- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.881
mide 6 saatte sindirim yapıyor diye biliyorum abla yani midenin tamamını 6 saatte eritiyor diye biliyorum leptin hormonu da en fazla sabaha karşı 2 ve 5 aarası salgılanıyor. leptin yağ yakımı hızlandırdığı için saat akşam 8den sonra bir şey yenilmemesi öneriliyor.Kizlar geçen gün Ayca kayayi dinledim
Aksam yemeğinden sonra bisey yemeyin diyor
Yoksa vucut gece sindirimle ugrasip
Salgilamasi gereken hormonları salgilamiyormus
Buda kilonun yaninda yasliliga neden oluyormus
Bjz hep leptine takikiyoruzda sadece o degil cnm :))mide 6 saatte sindirim yapıyor diye biliyorum abla yani midenin tamamını 6 saatte eritiyor diye biliyorum leptin hormonu da en fazla sabaha karşı 2 ve 5 aarası salgılanıyor. leptin yağ yakımı hızlandırdığı için saat akşam 8den sonra bir şey yenilmemesi öneriliyor.
abla ben vampir gibi gece yaşıyom benimki ne ara salgılanıyor ki acepBjz hep leptine takikiyoruzda sadece o degil cnm :))
Ayni zamanda hücre yenileyici hormon melotonin salgilaniyor gece, uykuda ve karanlikta
Gec vakit yenince bu hormonda ortada olmuyor :))
Hücre yenilenemedigi icin de organlar yaşlaniyor
Olur tabikiGuzelim burda menü yazmaya basla ve duzenli gel
Önce düzenini oturt
Bak bende 3 haftadir dogru dürüst beslenmeye basladim ondan sonra liste icin cesaret edebildim
Duruma göre bakalim, dereceyi etkilemedigi zaman girersin olurmu
Moralim kilolar yüzünden bozuk başka bir sıkıntı yok çok şükürKuzum senin moralinmi bozuk, baska biseymi var
İnanmıyorum, neredeyse altı ay dolmuşEdibe12
15 subat 608.etapta ayrilmisin cnm
Edibe12(87/86.4/0.6/%0.69)izine ayrilmak istiyor, 1. İzin hakki
Beynine yanlış mesaj yolluyosun hem yerim hem kilo veririm demelisinMakarna yiye yiye zayıflıcaksn ha maşaallahben yesem +1dim yarın
Birdahiki gelişinde kalır kocam üzülme sen de enişteye... rahatlat adamı ablamNeyse halloldu cnm :)) kahvaltiya gelicekler
Bu gelişinde annesi pek bizde kalmadi ya gider ayak vicdan yapti heralde
Edibe hoşgeldin canımİnanmıyorum, neredeyse altı ay dolmuş
Söyle gorumcelerim olaydı sırtım yere gelmezdiBugun yirttim kizlar
Ev işini hallettim camasir topla as tekrar koy vs. Sonra alisverise gittim
Kolay olsun diye gelince hemen tavuk sote yaptim
Gelen giden olmadi küçük gorumcemi aradim ne oldu diye
Annemi ben goturuyom dedi
Iyi o zaman sabahta kahvaltiya buraya gelirsiniz dedim
Anca fırsat oluyor o saatlerde yiyorum yaYa yok maşallah hep sağlıklı yemişsin ona lafım yok datlumama 21 de yiyerek iyi yemiş olmuşsun, 19 da kapadım ben mideyi, ben yiyorum arkadaşlar diyerek bugün yazacaklarıma sizi hazırladım beklentiyi düşürdüm hahahaha ama yarın bi mangal daha olacak orda cips de çıkacak, bugün kadar masum kalabilecek mim bakalım işallah pazartesi sabahı tartıda 60.5 den yukarısını görmem
Sağol tatlım. Maşallah süpersin. Sen tıkır tıkır verdikçe kiloları motive oldum.Edibe hoşgeldin canım
Gece gece bir moral depoladım ki sormayın Allahımmm Allahımmm eski kıyafetlerine ufaktan girmeye başladım ya ayy kimsecikler tutmasın beni kedi geliyor zayıf ince çıtır kedi
En cokda istediğimizi giymek için zayiflamiyormuyuz zatenGece gece bir moral depoladım ki sormayın Allahımmm Allahımmm eski kıyafetlerine ufaktan girmeye başladım ya ayy kimsecikler tutmasın beni kedi geliyor zayıf ince çıtır kedi
Daha yeni başlıyoruz canım onumde uzun yol varSağol tatlım. Maşallah süpersin. Sen tıkır tıkır verdikçe kiloları motive oldum.
baya erken kapatmisin cnm heralde bu haftada iddalisin :))Helöö takım anca girdik eve zalim bebeler durmuyorlar
Saat 9
Türk kahvesi
Saat 10
Dışarda kahvaltıdaydık
Peynir zeytin pastırmalı yumurta domates salatalık tan oluşan sağlıklı bi tabak yaptım
İki lokma da oğlanın patatesinden yidim
Wasa yı da çantamda götürdüydüm bi tane de wasa yedim
Saat 16
Dünden kalan tavuk sote
Naneli ayran
Su 2 lt
45 dk yürüyüş
Mefkurem
patates cok degilse guzel cnmBugünkü menü
1 dilim cavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 parça beyaz peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı kayısı marmelatı
2 tane küçük krem peynir dolgulu biber
1 yeşil çay
Ara 14.00
1 paprika
1 sütlü kahve
Akşam 18.30
Yarım tabak Patates brokoli
2,5 litre su
Bölgesel 21 dk : 63 puan
Fit mutlu anne
kuzum hasta hasta niye yaptin iyilesince yapardinIyi geceler kızlar menümu yazıp dinlenmeye gecmek istiyorum alıntılarimi sabah yanıtlarim☺
Kahvaltı 10
2dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Ihlamur
Öğle 15
1 kase yoğurt
1 büyük şeftali
Akşam 20
1 kepçe kadar çorba ayri kaseye almadim 2-3 kaşık yedim(bamya, şehriye)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük biber dolması
Salata
1 bardak ayran
Su 2 lt anca merhaba
Spor yok
Kac gündür cenazeden eve bakamiyordm iki saat durmaksızın ev toparla süpür sil derken her yerimden ter damlıyordu sonunda bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala gecmedi pis grip bklm yapılacak is cok ne ara yapicigim bilmiorum bayram temizliği yapilacak sarma sarilacak falan
Moralim kilolar yüzünden bozuk başka bir sıkıntı yok çok şükür
önümüzdeki 6 ayi iyi degerlendirelim bariİnanmıyorum, neredeyse altı ay dolmuş
onlarinda benim gibi gelinleri varSöyle gorumcelerim olaydı sırtım yere gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?