Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkes uyumş galiba bende menemeni yapmadım dikiş dikmeye dalmışm bu saat olmş farketmemişm. Kendime iyi hobi buldm ha ilerde 4+1 evimz olmasnı çok istiyorm bi odasına el koyucam. İçinde dikiş makinem koşu bandm kitaplığm seccadem olsun çok istiyorm Allah nasip eder inşaallah. Aminnnnn
Herkese iyi grcelerr

Zeytinyağlı tam buğday ekmeği bizim burda ediyler çok güzel bişey
oo afiyet olsun cnm
afiyet olsun masAllah daha ne yicen
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
İkinci olsm ne bu hafta kilo alan tek kişiym
spor var ne guzel menulerde bi sknt var o zmn cnm
kac dkkaya kadar çıkabiliosun ona gore bi düşünelim
ay abla o kqdar hazırlığı yapip üstüne arama zahmetinde bulunmayip ben arayinca oyle dendigini duyunc ben daha sinir olurum ertelenmiş sabah kolah gelisn
b12 malesef cok farkettiriyor cnm sifa olsun
tamam ablacim
Cumartesi Menüm

Sabah cay kahve vs.

13.45
Tavada az sütlü 2 yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik dereotu

19.30
3 kş kabak yemegi
3 ks. Tavuk sote
Yogurt
afiyet olsun cnm
Allah kolaylık versin her iki mevzuda da cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
kuzum hasta hasta niye yaptin iyilesince yapardin
Bayrama sart mi büyük temizlik ortaligi yapiverirsin olur biter
Sarmada Allahin emri degilya bu bayram da olmasin
Valla hic ugrasamam ben

Menüde sabah guzelde aksam fena degil
Abla ev hadi kalk gidelim modundaydi icim hic rahat degildi ani bi durum oluyor gelen giden sonra daha cok telaş sarıyor beni aklımda duracagina yapıp kurtulayim dedim
Zaten köklü yapmıştım temizlik bi araa hali falan yikamistm bi iki cam bi de mutfak dolapları silinecek tamam
Bakalim fırsat bulmazsam belki de olmayacak bu bayram da tatli yapmiycam zaten sütlaçla atlaticam surekli şerbetli tatli çekilmiyor daha hafif hem
Saol kaptanim

İnsAllah cnm nedeen olmasın Rabbim gönlüne gore versin ama bu saate kadar gözlerine yazık kiz yat uyu iyi geceler

Beyefendiyle iyi gidiyor sanrm nazar değmesin
Cok sukur iyi gidiyor canim
Afiyet olsun canim
Ins canim
Afiyetolsun canim
Afiyet olsun tatlim
Sagol kuzum ins

Anca fırsat oluyor o saatlerde yiyorum ya
Kuzu sen bu cuma gördüğün eksiyle okadan çok mutlu oldunki aynı hazzı önümüzdeki cumada yaşamak istiyorsun oyuzden yarin kuzu kesseler yemezsin sen
Ay ben bu gece rüyamda neler neler yedim ama rüyaymış ben gercek sanmıştım ben 59 u görme gazıyla yemeyebilirim haklısın ama hadi bakalım kısmet

Ay sende bendensin selam kardeş ben bodrum katta bi odaya el koydum dikiş makinemi kurdum, yazın bahceye cıkarıyorum tır tır dikiyorum şuan bilek sorunum varya bu hafta dikemedim ama oğlana bi tulum bi oyun pantolonu kestim hAzırladıydım yarım kaldı dikişleri artık haftaya inşallahBence de çok güzel hobi ya, bi kere hobının sonucunda elinde ürün var bu çok güzel bi duygu

Bebisini Allah analı babalı büyütsün pınarcım gözün aydın
@Pufuduks seninde gözün aydın tatlım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Amin canim sagolasin
Tuh be cok kotu olmus abla sen hala calisiyormusun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…