• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Be

n bakmıyorum son iki haftadır😂 pasta yaptım bakmadım, hani eline geleni yalarsoın ya kazayla gelse, onu bile peçeteye siliyorum 😂 bugün yaptığım pastadan oğlana verecektim eşime tattırdım bozulmuş mu bak diye 😂😂😂
Tarif üzerinden gidersem bakmam ben de bi de pasta mı töbee haşaaa :KK53::KK70:
Pilav pişmiş mi tuzu yeterli mi anammm yidiğime yiyeceğini pişmanlıklar içindeyim yimeyeydim dee dillerinize düşmeyeydim :KK70::KK70:

Afiyet olsun canım çok yerli yerinde menün ee spor da var daha ne olsun:kk77:
O değil de ben şu 4 yumurtadan omlet e takıldım nasıl tavada yaptın onu tek seferde vallahi ben çeviremiyom ikideen fazla yumurta kırınca, dedemin ensesi gibi kırış buruş bir tablo çıkıyor iştah kalmıyor :KK53::KK70:
sagol canım
Tavanın uzerıne bır kapak kapatım cevırıyorum bazen bebımkıde o dedıgınden kırış kırıış oluyor ama bugunkı sahaneydı😀😀

sagol canım
Tavanın uzerıne bır kapak kapatım cevırıyorum bazen bebımkıde o dedıgınden kırış kırıış oluyor ama bugunkı sahaneydı😀😀
Künefe gibi çeviriyon ehuheheh bu benim sivri zekamın zerresine nasıl düşmemiş şuan hayretler içindeyim :KK70:

Tarif üzerinden gidersem bakmam ben de bi pasta mı töbee haşaaa :KK53::KK70:
Pilav pişmiş mi tuzu yeterli mi anammm yidiğime yiyeceğini pişmanlıklar içindeyim yimeyeydim dee dillerinize düşmeyeydim :KK70::KK70:
Ben de pilavı görünce orda bi titredim ama geri dönüp bakınca 2 yk yı görünce elleşmedim, ama mesela benim mideme dokunuyor pilav, bi kaşık dahi yesem yanıyorum söndğrelim miii tabii tabii kıvamında geçiyor gecem, o sebeple pilavdan kendisini çok sevmeme rağmen nefret ediyor ve yemiyorum. Ayrıca pilav da tadına bakmadan hayyaaaytta anlaşılmaz pişmiş mi 😂zor seçim, ben bu ara makarnayla işi kolaya bağladım

Ben de pilavı görünce orda bi titredim ama geri dönüp bakınca 2 yk yı görünce elleşmedim, ama mesela benim mideme dokunuyor pilav, bi kaşık dahi yesem yanıyorum söndğrelim miii tabii tabii kıvamında geçiyor gecem, o sebeple pilavdan kendisini çok sevmeme rağmen nefret ediyor ve yemiyorum. Ayrıca pilav da tadına bakmadan hayyaaaytta anlaşılmaz pişmiş mi 😂zor seçim, ben bu ara makarnayla işi kolaya bağladım
Şu saatten sonra ben de nefret besliyorum senin mideni benimse cigerimi yakmıştır zalım pilav :KK70: :KK70:

Pişmiş mi diye hiç tadına bakmıyorum
Pişmişse pişmiştir yani suyunu çekmişse tamamdır o pilav
Ayıptır söylemesi tane tane olur güzel olur pilavlarım tu tu maşallah 😍

Hahahaha
Benim eşim de hiç sevmiyordu
Şimdi bir kedi sahiplensek mi diye soruyor onu da kedici yaptım galiba 😂😂😂
Deneme yarılma metoduyla şansımı zorlamak istemiyorum şuan herifin anası da kediciymiş ama babası da sevmezmiş genetik bizimkinde zaar

Pişmiş mi diye hiç tadına bakmıyorum
Pişmişse pişmiştir yani suyunu çekmişse tamamdır o pilav
Ayıptır söylemesi tane tane olur güzel olur pilavlarım tu tu maşallah 😍
Tuzu yavv dicem de, o noktadan sonra zaten tuz da katılmıyor yav.. ay benimkiler de alabildiğine lapa 🤪 maşallah bigün şu diyetler bitince pilav yap da yiyek 😂

Neyse arkadaslar bu gece kısmetse kocamla uyucam, iki gecedir uykularımızı bi velet sabote ediyor 😂22 civarı basıyır yaygarayı, ortamıza almadan susmuyor, ben de yandan kaçıyorum başka odaya çok kımıl kımıl, işallah bu gece kocamla uyucam bu geceden beklentim bu 🤪😍😍😍

guzelgunler2019 guzelgunler2019 :KK53: :KK70:

IMG_20190805_225815.webp

Ya ben köyde yaşıyorum memleketten uzapım ülkemin espiri kültürüne de uzak kaldım kaçırdım demek herbişeyi 🙈🙈🙈
Bizim de kapıya getirmiyorlar karikatürleri anam internetten açıp bakıyoz :deli: :KK70:
Git herifine sarıl yat benimki koltuğa serilmiş ağzı açık horulduyor vallahi iştah miştah bırakmıyor insanda gidip yastığa sarılam ben :KK53::KK70:

Sok dıyet falanmı nasıl verdın kız ben hıcbısey yemesem veremem heralde
Baktım geldim 1 nisanda başlayıp 17 mayista mezun olmuşum 47 gün 11 kilo :D:D
Yok canim meto sağlam:D
Menumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek

13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
4 yumurtadan omlet ceyregını ben yedım
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt

Su ıkı lıtre
40 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
Afiyet olsun canim
Neyse arkadaslar bu gece kısmetse kocamla uyucam, iki gecedir uykularımızı bi velet sabote ediyor 😂22 civarı basıyır yaygarayı, ortamıza almadan susmuyor, ben de yandan kaçıyorum başka odaya çok kımıl kımıl, işallah bu gece kocamla uyucam bu geceden beklentim bu 🤪😍😍😍
Ayrıntı vermeyeydin iyiydi :D
Kiz allah seni napmayaaa

Back
X