- 11 Nisan 2007
- 88.279
- 519.727
- 1.223
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #311.941
HeeeeBurda da yarıştamısın gadın?
Heeee
Tam zamaninda
Bende seninle olan yarışı duyurduydum destekcilerime
Kizlarrrrrr bu hafta 2 cephede savasiyorum
Fitt_anne ve +90 grubundan Bonus
Sagolsun bonusun Hazirladigi postu sizde görün istedim
HAFTANIN YARIŞI
Bonus vS Mefkurem
Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma
Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...
BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS
BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM
KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶
ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶
KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.
Anacim antika seyler cikarip durmaev işi konu komşu benimkiler üstüne yeni kitap arayışı ( buldum bir kaç tane kendime göre ) kayboldum yavff :))
ben de su koydum kaynasın tahıllı kahve içicem filtre kahve gibiymiş tadı hiç filtre kahve içmedim içenler öyle diyor :)
Ben seni hiç hafife almiyorum tatlimDu bakim valla yürek yemişim
Gözün doysun beee
Fitt_anne dünya ahret bacımsın sana ısındım şu an
Gazamız mübarek olsun.
hahaha kız yeni çıktı ne antikası arpa çavdar karışımı kahve :)Anacim antika seyler cikarip durma
Aaa aklima geldi ben ne zamandir öbür kahveyi icmiyodum
Adini bile unuttum
Ben seni hiç hafife almiyorum tatlim
Bu hafta sağlam eksi gelecek senden
Selam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana
Daire nin bitmesine 3 ay var
Dubleks taşımaya hazır, evimiz hemen sayılırsa dubleksi alacağız.
2 si de aynı müteahhite ait zaten(sözleşmeyi daire üzerine yaptık, dubleksler zaten kolay satılmaz, bekler diye)
Allah korkusundan kaptanım ya, 75 görürsem çok üzülürüm, tüm motivasyonum kaybolur, sabitim şu anda.
Mefkusum bunu sana nasıl söylesem bilemiyorum seni çok severim bilirsin amaKizlarrrrrr bu hafta 2 cephede savasiyorum
Fitt_anne ve +90 grubundan Bonus
Sagolsun bonusun Hazirladigi postu sizde görün istedim
HAFTANIN YARIŞI
Bonus vS Mefkurem
Ortadoğu ve balkanların ve almanyanın beklediği kapışma
Türkiye buna hazır mı bilinmiyor...
BİR YANDA TÜM ŞİŞKİNLİĞİ VE ELİNDEKİ SOMUNUYLA İFLAH OLMAZ ŞİŞMAN BONUS
BİR YANDA TECRÜBENİN DİBİNİ GÖRMÜŞ ve GEÇİRMİŞ AİLEMİZİN YEGANE KAPTANI BOYLU POSLU DİŞİ MEFKUREM
KİM KİMİ EZER GEÇER ? 🕶
ALTTA KALANIN ÖDEMİ NEREYE GİDER ?🕶
KAZANMAYA GİDEN YOLDA HER TÜRLÜ DİYET, SİLAH, AT VE BİR DOLU İĞNE SERBESTTİR.
Canım benim iyi emiyorda ne fayda ettiyse dün birdensüt doldu memem...Çok geçmiş olsun.
O süt işi çok fena emmiyor mu?
Dolama nazardan da olur okusunlar seni :)
çok geçmiş olsun ne olmuş öyle bir sürü şey birden sıcak suyla masaj yap göğsüne gülüm dolama için de anane yöntemi siyah merhem yada lokum bağlaSelam gençlik ablaniZ çok hastamememde süt birikintisi oluştu yanıyor cayır cayır basım çatlıyor kafam kazan gibi ayak parmagimda dolama çıktı bunlardanmir bilmem ateşim var...
Bugün ful yatış halindeyim kahvalti bile yapamadım...biran önce iyileşmem lazım anayim ben ana
Hayırlı olsun canım ..
Okumadan enterleyince...
Sıcak su ile duş aldım şimdi ablam ..lokum var saroyim hemençok geçmiş olsun ne olmuş öyle bir sürü şey birden sıcak suyla masaj yap göğsüne gülüm dolama için de anane yöntemi siyah merhem yada lokum bağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?