- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.481
Tarif üzerinden gidersem bakmam ben de bi de pasta mı töbee haşaaaBe
n bakmıyorum son iki haftadırpasta yaptım bakmadım, hani eline geleni yalarsoın ya kazayla gelse, onu bile peçeteye siliyorum bugün yaptığım pastadan oğlana verecektim eşime tattırdım bozulmuş mu bak diye
Aynen azizimHahahaha mütevellitbi tutam tuz bi tutam karabiber olmuştur olmuştur
sagol canımAfiyet olsun canım çok yerli yerinde menün ee spor da var daha ne olsun
O değil de ben şu 4 yumurtadan omlet e takıldım nasıl tavada yaptın onu tek seferde vallahi ben çeviremiyom ikideen fazla yumurta kırınca, dedemin ensesi gibi kırış buruş bir tablo çıkıyor iştah kalmıyor
Künefe gibi çeviriyon ehuheheh bu benim sivri zekamın zerresine nasıl düşmemiş şuan hayretler içindeyimsagol canım
Tavanın uzerıne bır kapak kapatım cevırıyorum bazen bebımkıde o dedıgınden kırış kırıış oluyor ama bugunkı sahaneydı
Ben de pilavı görünce orda bi titredim ama geri dönüp bakınca 2 yk yı görünce elleşmedim, ama mesela benim mideme dokunuyor pilav, bi kaşık dahi yesem yanıyorum söndğrelim miii tabii tabii kıvamında geçiyor gecem, o sebeple pilavdan kendisini çok sevmeme rağmen nefret ediyor ve yemiyorum. Ayrıca pilav da tadına bakmadan hayyaaaytta anlaşılmaz pişmiş miTarif üzerinden gidersem bakmam ben de bi pasta mı töbee haşaaa
Pilav pişmiş mi tuzu yeterli mi anammm yidiğime yiyeceğini pişmanlıklar içindeyim yimeyeydim dee dillerinize düşmeyeydim
HahahahaUzaktan ve yürekten sevmekle yetiniyorum şimdilik canım bebeler büyüsün herifi de boşadık mı tamamdır bu iş
ayy ne guzel bır duadır bu boyleBu kadın çok çıkgınca azimle düzenli besleniyor yarebbim , benim vereceklerimin yarısını al ona ekle ben daha az vereyim
Şu saatten sonra ben de nefret besliyorum senin mideni benimse cigerimi yakmıştır zalım pilavBen de pilavı görünce orda bi titredim ama geri dönüp bakınca 2 yk yı görünce elleşmedim, ama mesela benim mideme dokunuyor pilav, bi kaşık dahi yesem yanıyorum söndğrelim miii tabii tabii kıvamında geçiyor gecem, o sebeple pilavdan kendisini çok sevmeme rağmen nefret ediyor ve yemiyorum. Ayrıca pilav da tadına bakmadan hayyaaaytta anlaşılmaz pişmiş mizor seçim, ben bu ara makarnayla işi kolaya bağladım
Pişmiş mi diye hiç tadına bakmıyorumBen de pilavı görünce orda bi titredim ama geri dönüp bakınca 2 yk yı görünce elleşmedim, ama mesela benim mideme dokunuyor pilav, bi kaşık dahi yesem yanıyorum söndğrelim miii tabii tabii kıvamında geçiyor gecem, o sebeple pilavdan kendisini çok sevmeme rağmen nefret ediyor ve yemiyorum. Ayrıca pilav da tadına bakmadan hayyaaaytta anlaşılmaz pişmiş mizor seçim, ben bu ara makarnayla işi kolaya bağladım
Deneme yarılma metoduyla şansımı zorlamak istemiyorum şuan herifin anası da kediciymiş ama babası da sevmezmiş genetik bizimkinde zaarHahahaha
Benim eşim de hiç sevmiyordu
Şimdi bir kedi sahiplensek mi diye soruyor onu da kedici yaptım galiba
Tuzu yavv dicem de, o noktadan sonra zaten tuz da katılmıyor yav.. ay benimkiler de alabildiğine lapaPişmiş mi diye hiç tadına bakmıyorum
Pişmişse pişmiştir yani suyunu çekmişse tamamdır o pilav
Ayıptır söylemesi tane tane olur güzel olur pilavlarım tu tu maşallah
Yarılmayı yanlışlıkla mı yazdın cuk oturmuş hahahahaDeneme yarılma metoduyla şansımı zorlamak istemiyorum şuan herifin anası da kediciymiş ama babası da sevmezmiş genetik bizimkinde zaar
Hahaha yok karikatür var du bulam senin içinYarılmayı yanlışlıkla mı yazdın cuk oturmuş hahahaha
Ya ben köyde yaşıyorum memleketten uzapım ülkemin espiri kültürüne de uzak kaldım kaçırdım demek herbişeyiHahaha yok karikatür var du bulam senin için
Eeee tabi haklı bir de genelde akşam yemeklerinde evde olabiliyorsan Pazar hariç ailesi ile yemek istiyor insansagol canım
Eşim geç geldı anca oldu yanlız yemek ıstemıyor beklıylrum bende
ayyy senin duanı sevsinler yaBu kadın çok çıkgınca azimle düzenli besleniyor yarebbim , benim vereceklerimin yarısını al ona ekle ben daha az vereyim
Bizim de kapıya getirmiyorlar karikatürleri anam internetten açıp bakıyozYa ben köyde yaşıyorum memleketten uzapım ülkemin espiri kültürüne de uzak kaldım kaçırdım demek herbişeyi
Baktım geldim 1 nisanda başlayıp 17 mayista mezun olmuşum 47 gün 11 kiloSok dıyet falanmı nasıl verdın kız ben hıcbısey yemesem veremem heralde
Afiyet olsun canimMenumu yazayım
10.30
1 yumurta
1 dılım peynır
6 yesıl zeytın
Marul yesıl sogan
Domates salatalık
1tb ekmek
13.30
Sade nescafe
14.30
1kase yogurt
4 tane kayısı
16.00yesılcay
18.30rezene
20.00
4 yumurtadan omlet ceyregını ben yedım
1 kk peynır
3tane kozlezmıs bıber
2 3 kasık yogurt
Su ıkı lıtre
40 dk orta tempo yuruyus @bi prenses annesi
Ayrıntı vermeyeydin iyiydiNeyse arkadaslar bu gece kısmetse kocamla uyucam, iki gecedir uykularımızı bi velet sabote ediyor22 civarı basıyır yaygarayı, ortamıza almadan susmuyor, ben de yandan kaçıyorum başka odaya çok kımıl kımıl, işallah bu gece kocamla uyucam bu geceden beklentim bu
Kiz allah seni napmayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?