Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çöok çok çok geçmiş olsun , umarım bir an önce yavruna kavuşursunBenim oğlum 2.5 yaşında. Biz daha yumurtlama günğ ve öncesindeki 4 gğne kadar hiç ilişki tutturamadık ya , ya eşim iş seyahatinde ya ben biyerde. Ya da kavga edip ilişki olmadı. Adet düzenlerim de bozulunca iyi ce sinirlerim bozuldu. 8 -9 aydır korunmuyoruz ama gebelik fikrine yaklaşamadık bile. Herseyim de noermal çıktı. Vucudum yumurtlamayı şaşırtıyr, ovu testi yaparsam direk yumurtlama olmuyor fln. Zaten bundan bu kadar psikolojim bozuldu.

Ay çok klasik olacak ama bir avazda doğurursun inşallah

saol cnm cok sıcaktı terledik ruzgar yapti falan ondan mi oldu bilemeidm cenaze kalabalik sonucta birinden gecti snrm burnum falan kaşınıyor
Cuma 70.8
Bugün 70.0
Fark -0.8 (%1.12)
tebrikler cnm az kaldı 60lara
kilo bildirimim

geçen hafta :61.7
bu hafta 60.8
aradaki fark :0.9
Yüzde :1.46
Tebrikler cnm

Normal tabi

Sen yersen 61 olursun bi haftada uyma bana ecem
Benim metoyu biliyosun yakıyor

Uymayın siz banaaa

Bende 7 sene once bu kilodaydim isteyince oluyor canim

Afiyet olsun canim

O zaman rahat yaparsin tatlim
tamam kuzum uymam ben sana yoksa halim harap
senin gibi yakamıyom da

afiyet olsun kuzum

tamam ablacım bundan sonra bildirimlerime dikkat ederim

evet çok yakın hemen hemen her gün gitmek istiyorum aksilik çıkmadığı sürece

galiba abla, bi de hamileliğimden beri çok hareketsiz kaldım ufacık hareket bile zorluyordu o yüzden yüzme daha da zorladı ama çok iyi hissettim kendimi

Günaydın herkese
Gelsem mi gelmesem mi?
Dursam mi durmasam mi ?
Başlasam mi bitirsem mi ?
Derken derken ... Ben geldim
Didem fitnessin 10.gununde dizimi sakatladim ve tartildigimda sok oldum sanırım böyle sporlar bende artı çıkartıyor sadece yürüyüş ve Leslie ile devam edeceğim

hakkınızda hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin ALlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…