Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tarif üzerinden gidersem bakmam ben de bi de pasta mı töbee haşaaa
Pilav pişmiş mi tuzu yeterli mi anammm yidiğime yiyeceğini pişmanlıklar içindeyim yimeyeydim dee dillerinize düşmeyeydim

sagol canım
Tavanın uzerıne bır kapak kapatım cevırıyorum bazen bebımkıde o dedıgınden kırış kırıış oluyor ama bugunkı sahaneydı

sagol canım
Tavanın uzerıne bır kapak kapatım cevırıyorum bazen bebımkıde o dedıgınden kırış kırıış oluyor ama bugunkı sahaneydı
Künefe gibi çeviriyon ehuheheh bu benim sivri zekamın zerresine nasıl düşmemiş şuan hayretler içindeyim

Tarif üzerinden gidersem bakmam ben de bi pasta mı töbee haşaaa
Pilav pişmiş mi tuzu yeterli mi anammm yidiğime yiyeceğini pişmanlıklar içindeyim yimeyeydim dee dillerinize düşmeyeydim
Ben de pilavı görünce orda bi titredim ama geri dönüp bakınca 2 yk yı görünce elleşmedim, ama mesela benim mideme dokunuyor pilav, bi kaşık dahi yesem yanıyorum söndğrelim miii tabii tabii kıvamında geçiyor gecem, o sebeple pilavdan kendisini çok sevmeme rağmen nefret ediyor ve yemiyorum. Ayrıca pilav da tadına bakmadan hayyaaaytta anlaşılmaz pişmiş mi zor seçim, ben bu ara makarnayla işi kolaya bağladım

Şu saatten sonra ben de nefret besliyorum senin mideni benimse cigerimi yakmıştır zalım pilav

Pişmiş mi diye hiç tadına bakmıyorum
Pişmişse pişmiştir yani suyunu çekmişse tamamdır o pilav
Ayıptır söylemesi tane tane olur güzel olur pilavlarım tu tu maşallah

Hahahaha
Benim eşim de hiç sevmiyordu
Şimdi bir kedi sahiplensek mi diye soruyor onu da kedici yaptım galiba
Deneme yarılma metoduyla şansımı zorlamak istemiyorum şuan herifin anası da kediciymiş ama babası da sevmezmiş genetik bizimkinde zaar

Pişmiş mi diye hiç tadına bakmıyorum
Pişmişse pişmiştir yani suyunu çekmişse tamamdır o pilav
Ayıptır söylemesi tane tane olur güzel olur pilavlarım tu tu maşallah
Tuzu yavv dicem de, o noktadan sonra zaten tuz da katılmıyor yav.. ay benimkiler de alabildiğine lapa maşallah bigün şu diyetler bitince pilav yap da yiyek

Neyse arkadaslar bu gece kısmetse kocamla uyucam, iki gecedir uykularımızı bi velet sabote ediyor 22 civarı basıyır yaygarayı, ortamıza almadan susmuyor, ben de yandan kaçıyorum başka odaya çok kımıl kımıl, işallah bu gece kocamla uyucam bu geceden beklentim bu

Ya ben köyde yaşıyorum memleketten uzapım ülkemin espiri kültürüne de uzak kaldım kaçırdım demek herbişeyi
Bizim de kapıya getirmiyorlar karikatürleri anam internetten açıp bakıyoz
Git herifine sarıl yat benimki koltuğa serilmiş ağzı açık horulduyor vallahi iştah miştah bırakmıyor insanda gidip yastığa sarılam ben

Sok dıyet falanmı nasıl verdın kız ben hıcbısey yemesem veremem heralde
Baktım geldim 1 nisanda başlayıp 17 mayista mezun olmuşum 47 gün 11 kilo
Yok canim meto sağlam
Afiyet olsun canim
Ayrıntı vermeyeydin iyiydi
Kiz allah seni napmayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…