Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hanımlar

Aklımdasınız sizi her daim anıyorum ama kendimi hala kötü hissettiğim için uğramıyorum buraya

Usulca oturup geçmesini bekliyorum :)
tuğçem ne olacak senin bu halin artık ciddi ciddi profesyonel yardım almayı düşünsen mi.
sabah aklıma geldin nicikini tam hatırlayamadım ki etiketleyeyim nerdesin ne işler çeviriyorsun yazacaktım:)

bildik bunalımdasın sen yine gülümm sebebini bilmemen daha da kötü bu gün bir araştır iyi bir uzman bul senin bulamadığın sorunu onlar daha iyi bulup çözümünü gösterir

nene yağı okaliptüs yağı falan koklayınca iyi geliyormuş o vardı onu kokluyorum canım
simdi Nasil oldun kuzum
sagol ablamm
Pilav dışında güzel canim dicektim sonradan cisslari öğrendim
Bi ileri bi geri gidiyosun canim
Ins canim cok sagol
Afiyet olsun canim
Aksam olmamis ablam
Kahvaltı 11.30
2 yumurtali omlet
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Azcik tel peynir

Akşam 19.00
Yumurtalı yeşil fasulye
100gr kadar tavuk döner
Salata yoğurt
.
21.00
Şeftali

Bol su spor yok ama ütü yapicam
Afiyet olsun dilegim

Yok canim takmicam en azindan baştan belli oldu kapattim o konuyu artık
Afiyet olsun kuzu ama kalabalik sanki
Her zaman boyle sisiyormusun canim
Günaydın hanımlar

Aklımdasınız sizi her daim anıyorum ama kendimi hala kötü hissettiğim için uğramıyorum buraya

Ah kuzum ins toparlarsin bi an önce ya
Cok sukur oyle oldu canım
Ins olacak kuzum

Tmm

Tmm elimden geleni yapacağım

YA CANIM VALLA 60.9 gördüm ama dedim sisligi hissediyorum diye, ben ama basta yazdim yaa, adet sonrasi 10 gun en ideal kilo verme gunlerim diye, rahmim beni süründürüyor göbeem top gibi cikti iste incecik belde.
yani ya vermicem ya 1-2 kilo alcam simdi, adetle birlikte 2 kilo gidecek ama

afiyet olsun
tsk ederim
insallah. Tsk ederim
Tsk ederim

Kuru üzüm

Günaydın hanımlar

En kısa zamanda geçer inşallah kuzum. Ben böyle kötü hissedince Kuran meali okumak çok iyi geliyor. Genelde Lokman Suresini okuyup oradan sona doğru devam ediyorum. Lokman Hekimin tavsiyeleri sana da iyi gelir belki, dene bence

maalesef sisiyorum hatta dikkat etmezsem 3 kilo sisiyorum, 200 grm ne ki

ben galiba yicem ya sabahtan beri hergunku gibi besleniyorum iki yumurtA maydonoz bol bol su , üzerine 1 elma 2 kuru kayisi yedim kar etmiyor acim ruhum karbonhidrat diyor. naglet hormonler naglet Mefkurem , bi cis yapsam iyice siscem biliyorum ama dusup bayilcam yemessem bitaraifim sisecek

iyiyim canım eniştenizin yanına kaçıyom şimdi öpüyorum sizi
Iyi eglenceler kuzum
Selam kızlar sabah bayram temizliği yapma aşkıyla uyandım yengem gelicek Asya'ya bakmaya o varken insanüstü bir hızla iş yapıp bitirmem lazim bugun
Ayyy temizlik demeyin bana
Hayirli günler azimli bayanlar

Gece uyuyamadim erkende kalktim
Disardan Gel ev isini hallet anca gelebildim
Hosgeldin tatlimm
maalesef sisiyorum hatta dikkat etmezsem 3 kilo sisiyorum, 200 grm ne ki
hayir bi de süt yogurt ayran hassasiyeti geri döndü onlari yer icersem karnim davul gibi sisyo ve bagirsaklarim agriyo midem yaniyor 3-4 saat ama ters ya deli gibi canim cekiyor
Kızlar affedin beni burger king e kırdım öğle menüsü
Cıs(küçük boy patates)
Cıs (burger)
Cıs (chili li peynirli nugget)
Allahım sen günahlarımı affet
Saka yapiyosunnn hayir tut kendini lutfen o kadar emek veriyosunn ya

Kızlar affedin beni burger king e kırdım öğle menüsü
Cıs(küçük boy patates)
Cıs (burger)
Cıs (chili li peynirli nugget)
Allahım sen günahlarımı affet
tam alintiladim saglikli seylerle mideyi doldur dicekken bide ne görim Burger King gitmissin Hic olmadi gercekten
Iyi eglenceler kuzum

Ayyy temizlik demeyin bana

Hosgeldin tatlimm

Saka yapiyosunnn hayir tut kendini lutfen o kadar emek veriyosunn ya
Hosbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…