadarda oturmayacam gunluk yuruyuse gitcem bebegimle insallah
Insallah ablacimm amiiinn
Çeknme canm sonuçta yardm etmek için geldiOh cok sevindm annenle vakit gecrmissin :)
Kv annemi pazara kadar kalcak saniyormus artik bidhakine gorusurler :)
Sagolsun kv de ilgili herseye yardimci oluyor ama biraz cekingen oldugundan bende bisiler istemeye cekiniyorm kendi annem gbi rahat olamiyorm tabi
Ay hadi insallah cnm 38 haftayi tamamlamak onemliymis benim doktorumda demisti onu insallah ondan sonrada hayirlisiyla kendi sancilarinla acilman olur kolay bi sekilde dogururaun cnm. Meryem ana otunu kesinlikle arasdir bence cnm insallah bulursun. Bizede yaz cnm dogumdan sonra insan bi affaliyor ama 2 dkda olsa gir yaz merakla bakiyorm senden gelen msjlara :)
Benim sipada suan uyanmaya calisiyor emmek icin ama uyku agir basiyor :) 2 saat uyuyor ozluyorum ya evlat cok farkliymis gercekten
Evt abla çocuk görmesi geç haber verdiler. Eşimn anneannesi dayısı yengesi. Eşimn bu yengesini çok severim ama çok çekmiş akşam dertleştkte biraz gene de o kadar güleç kikeske izine cikmasaydin o zaman :))
Iyi bari cnm dedigin gibi biraz kafa dinle
hee sizinki saç böreği gibiymiş :))
Aaaa cok gecmis olsun cnm nasil cokmu fazla su girmis
Hepsini tek gune sığdırmışin cnm keske alisverisi onceden yapaydin
Misafirler kimdi cocuk görmesimi
Bende gün sayıyorm abla gidene kadar -5olsam diyeKizlar takvime baktimda bayrama tam 2 hafta varben daha var zannediyodum
Şu 2 haftayi iyi degerlendirip bayrama guzel eksilerle girelim
Aaaa sen memlekete gitcen dimiBende gün sayıyorm abla gidene kadar -5olsam diye
Toparlarsin kuzu dikkat et yedigine ictigineçokk yidim çokkkk
Tamam abla midem iyi degil zaten bugünBugun dikkat eet bide suyu bol ic ki tölere etsin
Pazar çalışan olaraktan ayaktayim efendimHuuuu takimin geri kalani nirdeeee
Daha yatiyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?