- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.601
sigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)Iyi eglenceler kuzum
Ayyy temizlik demeyin bana
Hosgeldin tatlimm
Saka yapiyosunnn hayir tut kendini lutfen o kadar emek veriyosunn ya
guzel sey yoktu hersey yogurt peynir ofis dolabinda stoklarim, disari markete gidiodum yagmur yagiyodu, burger king de yan binamiz olan oldu seytana uydumtam alintiladim saglikli seylerle mideyi doldur dicekken bide ne görimBurger King gitmissin Hic olmadi gercekten
Hosbuldum
Ay vicdan azabi da yapmadi :) ama ben simdi cumaya kadar bidaha tartinin yanindan gecmem korkumdan:)tam alintiladim saglikli seylerle mideyi doldur dicekken bide ne görimBurger King gitmissin Hic olmadi gercekten
Hosbuldum
ayrana bir kaç damla limon sıkıp iç gülüm o zaman şişirmez , aynı sorunlar eşimde de var süt asla içemiyor lakdozu parçalayamıyor midesi, yoğurt ayranla da davul gibi şişer o yüzden ayrana limon sıkıp içiyor o zaman şişirmiyorhayir bi de süt yogurt ayran hassasiyeti geri döndü onlari yer icersem karnim davul gibi sisyo ve bagirsaklarim agriyo midem yaniyor 3-4 saat ama ters ya deli gibi canim cekiyor
Onu demiyorum canım kilo almanı nedeni neydi bi ara 55 e düşmüşsün neden 64 lere çıktın maaşallah metabolizman hızlı bu kadar kolay kilo verebilen metabolizma haa diye 10 kilo almaz o açıdanYA CANIM VALLA 60.9 gördüm ama dedim sisligi hissediyorum diye, ben ama basta yazdim yaa, adet sonrasi 10 gun en ideal kilo verme gunlerim diye, rahmim beni süründürüyorgöbeem top gibi cikti iste incecik belde.
yani ya vermicem ya 1-2 kilo alcam simdi, adetle birlikte 2 kilo gidecek ama
allah günahlarını affetsinKızlar affedin beni burger king e kırdımöğle menüsü
Cıs(küçük boy patates)
Cıs (burger)
Cıs (chili li peynirli nugget)
Allahım sen günahlarımı affet
yaav bacım sigara zayıflatmazzzzzzzzzzzzzzzzsigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)
sahi sigaraya mi baslasam o da verdiriyo kilo, 3 kilo da öyle gider:)
kiz basta yazdim ya, gebe kalmayi kafaya taktim, noel dönemiydi bi de yedim tatlilari 3 hafta, 53 gun adet olmadim, o ara 5 kilo aldim iste, 55 den 63 e ciktim, sonra da sogan kürü yaptim, 63 gun olmadim o arada da 63 -65 arasina yerlestim. Ben de basta aldigima inanamadim en kötü 59-61 arasiydim cunku genellikle, bu yogun tempoda, ama iste tsh yukselmis, suan ilacina basladim o da tekrar toparladi metabolizmami bence ama progesteron ve östorojen beni yendi bitirdi yineOnu demiyorum canım kilo almanı nedeni neydi bi ara 55 e düşmüşsün neden 64 lere çıktın maaşallah metabolizman hızlı bu kadar kolay kilo verebilen metabolizma haa diye 10 kilo almaz o açıdan
annem de 3 cocuk dogurmus 5 kilo almis, bi sigara birakmis 10 kilo 3 ayda eklemis:)yaav bacım sigara zayıflatmazzzzzzzzzzzzzzzz
sigarayı bırakınca boşluğa düştüğü için insanlar boyuna atıştırıp tıkınır o yüzden kilo alırlar , o yüzden içince zayıflanır diye bir algı var 20 senelik tiryakiyim ben niye 3. derece obez oldum o vakitttt3 kere sigara bırakma deneyiyim oldu ilkin de 6 ay kadar içmedim şimdi tam hatırlamıyorum ama 10 kilodan çok daha fazla kilo aldım diğerdenemelerim de 8 ve 5 kilo almıştım
yani iste her sene kisa denk geliyor bu adet olmama dönemi, app ime bakinca gördüm bunu, bir kere 60-70 arasinda adet oluyorum, o zaman hep 4-5 kilo biniveriyor bana. yillarim bunla gecti maalesef ne zaman olacagini bilemiyorum olmadikca yiyorum yedikce aliyorum vee sonunda oldugumda da aldigimin 2-3 kilosu gidiyo, ya ben iste 58 inmistim gebelik icin, 73 gun adet olmayip 66 ya ciktim 2016 da, hemen ardindan gebe kaldim 66 ile gebe kalmis oldum acaip sinirime dokunmustu ya, o kadar dokunmustu ki 73 le doguma gittim, 58 gebe kalmis da 73 ecikmis gibi hissettim kendimi hep.Onu demiyorum canım kilo almanı nedeni neydi bi ara 55 e düşmüşsün neden 64 lere çıktın maaşallah metabolizman hızlı bu kadar kolay kilo verebilen metabolizma haa diye 10 kilo almaz o açıdan
Tam begendım yorum yaocam bebegım agladı tatlım ondan sonrada unutuvermısım ama unutulacak gıbı degıl bu yedıklerın aman allahım naptın sen yememıssınıdır yok yok olesıne demıssındır kendını tutmussundur onune almadan o yıyeceklerı kalkmıssındır ordan heralde
Paket yaptırıp ofiste yedim, patron hamburgerin yarısını bıraktığımı görünce aaa burger king bırakılmaz diye verdi gazıTam begendım yorum yaocam bebegım agladı tatlım ondan sonrada unutuvermısım ama unutulacak gıbı degıl bu yedıklerın aman allahım naptın sen yememıssınıdır yok yok olesıne demıssındır kendını tutmussundur onune almadan o yıyeceklerı kalkmıssındır ordan heralde
Şaka yapıyorsun heralde sıgarada nerden cıktı sen neler yapıyorsunsigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)
55 yazmışım 58 yazacağımakiz basta yazdim ya, gebe kalmayi kafaya taktim, noel dönemiydi bi de yedim tatlilari 3 hafta, 53 gun adet olmadim, o ara 5 kilo aldim iste, 55 den 63 e ciktim, sonra da sogan kürü yaptim, 63 gun olmadim o arada da 63 -65 arasina yerlestim. Ben de basta aldigima inanamadim en kötü 59-61 arasiydim cunku genellikle, bu yogun tempoda, ama iste tsh yukselmis, suan ilacina basladim o da tekrar toparladi metabolizmami bence ama progesteron ve östorojen beni yendi bitirdi yineBenim arad bi bi adetim böyle uzar her yil bi kere fln oluyo, o zaman kilo aliyorum
Yok içmiyorum sigaraŞaka yapıyorsun heralde sıgarada nerden cıktı sen neler yapıyorsun
Icme canım benım yazık degılmı cıgerlere kımse ıcmese keskeYok içmiyorum sigaraolsa da içsem dedim gebelik düşünürken sigaraya mı başlanırmış deli miyim
canım yanlız kalma bırılerıyle bulus sohbet et evden dısarı at kendını akraba konu komsu dolas halldersın ınsSebebini bilmiyorum canım
Aslında görünen birşe yok ama durduk yere ağlama krizi geçiriyorum. Bazen panik atak tutuyor, bazen yeme atağı geçiriyorum, bazen de günlerce hiçbir şey yemiyorum.
İçimden dışarı çıkmak isteyen bir Tuğçe ve içimden dışa vurulmak istenen ne olduğunu bilmediğim sözler var
su uc dort gundur makyaj bıle yapmıyorum abla ya ınsan kendıyle ılgılenınce daha mutlu oluyı aslında bugunluk ısı bırakıp kendıme bakıyorum o zamanonun ne olduğunu öğrenip hemen yappp gülüm insan kendine baktıkça daha çok değerli olduğunu hissediyor ve daha fazla seviyor :)
ben bu mesajı alıntılamısım cevaplıycaktımkı gec kalmısımben galiba yicem yasabahtan beri hergunku gibi besleniyorum iki yumurtA maydonoz bol bol su , üzerine 1 elma 2 kuru kayisi yedim kar etmiyor acim ruhum karbonhidrat diyor. naglet hormonler naglet @mefkurem , bi cis yapsam iyice siscem biliyorum ama dusup bayilcam yemessem bitaraifim sisecek
ıns canım cıksın gıtsınler hemenPaket yaptırıp ofiste yedim, patron hamburgerin yarısını bıraktığımı görünce aaa burger king bırakılmaz diye verdi gazı
Ama anında ishal oldum ya, şuan tuvalete koşturuyorum, umarım vucut hiç kabul etmeden dışarı yollar hepsini
Valla bende birakmaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlüsigara bulsam bitane sigara yakardim üstüne:) ki ben sigara icen biri degilim:)
Kızlar bu arada yarışma geçmişim bu ayki şanslı benim @seaBahAR grafik kisminda hazırladı
SevgiliCurukElma
2016 yılının Haziran ayında 81,7 kilo ile yarışmamıza katıldın.
Altı ay gibi bir sürede 18 kilo vererek aynı yılın Aralık ayında mezun oldun. İlk mezuniyetinde hedefin 60 kilo idi ve sen 63,7 kilo ile mezun oldun.
2017 ve 2018 yıllarında yarışmacı değildin.
Eki Görüntüle 2295833
2019 yılı Nisan ayında 66,6 kilo ile dönüş yaptın.
Evet kilo almıştın, ancak mezun olalı 2 yıldan uzun süre olmuştu ve sen mezuniyet kilonun sadece 3 kilo üstündeydin.
Bu her ne kadar kilo almış olsan da bana göre kilo korumayı öğrendiğini gösteriyor.
Dönüşünde hedefin ilk hedefinden 2 kilo daha aşağıdaydı: 58 kilo.
2019 yılında sadece 2 ay yarıştın ve belirlediğin hedefin 2,2 kilo altına inmeyi başararak 55,8 kilo ile ikinci kez mezun oldun. Bu kısa dönemde ise verdiğin toplam kilo yaklaşık olarak 11 kilo.
Büyük başarı!
Eki Görüntüle 2295834
Grafikler de başarını kanıtlıyor.
Dile kolay vücut ağırlığının %32 sinden kurtuldun ve toplamda 26 kilo verdin.
Eki Görüntüle 2295835
Bir daha kilo almamanı, sağlıkla yaşamanı temenni ediyorum.
Kısa dönemde verilen yüksek kilolar (özellikle 2019 yılında verdiğin kiloyu kastediyorum) geri dönüş riski de içerdiği için kilo korumaya dikkat etmeni öneririm.
Başarın için kocaman alkışlar!
Yooo çok sevdi seni canım benimsenin kız sormadı demi bu çatlak kiremit kim diye
kalp kalbe karşı bi tenemmm bizim aramız da sadece saf sevgi var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?