Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.201
Hafta sonu genelde dikkat edemiyoz canım bende iki gündür sabah yumurta peynir başlıyorum ekmeksiz bir menüyle aksam bozuyorum bugün kararlı bir diyete girecemben bütün hafta detoks yapmayı planlıyorum canım, o derece rezalet menülerim vardı menü denemez gerçi onlara, mideme çöplük muamelesi yaptım resmen
Oh masallah bizim yerimize de gezin sahsen ben gezemedigim icin
Masallah ne bulduysan yemisin sende hee
Iyi iyi cok şükür adamın beynini yemekle meşgulum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablam
Ben mezunum yirim abladur bakim tarti ne dicek ona göre yemeye devam edicem
Hergun marmelat var canim senin menude dikkat et fazla tuketme afiyet olsun
Hey yavrum heyyy
Afiyet olsun canim ama genel olarak az sankim
Afiyet olsun dilegim ama az olmus iyice gucten dusersin
Hahahha ne alaka kizzz
1 ay olacak hic dinlenemedim
Oy kiyamam bebise yaaa hissediyordur kiz
Ben olsam arsayi alirim sanirim canim ama tabiki sizin karariniz
Afiyet olsun ponim
Sabahla aksam yer degistirmisafiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam misir yerine daha doyurucu bisey olsa iyi olurdu
Iyi yapmışsınız abla degisiklik iyidir :)
Cok şükür iyi canim ama ben bu adamla her buluştuğumda alkol alıyorum yoldan çıkarıyor bu beni
Yaaa seninki biraz patlama olmus kuzum
Icini sikan bisey olunca anlat iyi geliyor
Gunaydin kizlarr
Sarap disinda sorun yok bence canim
tebrikler cnm artı olmaktan iyidirGünaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun
Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin
Eki Görüntüle 2295677
Hmm bazen oluyor snrm o tatli sekerli seyler istegi ya geçer insAllahgenel de göz önün de sürekli olan şeyi yemek istemezsin ya hani bahçesi olan aman aman ağaçtan meyve toplayıp yemez onun gibi işte benim ki de bu ara değiştim şekerli şeyler yemek istiyor arada canım ne oluyor bana ben de anlamadım :)
çok geçmiş olsun baharımGünaydın herkese
Gelemedim çünkü çtesi öğleden sonra başlayan grip hepimize geçti gece hiç uyumadik öğlen kuzeyi doktora götüreceğim , kendim de eşim de pertiz bu yaz ikinci grip
Tebrikler canımCuma:47.4
Pazartesi:47.5
İyi korktuğum gibi olmadı kızlar
tamam abla denerimnazardan olma ihtimali yüksek gülüm olmadı sirkeyle suyu eşit oranda karıştır sür
kız yatmadan önce yeşil çay içersen tabi ki uyuyamazsın :))
tebrıkler canımGünaydın herkese
-300 gr
gecmis olsun cnm ya bizde hala ayniyiz bugun bende sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ikimiz iicndeGünaydın herkese
Gelemedim çünkü çtesi öğleden sonra başlayan grip hepimize geçti gece hiç uyumadik öğlen kuzeyi doktora götüreceğim , kendim de eşim de pertiz bu yaz ikinci grip
tebrıkler canım cok iyiCuma:72.2
Ptesi:71.6
Fark:-600
cok iyi cnm benceCuma:47.4
Pazartesi:47.5
İyi korktuğum gibi olmadı kızlar
coo değil cumaya eksiye geçersin insAllah cnmCuma 72.3
Bugün 72.5
+200
allah o ağzı sadece yemek yemen için mi verdiii .. her canını sıkan şeyi sakince ilgili kişilerle konuş konuşurken kendine odaklı anlat derdini, hislerini söyle gülüm böyle biriktir biriktir ne olacak en basiti 2 gün coşup yemek, asıl sorun sonun da strese dayanamayan bedenin bir yerden alarm verip hastalık olarak gün yüzüne çıkacak allah korusuncanım bu ara herşey üst üste geldi hangi birini anlatsam bilmiyorum, saçma sapan kadar çok sıkıntı yaşadım ki kaç haftadır birine alışıp hadi önümüze bakalım herşeyin hayırlısı diyemeden başka bir dert geldi Allahım beterinden korusun ama çok darlandım artık cumartesi akşam ve dün tüm gün boyu delirmiş gibi yemek yedim
bu dönem kendime telkinim :hadi hayrlisi iyi olun insAllah cnm alkol mevzusunu bilemicrm
tebrikler cnm artı olmaktan iyidir
Hmm bazen oluyor snrm o tatli sekerli seyler istegi ya geçer insAllah
kuzum keşke konuşmak çözse sıkıntımıallah o ağzı sadece yemek yemen için mi verdiii .. her canını sıkan şeyi sakince ilgili kişilerle konuş konuşurken kendine odaklı anlat derdini, hislerini söyle gülüm böyle biriktir biriktir ne olacak en basiti 2 gün coşup yemek, asıl sorun sonun da strese dayanamayan bedenin bir yerden alarm verip hastalık olarak gün yüzüne çıkacak allah korusun
Hahah guzel taktikbu dönem kendime telkinim :
şekerli hazır ya da ambalajlı ne yersem midem bağırsaklarım bozuluyor beni hasta ediyor , bedenime dokunuyor diyorum o yüzden sürekli wc deyim :)))))))))
tamam abla denerim
Yesil cayda mi uyku kaçırır ki benim uykum var ama bas ağrısı falan derken uyuyamafim
tebrıkler canım
gecmis olsun cnm ya bizde hala ayniyiz bugun bende sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ikimiz iicnde
tebrıkler canım cok iyi
cok iyi cnm bence
coo değil cumaya eksiye geçersin insAllah cnm
Yeşil çayın içerisinde bulunan maddelerden birisi kafeindir. Bu nedenle çok içilmesi vücuda fazla miktarda bu maddeden alınması anlamına gelir.
Kafein idrar söktürücü özelliği sayesinde zayıflama hususunda olumlu etkileri olan bir içeriktir. Ayrıca kafein yorgunluk halini ortadan kaldırmasından dolayı performansa faydaları hemen herkes tarafından tecrübe edilmiştir.
Kafein kilo vermede ve performansı artırmada etkilidir. Fakat bu madde uyku halini ortadan kaldırır. Bu nedenle yeşil çayın fazla tüketilmesi uykusuzluk sorununa yol açacaktır. Özellikle bebeği olan emziren kadınların aşırı yeşil çay tüketmemeleri önerilir. Çünkü bu durum bebeğin uyku düzenini önemli ölçüde etkileyecektir.
Uykusuzluk problemi yaşayanlar için siyah çay mı, yeşil çay mı? Hem siyah çayda hem de yeşil çayda kafein bulunur. Fakat yeşil çaydaki kafein miktarı siyah çaydan daha az olduğu için uykusuzluk yaşayanlar yeşil çayı siyah çaya tercih etmelidir.
Gunaydn cnm afiyet olsun simdidenGunaydınlar gece hıc uyumadık bıdıgımla bu saate kadar uyumusuz kızlarr ben bı kahvaltı hazırlayıp gelıyımfenaaa acıkmısımmmm
o zaman değiş gülüm sen değişirsen tüm dünyandakiler değişir , yöntemler ara sırayla dene hangisi işe yarasakuzum keşke konuşmak çözse sıkıntımı
konuşuyorum eşimle, annemle, babamla, en yakın arkadaşımla ama bu sıkıntılar hepsini birden ilgilendirdiği için onlarla konuşmam da beni ferahlatmıyor bi türlü
sana afiyet olsun gülümGunaydınlar gece hıc uyumadık bıdıgımla bu saate kadar uyumusuz kızlarr ben bı kahvaltı hazırlayıp gelıyımfenaaa acıkmısımmmm
taktiklerin sonu yok ne işe yararsa mubahtır bence :)Hahah guzel taktik
Olsun canım, ufak da olsa bir gezi onu da motive eder, daha büyük açılımlara kapı aralarsağ ol gülümm eşimin düşüncesi kardeşi kv sinde Kütahya da olacak onların yanına 1 günlüğüne de olsa gitmek mişşş
Bak benim motivasyonum da gelmişken kaybolma buralardan dostumenerjim yerine geldi 9. takım bana her zaman iyi geliyor :)
benim sıpa evdeydi acıkmış ona kahvaltı hazırladım yedi az önce enerjim de geldiğine göre bismillah diyip kalkıp evi toparlıyayım bir yandan da çay suyu koyayım, acıkmadım ama çaysadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?