- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #312.661
heheheh çok güçlü olmuş yaaavf kendime şaştıımmmmNe kadar içten dua ettiysen tuuulet enerjisine dönüştü kızın yidikleri
daha daaa olacakkkkk cıslar insanı cıslatırrrrrrKızlar hala tuvaletteyimbu 3 oldu valla
Ay ben şakasına dedimhe hee gün de 1 tane içsen 1 ay sonra bir bakarsın gün de 4-5 e çıkmış sonun da tiryaki olursan yaaa gülüm ,
bizim amacımız nee… sadece zayıflayıp güzel görünmek mi yoksa sağlıklı zayıflayıp uzun süre sevdiklerimizle olmak mı
sigara gibi zararlı bir şeyi ciddi düşünmen beni korkutuyor ne olur o fikri at aklından vallaha şu an gerçek kardeşime yazıyor gibi hislerim o yüzden alınsan bile yazarım o zıkkımı elini ağzını bile değdirme canına cildine cebine yazık öyle sinsi bir şey ki gün de 1 tane içerken bile insanı bir bakıyorsun bağımlı yapmış
Hahahahahahagaheheheh çok güçlü olmuş yaaavf kendime şaştıımmmmüfürükçülerin bile bu kadar güçlü değildir zannımca
ohhh çok şükür korkuttun kızzz beni:))))Ay ben şakasına dedim
Ben de içici değilim ya cidden dalga gectim
böyle giderse 58 bile olabilirrrrrrrr su kalmayacak bedenin de bol suya yapış gülümHahahahahahagatartıya çıkarmışım kilo 60 çıkarmış fln
şükür gülüm kendine dikkat et çabuk toparlan halin kalmamış bak buraya da az gelebiliyorsun , yarına inşallah daha da iyi olacaksınIyi akşamlar kızlar biberiye ve kiraz sapli çayımı aldim oturuyorum ama ne sıcak ya
Birazdan birseyler yiyip günü kapatırım artk insAllah
Bugün biraz daha iyiyim cok şükür
İşte yanlış anlamasın ilgim erkeklere ondan dedim hahahaha
canım benim ggunahımız ayrı sevabımız ayrı kimse sütten çıkma ak kasık degilamin kuzum inşallah
ne biliyim üzdüğüm insan çok, hatalarım çok o yüzden kabul eder inşallah diyorum
kv nin ogullarına dediği bir lafi var sakın ha dısardakini merak kimsenin ..... sı kimseden farklı degil dertövbe est.
bu erkek milletinin topunun köküne kibrit suyu
eldeki kuş daldaki kuş evdeki kuş tinder daki kuş bu ne yaa
canım biliyorsun benim oglumda 3 yas sonuna kadar kabızlıkla cok ugrastıkNorth River canım senin oğlan kaç yaşında tamamen öğrendi kimden yardım alıyım kime söylesem öğrenir diye gecistiriyor
Yaz tatili öncesi öğretmene söyledim pedegolog muş güya bilmiyorum diye güldü diğer öğretmene sordum öğrenir üstüne gitme dedi çok soru sorsam çocuğun üstüne gidiyor baskı yapıyor diye düşünürler ne yapacagimi şaşırdım
ay yalniz degilmisim yasasin, rahmimi elime alip gezesim lafina bittim ahhaa:) Bende kist de yok pko da yok, benim de aslen dedigin gibi iste 30-40 arasi duzenim.
birde ben varım istesanirim icerde bunaliyor dedi ya ahahahhaha:) vallahi cok güldüm billahi:)
iste ben yeni baktirdim hicbisicik cikmadi, onu diyorum ya:) herseyimi resmen rahmim yönetiyo sanki ya, adet oldugum ve bittigi on gun süresi benim icin hayatimdaki en ideal en super dönem. 35 de adet olmayi seviyorum yoksa 5 guncuk mu mola veriyo hormonlar. bazisi 22 -23 gunde 1 adet oluyor mesela, ben beyni yakardim gibi gelio öyle olsa. ama biyandan da ne zaman 30 gunden kisa sürede adet olsam hic belirti yasamadigimi kolayca gectigini animsiyorum.. Neyse kadiniz iste biz de böyleyiz kendimizi böyle kabul edip yasicaz nabak.. sadece merak etmistim rahmiyle böyle duygular icinde olan bi ben miyim diye.
yazık kız yapta yeyin ailecekKızımda eline makarnayı almış bana makarna pişir diyor pişirsem hiç dayanamam makarnayı seviyorum:) çorba yaptım çorba içsinler:)
aclık orucu degil ama if karatay yaptımgeçmiş olsun kuzum
çamaşır detarjanları , intim likitler ,günlük pedler, çamşır suyu, duş jelleri vs.vs.
hayatından bunları çıkarmalı ve doğal beslenmelisin.
şu açlık oruçları var ya onlardan yapabilirsin mesela
rahim de vücudun alarm noktasıdır karaciğer gibi...
a.s. ablakızlar öğleden sonra tontişim dediğim komşum(can arkadaşım geldi ) çay içerken dedim ki KK de arada senden bahsediyorum tek arkadaşım çaya gidiyorum ya da o gelecek v.s. diyorum dedim o da oradakilere çok selam söyle dedi
tontişimin size selamı var
A.selam sende selam söylekızlar öğleden sonra tontişim dediğim komşum(can arkadaşım geldi ) çay içerken dedim ki KK de arada senden bahsediyorum tek arkadaşım çaya gidiyorum ya da o gelecek v.s. diyorum dedim o da oradakilere çok selam söyle dedi
60.8 mişin cnmarkidisler 60.9 cuma kactim ki ben 60.7 miydim neydim, 200 grm almisim, ama karnimi görseniz kendine ayri bir cumhuriyet kurdu:) yani sislik bu sislik rahim sisligi hormonlar da su tutuyor, bende bu dönem selülit bile olusuyor yav. bakalim adete kadar hic kilo verebilecek miyimMefkurem , 14-17 gun icinde adet olcam ya da 35 :) yok ama bu hissiyat basliyosa ortalama 15 gun sonra geliyo o kadar da taniyorum kendimi. ay bi 59 a inseydim de orda sabitlenseydim keske, diyetisyenler gerci idealimin 62 oldugunu söylpüyo, gecen sene calistigim online diyetisyen de 61 sana oldu devam etmeyelim demisti, 58 e fark etmeden inmistim ama :) ( kendini teselli calismalari yapiyorum suan fark ettiyseniz
tugcem bikac sene sonra inan bugünlerini aricaksinGünaydın hanımlar
Aklımdasınız sizi her daim anıyorum ama kendimi hala kötü hissettiğim için uğramıyorum buraya
Usulca oturup geçmesini bekliyorum :)
aleyküm selam cnm bizdende selam söylekızlar öğleden sonra tontişim dediğim komşum(can arkadaşım geldi ) çay içerken dedim ki KK de arada senden bahsediyorum tek arkadaşım çaya gidiyorum ya da o gelecek v.s. diyorum dedim o da oradakilere çok selam söyle dedi
daha toparlanamidinizmi cnmkızlar tüm gecmişi okuyamadım heryerim agrıyor dayak atıp bırakmışlar gibi , eltimlerde ille de aksam yemege gelin bayrama kadar görusmeyiz diyorlar dedim bayramda görusuruzel öpmeye gelirim ... bir saat sonra kapı caldı abim gelmiş (buyuk kaynım) madem gelemeyeceksiniz size de meyve sebze aldı koy pazarından diye oturduk kuzeyle taze hıyar yedik aksam yemegim buydu gun içinde de bolca su kahve ıhlamur
Aynenallen car ın sigarayı bırakmanın kolay yolu yada buna benzer adı olan bir kitabı var ben de onu arıyorum bulursam hemen okuyup bu pis kokulu zehiri bırakmaya niyetlendim inşallah ikimiz de bırakırız çok hem sağlığımız için hem de çoook zoruma gidiyor her gün sigaraya o kadar para vermek her ay o parayla ihtiyaç sahiplerinin yarasına az da olsa merhem olunur
Afiyet olsun Ama acikmazmisin Sadece salatalik yemissinkızlar tüm gecmişi okuyamadım heryerim agrıyor dayak atıp bırakmışlar gibi , eltimlerde ille de aksam yemege gelin bayrama kadar görusmeyiz diyorlar dedim bayramda görusuruzel öpmeye gelirim ... bir saat sonra kapı caldı abim gelmiş (buyuk kaynım) madem gelemeyeceksiniz size de meyve sebze aldı koy pazarından diye oturduk kuzeyle taze hıyar yedik aksam yemegim buydu gun içinde de bolca su kahve ıhlamur
100 gram yüzünden mi depresyona girip burger king yedim ben bee60.8 mişin cnm
tugcem bikac sene sonra inan bugünlerini aricaksin
O zamanda niye bos yere kendime eziyet etmişim diceksin
O yuzden bugunlerinin kiymetini bil cnm
aleyküm selam cnm bizdende selam söyle
Kilo vermeyi düşünürse bekleriz :))
daha toparlanamidinizmi cnm
Zaten bayrama bikac gün kalmis, Allah muhabbetinizi artirsin
Dun dr a gittinmi cnmIyi akşamlar kızlar biberiye ve kiraz sapli çayımı aldim oturuyorum ama ne sıcak ya
aleykum selam canim :)Selamlaarrr sayfalar oku oku bitmiyorduuuu neyseki az kaldı bi mola verip selam edeyim dedim:)
bende merak ediyorum banada at banadaAy atayım sana özel mesaj olarak canım ayıpsınama bak evliyim önden söyliyim yani
gecmis olsun canim.allah sifani versin.kacirdim ben neyin var?Iyi akşamlar kızlar biberiye ve kiraz sapli çayımı aldim oturuyorum ama ne sıcak ya
aleykum selam abla:)kızlar öğleden sonra tontişim dediğim komşum(can arkadaşım geldi ) çay içerken dedim ki KK de arada senden bahsediyorum tek arkadaşım çaya gidiyorum ya da o gelecek v.s. diyorum dedim o da oradakilere çok selam söyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?