Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar hala tuvaletteyim bu 3 oldu valla
daha daaa olacakkkkk cıslar insanı cıslatırrrrrr(kötü kalpli ekim)
daha devam ederse az tuzlu ayran iç , limonata yap iç yaz sıcağı aşırı su kaybı perişan etmesin seni

Ay ben şakasına dedim
Ben de içici değilim ya cidden dalga gectim

Iyi akşamlar kızlar biberiye ve kiraz sapli çayımı aldim oturuyorum ama ne sıcak ya
Birazdan birseyler yiyip günü kapatırım artk insAllah
Bugün biraz daha iyiyim cok şükür
şükür gülüm kendine dikkat et çabuk toparlan halin kalmamış bak buraya da az gelebiliyorsun , yarına inşallah daha da iyi olacaksın

amin kuzum inşallah
ne biliyim üzdüğüm insan çok, hatalarım çok o yüzden kabul eder inşallah diyorum
canım benim ggunahımız ayrı sevabımız ayrı kimse sütten çıkma ak kasık degil
Bakara suresinde ne der Allah tövbe edenleri sever , sen tövbe et yeter ki
tövbe est.
bu erkek milletinin topunun köküne kibrit suyu
eldeki kuş daldaki kuş evdeki kuş tinder daki kuş bu ne yaa
kv nin ogullarına dediği bir lafi var sakın ha dısardakini merak kimsenin ..... sı kimseden farklı degil der
2dk heves için yuvanızı yıkmaya degmez diye (babası ve abisi zamanında yaptıgı için ve cok cektikleri için bu konuda hep soyler )
canım biliyorsun benim oglumda 3 yas sonuna kadar kabızlıkla cok ugrastık
suruplar bebek lavmanları anne acıyor dıye aglamalar
bir defasında kabızlıgın verdigi acıyı unutana kadar suruba devam ettik ve catlak ve agrı için uyusturucu kremle birlilkte boyle boyle alıstı , sonrasında sebze ve meyve olayını cozudk surubun sayesine duzenli yumusaktı ama ben ona bak sebze yedigin için yumusak oluyor acımıyor dedim
ustune yapmadı hiç ama korkusundan gunlerce tuttu oturma banyosu vs denedik işte
26 ayında bıraktı normalde cis ve kakayı ama yapamadıgı zamanlarda lavman yapıp bez baglamışlıgımız oldu 3 yasında bile

ay yalniz degilmisim yasasin, rahmimi elime alip gezesim lafina bittim ahhaa:) Bende kist de yok pko da yok, benim de aslen dedigin gibi iste 30-40 arasi duzenim.

birde ben varım iste dogum sonrasında daha da bozuldu oncesi daha iyiydi
Kızımda eline makarnayı almış bana makarna pişir diyor pişirsem hiç dayanamam makarnayı seviyorum:) çorba yaptım çorba içsinler:)
yazık kız yapta yeyin ailecek
aclık orucu degil ama if karatay yaptım
canım inan bu konularda cok dikkat ediyorum ama sanırm baska bir derdi var ssevgili organımın

a.s. abla

kızlar tüm gecmişi okuyamadım heryerim agrıyor dayak atıp bırakmışlar gibi , eltimlerde ille de aksam yemege gelin bayrama kadar görusmeyiz diyorlar dedim bayramda görusuruz el öpmeye gelirim ... bir saat sonra kapı caldı abim gelmiş (buyuk kaynım) madem gelemeyeceksiniz size de meyve sebze aldı koy pazarından diye oturduk kuzeyle taze hıyar yedik aksam yemegim buydu gun içinde de bolca su kahve ıhlamur

A.selam sende selam söyle

60.8 mişin cnm

Günaydın hanımlar

Aklımdasınız sizi her daim anıyorum ama kendimi hala kötü hissettiğim için uğramıyorum buraya

Usulca oturup geçmesini bekliyorum :)
tugcem bikac sene sonra inan bugünlerini aricaksin
O zamanda niye bos yere kendime eziyet etmişim diceksin
O yuzden bugunlerinin kiymetini bil cnm
aleyküm selam cnm bizdende selam söyle
Kilo vermeyi düşünürse bekleriz :))
daha toparlanamidinizmi cnm

Zaten bayrama bikac gün kalmis, Allah muhabbetinizi artirsin

Aynen
Burda daha da pahali

Afiyet olsun Ama acikmazmisin Sadece salatalik yemissin

100 gram yüzünden mi depresyona girip burger king yedim ben bee

Iyi akşamlar kızlar biberiye ve kiraz sapli çayımı aldim oturuyorum ama ne sıcak ya
Dun dr a gittinmi cnm

Selamlaarrr sayfalar oku oku bitmiyorduuuu neyseki az kaldı bi mola verip selam edeyim dedim:)
aleykum selam canim :)
Ay atayım sana özel mesaj olarak canım ayıpsın ama bak evliyim önden söyliyim yani
bende merak ediyorum banada at banada
gecmis olsun canim.allah sifani versin.kacirdim ben neyin var?
aleykum selam abla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…