Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen cok sicaklar olduya bicok sey bozulmus senin makarnada

Hergun hergun olmaz şekerim
Bugun yedin bitti
Lutfen takima kötü örnek olma

Benim pirinç gercekten bozulmuş
Iy bu havada evet anında bozuluyo pişen yaa! Mercimek yemeğim bigünde bozuldu. Bugün de haşlanmış sebzeyi biomüll e gönderdim bu ara çok yemek gidiyor çöpe içim sızlıyor

Süt birikintisi yapıyordur ateş, elle sağmanı öneririm azcık azcık, geçmiş olsun arada olur öyle şeyler

Iy bu havada evet anında bozuluyo pişen yaa! Mercimek yemeğim bigünde bozuldu. Bugün de haşlanmış sebzeyi biomüll e gönderdim bu ara çok yemek gidiyor çöpe içim sızlıyor
Buzdolabına koymadinmiydi cnm

Benim çiğ pirinc bozulmustu

afiyet olsun cnm
9.takım ahalisine selamlar sevgiler galpler
selam cnm
Geçmiş olsun canım

Oha çiğ pirincin bozuldugunu ilk kez duydum.
Buzdolabı dolu yer yok, ocakta bıraktım. Pasta da sığmadı onu bodruma kilere götürdüm zaten
pirinc bulgur bakliyatlar un nisasta vs. Bozulabiliyor
Heralde aldigim eski ürünmuş
40 dreceyi görünce bozulmus

Yazin disarda yemek olmazki cnm
Evin büyük, kucuk bi yedek buzdolabi koysaydin bodruma
hafizee hasta gibi bi otur şeyinin üstüne

ay abla tee çarşamba günü pazardan almıştım patlıcanları biraz daha beklese çürüyecek dolabımda yer yok disarda duruyor seyimin üzerinde oturmayi bebde çok istiyom
Baya aciktim ama 2 tane dişli rakibim varken yiyemem
Ben sana güveniyorum abla o rakipleri yersin

Uuuuu neler yemedim ki
Çok ayıp ettim kendime biliyorum
Gözüm dönmüş 3-5 gün bir şey yemesem hiçbir şey olmaz yani o kadar ki

Aaahh ah çok kötü şeyler yedim çok
Şimdi birkaç hafta onları eritmek için uğraşırım artık

Patateskedi

Hosgeldinnn, tanisalimmi
Hoş bulduk ben eceboce nin kızıyım ☺ Boyum 1.65 civarında ama kilom 70 ve 15 yaşındayım. Bir ay sonra kuzenimin düğünü var ve elimden geldiği kadar kilo vermek istiyorum inşallah veririm. ☺ Normalde hedefim 60 ama düğüne kadar biraz olsun kilo versem çok mutlu olacağım sonra da kaldığım yerden devam ederim

Son düzenleme:
canım benim hoş geldin bakalım gençsin sen yahu metabolizman hızlıdır biraz dikkat edersen hemencecik verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…