- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.481
gellllllll bebemmm sensiz olmuyor yaavf 9. takım denilince mefkuşum sen ve tabiki askrhpozitif demek bir evin kapısı camı gibi gibisiniz gelsemmi denmez ev senin kiiGünaydın herkese
Gelsem mi gelmesem mi?
Dursam mi durmasam mi ?
Başlasam mi bitirsem mi ?
Derken derken ... Ben geldim
Didem fitnessin 10.gununde dizimi sakatladim ve tartildigimda sok oldum sanırım böyle sporlar bende artı çıkartıyor sadece yürüyüş ve Leslie ile devam edeceğim
8. takım mezunlarındanım birde Mefkure ablamın hayranlarındantamamdir ablam
Ara ve patates disinda iyi canim onlar persembeye uymamis
Anasını yoldan cikarmasin bu bebe
Tamam ablam gelirse haber veririm
Sen kimsin hoageldin
Afiyet olsun canim
Persembe menusu diiilll
Havalar cok sicak canim çarpıyor
Tebrikler canim
Tebrikler tatlim
Aynen
Aboooo
Tebrikler tatlimm
Geldin gidemezsin baharrrrr
Abooo naptin kiz
Hahah dönmedim canım hala kesemi dolduruyorum dönünce saycam hasılatıNbr şişkoo
Döndün mü memleketten bakiiim hasilati ne kadar ana evinde gömmenin
İyiyim ablacım teşekkür ederim, kediloviçe yazınca sevdiklerime de selam vereyim dedimaleykum selam gülüm nasılsın keyfin halin yerin demi
cok mu kucuktu kizin emziriyor muydun canim? biraz vakit ver kendine , vucudunun vardir bi bildigi. Bu kdara cabaya olmadiysa uyuyamiyor dinloenemiyorsan da kilo verimi yavaslayabiliyor, belki tirod sorunu vardir olabilir mi? Ben catir catir veriyorum simdi , tiroid ilacina basladim 3 hafta once o sayede oldu, yoksa araliktan beri ben de 65-63 arasina sikismitimSinirden ağlıcam ya k.mı yırttm nerdeyse bu hafta artıdan kurtulamadm. Kızım5te uyanınca uyku tutmadı 7de yürüyüşe çıktım 1 saat hele dün 3 saat yürüdüm gene yok eksi. Eşim moral vermeye çalışsa da emeklerin karşılığını alamamak üzüyor.
Bildirimim
Geçen hafta 88.7
Bugün 89.3
Fark +600
CurukElma
bildiremedi:)))Gunaydin kizlar kilo bildirimi
Başlangıç: 72.3
Anlamadım kız ne diyon :)bildiremedi:)))
baslangic yazdin yaAnlamadım kız ne diyon :)
Ablam ya niye profile girip mesajlarını okuyamıyorumGunaydinlarrrrr
Bildirimler gelmeye başlamış
Yeni geldim eve
Bi kahve iceyim biseyler yiyip, az dinleneyim gelecem :))
Hadi bismillahGunaydin kizlar kilo bildirimi
Başlangıç: 72.3
tepriklerr!!! bolundan gitsin kilolar:)Günaydın kızlar
Ne kadan güzel bir gün çünkü ablaniZ 80li rakamlarına girmiş bulunmaktadır,✌✌90li rakamlarinida Rabbim birdaha göstermesin innnşaallahh
Geçen hafta 91.4
Bu hafta 89.7
Fark 1.7
Yüzde 1.85aferin bana der kaçarım .
Dün zuhal abla yeni baslayanlar yarinki kilo bildirimleri başlangıç kilo yazılacak dedi ondan öyle yazdım canım pazartesi 73.0 dim şuan 72.3 um hedef düşünmem lazım:) iki kere mezun oldum buda 3 uncu olacak galiba dedigim gibi nine olama kadar burdayiz :)baslangic yazdin ya
guncel yok
hedef yok
öyle baslangic yaziyo ya
onu diyorum
hani normalde hepsini yaziyoruz ya,
baslangic;
güncel
hedef
bidi bidid diye..
öyle sadece baslangic tek basina kalinca:) komik durdu
Beni benden başkası yoldan çıkaramaz bebişim .yersem bilki içimdeki iştahlı dileğin kiramamişimdirtamamdir ablam
Ara ve patates disinda iyi canim onlar persembeye uymamis
Anasını yoldan cikarmasin bu bebe
Tamam ablam gelirse haber veririm
Sen kimsin hoageldin
Afiyet olsun canim
Persembe menusu diiilll
Havalar cok sicak canim çarpıyor
Tebrikler canim
Tebrikler tatlim
Aynen
Aboooo
Tebrikler tatlimm
Geldin gidemezsin baharrrrr
Abooo naptin kiz
en düsük hedefin kacti canim ?Dün zuhal abla yeni baslayanlar yarinki kilo bildirimleri başlangıç kilo yazılacak dedi ondan öyle yazdım canım pazartesi 73.0 dim şuan 72.3 um hedef düşünmem lazım:) iki kere mezun oldum buda 3 uncu olacak galiba dedigim gibi nine olama kadar burdayiz :)
Teşekkürler canım benimtepriklerr!!! bolundan gitsin kilolar:)
10 kilo vermissin boru mu kiz:) kac ayda verdin? bi basladi mi insan veriyo valla, gecen 90 kilo olan arkadasim 63 e inmis yani, gecen sene bi basladi diyete, ölmeden öldürmeden yandan yandan veriyor yani en iyisi öyle.Teşekkürler canım benimsenin eksiyide gördüm maşallah daim olsun inşallah Allah'ım ne mikemmel kizlariz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?