- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #312.501
Cubuk kraker filan varmi evde canimKızlar gece gece midemin bulantısını ne geçirir aldığım antibiyotikler yine beni mahvetti hem yanıyor hem bulanıyor midem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cubuk kraker filan varmi evde canimKızlar gece gece midemin bulantısını ne geçirir aldığım antibiyotikler yine beni mahvetti hem yanıyor hem bulanıyor midem![]()
yok canım zaten bu saatte bişeyler yemek istemiyorumCubuk kraker filan varmi evde canim
maşallah canım kılo durumun sımdı ne yazdıysanda farketmedım hatırlamıyorum oncedenBaktım geldim 1 nisanda başlayıp 17 mayista mezun olmuşum 47 gün 11 kilo
Yok canim meto sağlam
Afiyet olsun canim
Ayrıntı vermeyeydin iyiydi
Kiz allah seni napmayaaa
En azindan bastirsaydi canimyok canım zaten bu saatte bişeyler yemek istemiyorum![]()
58.1 suan canımmaşallah canım kılo durumun sımdı ne yazdıysanda farketmedım hatırlamıyorum onceden
nene yağı okaliptüs yağı falan koklayınca iyi geliyormuş o vardı onu kokluyorum canımEn azindan bastirsaydi canim
Geçmiş olsun. Benim mideme genelde haşlanmış patates iyi geliyorKızlar gece gece midemin bulantısını ne geçirir aldığım antibiyotikler yine beni mahvetti hem yanıyor hem bulanıyor midem![]()
Aaa evet nane yağı etkili gerçekten. Okaliptüs da iyidir eminimnene yağı okaliptüs yağı falan koklayınca iyi geliyormuş o vardı onu kokluyorum canım
ooo ececim bugun baya dikkatliymisinİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1haşlanmış yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates salatalık
15.00
Yarım avuç kabak çekirdeği
17.30
Domates salatalık
2 kk peynir
19.00
2yk hindi sote yoğurtlu semizotu
Su 2.5 olur
GunesinKizi35
minik kedicik kizlar soylemisler zaten sabah saglikli bi kahvalti yap güne bomba gibi basla cnm bu gün icinde aclik krizkerinide önlerİyi akşamlar ablalarım ilk günümdü ve sanırım azıcık fazla yedim
Menümü yazayım
Sabah 9:30
Altı yk buğday gevreğiyle biraz süt
Öğlen 12 civarı
Cız
İkindi 3:40
Ton balığı
Bir buçuk dilim ekmek
Küçük bir cız
Bir ceviz
——————
6 yk sulu köfte pilav
Biraz labne
Bir dilim ekmek(5:00)
Akşam 7:30
Üç kaşık hindi sote
Su miktarı 1,5 lt artıracağım![]()
sevilay sabah ekmek yememisin aksam yemisin cnm :))Bugunki menüm
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta peynir zeytin 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tb kuru fasulye 1 tb cacık
Aksam 17.30
1 közlenmiş patlıcan iki dikim ekmek peynir zeytin
2lt su
gayet guzel cnmSabah
Beyaz peynir
Maydonoz
1 dlm esmer ekmek
Sütlü kayfe
Öğle
3 köfte mangaldan dün kalan, ben yaptım unsuz, salata , 1 brdk ayran
Ara
1 dilim esmer ekmek
1 kayısı taze
Akşam
2 yumurta kurdım az bi peynşr rendesi, yanında da 3 yk pulbiberli yoğurt
Su 2 litre
Soda yarım litre
Spor
1 saat bisiklet çünkü bugün dökülüyorum, akşam da bi saat tur yapamadım valla mesafe on dakka paşa paşa döndüm eve @bi prenses annesi
burda normal sudan cok soda icilir cnmKuzum yarım litre soda mideni mi delecen aboooama menüyü beğendim güzel olmuş sadece kahvaltı biraz hafif geldi bana canım
erken yazmisin cuma falan deseydinYalnız ben cumartesi sabah portakal greyfurt ve limon sıkmıştım aileye, ben de bi çay bardağı ya da yarım çay bRdapı içmiştim unutmuşum yazmayıpazar gunduz hatırladım affedin kozlar
sende bu potansiyel var ve yiyorsan nasil zayif kaliyorsun tatlimOyy canım yaa kıyamam üzüldüm şimdi
Ha o 5 paket çikoyu ben 1- 2 saatte yerim.
Okkadar ayarsızım yani.
Gözüm aç gözüm..... tatlıyı öyle bir dilimle bırakamıyorum resmen gözünü çıkarıyorum
Patlayana kadar diyeyim sen anla![]()
tek kelimeyle harika cnmKızlar bu arada yarışma geçmişim bu ayki şanslı benim @seaBahAR grafik kisminda hazırladı
SevgiliCurukElma
2016 yılının Haziran ayında 81,7 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Altı ay gibi bir sürede 18 kilo vererek aynı yılın Aralık ayında mezun oldun. İlk mezuniyetinde hedefin 60 kilo idi ve sen 63,7 kilo ile mezun oldun.
2017 ve 2018 yıllarında yarışmacı değildin.
Eki Görüntüle 2295833
2019 yılı Nisan ayında 66,6 kilo ile dönüş yaptın.
Evet kilo almıştın, ancak mezun olalı 2 yıldan uzun süre olmuştu ve sen mezuniyet kilonun sadece 3 kilo üstündeydin.
Bu her ne kadar kilo almış olsan da bana göre kilo korumayı öğrendiğini gösteriyor.
Dönüşünde hedefin ilk hedefinden 2 kilo daha aşağıdaydı: 58 kilo.
2019 yılında sadece 2 ay yarıştın ve belirlediğin hedefin 2,2 kilo altına inmeyi başararak 55,8 kilo ile ikinci kez mezun oldun. Bu kısa dönemde ise verdiğin toplam kilo yaklaşık olarak 11 kilo.
Büyük başarı!
Eki Görüntüle 2295834
Grafikler de başarını kanıtlıyor.
Dile kolay vücut ağırlığının %32 sinden kurtuldun ve toplamda 26 kilo verdin.
Eki Görüntüle 2295835
Bir daha kilo almamanı, sağlıkla yaşamanı temenni ediyorum.
Kısa dönemde verilen yüksek kilolar (özellikle 2019 yılında verdiğin kiloyu kastediyorum) geri dönüş riski de içerdiği için kilo korumaya dikkat etmeni öneririm.
Başarın için kocaman alkışlar!![]()
![]()
![]()
Ooo birisi pilavmi yemisssssHellööö takım
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 10
Peynir zeytin domates içeren tabak
2 wasa
Anne çayı
(Dışarda yedim kendi kendime piknik yaptım ehuheheh )
Saat 12.30
Küçük kase süte yulaf chia çiğ kuruyemiş atıp yedim (sabah yumurta yemeyince hemen içim kıyıldı canım da istiyordu leptin e bakmadan yedim)
Saat 18
Bi kase kuru fasulye
İki kaşık pirinç pilavı
(Patlıcan sote vardı ama doydum onu da yarın yiyeceğim
Ayy bir güzel olmuş ki şu pilav, bir kaşığı tadına baka yedim diğerini de oğlana yedirirken gömükledim
Su 2 lt geçmiştir
1 saat tempolu yürüyüş
100 kadar egzersiz ( deüşük belli göbekli hareketler )
30 squat (bacaklarım titriyor yarın mahvoldum kesin )
Mefkurem
Mefkurem
Mefkurem
bugün guzel olmus cnmMerhaba kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Biber
Oglen
Kabak sote
Yoğurt
Akşam
4 köfte
Salata yoğurt
Su az
Spor yok
guzel olmus tatlimMenumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek
13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
4 yumurtadan omlet ceyregını ben yedım
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt
Su ıkı lıtre
40 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
gelin kaynana topragindan olur derlerDeneme yarılma metoduyla şansımı zorlamak istemiyorum şuan herifin anası da kediciymiş ama babası da sevmezmiş genetik bizimkinde zaar
Oyy kuzum bana ilik sut iyi gelir yanmaya ama antibiyotik aldigin icin icemezsinKızlar gece gece midemin bulantısını ne geçirir aldığım antibiyotikler yine beni mahvetti hem yanıyor hem bulanıyor midem![]()
inş. 58 razıyım benher gebeligin harci farkli demek ki sartlar durumlar mevsimler de cok etkiliyor tabii, insallah en kisa sürede 57 zi görür sok olursun:) 58 isterken 57 ye kavursursun yani:)
afiyet olsun. Menün güZelMenümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates-salatalık-biber
1 avuç karışık badem-ceviz-fındık
Ara
1 dilim kavun
Akşam
1 kase cacık
Biraz domates ve soğanla salata
1 tabak taze fasulye
su: 1.5 litre @eceboce
neden orda bukadar erken yaşta ilk okula başlanıyor o yaş ana okul yaşı.Hem klozette hem lazimliga oturuyor canım klozet için merdivenli aparat aldım ikisinide oturuyor onda problem yok çok şükür tek sıkıntımız kaka korkusunu yenmesi yarın bir doktoru arayıp konuşacam söylemeyi unuttum wc eğitimi için sosyal hizmetler uzmanindan yardım almıştım oda ödül ver falan dedi burda pek ilgilenen yok üstüne gitmeden akışına bırakacam artik martta ilk okula başlıcak ilk okulda bezden çıkması lazım zaten kızım anaokulundaysa bez takmıyor evdede az önce yazmıştım eğer marta kadar bu korkuyu aşamazsa ilk okula başlıyacak zaman öğretmeniyle konuşup yarim gün götürürüm 5 yaşına kadar problem olmuyor yarim gün gitmesi
Bir bayan arkadaşta çocuğu daha tam tuvalete alışamadığı için yarim gün alıyordu hayırlısı benim en çok kafama takılan okulda zorlanması yoksa benim için sorun değil mutlaka bir gun alışacak korkusunu yenecektir
Burda 4 yaşinda ilk okula başlıyor çocuklar maaselef çok küçük yaşta ama okula alışamazsa yada herhangi bir sebeple 5 yaşına kadar istediğim saatte okuldan erken saate alabiliyorum
çok güzel bi menüİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1haşlanmış yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates salatalık
15.00
17.30
Domates salatalık
2 kk peynir
19.00
Su 2.5 olur
GunesinKizi35
afiyet olsun. Diğer ablaların dediği gibi cızlar olmamış ama eminim cok güzel şekilde ilerliceksinİyi akşamlar ablalarım ilk günümdü ve sanırım azıcık fazla yedim
Menümü yazayım
Öğlen 12 civarı
Cız
Ton balığı
Bir buçuk dilim ekmek
Küçük bir cız
Bir ceviz
——————
6 yk sulu köfte pilav
Biraz labne
Üç kaşık hindi sote
afiyet olsunOglen 14.00
Misafirliğe gittik.orda
Otlu gözleme 1 tane
Keçi yoğurdu
1 eti burçak bisküvi
Akşam
19.00
3 tane biber dolması
Şehriye çorbası
4 tane incir
21.00
Revamı 1 dilim.cekirdek
afiyet olsun güEl menüSabah
Beyaz peynir
Maydonoz
1 dlm esmer ekmek
Sütlü kayfe
Öğle
3 köfte mangaldan dün kalan, ben yaptım unsuz, salata , 1 brdk ayran
Ara
1 dilim esmer ekmek
1 kayısı taze
Akşam
2 yumurta kurdım az bi peynşr rendesi, yanında da 3 yk pulbiberli yoğurt
Su 2 litre
Soda yarım litre
Spor
1 saat bisiklet çünkü bugün dökülüyorum, akşam da bi saat tur yapamadım valla mesafe on dakka paşa paşa döndüm eve @bi prenses annesi
tebriklerKızlar bu arada yarışma geçmişim bu ayki şanslı benim @seaBahAR grafik kisminda hazırladı
SevgiliCurukElma
2016 yılının Haziran ayında 81,7 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Altı ay gibi bir sürede 18 kilo vererek aynı yılın Aralık ayında mezun oldun. İlk mezuniyetinde hedefin 60 kilo idi ve sen 63,7 kilo ile mezun oldun.
2017 ve 2018 yıllarında yarışmacı değildin.
Eki Görüntüle 2295833
2019 yılı Nisan ayında 66,6 kilo ile dönüş yaptın.
Evet kilo almıştın, ancak mezun olalı 2 yıldan uzun süre olmuştu ve sen mezuniyet kilonun sadece 3 kilo üstündeydin.
Bu her ne kadar kilo almış olsan da bana göre kilo korumayı öğrendiğini gösteriyor.
Dönüşünde hedefin ilk hedefinden 2 kilo daha aşağıdaydı: 58 kilo.
2019 yılında sadece 2 ay yarıştın ve belirlediğin hedefin 2,2 kilo altına inmeyi başararak 55,8 kilo ile ikinci kez mezun oldun. Bu kısa dönemde ise verdiğin toplam kilo yaklaşık olarak 11 kilo.
Büyük başarı!
Eki Görüntüle 2295834
Grafikler de başarını kanıtlıyor.
Dile kolay vücut ağırlığının %32 sinden kurtuldun ve toplamda 26 kilo verdin.
Eki Görüntüle 2295835
Bir daha kilo almamanı, sağlıkla yaşamanı temenni ediyorum.
Kısa dönemde verilen yüksek kilolar (özellikle 2019 yılında verdiğin kiloyu kastediyorum) geri dönüş riski de içerdiği için kilo korumaya dikkat etmeni öneririm.
Başarın için kocaman alkışlar!![]()
![]()
![]()
afiyet olsunHellööö takım
Saat 9.30
Türk kahvesi
Saat 10
Peynir zeytin domates içeren tabak
2 wasa
Anne çayı
(Dışarda yedim kendi kendime piknik yaptım ehuheheh )
Saat 12.30
Küçük kase süte yulaf chia çiğ kuruyemiş atıp yedim (sabah yumurta yemeyince hemen içim kıyıldı canım da istiyordu leptin e bakmadan yedim)
Saat 18
Bi kase kuru fasulye
İki kaşık pirinç pilavı
(Patlıcan sote vardı ama doydum onu da yarın yiyeceğim
Ayy bir güzel olmuş ki şu pilav, bir kaşığı tadına baka yedim diğerini de oğlana yedirirken gömükledim
Su 2 lt geçmiştir
1 saat tempolu yürüyüş
100 kadar egzersiz ( deüşük belli göbekli hareketler )
30 squat (bacaklarım titriyor yarın mahvoldum kesin )
Mefkurem
Mefkurem
Mefkurem
afiyet olsunMerhaba kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
Biber
Oglen
Kabak sote
Yoğurt
Akşam
4 köfte
Salata yoğurt
Su az
Spor yok
Afiyet olsunMenumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek
13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
4 yumurtadan omlet ceyregını ben yedım
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt
Su ıkı lıtre
40 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
pirincin uzunu kisasi ayni sey cnm yagli tuzlu olduktan sonra :))Menüm
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
11 zeytin
Domates
Salatalık
Öğle 1.30
5 kaşık Türlü
4 kaşık pilav ( Asyalıların uzun pirinçlerinden, bir tık daha iyi galiba)
Yoğurt
Akşam 6.00
Fırında köfte
Çarliston biber
Salatalık ( buradan aşağısı tamamen saçmalama, anlamsız bir şekilde hızımı alamadım. Sanırım televizyon karşısında yediğim için oldu )
5 hurma
1 avuç yerfıstığı
İki cıs
Su 2 tl
Spor 15 dk Leslie
Guya tatilde bolca gelecem demistin cnmİyi akşamlar.. Selamlar kızlar nasılsınız..haftasonu hic uğrayamdm bugün de bu saate kadar.. Ara ara kafam dapınıktı bozuktu.. Diyeti de hafiften bozunca haftasonu hiç uğrayamdm ki asıl bozunca gelmek gerekiyor buraya onu da biliyrm ama neyseki ipin ucu kaçmadan tuttum i ş. Yine burdayım. Bide pazartesi ara kontrol vardı tartdlm da yazmayı unuttum
Cuma:73.85
Pazarresi:74,20
Fark:+400![]()
Bana biraz az geldi ama senin kilon içim normal sanırım, güzel bir eksi olur inşallahİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1haşlanmış yumurta
1kk peynir
3zeytin
Domates salatalık
15.00
17.30
Domates salatalık
2 kk peynir
19.00
Su 2.5 olur
GunesinKizi35
Bence pilav yemeseydin keşke, mis gibi sulu köfte varmış. Menü yazıp yediklerini görmek bile büyük bir adım. Hadi bakalım güzel kız daha başarılı menüler bekliyoruz sendenİyi akşamlar ablalarım ilk günümdü ve sanırım azıcık fazla yedim
Menümü yazayım
Öğlen 12 civarı
Cız
Ton balığı
Bir buçuk dilim ekmek
Küçük bir cız
Bir ceviz
——————
6 yk sulu köfte pilav
Biraz labne
Üç kaşık hindi sote
Bir an hayal ettim annem grupta olsaydı, aman amanKuzum o cızlar neeee
Ben işe gidiyorum sen arkamdan cız yiyorsun
Ama olmaz ki böyle![]()
![]()
![]()
![]()
Akşam erken yemişsin ne güzel. Ben o kadar geç yemeye alışmışım ki iki gündür akşam sekizde yedim diye açlıktan kıvrandım geceBugunki menüm
Sabah 10.30
iki haşlanmış yumurta peynir zeytin 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tb kuru fasulye 1 tb cacık
Aksam 17.30
1 közlenmiş patlıcan iki dikim ekmek peynir zeytin
2lt su
Revamı meyve mi?Oglen 14.00
Misafirliğe gittik.orda
Otlu gözleme 1 tane
Keçi yoğurdu
1 eti burçak bisküvi
Akşam
19.00
3 tane biber dolması
Şehriye çorbası
4 tane incir
21.00
Revamı 1 dilim.cekirdek
Ama bende pis boğazım iradeli heran şeytana uyabilirimO emziriyor, hem metosu maşşallah. onunla yarışma sen
Aynen ben de öyle hissediyorum, garibim kilo almasın diye direniyor ben yedikçe, kaçamak yapmadan dursam hemen eksi oluyor. İş iradede bitiyor ve tabi iradeyi harekete geçirecek motivasyonda.
afiyet olsunMenüm
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
11 zeytin
Domates
Salatalık
Öğle 1.30
5 kaşık Türlü
4 kaşık pilav ( Asyalıların uzun pirinçlerinden, bir tık daha iyi galiba)
Yoğurt
Akşam 6.00
Fırında köfte
Çarliston biber
Salatalık ( buradan aşağısı tamamen saçmalama, anlamsız bir şekilde hızımı alamadım. Sanırım televizyon karşısında yediğim için oldu )
5 hurma
1 avuç yerfıstığı
İki cıs
Su 2 tl
Spor 15 dk Leslie
Iyi aksamlar, telafi edersin insallah. Sürekli ugrayabilsrn eminim faydali olur.İyi akşamlar.. Selamlar kızlar nasılsınız..haftasonu hic uğrayamdm bugün de bu saate kadar.. Ara ara kafam dapınıktı bozuktu.. Diyeti de hafiften bozunca haftasonu hiç uğrayamdm ki asıl bozunca gelmek gerekiyor buraya onu da biliyrm ama neyseki ipin ucu kaçmadan tuttum i ş. Yine burdayım. Bide pazartesi ara kontrol vardı tartdlm da yazmayı unuttum
Cuma:73.85
Pazarresi:74,20
Fark:+400![]()
Cıssları ayrı yazayım menüden daha az dikkat çeker belki - şöylekipirincin uzunu kisasi ayni sey cnm yagli tuzlu olduktan sonra :))
Aksam kac köfte yedin
Yaninda salatalik yerine bol salata yaosaydin belki son araya gerek kalmazdi
Dicemde ayni hatayi bende yaptim
O cisslar ne olaki
Guya tatilde bolca gelecem demistin cnm