Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

önceki seneler başkalarıyla yürüyordu tayin gidentaşınan v.s. derken hiç yürüyüş yapacağı kafa dengi kimse kalmayınca geçen seneden beri bana yapışıyor :))
ata sözleri boşa değil gülümm:)

ohh çok şükür zararsız lekeymiş senin de için sonun da rahatlamıştır

Günaydın kızlar ayın 22 kuzenim evleniyor bugün çeyiz gidecek oraya gidicem ..
Kıyafette almam lazım lakin bı 85 felan goruyum en azından
allah hayırlı etsin tamamına erdirsin gülüm
kıyafete acele etme model bak ama alma daha 15 gün var

Günayyyydınnnn kızlaaaar
Bugün biraz daha iyi uyandim sukur burun akıntım devam hala bugun kişisel bakım günü ağda vakti once kendim sonra ev temizliği gun icinde tekrar burda olurum gsrzz
Gunaydin tatlım
Denemeye deger bence kuzum :)
Gunaydin canim zaten guzel veriyordun su tatile gidene kadar biraz dikkat etsen ozel bi diyet yapmak yerine
Icini ferah tut canim ya surekli kötüyü dusunme cok sukur kızın iyi canim

amatis taşı olan kolye taksana gülüm taş direk tenine değsin kolye küpe bileklik ne olursa fark etmez ,, her gün taşı yarım saat de olsa ya toprağa koy yada akan su altına tut tekrar tak
gerçeğini nereden bulabilirim ki canım, nerde satılır

Gunaydin tatlım

Denemeye deger bence kuzum :)

Gunaydin canim zaten guzel veriyordun su tatile gidene kadar biraz dikkat etsen ozel bi diyet yapmak yerine

Icini ferah tut canim ya surekli kötüyü dusunme cok sukur kızın iyi canim
di miiii :)
dünden beri yapıyorum işe yarıyor gibi
gözümün önünden çikolatalar geçiyor resmen ki bizim evde hiç eksik olmaz neyse yaa sonra yerim deyip bırakıyorum sonra da unutuyorum cidden

tekrar geçmiş olsun canım oglen ve aksam miktar belirtmemissin afiyet olsun
hadi hayrlisi olsun cnm görürsün bence sen gayret edersen

Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde

Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin

kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
Ben listede değilim ama son iki gün karbonsuz geçirecem yarın kabak detoksu yapmayı düşünüyorum abla
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki
amannn senin eşin demiii , ben en son zıvanadan çıktım gidip kendine aşçı hatun alsaydın yapmıyorum yavv çok istiyorsan kendin yap dedim :))
ohhh nihayet cevap verebilmişin
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim

uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
gunaydin hanimlar:)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap ded
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya
ben hic kaş bıyık almam

arkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel

Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya
kac cocuk vardi sende , nasi vaktin oldu o kadar yav helal, ben ofise bi cimbiz götürdüm, bikac ayda bi biyik kas wc ye girip cikarken iki dakkada yoluveriyorum, neyse ki epilasyon var diger bölgelerde. yoksa dus almak bile lüks bana güzel bakim yapmissin sen kiskandim :)

Selamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmış guzelgunler2019 maaşallah bacım

Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini

bu anlattiklarin gece mi oldu:) sizmissin da sizmissin hahah:) kendi odan disinda heryerde de sizmissin:) zalimin kocasi hahhahaha:) seninkiler kac yasindaydi kiz:)? ay ben de görecekmiyim ordali burdali sizma hallerini bakalim:)

resmen ac dolanmissin kiz, bunu üstüne bi de cocuklarla mi debelestin

Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
Kolay gelsin tatlım. Bir yaşına kadar bebişler biraz zorluyor ama sonra düzene girer inşallah.
ah ah benim de problemim duygusal açlık. Yalnız bana 10 dk yetmez, en az yarım saat lazım
kuzum dışarıda yedik bu nedenle öyle oldu
lakin ben haftada bir kere fırın patates yaparım sabah kahvaltısına
Fırın patates sorun değil canım, baya yağda kızarmış patates zannettim
Valla erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gece gece kendime kızıyordum
Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…