- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.221
Kolay gelsin afiyet olsun cnm ben ihlamur demledim kızımla içiyoruzenerjim yerine geldi 9. takım bana her zaman iyi geliyor :)
benim sıpa evdeydi acıkmış ona kahvaltı hazırladım yedi az önce enerjim de geldiğine göre bismillah diyip kalkıp evi toparlıyayım bir yandan da çay suyu koyayım, acıkmadım ama çaysadımm
Kız ne yazdin öyleBildirimimi yapayım, kaptanım götsün nasıl çalışkan öğrenci olduğumu
95.5
İki gün dikkat etmek bile fayda etmiş, çok sevindim
hhahhahahneyse ki her ay degil arada 50 gunde 60 gunde oluyorum ahahhah:) Ya korunuyoken cocuk istemiyoken bu kadar vurmuyodu da iste gebelik sonrasi emzirme donemi herseye hassasiyet baslamisti, sonra emzirme bitince 6 ay hersey gitti duzenli adet olurken yani 32 gunde bunlari hic fark etmiyodum. suan bi de tsh icin ilac aliyorum bu ilacla östorojen birlesince sanirim böyle yogun etkiler yapiyor mide yanmasi fln, hayit otu hapi denedim o da ne öyle insan adetin geldigini bile anlamiyor, cit diye adet oldum nerseyse rezil oluyordum, ona da bozuldum attim ilaci:) ama oluyo mu baska kadinlarda da merak ettim, vucudum geri duzenine yeni oturuyor ondan diye dusunuyorum. adet geciktikce tabiiki böyle belirtiler artiyor ama 37 de fln adet olurken de bu kadar yogun olmasi garip gelio suanbu şikayetler için doktora gittin mi gülüm her ay her ay çekilecek şey değil
ben bi kadeh ictigimde genellde ertesi gun kilo verimi oluyor, gecen cumrtesi de bitane ictim pazar 400 grm az cikmistim hem de cips yiyip :) bagirsaklarim temizleniyo bi kadeh bisi icince ben bende farkli bi etki yapiyo alkol az alip az yiyince. kusura bakmayin gece oglan kriz cikardi girip uyandirip babayi kizdirmak istemedim, zaten o bakiyo bu hafta . yarin tartilir yazarim sözgünaydın canım uyur insAllah ☺
Afiyet olsun canım alkol olmasa iyiymiş alkol pek önermiyorlar diyette sanki tartı konusunda tartilsan iyi olur aslında herkes bi mazeret bildirirse zamanla kural kalmaz
Tövbe estağfurullah hiç okumadan yollamışım, rezalet. Şimdi düzelttim ama senin alıntı düzelmemişKız ne yazdin öyletebrikler cnm ekside olman guzel
inşalah işe yarar kuzum, sağol ilgilendiğin içino zaman değiş gülüm sen değişirsen tüm dünyandakiler değişir , yöntemler ara sırayla dene hangisi işe yarasa
mesela patavatsız ol canını kim sıktıysa anın da lafı söyle şakayla karıştırıp sonra da ayy içim de tutamıyorum tutarsam şişiriyor kilo yapıyor de benim gibi :)
masAllah tamamdr cnm
doğrudur cnm bilemicem o zmn tamam cnm bu seferlik olsun ama bi daha dikkat edersen iyi olurben bi kadeh ictigimde genellde ertesi gun kilo verimi oluyor, gecen cumrtesi de bitane ictim pazar 400 grm az cikmistim hem de cips yiyip :) bagirsaklarim temizleniyo bi kadeh bisi icince ben bende farkli bi etki yapiyo alkol az alip az yiyince. kusura bakmayin gece oglan kriz cikardi girip uyandirip babayi kizdirmak istemedim, zaten o bakiyo bu hafta . yarin tartilir yazarim söz
Tövbe estağfurullah hiç okumadan yollamışım, rezalet. Şimdi düzelttim ama senin alıntı düzelmemiş
Tebrikler canimmGünaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun
Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin
Eki Görüntüle 2295677
Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldungünaydın kızçeler
rezil bir haftasonu geçirdim, sanıyorum ki bunalımlı halimi yemeklerden çıkardım dolapta ne bulduysam yedim, yok yok yemedim resmen tıktım ağzıma, şu an midem alt üst tartıyı söylemek bile istemiyorum
offfff offffff
bi de şişim ki sormayın
bana ödem atmama yarayacak bişeler söyleyiverin ne olur ama maydonoz suyu limonlu su gibi seçenekler harici bişeler olsun onların hiçbiri ben de bi işe yaramıyor
Kiz pasta borek yemiyom zatenbugün topliyciğim inşallah canım
Beynini yerken pasta börek yemiyorum diyisin yani
Gunaydin ablamm
Tebrukler ponim guzel baslangic haftayaGünaydın herkese
-300 gr
Gunaydin canimGunaydin kizlar
Tarti ne durumda peki canimsarap ve gece 1 dde n sonra yatmak disinda sorun yok ama nasil sisim anlatamam suan, tam yumurtlama donemindeyim ve bu sadece bende mi böyle oluyor cook merak ediyorum kizlar ya, mesela tam yumurtlama olmadan once besliyomus bu onu yenif ark ettim, adetten 16 gun kadar önce basliyo, hazimsizlik, uykusuzluk, menapoz gibi sicak basmalari, yediklerimin mide yanmsai yapmasi, gogus agrisi, adet olacakmis gibi rahim agrisi, yumurtalik cekmesi ve rahmin resmen vucudumda agirlik yapmasi.. evet tam olarak bu belirtiler arta arta adete kadar devam ediyor, ve hep sis oluyorum
Katiliyorummmmkesinlikle değişiklik iyidir bir gün yemek pişirmeyip dışar da yemek çok çook daha iyidirrrrr
Baharim hosgeldin cok gecmis olsunGünaydın herkese
Gelemedim çünkü çtesi öğleden sonra başlayan grip hepimize geçti gece hiç uyumadik öğlen kuzeyi doktora götüreceğim , kendim de eşim de pertiz bu yaz ikinci grip
Tebrikler kuzumCuma:72.2
Ptesi:71.6
Fark:-600
Gayet guzel arti yediklerineCuma:47.4
Pazartesi:47.5
İyi korktuğum gibi olmadı kızlar
Valla bende bilemedimhadi hayrlisi iyi olun insAllah cnm alkol mevzusunu bilemicrm
tebrikler cnm artı olmaktan iyidir
Hmm bazen oluyor snrm o tatli sekerli seyler istegi ya geçer insAllah
Ina cumaya toparlarsin canimCuma 72.3
Bugün 72.5
+200
Ins kuzum toparlarsinKilo bildirimim
Cuma: 80.6
Pazartesi: 80.9
Fark: +300
Cumya eksiyr geçerim insAllah ya her yerim ağrıyor gozlerim falan şiş bugün bi sağlık ocağına gitmeliyimm galiba artk kulaklarim falan ağrıyor
Kiz tartiyi yazaydin gitmedenGunaydınlar gece hıc uyumadık bıdıgımla bu saate kadar uyumusuz kızlarr ben bı kahvaltı hazırlayıp gelıyımfenaaa acıkmısımmmm
Kolay gelsin ablammmenerjim yerine geldi 9. takım bana her zaman iyi geliyor :)
benim sıpa evdeydi acıkmış ona kahvaltı hazırladım yedi az önce enerjim de geldiğine göre bismillah diyip kalkıp evi toparlıyayım bir yandan da çay suyu koyayım, acıkmadım ama çaysadımm
Onceki rakam kaçtıBildirimimi yapayım, kaptanım görsün nasıl çalışkan öğrenci olduğumu
95.5
İki gün dikkat etmek bile fayda etmiş, çok sevindim
Ayran aşını diyosun kuzum bi dene istersenkızlar ayran detoksu diye birşey var ya nohutla ve bulgurla yapılıyor onu buğday ve bulgurla yapsam yine faydasını görür müyüm
nohut çorbada hiç sevmem de
bir sürü sorun var kuzumTebrikler canimm
Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldun
Kiz pasta borek yemiyom zaten
Ama dun bik bik söylendim zaten sıcaktı
Gunaydin ablamm
Tebrukler ponim guzel baslangic haftaya
Gunaydin canim
Tarti ne durumda peki canim
Katiliyorummmm
Baharim hosgeldin cok gecmis olsunins kisa surede atlatırsınız
Tebrikler kuzum
Gayet guzel arti yediklerine
Valla bende bilemedim
Ina cumaya toparlarsin canim
Ins kuzum toparlarsin
Kiz tartiyi yazaydin gitmeden
Kolay gelsin ablammm
Onceki rakam kaçtı
evet canım ayran aşıAyran aşını diyosun kuzum bi dene istersen
Ins tez zamanda atlatırsın canimbir sürü sorun var kuzum
yıldım artık ya kalbim patlayacak sıkıntıdan öyle bir ağırlık var
Allah beterinden korusun yine de inşallah başka başka dertler çıkarmasın karşıma
Ayni etkiyi verirmi bilmiyorum kuzuevet canım ayran aşı
ama nohut bulgur yeşil mercimek diyor tarifte
ben sadece bulgur ve buğdayla yapsam nasıl olur ki
iste bu sabah tartilamadim oglanin uyudugu odadaydi tarti, yattigim kiyafetlerle ise gittim dolabima dahi ulasamadim zaten:)Tebrikler canimm
Yasemin hayirdir bi sorunmu varda boyle oldun
Kiz pasta borek yemiyom zaten
Ama dun bik bik söylendim zaten sıcaktı
Gunaydin ablamm
Tebrukler ponim guzel baslangic haftaya
Gunaydin canim
Tarti ne durumda peki canim
Katiliyorummmm
Baharim hosgeldin cok gecmis olsunins kisa surede atlatırsınız
Tebrikler kuzum
Gayet guzel arti yediklerine
Valla bende bilemedim
Ina cumaya toparlarsin canim
Ins kuzum toparlarsin
Kiz tartiyi yazaydin gitmeden
Kolay gelsin ablammm
Onceki rakam kaçtı
Yarin sabah mutlaka tartil amaiste bu sabah tartilamadim oglanin uyudugu odadaydi tarti, yattigim kiyafetlerle ise gittim dolabima dahi ulasamadim zaten:)
ama adet öncesi östorojen salinimlarim basladi bu ara yarim kilodan fazlasini hafta basi adete kadar öngörüyorum
bugun 59-58 kiloyken aldigim ofiste asili duran is pantolonumu giydim, oldu neyse ki:) malum ben basenli bi hatunum, kilo alinca kiyafetler basenimle sinaniyor, ama girdi valla zorlamadi da ama hic bilemiyorum kendimi su topluyo hissediyorum ama yarin kesin tartilirim ben zaten 2 ,5 haftadir hergun olmadi gunasiri illa ki kotnrole diorumYarin sabah mutlaka tartil ama
amin kuzumIns tez zamanda atlatırsın canim
Ayni etkiyi verirmi bilmiyorum kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?