Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

100 grcik bişe değil telafi edersin sen
günaydın kızlar
özledim hepinizi
ne var ne yok herşey yolundadır, herkes iyidir umarım
günaydın hoşgeldin
Kilolarla boğuşmaya devam
Amiin allah razi olsun canim evet ilk once saglikli olmak gerisi bi sekilde hallolur insallah suan nstdeyim cumaya kesin aliriz seni dedi doktor ama acilmam yyokmus daha 1 cmmis bebegin gelisimide iyi cumaya acikligim olur insallah
gününe daha çok var neden Cuma’ya alıncak? Kaçırmış olabilirim kusura bakma
gunaydin dunku menum
2 ceviz
zeytin
salatalik
yumurt
2 biskot
2 tk.recel

yogurt corbasi 1kase
kuru sogan
2 dilim ekmek

4.5 kasik tavuklu bulgur pilavi
salata su 3 lt
afiyet olsun
regle olucam cok sisim suan.bide dunku yediklerim etkiledi galiba.
cuma 66
pazartesi 66.9
fark +900
telafi edersin
Ben sabit ciktim
Cuma:69
P.tesi : 69
Fark: 0.0
67 yi gorursun didiniz cok heveslendim
sabit kalmakta bi başarı
Günaydın herkese iyi haftalar diliyorum

Bildirimim
Cuma 88.7
Bugün 89.8
Fark +1
Moral bozmak yok. Hallederm ki
günaydın, telafi edersin
Günaydın kızlar
Cuma91.4
Bugün 90.6
Eksi 800
Cumaya 1,5 yaparım inşallah
günaydın masallah tebrikler
tşk ederim
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 80.6
Pazartesi: 81.3
Fark: +700
Dun cok yoruldum vala acayip şişim ve tuvalete gidemedim ama sonuc olarak eksi degilim cumaya eksiye gecerim insAllah
wc cok etkiliyor malesef toparlarsın inş
Merhaba dünkü menüm
Sabah 11.00 klasik kararatay kahvaltısı

Akşam 19.00
Yoğurtlu kabak
1 parca tavuk

Şu 2 lt
Spor yok
Bugün yine klasik karatay kahvaltımı yaptim
Sabah 10.30
2 yumurta yağda
2 dilim peynir
2 zeytun(zeytinimiz bitti siyah zeytininde tuzu cikmamis)
Semizotu
Salatalık
afiyet olsun bayanlar
Cuma: 47 kg
Pazartesi: 47,5

neden o kadr yedim ben ya bugün itibari ile tekrar menü yazma düzenine geçicem sabah da kaçamağım var ama olsun
koruma dönemi gayet iyi bence
Alıntları okurken kac gunluk oldugunu anlamaya calışmayın bende anlayamadım ama okuyup okuyuop tekrardan cevapladım[AUOTE="CurukElma, post: 60672074, member: 536662"]
Afiyet olsun canim
sagol tatlım
afıyet olsun canım
afıyet ılsun canım gecmış olsun bu arada

afıyet olsyn canım

afıyet olsun canım bende cok severım nescafe kılomu yapıyormus
soganı 2. 5 lıraya aldım ben pazardan gecen hafta
guzel gorunuyor
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım su yoksa zor canım ya sen bılorsın ama

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım kola dısında bence sıkıntı yok
afıyet olsun canım
bastakı cumleyı okuyunca noluyo dedım abla ya
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun abla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
allah yardımcın olsun canım bır avazda bebegını kucagına alırsın ıns kalabalıga gelınce sen bebefınle ılgılen bosver gerısını
ıns bende oyle dusundum
evet abla cumartesı pazar mısafırım vardı dunde gıremedım buraya o yuzden
sagolasın
cosmusum valla bogazımı tutamamısım gene of off
kucuk su bardagıydı yedı sekız tane erık yemıs sayıyorum kendımı canım ama aksam gwc saatte ıctım azcık o sıkıntı
afıyet olsun
afıyet olsun canım
aynen ama ben yınede tutamıyorum su korolmayası bogazı
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
[/QUOTE]tşk ederim
Ay ben de kilo bildireyim barim 61.4 , cuma 61.7 idi sanırım

Yağniii -300

cumaya bi 1,5 olur herlade maşallah

anlarız tabi gülüm şimdiden dualarım seninle kolay sağlıklı bir doğum olur inşallah , kuzum da doğunca yapışır istihkakını güzelce emer sütünü içer inşallah:)

kız neyin kafasını yaşıyorsunuz 3 sat yağmur altın da tiyatro izliyorsunuz nasıl bir fantazidir buu:)) şaka bir yana inşallah daha kötü hastalanmazsın , viks varsa ayak altına ve sırtına sürüp öyle yat gece , uçuk içi sarımsağı ikiye böl bir parçasını bir kaç dk beklet dudağın da yok ona gelemem dersen varsa çay ağacı yağı hem sivilceye hem uçuğa iyi geliyor ondan sür gülüm

günaydın kızlar
özledim hepinizi
ne var ne yok herşey yolundadır, herkes iyidir umarım
hoş geldin gülümmm biz iyiyiz hatta mükemmelizzzz kızın kaydını yaptırmışsın hayırlı olsun okulu , sen de işe başladığına göre artık gelen giden azalır sen de çook iyi hatta mükemmelim dersin inşallah

Emzirenler 3 öğün besleniyor canim.ogunleri biraz daha geniş tutabilirsin

gel gitliyim bu aralar kuzum, bi iyiyim bi kötüyüm ruh halim baya sallantılı
ruh beden bilinç dengesini sağla en kısa sürede gülüm sağlıklı olmak için gel gitli olmak iyi gelmiyorr
kendin için bir kelime veya kısa bir cümle belirle o senin hızlı şarjın olsun önemli olan o tek kelime veya cümlenin sana çok iyi hissettirmesi mesela , denizi çok seviyorsundur denizi izlemek sana özgürlük hissini yaşatıyordur deniz veya denizdeki yunuslar gibi kelimeler seçebilirsin yada sadece enerji diyebilirsin sen seç artık:)

bilmem ki anlamadım
arkadaşım psikoloğa gitmemi öneriyor kaygı bozukluğu bu sendeki diye ama ben işe yarayacağını düşünmüyorum açıkcası
kendi içimde çabalıyorum işte
[/QUOTE]
kendi başına halledemezsen iyi bir uzman araştır git bence
hem sen ne diye ilerde olacakları bu kadar düşünüp endişeleniyorsun kaygılı olmak gelecek endişesinden kaynaklıdır gülüm zamanı gelmemiş olmamış yaşanmamış şeyleri düşünmeyi bırakmalısın şimdi de yaşa ki mutlu kalabilesin gülüm

Asimizi yaptırdık kilo boy kontrolüde yapıldı az kilo almışız 500 Gr bu ay ..asm doktor sutunuz nasıl diyetmi yapıyorsunuz diye sordu
Dikkat ediyorum ama bilinçsizce yapmıyorum sadece ıvır zıvır yemiyorum dedim..
Yağdan iyi beslenmeniz gerekiyor dedi
Çok takilmadim açıkçası zaten kızım kilolu doğduğu için gayet iyi görünüyor...
İdrar tahlili istedi doktor şimdi onu vericez
Pazara gidicem...
Evet arkadaşlar yoğun bir gün daha beni bekliyor (vlog cekiyormus gibi hissettim kendimi )

aynen canım lise çocuk gelişimi üniversite okul öncesi mezunuyum. Çok fazla ilaç kullanıyorum canım bilmiyorum şuan ne durumda yarın kontrolüm var bakalım anlıcaz ne durumda canım hastalığım
çok sahiplenme kızz hastalığım diye gelip geçici bir şey yarın çok daha iyi olduğunu doktorun söylerken senin içinden ben zaten biliyordum diye geçecek :)

en zoru aşıyı yaptırmışsınız ya gerisi kolay , doktorun diyet mi yapıyorsunuz demesi ilginç geldi bu ara yoğurduna peynirine dikkat et tam yağlısından ye bence gülüm

çok sahiplenme kızz hastalığım diye gelip geçici bir şey yarın çok daha iyi olduğunu doktorun söylerken senin içinden ben zaten biliyordum diye geçecek :)
inşallah abla ama ağrılarım var biraz gerçi reglim de yakın ondan mı onu da bilmiyorum

ben de bu sabah yapmadığım bir şey yaptım tartıldııımmm
+100 de benden sebebi belli az uyudum ondandır benim sıpa sabahın 8 buçuğun da eve 2 ekmek alıp bırakmış gitmiş babası da fark etmemiş gittiğini ondan 10 dk sonra evden çıkmış kapıda oğlana seslendiğini duydum(telefonunu unutmuş ver diyecekmiş) uyandım sonra kapı kapandı , kalktım baktım evde kimse yok , geri de uyumadım :)

inşallah abla ama ağrılarım var biraz gerçi reglim de yakın ondan mı onu da bilmiyorum
ağrılarının olması normal mi ilk onu doktora sor gülüm daha 1 hafta oldu yarayı yaktıralı ondandır diye düşünüyorum , onun dışın da bu hafta moralin daha iyiydi o da bedeninin kendini iyileştirmesi için çok önemliydi bence o yüzden daha iyisin diyecek doktor ee bizim çocuğun da hakkını yememek lazım çok iyi moral verdi sana bence sen o çocuğu al ( eski tip kızını torununu evlendirmeye çalışan nine modun daki ekim ) :)))

Tunaydinlarrrrrr
Bu saatte ne işim var burda

İş fazla degildi erken ciktim

Bugunde ilk defa işe ekmek götürdüydüm :))

Bildirimleri gördüm
Nazar degsin inş. Artilar dolmuş yine

Daha herkesde bildirim yapmamis, bu saat olmuş

Bana gelirsek
Cuma 101
Bugun 100.2
Fark 0.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…