Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.181
günaydın canımm
Oo çok iyi maşallahGünaydın herkese
-300 gr
sağ ol gülümm eşimin düşüncesi kardeşi kv sinde Kütahya da olacak onların yanına 1 günlüğüne de olsa gitmek mişşşAy ne süper olur gelin misafirim olun
sarap ve gece 1 dde n sonra yatmak disinda sorun yok ama nasil sisim anlatamam suan, tam yumurtlama donemindeyim ve bu sadece bende mi böyle oluyor cook merak ediyorum kizlar ya, mesela tam yumurtlama olmadan once besliyomus bu onu yenif ark ettim, adetten 16 gun kadar önce basliyo, hazimsizlik, uykusuzluk, menapoz gibi sicak basmalari, yediklerimin mide yanmsai yapmasi, gogus agrisi, adet olacakmis gibi rahim agrisi, yumurtalik cekmesi ve rahmin resmen vucudumda agirlik yapmasi.. evet tam olarak bu belirtiler arta arta adete kadar devam ediyor, ve hep sis oluyorumOh masallah bizim yerimize de gezin sahsen ben gezemedigim icin
Masallah ne bulduysan yemisin sende hee
Iyi iyi cok şükür adamın beynini yemekle meşgulum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablam
Ben mezunum yirim abladur bakim tarti ne dicek ona göre yemeye devam edicem
Hergun marmelat var canim senin menude dikkat et fazla tuketme afiyet olsun
Hey yavrum heyyy
Afiyet olsun canim ama genel olarak az sankim
Afiyet olsun dilegim ama az olmus iyice gucten dusersin
Hahahha ne alaka kizzz
1 ay olacak hic dinlenemedim
Oy kiyamam bebise yaaa hissediyordur kiz
Ben olsam arsayi alirim sanirim canim ama tabiki sizin karariniz
Afiyet olsun ponim
Sabahla aksam yer degistirmisafiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam misir yerine daha doyurucu bisey olsa iyi olurdu
Iyi yapmışsınız abla degisiklik iyidir :)
Cok şükür iyi canim ama ben bu adamla her buluştuğumda alkol alıyorum yoldan çıkarıyor bu beni
Yaaa seninki biraz patlama olmus kuzum
Icini sikan bisey olunca anlat iyi geliyor
Gunaydin kizlarr
Sarap disinda sorun yok bence canim
ben bütün hafta detoks yapmayı planlıyorum canım, o derece rezalet menülerim vardı menü denemez gerçi onlara, mideme çöplük muamelesi yaptım resmenÇarşamba perşembe ananas detoksu yada kabak detoksu yapabilirsin canım çok işe yarıyor dün bende baya stresiydim çocukları aldım dışarı çıktık
Tebrikler canimGünaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun
Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin
Eki Görüntüle 2295677
bütün hafta yesem çok mu olur ki metabolizmaya çok zarar verir mi kiKabak ye canım
ooyyy kuzum yaaa plan yapıp sonra da suya düştü mü tabi ki hayal kırıklığı duygusal değişimler olur nasip diyelim bunda da vardır bir hayır nasıl olsa sen gelip tr de göreceksin annenleri de kv yi deİyi geceler hatunlar nasılsınız?
Ben eh işte, dün ve bugün kaçamaklar yapınca aslında ben yoğum tribine girip gelemedim.
Dün eşimle eski yaşadığımız yere (Cambridge) gidip dost ziyaretinde bulunduk. Birinin kafesine birinin yeni açtığı dondurma dükkanına gittik yani kaçamak için sebeplerim vardıama ayarı kaçırmadığım için sabah eksi gördüm. Bugün De saçma bi şekilde mücver patates falan yaptım. Ya bana acayip bi ağlama geliyo bu ara, gezegenler mi fırıldaklanıyo n’oluyo bilmiyorum. Çalkalanıyorum çılgınlarca 25 gün sonra 1 senenin sonunda Türkiye’ye gitcem Allah nasip ederse. Kendimi özlememek, duygulanmamak için 1 sene kastım şimdi yavaş yavaş dökülüyor mu acaba.. bir de dönüşte annem ve kayınvalidemi getirecektim, heveslenmiştim, o iş yattı. Bu seneki 3747. Hayal kırıklığım olduğu için de koyvermiş olabilirim.. kayınvalidesi gelmediği için ağlayan kız temalı bu serzenişimle bdv de olsam taşlanırdım herhalde. Gene de çok sitem edip, abartmayayım. Her halimize bin şükür tabii ki.. ay birden içimi dökünce rahatladım ya keşke daha önce yazsaymışım.
EceeTeşekkür ederim uzun zamandır benim azıcık bir kilo problemim var ama artık eskisinden daha fazla takıyorum sanırım bu yüzden düğüne kadar vereyim dedim ben debi yediklerime dikkat edebilsem de işte hiç hakim olamıyorum kendime sürekli bir şeyler yeme sendromu var bende evde ne bulsam sömürüyorum. Ama inşallah şimdi yemeyeceğim o kadar. Annem sırf burada linç yememek için yediğine çok dikkat ediyor ben de kilo vermek için gireyim dedim hadi bakalım
GünaydnnGünayyyydınnnn kızlaaaar
GünaydnnnnGunaydin kizlarrr
Bizim gunler artik erken aydinlaniyor 1 saatir uyanigiz bidigimla insallah biraz daha uyur ya suan emziriyorm
GünaydnnDun aksam uyuya kalmışım masallah sizde iyi kaynatmisiniz gunaydin kizlarrr
Günaydnn çok güzellGünaydın minnoşlar güzel mutlu umutlu bol kahkahalı bir hafta olsun
Cumaya göre -200 allah bereket versin, amin
Eki Görüntüle 2295677
Bnm önerm sıkıntıları bi kenara atıp kafayı rahatlatmangünaydın kızçeler
rezil bir haftasonu geçirdim, sanıyorum ki bunalımlı halimi yemeklerden çıkardım dolapta ne bulduysam yedim, yok yok yemedim resmen tıktım ağzıma, şu an midem alt üst tartıyı söylemek bile istemiyorum
offfff offffff
bi de şişim ki sormayın
bana ödem atmama yarayacak bişeler söyleyiverin ne olur ama maydonoz suyu limonlu su gibi seçenekler harici bişeler olsun onların hiçbiri ben de bi işe yaramıyor
İyiymş ya bnde alsam zıbın filanndikerim. Fotısunu atsana oyun evinin bakıymay benim anam da hep dikerdi bana ben de hep ona yardim ettim ergenligim pafta kes yapistir tegelleyle gecmisti adapte olmam hizli ve kolay oldu, Evet cit cit makinem var ve süper rahatlik aninda olay bitiroe dügmeymis fermuarmis hoc ugrasmiyorum. ama iste iki hafta oldu dikip de bitiremedim icime dert oldu ya:) hobi diye baslayan sey stres oldu bende suara. Ben oglana oyun evi falan dktim böyle pencereli kapili, tüllü catili firfirli:) kizim olsa artik neler yapicam sen dusun:)))
Günaydın güzel kadınn
kesinlikle değişiklik iyidir bir gün yemek pişirmeyip dışar da yemek çok çook daha iyidirrrrrOh masallah bizim yerimize de gezin sahsen ben gezemedigim icin
Masallah ne bulduysan yemisin sende hee
Iyi iyi cok şükür adamın beynini yemekle meşgulum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablam
Ben mezunum yirim abladur bakim tarti ne dicek ona göre yemeye devam edicem
Hergun marmelat var canim senin menude dikkat et fazla tuketme afiyet olsun
Hey yavrum heyyy
Afiyet olsun canim ama genel olarak az sankim
Afiyet olsun dilegim ama az olmus iyice gucten dusersin
Hahahha ne alaka kizzz
1 ay olacak hic dinlenemedim
Oy kiyamam bebise yaaa hissediyordur kiz
Ben olsam arsayi alirim sanirim canim ama tabiki sizin karariniz
Afiyet olsun ponim
Sabahla aksam yer degistirmisafiyet olsun canim
Afiyet olsun canim aksam misir yerine daha doyurucu bisey olsa iyi olurdu
Iyi yapmışsınız abla degisiklik iyidir :)
Cok şükür iyi canim ama ben bu adamla her buluştuğumda alkol alıyorum yoldan çıkarıyor bu beni
Yaaa seninki biraz patlama olmus kuzum
Icini sikan bisey olunca anlat iyi geliyor
Gunaydin kizlarr
Sarap disinda sorun yok bence canim
ben Malatyalıyım son 7 senedir Eskişehir de yaşıyoruz ama kendi memleketimden daha çok seviyorum eskişehiri :))Ben de eskişehirliyim balım kaymaaaam anamgiller hep ordalar cuma gidiyoz biz de bayrama
ponim ben onları bırakmaya çalıştıkça onlar yakamdan düşmemeye kararlıEcee
Günaydnn
Günaydnnnn
Günaydnn
Günaydnn çok güzell
Bnm önerm sıkıntıları bi kenara atıp kafayı rahatlatman
İyiymş ya bnde alsam zıbın filanndikerim. Fotısunu atsana oyun evinin bakıym
Günaydın güzel kadınn
nasıl bir duygusal karmaşa yaşıyorsun ki dolaptakileri ağzına tıktın durdun gülümgünaydın kızçeler
rezil bir haftasonu geçirdim, sanıyorum ki bunalımlı halimi yemeklerden çıkardım dolapta ne bulduysam yedim, yok yok yemedim resmen tıktım ağzıma, şu an midem alt üst tartıyı söylemek bile istemiyorum
offfff offffff
bi de şişim ki sormayın
bana ödem atmama yarayacak bişeler söyleyiverin ne olur ama maydonoz suyu limonlu su gibi seçenekler harici bişeler olsun onların hiçbiri ben de bi işe yaramıyor
geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Gelemedim çünkü çtesi öğleden sonra başlayan grip hepimize geçti gece hiç uyumadik öğlen kuzeyi doktora götüreceğim , kendim de eşim de pertiz bu yaz ikinci grip
bu şikayetler için doktora gittin mi gülüm her ay her ay çekilecek şey değilsarap ve gece 1 dde n sonra yatmak disinda sorun yok ama nasil sisim anlatamam suan, tam yumurtlama donemindeyim ve bu sadece bende mi böyle oluyor cook merak ediyorum kizlar ya, mesela tam yumurtlama olmadan once besliyomus bu onu yenif ark ettim, adetten 16 gun kadar önce basliyo, hazimsizlik, uykusuzluk, menapoz gibi sicak basmalari, yediklerimin mide yanmsai yapmasi, gogus agrisi, adet olacakmis gibi rahim agrisi, yumurtalik cekmesi ve rahmin resmen vucudumda agirlik yapmasi.. evet tam olarak bu belirtiler arta arta adete kadar devam ediyor, ve hep sis oluyorum
canım bu ara herşey üst üste geldi hangi birini anlatsam bilmiyorum, saçma sapan kadar çok sıkıntı yaşadım ki kaç haftadır birine alışıp hadi önümüze bakalım herşeyin hayırlısı diyemeden başka bir dert geldi Allahım beterinden korusun ama çok darlandım artık cumartesi akşam ve dün tüm gün boyu delirmiş gibi yemek yedimnasıl bir duygusal karmaşa yaşıyorsun ki dolaptakileri ağzına tıktın durdun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?