Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Doğru söylüyorsun, önemli bir ayrıntı hala evde börek var. ekim2009 ‘in teknikleri ile uyumadan önce bilinçaltına gerekli mesajları yollamalıyım
süpersin aklına sabah börek gelse bile sen bi bakacaksın yumurta haşlamışsın peynir domatesle yiyorsun bana çok oldu biliyorum :)

amannn senin eşin demiii , ben en son zıvanadan çıktım gidip kendine aşçı hatun alsaydın yapmıyorum yavv çok istiyorsan kendin yap dedim :))

hee sağ olsun ne dengesizsin diyip iyice dengeni bozuyor sen karışma o zaman vücudu şaşırttım ben o yüzden bilmeden cahil cahil konuşma diyip sustur kızzzz:)

ooo şahane yöntemmm hadi gözün aydın :))
beni sıpaya da burnunu sümkürmeyi buna benzer bir yöntemle öğretmiştim ayy korktumm diyordum bu gaza gelip sümkürmeye çalışıyordu :)

ooo şahane yöntemmm hadi gözün aydın :))
beni sıpaya da burnunu sümkürmeyi buna benzer bir yöntemle öğretmiştim ayy korktumm diyordum bu gaza gelip sümkürmeye çalışıyordu :)
Ama daha korkusunu yenemedi canım inşallah korkusunuda yener
Senin yöntemde güzelmiş ya :)
Çocuklar bir alem ya bir şeyi yap dersin yapma yapma dersin yapar :)

gelecek edibem sen hiç merak etme aman zayi olmasın hem tadına bakarım yerine ben zayi olacağıma o olsun diyeceksin canooom:)
Evet inşallah, ben de umutluyum
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))
Ooo bu daha iyiymiş
süpersin aklına sabah börek gelse bile sen bi bakacaksın yumurta haşlamışsın peynir domatesle yiyorsun bana çok oldu biliyorum :)
Tamamdır

Ama daha korkusunu yenemedi canım inşallah korkusunuda yener
Senin yöntemde güzelmiş ya :)
Çocuklar bir alem ya bir şeyi yap dersin yapma yapma dersin yapar :)
sıpam 18 yaşına geldi o yüzden çoğu şeyi unutmuşum ama zor çocuktu wc eğitiminde de baya yormuştu o zamanlar omo kadınlar kulübü vardı bedava hattı vardı arayıp çocuk psikoloğu ile bile görüşmüştüm :)

Birisi bdv ye konu açmış 30 yaş sendromu diye 2 yaş sendromunu anlarımda 30 ne oluyorki
2 yas sendromunda annemiz idare ediyor 30 yasinda kim idare edecek bizi
Kafamda deli sorular :)
hahahaha konu sahibine kafandaki tüm soruları sor gitsin be gülümmm hızlıca çıkar 30 yaş sendromundan :))

inşallah benim sipalarda büyürde bu zorluğu unuturum:) oğlumda hiç zorlanmadık hemen öğrendi maşallah 2 haftada bezi attı kızım çok inat çektiriyor :) canları sagolsun öyle böyle büyüyecekler

Tmm yarın daha dikkatli olacağım

Yok canım ne sıkması bana söyleyin ki ben düzelteyim yeme şeklimi evet normalde yumurtsyı tavada dışında hiçbir haliyle sevmiyorum beyazıyla karışık olmadan yiyemiyorum

Tmm

Tmm teşekkür ederiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…