- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.861
Oooo dilek hanim işi sıkı tutacak deseneAblacığım çok dusuncelisin ama ben bu hafta uyurken kizim iş yapmak yerine spor yapiyim diyorum baktım olmadı temizliğe bayan alırım yeterki bu hafta seni yeniyim kaptaniçem
Evt hep yeni kapak kullanıyorum. Komşm kvde filan eski kapak kullanıyomş tutan tutuyomş tutmayanda oluyomuş riske atamam ben o kadar uğraşıyorum :)Burda daha domates falan hic düşmedi bakalim
Bende yapmak istiyorum
Hep yeni kapakmi kullaniyorsun cnm
Niye kurtlanmış olsun kız? Ya o kadarcık da girsin bünyeme makarnaevet cnm toz 1 ck
o zaman listemiz doluydu cnm simdi bosaldi :))
sagolasin bebegimtr ye gitmezsem izin falan yok cnm
Bu hafta iş yerine soracam bakalim izin icin
kucukken bizde pek yerdik :))
elimde bununla geziyorum
aman yarabbim yine bu kiz makarna salatasi yapmis
O makarnalar kurtlanmiş haberin yokmu
o eliptik hic olmusmu dilekcim ne guzel 1 tabak fasulyeyi yiyip şişecektin
bence aksam zaten kavun yemisin cnm son arada yogurt daha iyi olurdu
Sebzeler ucuzladimi da konserve işine girismişin
Beyefendiyle iyi gidiyor sanrm nazar değmesinKizlar yarın sabah tekrar sınavım var öğleden sonrada büyük ihtimal beyefendiyle buluşuruz dün biraz ona patladım simdi gönlünü almam gerekecekburalarda pek olmayabilirim yol mesafem uzun o sırada gelirim. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Aynen taktım listeye. Malesef düzen müzen yok kilo almaya devam ediyorum. En 95 idim bir yerlere bildirirken. Bugün 97 küsürdüm. Liste beni düzene sokar diye umutlanıyorum.Listeyi duyunca damladi edibe
Sen ne zaman izine ciktiydin cnm hic hatirlamiyorum
Ne yaptin ne ettin duzen oturtabildinmi
Hoop deyip liste olmuyor biliyosun
Geçen cok sicaklar olduya bicok sey bozulmus senin makarnadaNiye kurtlanmış olsun kız? Ya o kadarcık da girsin bünyeme makarna
Senin kvden Türkiyede mi yaşıyo ablaSabah kahvaltiya ne yapsam acaba
Buzluktan patates dilimleri almistim onu firina surecem
Biber yaparim domates soslu
Bide mantar kavursam
Normal kahvaltiliklar vs. Yetermi
Zorlasam 500 grmda çıkar sankiSen daha iyi bilirsin cikarmi senden bı 300gr ne diyon
Guzelim burda menü yazmaya basla ve duzenli gelAynen taktım listeye. Malesef düzen müzen yok kilo almaya devam ediyorum. En 95 idim bir yerlere bildirirken. Bugün 97 küsürdüm. Liste beni düzene sokar diye umutlanıyorum.
Makarna yiye yiye zayıflıcaksn ha maşaallahNiye kurtlanmış olsun kız? Ya o kadarcık da girsin bünyeme makarna
bende bi baktırsam, işe yaradığına sevindimB12 iğnesi yaptrıyorm kızlar 3.oldu bugün ama baya farketti özellikle halsizlik gitti omuzlarmdaki ağırlık gitti sanki. Kendini fazla yorgun halsiz hisseden, saçı fazla dökülen, tırnakları kırılan veya ağlama krizleri gelenn varsa bi b12sne baktırsın mutlaka.
afiyet olsunCumartesi Menüm
Sabah cay kahve vs.
13.45
Tavada az sütlü 2 yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik dereotu
19.30
3 kş kabak yemegi
3 ks. Tavuk sote
Yogurt
bol şanslarKizlar yarın sabah tekrar sınavım var öğleden sonrada büyük ihtimal beyefendiyle buluşuruz dün biraz ona patladım simdi gönlünü almam gerekecekburalarda pek olmayabilirim yol mesafem uzun o sırada gelirim. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
renkli bi kisilige sahipsin sanirimAynen canım izmirliyimBen çok severim şiveli konuşmayı benimki ondan ötürü
Yok ondan önce arkadaşlarla dışardayken yedimdi bi brıwni
Yok abla yaaa onlar benden çaldı
Biliyiz biliyiz
Bende küçüklüğümden özendim abla ondan yedim zati
hamur isi olabilir yaninda, börek yada kayana krep tarziSabah kahvaltiya ne yapsam acaba
Buzluktan patates dilimleri almistim onu firina surecem
Biber yaparim domates soslu
Bide mantar kavursam
Normal kahvaltiliklar vs. Yetermi
Afiyet olsunHelöö takım anca girdik eve zalim bebeler durmuyorlar
Saat 9
Türk kahvesi
Saat 10
Dışarda kahvaltıdaydık
Peynir zeytin pastırmalı yumurta domates salatalık tan oluşan sağlıklı bi tabak yaptım
İki lokma da oğlanın patatesinden yidim
Wasa yı da çantamda götürdüydüm bi tane de wasa yedim
Saat 16
Dünden kalan tavuk sote
Naneli ayran
Su 2 lt
45 dk yürüyüş
Mefkurem
bende bi baktırsam, işe yaradığına sevindim
afiyet olsun
bol şanslarinş alabilirsin gönlünü iyi geceler
renkli bi kisilige sahipsin sanirimHic yaslanmazsin
hamur isi olabilir yaninda, börek yada kayana krep tarzi
Afiyet olsunzalim bebeler kimler
Aslinda tr de yasiyolarda gecen geldiklerinde 3-4ay kaldilarSenin kvden Türkiyede mi yaşıyo abla
Bence yeter de hamur işiyle araları iyiyse bi hamur işi yapablrsn
Kuzum senin moralinmi bozuk, baska biseymi varİzne Nisan başında çıkmıştım diye hatırlıyorum
Allah bağışlasın yavrularınıEvdeki bebeler canım 2.5 yaş ve 4 aylık olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?