Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla bende birakmaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü
Sigara tü kaka bişi, benim babam günde 5 paket içerdi. Ve tabii ki de akciğer kanserinden öldü, dedem de öyle çok içermiş o da kanserden gitti. O sebeple sigaradan hep uzak durdum

sağol tatlışım dün öğeln yiyemedim
yanımda kabak çekirdeği vardı onu yedim ben de

guzelgunler2019 bacım deeğüşük bi sapıtma içindesin dur hele bi yav regl hormonları coşturdu seni hüp diye verdiğini hopp diye alacaksın töbeler töbesi
Hüp diye verdiğini hop diye almak hahahahabi burger king aldıramaz bacm ama 5 burger king aldırır yani

zaten boyuna gore ideal kilodasin bence.
Kızlar affedin beni burger king e kırdım öğle menüsü
Cıs(küçük boy patates)
Cıs (burger)
Cıs (chili li peynirli nugget)
Allahım sen günahlarımı affet
cok iyi anliyorum seni bazen banada oluyor.
aa bilmiyodum.ogrendigim iyi oldu:)
2 ayda 1 mi regl oluyosun..niye oyleki.

teşekkür ederim tatlım

Sigara tü kaka bişi, benim babam günde 5 paket içerdi. Ve tabii ki de akciğer kanserinden öldü, dedem de öyle çok içermiş o da kanserden gitti. O sebeple sigaradan hep uzak durdum
benim babamda 2 sene birakiyo 1 sene iciyo..hep birakip basliyo kilo aliyorum diye

evet kaptaniçem azıcuk tikkat edeyim de geri gelmesin kilolar dedim
eheh keh keh

Tuzu yavv dicem de, o noktadan sonra zaten tuz da katılmıyor yav.. ay benimkiler de alabildiğine lapa maşallah bigün şu diyetler bitince pilav yap da yiyek
tabi ki tatlım şöyle kavurma + pirinç pilavı vaşşşşşş
aman sabahlar olmasın

"guzelgunler2019, post: 60778381, member: 937774"]
sigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)
sahi sigaraya mi baslasam o da verdiriyo kilo, 3 kilo da öyle
Ay vicdan azabi da yapmadi :) ama ben simdi cumaya kadar bidaha tartinin yanindan gecmem korkumdan:)
Aman sigaraya baslama bence yapmalisin vicdan yapki daha yeme
benim babamda 2 sene birakiyo 1 sene iciyo..hep birakip basliyo kilo aliyorum diye
Oda Degisikmis [/QUOTE]

afiyet olsun
tsk ederim
insallah. Tsk ederim

Tsk ederim
saol cnm
Kızlar affedin beni burger king e kırdım öğle menüsü
Cıs(küçük boy patates)
Cıs (burger)
Cıs (chili li peynirli nugget)
Allahım sen günahlarımı affet
hiç yakıştıramadım cidden tamam yenir de Fast food da yemeyin hani göz göre göre ya buraya canım biseyler istiyor diye yazdığım anda herkesin yeme diyeceğini bildiğim için üstüne ben biseyler yiyemem ben açıkçası
Hepsi yag olarak kalsın bizim de nefsimizle oynadığın için bi taraflarimiz şişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…