Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi eglenceler kuzum

Ayyy temizlik demeyin bana

Hosgeldin tatlimm

Saka yapiyosunnn hayir tut kendini lutfen o kadar emek veriyosunn ya
sigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)
sahi sigaraya mi baslasam o da verdiriyo kilo, 3 kilo da öyle gider:)

tam alintiladim saglikli seylerle mideyi doldur dicekken bide ne görim Burger King gitmissin Hic olmadi gercekten

Hosbuldum
guzel sey yoktu hersey yogurt peynir ofis dolabinda stoklarim, disari markete gidiodum yagmur yagiyodu, burger king de yan binamiz olan oldu seytana uydum hepsini de agzima ite ite yedim yarisina gelmedne doymustum oysa ki, simdi de anasonlu cay icip mideyi ölmekten kurtarma calismalari. umarim tek seferlik olur benim icin, bazen tek seferde geciyor bazen bu döngü adete kadar sürüyor ya(

tam alintiladim saglikli seylerle mideyi doldur dicekken bide ne görim Burger King gitmissin Hic olmadi gercekten

Hosbuldum
Ay vicdan azabi da yapmadi :) ama ben simdi cumaya kadar bidaha tartinin yanindan gecmem korkumdan:)

hayir bi de süt yogurt ayran hassasiyeti geri döndü onlari yer icersem karnim davul gibi sisyo ve bagirsaklarim agriyo midem yaniyor 3-4 saat ama ters ya deli gibi canim cekiyor
ayrana bir kaç damla limon sıkıp iç gülüm o zaman şişirmez , aynı sorunlar eşimde de var süt asla içemiyor lakdozu parçalayamıyor midesi, yoğurt ayranla da davul gibi şişer o yüzden ayrana limon sıkıp içiyor o zaman şişirmiyor

Onu demiyorum canım kilo almanı nedeni neydi bi ara 55 e düşmüşsün neden 64 lere çıktın maaşallah metabolizman hızlı bu kadar kolay kilo verebilen metabolizma haa diye 10 kilo almaz o açıdan

Kızlar affedin beni burger king e kırdım öğle menüsü
Cıs(küçük boy patates)
Cıs (burger)
Cıs (chili li peynirli nugget)
Allahım sen günahlarımı affet
allah günahlarını affetsin bedenin de yediklerini hemen yaksın enerjiye çevirsin inşallahhhh

sigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)
sahi sigaraya mi baslasam o da verdiriyo kilo, 3 kilo da öyle gider:)
yaav bacım sigara zayıflatmazzzzzzzzzzzzzzzz
sigarayı bırakınca boşluğa düştüğü için insanlar boyuna atıştırıp tıkınır o yüzden kilo alırlar , o yüzden içince zayıflanır diye bir algı var 20 senelik tiryakiyim ben niye 3. derece obez oldum o vakitttt 3 kere sigara bırakma deneyiyim oldu ilkin de 6 ay kadar içmedim şimdi tam hatırlamıyorum ama 10 kilodan çok daha fazla kilo aldım diğerdenemelerim de 8 ve 5 kilo almıştım

Onu demiyorum canım kilo almanı nedeni neydi bi ara 55 e düşmüşsün neden 64 lere çıktın maaşallah metabolizman hızlı bu kadar kolay kilo verebilen metabolizma haa diye 10 kilo almaz o açıdan
kiz basta yazdim ya, gebe kalmayi kafaya taktim, noel dönemiydi bi de yedim tatlilari 3 hafta, 53 gun adet olmadim, o ara 5 kilo aldim iste, 55 den 63 e ciktim, sonra da sogan kürü yaptim, 63 gun olmadim o arada da 63 -65 arasina yerlestim. Ben de basta aldigima inanamadim en kötü 59-61 arasiydim cunku genellikle, bu yogun tempoda, ama iste tsh yukselmis, suan ilacina basladim o da tekrar toparladi metabolizmami bence ama progesteron ve östorojen beni yendi bitirdi yine Benim arad bi bi adetim böyle uzar her yil bi kere fln oluyo, o zaman kilo aliyorum

annem de 3 cocuk dogurmus 5 kilo almis, bi sigara birakmis 10 kilo 3 ayda eklemis:)
ya ben tiryaki olamam da bi ara gunde bitane djarum iciyodum o ara 2-3 kilo vermistim,. ondan dedim, senin vucut alismis, benimki alisik deil ya sok oluyo benimkine :) 1 ay gunde 1 tane icsem 3 kilo gider:)

yani iste her sene kisa denk geliyor bu adet olmama dönemi, app ime bakinca gördüm bunu, bir kere 60-70 arasinda adet oluyorum, o zaman hep 4-5 kilo biniveriyor bana. yillarim bunla gecti maalesef ne zaman olacagini bilemiyorum olmadikca yiyorum yedikce aliyorum vee sonunda oldugumda da aldigimin 2-3 kilosu gidiyo, ya ben iste 58 inmistim gebelik icin, 73 gun adet olmayip 66 ya ciktim 2016 da, hemen ardindan gebe kaldim 66 ile gebe kalmis oldum acaip sinirime dokunmustu ya, o kadar dokunmustu ki 73 le doguma gittim, 58 gebe kalmis da 73 ecikmis gibi hissettim kendimi hep.

Kız bunu ne beğeniyosun sövmeniz lazım Ucmelekannesi
Tam begendım yorum yaocam bebegım agladı tatlım ondan sonrada unutuvermısım ama unutulacak gıbı degıl bu yedıklerın aman allahım naptın sen yememıssınıdır yok yok olesıne demıssındır kendını tutmussundur onune almadan o yıyeceklerı kalkmıssındır ordan heralde

Paket yaptırıp ofiste yedim, patron hamburgerin yarısını bıraktığımı görünce aaa burger king bırakılmaz diye verdi gazı

Ama anında ishal oldum ya, şuan tuvalete koşturuyorum, umarım vucut hiç kabul etmeden dışarı yollar hepsini

55 yazmışım 58 yazacağıma

canım yanlız kalma bırılerıyle bulus sohbet et evden dısarı at kendını akraba konu komsu dolas halldersın ıns
onun ne olduğunu öğrenip hemen yappp gülüm insan kendine baktıkça daha çok değerli olduğunu hissediyor ve daha fazla seviyor :)
su uc dort gundur makyaj bıle yapmıyorum abla ya ınsan kendıyle ılgılenınce daha mutlu oluyı aslında bugunluk ısı bırakıp kendıme bakıyorum o zaman
ben bu mesajı alıntılamısım cevaplıycaktımkı gec kalmısım
ıns canım cıksın gıtsınler hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…