- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.501
Sen niye sagiyorsun sütünü poni işemi basliycan depolamami yapiyorsunAynen bünye meselesi ya gerçektn hiç öyle dolu dolu olmadı.büyük kızımda da olmamıştı
Eşimde der hep nasibi o kadarmış takma kafana diye işte annelik içgüdüsü işte gön0l istiyor yetsin devam sütüne gerek kalmasn diye ama haklısın.
Bi de elektrkli süt sağma mak bozulmştu şu yeni çıkan mochilerdn aldm yanlış sağmdn dolayıymış şükür ki az da olsa var olmasına sevnfm
Günaydn canm çok geçmiş olsn enfeksiyon oluşmuş olablir
Tebrik ederim canımGecen hafta : 62.4
Bu hafta : 61.8
Fark : -600
Yüzde : 0,96
benim bu hafta benden bekledigim kadar vermissin canim ben veremedim ama:) haftayaki hedefimtepriklerr!!! bolundan gitsin kilolar:)
tebriklerrrrrrr , bu son kalan kilolar hep böyle gram gram gidiyor zatiGecen hafta : 62.4
Balım ben 2ayda verdim yanlız 12 kilo kadar 2 side var yani10 kilo vermissin boru mu kiz:) kac ayda verdin? bi basladi mi insan veriyo valla, gecen 90 kilo olan arkadasim 63 e inmis yani, gecen sene bi basladi diyete, ölmeden öldürmeden yandan yandan veriyor yani en iyisi öyle.
Verecegim kilo azaldikca her hafta 1 kilo fazla benim icin diyet modundan cikinca afallamak istemiyorum cunku yavas olsun bnim olsun canim ayda 2 kilo hedefim olacak 63 bandina indigimdebidaha begeneyim dedim begenemedim:) bi sen bi ben kilo vermisiz simdilik, bakalim 14 e kadar neler degisecek:) Benim de gecen haftaki kilomu yanlis bilmem:) keske hepimiz her hafta fixleyip 1.1-1.2 kilo versek misal, ne guzel olurdu, herseyi planlayabilirdik:) mesela 5 hafta sonra istedigim kilodayim demek bu :)
Senin hedefe de o kadar kalmis tam ortadasin masallah:)
korumada cok kötü degil cnmgünaydın kızlar
bol eksili bir gün olsun inşallah
bildirimimi yapayım sonra fırsat bulamıyorum
geçen hafta 57.9
bu hafta 58.8
wc ye çıkamadım sabahtan acelem vardı
bol bol yemiş halimle karşınızdayım
tebrıkler cnm cok iyiGunaydin hanimlar mutlu tartilar huzurlu bereketli cumalar
67 i gorursun diyenleri yirim yirim allah tuttugunuzu altin eylesin ehuhehheh
Mefkurem
Gecen hafta : 69
Guncel: 67.8
Giden : 1.2
Yuzde: 1.7
Eki Görüntüle 2294766
hadi eksiklerin bol olsun
aynen cnmtamamdir ablam
Ara ve patates disinda iyi canim onlar persembeye uymamis
Anasını yoldan cikarmasin bu bebe
Tamam ablam gelirse haber veririm
Sen kimsin hoageldin
Afiyet olsun canim
Persembe menusu diiilll
Havalar cok sicak canim çarpıyor
Tebrikler canim
Tebrikler tatlim
Aynen
Aboooo
Tebrikler tatlimm
Geldin gidemezsin baharrrrr
Abooo naptin kiz
kızlar günaydın
bildirimimi yapayım 2 hafta sonra
son kilom 57.4
bugün 58,1
daha fazla almamam gerekiyor 58e sabitlemem gerek kendimi
koruma icin guzel kızlar tebriklerCuma: 47
Bugün: 47.4
Fark:+400 (ben artıda yüzde hesaplayamıyorum maalesef)
ne desem bilemdim cnm haftaya telafi edersin insAllahSinirden ağlıcam ya k.mı yırttm nerdeyse bu hafta artıdan kurtulamadm. Kızım5te uyanınca uyku tutmadı 7de yürüyüşe çıktım 1 saat hele dün 3 saat yürüdüm gene yok eksi. Eşim moral vermeye çalışsa da emeklerin karşılığını alamamak üzüyor.
Bildirimim
Geçen hafta 88.7
Bugün 89.3
Fark +600
@CurukElma
haftaya eksiye gecersn insAllahkilo bildirimim
geçen cuma 88.7
bu cuma 88.7
sabitim
hadi bklm cnm eksilerin bol olsunGunaydin kizlar kilo bildirimi
Başlangıç: 72.3
amin insAllah cnm tebrikler cok iyiGünaydın kızlar
Ne kadan güzel bir gün çünkü ablaniZ 80li rakamlarına girmiş bulunmaktadır,✌✌90li rakamlarinida Rabbim birdaha göstermesin innnşaallahh
Geçen hafta 91.4
Bu hafta 89.7
Fark 1.7
Yüzde 1.85aferin bana der kaçarım .
tebrıkler canımGecen hafta : 62.4
Bu dediklerini yaparsan regl döneminde gelmezse havada karada 59 senindirBenim bu haftaki hedefim : 1.7 dir gacilar, ahanda burlara yaziyorum, yuva tatilde olacak esim bakacak oglana, her sabah 7 olmadan cikip 8 e kadar haldir haldir spor yapcam bisikletle, aksam da 1 saat ayni sekilde, bir de salatalarima hazir sos koyuyuorum, onu kullanmicam, aksamlari da salata yiyip yaninda sebze mebze yapcam, gunduzleri ofiste protein agirlikli beslenicem. bol bol suya da devam , ama yesil cayi birakiyorum, dukan birasini yani. belki son 2-3 kiloda yaparim. hedefim 60.8 kg yi -59. 1 kg ye indirmek .
challenge yapiyorum kendime:)
Tebrikler cnm cok guzelSelamlar hayırlı cumalar kızlar kilo bildirimi le geldim.
Pazartesi :75.60
Cuma:73.85
Fark:1.75
tatlim sabah ekmek yemiyosan kuruyemisi daha fazla ye, yumurta yesillik ekle
Normalde menu guzelde senin icin sabah az biraz
Sutun yanina meyvede ilave edebilirsin
Son sütü birazdaha erkene alsan iyi olurmuş
Bide suyu ihmal etme
sabah sade yumurtayi nasil yedin cnm :)
Mercimek bugun olmasa iyiymis
Aksam guzel hafif olmus
yok lacivert pantolon vardi dapdaracik :)))
tmm cnm yarin izine ayiriyom o zaman
Bildirim yapmayi unutma
Oooo detoksla hizli bi giris yapmışın sevilayim
sen yedikten sonra ne desek boş cnm
Dun zaten söylemiştik o kadar
demekki boşa konuşmuşuz
neyseki hamurislerine girmemişin :))
Günü kahvaltiyla gecirmisin cnm baya hafif olmus
Yarın sabah yaylaya gidiyoruz.belirli noktalarda net çekiyormuş.paylasimim nasil olacak bilmiyprum.zaten 2 3 gun kalacağızMefkurem
Abla
Bugünkü menüm
Sabah 10.30
3 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Salatalık
Domates
3
3 ceviz
Akşam 18.00
Ton balık salata
Yeşil mercimekli yoğurt çorbası
Şu az
Spor yok
afiyet olsun bayanlarİyi geceler kızlar bugün gelemedim, yoğun yorgun bir gündümenümü yazayım, yarın geçmiş yapayım:
Sabah çok aç uyandım, canım her şeyi çekiyordu. Epey ıncık cıncık bir menü oldu.
10.00
1 yumurtadan Dereotlu omlet
3 zeytin, bir parça peynir
2 dilim domates,2 dilim salatalık
Avcumun yarısı kadar tbe çedarlı pestolu sucuklu tost(hepsinden çok az vardı)
1 tk humus
Yarım avakado, 10 yaban mersini
1 çk tatlı biber salçası
14.00
Hindistan cevizi yağlı süt kahvesi
18.30
1 tabak tavuk sote
1.5 yk pilav (linç taym)
5-6 zeytin
Bir parça peynir
1 yk yoğurt
Bir kaç mini kornişon ve süs biberi turşusu
günaydin, belkide bogazdan soguk aldin gecmis OlsunGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bugun felaket bi gece gecirdim resmen cok cok sicak uyuyamadim hic ya boğazımda ağrıyor soğuk su falaN icmedim oysaki
tebriklerCuma 70.8
Bugün 70.0
Fark -0.8 (%1.12)
tebriklerkilo bildirimim
geçen hafta :61.7
bu hafta 60.8
aradaki fark :0.9
Yüzde :1.46
günaydin, wc den kaynaklidir ogünaydın kızlar
geçen hafta 57.9
bu hafta 58.8
tebriklerGunaydin hanimlar mutlu tartilar huzurlu bereketli cumalar
Mefkurem
Eki Görüntüle 2294766
günaydin, gecmis olsun. Spor arti cikariyor bencedeGünaydın herkese
Gelsem mi gelmesem mi?
Dursam mi durmasam mi ?
Başlasam mi bitirsem mi ?
Derken derken ... Ben geldim
Didem fitnessin 10.gununde dizimi sakatladim ve tartildigimda sok oldum sanırım böyle sporlar bende artı çıkartıyor sadece yürüyüş ve Leslie ile devam edeceğim
günaydin, tebrikler korumada gayet iyi bencekızlar günaydın
son kilom 57.4
bugün 58,1
gayet iyi korumadaCuma: 47
hayirli cumalargünaydııın hayırlı cumalar
üzülme haftaya daha güzel olur insSinirden ağlıcam ya k.mı yırttm nerdeyse bu hafta artıdan kurtulamadm. Kızım5te uyanınca uyku tutmadı 7de yürüyüşe çıktım 1 saat hele dün 3 saat yürüdüm gene yok eksi. Eşim moral vermeye çalışsa da emeklerin karşılığını alamamak üzüyor.
Bildirimim
Geçen hafta 88.7
Bugün 89.3
Fark +600
@CurukElma
sabitte artidan iyidirkilo bildirimim
geçen cuma 88.7
bu cuma 88.7
sabitim
günaydin, bol eksiler olsun insGunaydin kizlar kilo bildirimi
günaydin, masallah Cok iyiGünaydın kızlar
Ne kadan güzel bir gün çünkü ablaniZ 80li rakamlarına girmiş bulunmaktadır,90li rakamlarinida Rabbim birdaha göstermesin innnşaallahh
Geçen hafta 91.4
Bu hafta 89.7
Fark 1.7
tsk ederimTebrik ederim canım
birazda benden kaynakli kacamak yapmasam iyiditebriklerrrrrrr , bu son kalan kilolar hep böyle gram gram gidiyor zati
Tsk ederimkorumada cok kötü degil cnm
tebrıkler cnm cok iyi
hadi eksiklerin bol olsun
aynen cnm
koruma icin guzel kızlar tebrikler
ne desem bilemdim cnm haftaya telafi edersin insAllah
haftaya eksiye gecersn insAllah
hadi bklm cnm eksilerin bol olsun
amin insAllah cnm tebrikler cok iyi
tebrıkler canım
artidan iyidirKızlar k.b bildirimim gecikti cenaze işleri cok bozdu duzeni ne uyku var ne dinlenme dün gece hic uyuyamadim sicaktan sicakta beni artı çıkarıyor hasta gibiyim malesef tartımı da etkiledi çarşamba gunki eksimi kaybettim sabitimaslinda muhtemelen eksideyimdir cunki wc ye cikamadim evde olmayinca yorgunluktan ellerimi şiş hissediyorum
Geçen hafta: 80.6
Bu hafta: 80.6
Hayirli cumalar, tebrikler Cok iyiSelamlar hayırlı cumalar kızlar kilo bildirimi le geldim.
Pazartesi :75.60
Cuma:73.85
Fark:1.75
iki kere 64 ile mezun oldum takindan ayrilinca geri aldim canım şimdiki hedefim 65 güncelleme aklimda firsat olmadi degistirmeye birazdan düzeltip bildirimlere bakacamen düsük hedefin kacti canim ?
kaca indin boyun yasin kac?
haa bir de yandaki yazidan güncelini duzeltirsen san apozitif moral olur yoksa simdi 71 e inene kadar hep kendini artida hissedeceksin .
sen yanlis hatirlamisin bebegim gecen hafta 61.9 kilonkilo bildirimim
geçen hafta :61.7
bu hafta 60.8
aradaki fark :0.9
Yüzde :1.46
yani hic menulerinin suçu yok degilmi ececim :))) hani 57 olmak istiyodungünaydın kızlar
geçen hafta 57.9
bu hafta 58.8
vayyy pekde yakismis 67Gunaydin hanimlar mutlu tartilar huzurlu bereketli cumalar
Mefkurem
Eki Görüntüle 2294766
kacakkkk nerelerdesin senGünaydın herkese
Gelsem mi gelmesem mi?
Dursam mi durmasam mi ?
Başlasam mi bitirsem mi ?
Derken derken ... Ben geldim
Didem fitnessin 10.gununde dizimi sakatladim ve tartildigimda sok oldum sanırım böyle sporlar bende artı çıkartıyor sadece yürüyüş ve Leslie ile devam edeceğim
tek spordanmi, menune dikkat ettinmi
2 haftada iyi fazla almamisin cnmkızlar günaydın
son kilom 57.4
bugün 58,1
free lerin yuzde hesaplamasina gerek yok cnmCuma: 47
kuzum deneme suresi min. 2 hafta, önü açıkBen bu hafta asiri kilo veremedim ama sanirim mercimegin de etkisi büyükMefkurem hakliymissin, yarin tartida en azindan yarim kilo az cikicam hissediyorum mercimekler tikadi beni:)
ya benim listeye girecegim ilk hafta sali kaynanama gidiyoruz, 6 saat de yol sürecek. Kaynanam da hep yedigim lokmalari sayar, az yedin az yiyosun diye basimin etini yer hep ve karbonhidrat pisirir, ben sanirsam bir hafta daha sisten deneme süresi rica edecegim, ondan sonraki hafta girerim listeye oluyor mu böyle? cunku yani o sekilde 2 gun gececek, en fazla sansliysam almam ya da 300 gram veririm o hafta. ortalamayi dusurmek istemem. Kilo veris hizim da dustugune göre zaten 2 haftadaya 55 kiloya inmeyecegim demektir daha vaktim var. Ya zaten ben 58 in altinda en son 2009 daydim, 10 sene gecmis, böyle sadece saglikli az beslenerek oralara inmem zor olacak, kalca sporu basen squat yoga pilates yardirmam gerekecek 57 civarinda bariz.
aaa bu arada kizlar ne dicem ya, kollarim komple kasmis benim yaaaa, oglan kaldirma sporlarindan kaslanmistim ama hic böyle yediklerime dikkat etmemistim, siz de bilirsiniz protein agirlikli beslenince hemen kas olusumu artar, olan kaslar da belirginlesir. kolumu kastigimda temel reis gibi cikiyor :))
kuzum dur bi sakin olSinirden ağlıcam ya k.mı yırttm nerdeyse bu hafta artıdan kurtulamadm. Kızım5te uyanınca uyku tutmadı 7de yürüyüşe çıktım 1 saat hele dün 3 saat yürüdüm gene yok eksi. Eşim moral vermeye çalışsa da emeklerin karşılığını alamamak üzüyor.
Bildirimim
Geçen hafta 88.7
Bugün 89.3
Fark +600
@CurukElma
misafirin gittimi tatlimkilo bildirimim
geçen cuma 88.7
bu cuma 88.7
sabitim
hadi bakalim tatlim sen 2 haftaya 6 lara inersinGunaydin kizlar kilo bildirimi
Ooooo gecen haftanin acisi çıkmış dilekcimGünaydın kızlar
Ne kadan güzel bir gün çünkü ablaniZ 80li rakamlarına girmiş bulunmaktadır,90li rakamlarinida Rabbim birdaha göstermesin innnşaallahh
Geçen hafta 91.4
Bu hafta 89.7
Fark 1.7
okuyup ne yapcan kizzzAblam ya niye profile girip mesajlarını okuyamıyorum
fazla abartma dilek bu işin pazarteside varKahvaltimi hazirliycam ve dün ağzıma surmedigim pogacamla boregimden 1 tane yiycem çünkü ben bunu hakettim...konu kapanmıştır nokto.
kilon icin az degil cnm yuzden nerdeyse 1 olacakmisGecen hafta : 62.4
kizzzz utanmazzzz hazir sosla salatami yapilirBenim bu haftaki hedefim : 1.7 dir gacilar, ahanda burlara yaziyorum, yuva tatilde olacak esim bakacak oglana, her sabah 7 olmadan cikip 8 e kadar haldir haldir spor yapcam bisikletle, aksam da 1 saat ayni sekilde, bir de salatalarima hazir sos koyuyuorum, onu kullanmicam, aksamlari da salata yiyip yaninda sebze mebze yapcam, gunduzleri ofiste protein agirlikli beslenicem. bol bol suya da devam , ama yesil cayi birakiyorum, dukan birasini yani. belki son 2-3 kiloda yaparim. hedefim 60.8 kg yi -59. 1 kg ye indirmek .
challenge yapiyorum kendime:)
Cok guzel nirancimCuma 70.8
Bugün 70.0
Fark -0.8 (%1.12)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?