Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar eşime dedim ki misafirlerden önce sabah ufak bi bisiklet turu yapalım ailece, yarım saat gider bi dondurma yer döneriz. Sonuç 2.5 saat bisiklet sürdürdü 25 km den fazla tabii onlar dondurma yedi ben buzlu kahve içtim, eve girince kan şekerim düştü herkese bağırdım fln aceleden bi dilim ekmek ve otlu penir yedim60-70 gram valla salata yapacak enerji kalmadı ama yine de yimedim pastamdan Bence bu kadar azmi kilo verme isteğisağlayamaz glifor yapıyor yahu. Açım kaç saat bisiklet sürmüşüm, insanın hiç mi kaymaz gönlü gözü önünde duran mis gibi kokan pastaya mümkün değil

hahaha kız yeni çıktı ne antikası arpa çavdar karışımı kahve :)
önceki içtiğimiz hindiba kahveydi ondan da var hala arada içiyorum onu da
Iyiki aklima getirdin cnm şu kahveyi bu haftada iciyimde metom tavan yapsin

Zalim bebeler lafına çook güldüm koz

Aklı sıra kendime güvenmemi sağlayıp nasılsa veririm ya dedirtip gevvvşek davranmamı sağlayacak.

Yemedim
Aaaa bonus kendine haksizlik yapma tatlim
Sen havada karada yenersin beni
Ekstra bi caba gostermene gerek yok

Makarna yiye yiye zayıflıcaksn ha maşaallah ben yesem +1dim yarın
Bak bigün bisiklete binmedim dün yani, bu sabah 100 grm fazla çıktım canım. Herseyi bisiklet yapıyor ben değil valla akşam da makarna salatası yerinr normal salata yersem birazcuk da dikkat edersem yarına 59.9 u fln görürüm yani bence, çünkü bügun haddinden fazla sürdüm

Mefkurem bişi sorcam ya
Şimdi ben bu cuma listeye girme hakkı kazanıcam ya, şöle bişi yapabilir miyiz?
Ben eger ki cumadan sonra iyi kilo verir dağıtmazsam beni listeye alsan, dağıtırsam yedekte bıraksan? Böyle bi durum oluyo mu? Hergün düzenli bildirim yapıp bi kilo civarı da verirsem ortalamayı arttırmam için alırsın beni listeye. Ama işte dediğim gibi hem kaynanama gidiş hem bisikletimden ayrılışC bi de adet öncesi dönemim başlayacak tam o hafta, insan gibi 30 gün civarında adet olursam hiç kilomu etkilemeden yırtarım ama hersey nasip işte en son 37 de oldum ve o hafta 1.5 kilo aldım

cok gecmis olsun bitanecim ins. Hepsi cabuk geçer
Mefkusum bunu sana nasıl söylesem bilemiyorum seni çok severim bilirsin ama
benimle de yarisilmazki ya
Diycem oki applamm kurufasulye etkilemiş ve an itibariyle eksi 1
inanmammmm blöf yapiyosun
aha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
ne guzel işte tatlim
Basbaşa zaman gecireceksiniz
bence glifor degil, 9.takim ruhu yapiyor şekerim
Bak bende 3 hafta once pajet paket cuko yiyodum simdi cnm bile istemiyor

Tmm cnm sorun degil nasil istersen öyle yapariz

Burda takim kurallarina uyup, guzelde kilo verdigin sürece listeye girebilirsin cumadan sonra

baya erken kapatmisin cnm heralde bu haftada iddalisin :))

İvet kaptanımm iddia benim göbek adımdır soyadım da olabülüüğ farketmez
Ben reglken bile bırak ödemi kilo vermiş insanım kediyim ben kedi tutmayın küçük enişteyi ehuheheheh

hayırlı olsun ablam herdaım arkanda destekçiniz
9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler
selamlar
cok gecmış olsun canım dolama nazardan olur derler en kısa zamanda ıyılesırsın ıns
aha yine ben kayıplara karışmak üzereyim eşim tutturdu kalk gidelim canım sıkılıyor demeye galiba sazovaya götürecek yürütecek adam beni :))))
oh ne guzel vakıt gecırın ıste ıyı gezmeler

Fitt_anne kız ne fasulyesi yedin fasulye ve eksi bildiğim herşey yalanmıydı

Neyse parası bastırıp alayım de hele 1 fatiha 3 ihlası oldu bil
Valla mefkusumda yeme sisersin dedi meğer beni kandırmış eksiye dusmemeyim diye

Bende inanamadim (gerçi çok geç tartilmam ve dusun etkisi var zannedersem ödem mödem kalmamış) ama gerçek eksi 1 var

selamlar
cok gecmış olsun canım dolama nazardan olur derler en kısa zamanda ıyılesırsın ıns
oh ne guzel vakıt gecırın ıste ıyı gezmeler
İnşallah canım annelerin saatlerce yatma lüksü yok neyazikki

Kiz dilekkkkk bi yaris uğruna kac senelik ablani sattinmi
Hem senin işin gucun yokmu
Git börek corek yap
Ablam profesyonel yarisim dostluk başka bu başka
Yapardım yapmazmiyim aksi gibi istahimda yok yattigimiz yerden zayifliycaz anliycan

İvet kaptanımm iddia benim göbek adımdır soyadım da olabülüüğ farketmez
Ben reglken bile bırak ödemi kilo vermiş insanım kediyim ben kedi tutmayın küçük enişteyi ehuheheheh
kiz madem sartlar uyuyorsa listeye alalim seni
Teşekkür ederim bitanem
Senin bazilari gibi irlandali olmadigini biliyordum
Bende inanamadim (gerçi çok geç tartilmam ve dusun etkisi var zannedersem ödem mödem kalmamış) ama gerçek eksi 1 var
offff yaaa bu kötü haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…