• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki 😂😂😂
ohhh nihayet cevap verebilmişin 😁😁😁
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim

uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam 😅😅😅
Araya bayram girmesi çok fena oldu ..iyi dikkat etmem lazım ablam

aynen canım
evet abla ya 🤩
masAllah millet cayır cayır temizlik yapio güle güle kirlen canım bence de sayilsa spor olur

22 temmuz muydu başlangıç
yok cnm 12 temmuz
evet abla bugunle yarin yapiyim yeter dayana bilirsem cumada yaparim .
cumaya verek yok bence
Sadece bayramda kacamak yapma :))
atarım ablam .atiyosan vardır bı bildiğin derim😂
böyle diyecegini biliyordum 🤣🤣🤣iş ciddiye dönerse hiç sanmiyorum :))
Nekadannn çabuk geçmiş 1 ay 😟biz onu iki aymi yapsak😁
önce 1 ayin sonuclarini alalim bakalim 😁😁😁

yok cnm 12 temmuz
cumaya verek yok bence
Sadece bayramda kacamak yapma :))
böyle diyecegini biliyordum 🤣🤣🤣iş ciddiye dönerse hiç sanmiyorum :))
önce 1 ayin sonuclarini alalim bakalim 😁😁😁
Tamam varmisin iddiaya 😂(şaka yapıyorum ha atiyim felan deme gaza gelip ablam 😂gelemem arkandan bebek var ama KV yollarım söz🤣)

yuzdeye göre hesap edecez :)))
halbuki kacamak yapmadan normal beslensen baslangicta zaten gider cnm
daha pazartesi den cok guzel eksin vardi cnm

Beni, bende merak ediyorum 😅😅😅bugun tarti oynamamis
herkesde etkisi farkli olur cnm
Böyle diyetlerde en fazla 1.2. Gün gider sonra gr lara duser, o da aç kalmaya degmez
Tabi bide sonrasi aclik krizlerine girersen verdiginin 2 katini geri alirsin

Yapabilirsen bugun yarin yap yeter bence
Kaçamağı cuma yaptim abla çok arti yoktu ama bendede kabızlık sorunu var ondan arti gitmedi galiba

allah hayırlı etsin tamamına erdirsin gülüm
kıyafete acele etme model bak ama alma daha 15 gün var
Hem rahat hemde emzirmem için rahat olacak bı kıyafet istiyorum aslında..abiye,elbise giyecek havada değilim🙄

Afiyet olsun ablam

Bozmadan devam edersen cok guzel eksiler seni bekliyor canim 😍

Afiyet olsun canim ama tartiya yakin pilav olmamis ayrica tv nedir ?

Izleyecegin yolu bulmus oldun :KK70:
Simdikilerin hepsi inat yahu yapma dersin illa yapar

Ayni dusuncelerdeyiz ablaa :KK70:

Gunaydin pinarim valla ne iyi gelir bilmiyorum gaz sancisina bizimkinde hic yasamadim ben :KK43: ins kisa surede atlatirsiniz

Ah ne guzel ya sansliymissin cnm

Günaydın canım gaz sancisina bizim burda uzerlik derler ondan kaynatip iciriyorlar faydasi oluyor dene istersen

Kim iciyor onu cnm benmi bebekmi

gunaydin hanimlar:)
bugun yogurt hurma dietine basliyorum.tartiya kadar yapicam insallah.cuma gunu evimize donucez insallah.hersey duzene girer..bu hafta artilarimi indirmek hedefim.haftayada insallah eksiye gecerim
daha ne istiyosun abla esinle yuruyosun.keske benim esimde boyle israr etse yurumek icin.
iyi bari boyle boyle alisir..benim kizimda inat..yukari kayinvalidemde oldugumuzda hadi kizim evimize gidelim diyorum gelmiyo...tmm sen gelme sakin ben yalniz gidiyorum dedimmi hemen pesime dusuyo:)))sakin yapma dediklerimi inadima yapiyo sanki
yazik yaa o kadar zayiflikta iyi degil...hem yasli gosteriyo hemde guzelligi kalmiyo..ne demisler 1 dilhem et bin ayibi kapatir diye:)
uff evet abla yaa..daha dun kofte yedi ev yapimi sen boyle yapmiyosun bak sen kofte yapmasini bilmiyosun internetten tariflerine bak ta yap dedi.
uzun zamandir bdv ye hic girmiyorum.bazen cok sacma sapan konu aciyolar
gunaydin canim.anason lu cay felan icsen..yada eczanede anason ilaci veriyorlar karin agrisi icin bebeklere.bi dene

Aslinda bebege ilac vermek istemiyorm doktor da dedi gaz sancisi cok olursa ilac yazarm diye som care olark dusunuyorm.

kuruyemisi abartmazsan sorun olmaz cnm
Normalde bende oyleyim de iş de olduğum zaman uzun uzun bisey yemeye vaktim olmuyor o yüzden goturmuyorum
ona neymiş acaba ister yersin ister yemezsin :))
Bak ilk haftadan baya toparladin cnm
Haftaya küçük kacamaklarda kalkar ortadan
hadi inşallah cnm
Sen yürüyüşe basladiysan eminim eksi gelir
2 gün mü yapican tatlim
bizde onlarin psikolojisini anliyamayiz
Zorla yemek nasil bisey bilmiyoruzki 😂😂😂
ohhh nihayet cevap verebilmişin 😁😁😁
oglan cocuklarinda gaz problemi daha fazla oluyormus heralde tatlim

uygulamaya basla bakalim cnm belki faydasi olur
onceden denemismiydin cnm hurma yogurdu
begenmiyosan kendin yap diyemedinmi
tekrar gecmis olsun cnm şükür onemli bisey degilmis
2 haftaya sıkarsan en az 3 kilo gider dilegim
Birazda spor yaparsan incelirsin
ben hic kaş bıyık almam 😅😅😅

Olabillit abla baya gazimiz var cnku :)

Kolay gelsin tatlım. Bir yaşına kadar bebişler biraz zorluyor ama sonra düzene girer inşallah.
ah ah benim de problemim duygusal açlık. Yalnız bana 10 dk yetmez, en az yarım saat lazım

Fırın patates sorun değil canım, baya yağda kızarmış patates zannettim

Valla erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gece gece kendime kızıyordum😂

Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?
Sagol canim insallah daha erken girse iyi olur ya cok zorluyor bazi gunler

Bende menü yazip yatiyorum kizlar

10.15
3 ceviz
1 ayran

15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka

Iyi geceler kizlar

Fitt_anne Fitt_anne
afiyet olsun
Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya:(

Süperrrrrdaha ne olsun:)

Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz:((:(:(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm

Müü kem mmell:)

Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH

Olsun sevindim canm

Olsun ablam o da kardır:)

Kaçamaksız harika menülerrrr

Gayet ii canımmm

Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm
tskler
Hayirli aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynir 1b kahve
Öğlen 13.30
1 tv etli yeşil fasulye 4 kaşık pilav salata
Akşam 17.30
1 tb etli patates 1 b ayran
2 lt su
afiyet olsun
bana göre çok zor bir yöntem işim gücüm yok ikide bir ağzıma bir şeyler tepme fikri bile bana stres yapıyor bu gün acıkmam 8 saati buldu acıkmadan da yenmiyor ki yemeğin tadına tuzuna bile bakamayan(sofrada anca anlıyoruz tadını tuzunu) midesi hoplayan benim gibilere çok zor
bencede hep bi tokluk hissi olur 😅böyle daha iyi
bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu :D
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam
cok sevindim Insallah öyle iyi olacak
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
4-5 aya kadar malesef oluyor gaz sancisi masaj lari var netten bakabilirsin Cok rahat eder.
Günayyyydınnnn kızlaaaar 🤗
Bugün biraz daha iyi uyandim sukur burun akıntım devam hala bugun kişisel bakım günü ağda vakti 😜 once kendim sonra ev temizliği gun icinde tekrar burda olurum gsrzz 😘🙋‍♀️
en güzeli Su bakimlar, Ben böyle olunca simdi ölebilirim icim rahat diyorum 😅 ayri bin cinsim 🤣
Merhaba kızlar.dun yazamadım bi yine Antalya hastaneye gitmiştik.kizimin kolundaki dogum lekesinin ayrıntılı taramasi yapıldı.cocuk hemotoloji ve onkolojisi doktoru ilgileniyor.kapida onkolojisi görünce çok kötü oldum yine.bizim durum zararsız biliyordum zaten ama içim burkuldu.gercekten öyle bir durum icin tedavi olduğumuzu,tedavi olanları düşündüm.Allahim çok zor gerçekten.cok sukurbisey cikmadi.neyse dr lekenin kirmizligini siliklrsttirmek icin losyon verdi gonderdi.2 ay sonra tekrar gelin dedi.
Bu arada dünkü menüm
Sabah
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

Oglen
Patlıcan yemeği
Bulgur pilavı
Yogurt(neyseki güzel ev yemeği yapan bir yer bulduk)

Akşam
Korili tavuk
Salatalık.
Ayran

Su az
Spor saatlerce gezdik hastaneden sonra.
cok sükür👏 Afiyet olsun
Günaydın kızlar ayın 22 kuzenim evleniyor bugün çeyiz gidecek oraya gidicem ..
Kıyafette almam lazım lakin bı 85 felan goruyum en azından
görürsün sen o kiloyu dügün gelmeden 💐
Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya 🤩💃
evet 🥳🥳
Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde

Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin
cok heycanli 🤣🤣
arkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:
zaten Cok güzel kilo veriyorsun, regl zamani gelene kadar dikkat edersen Zaten hedefine ulasmis olursun
Dün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım :kk77:

Saat 9.30
Türk kahvesi

Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran

Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma

Saat 21
1 bardak layt süt

100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
afiyet olsun
Kolay gelsin tatlım. Bir yaşına kadar bebişler biraz zorluyor ama sonra düzene girer inşallah.
ah ah benim de problemim duygusal açlık. Yalnız bana 10 dk yetmez, en az yarım saat lazım

Fırın patates sorun değil canım, baya yağda kızarmış patates zannettim

Valla erkene çeke çeke saat 8’e çektim. Daha önce ne kadar geç yiyorsam demek ki üç gecedir açlıktan uyuyamıyorum. Tam doyana kadar sıkı kahvaltı yaptığım gibi bugün çok sıkı akşam yemeği yemeği düşünüyorum. Gece gece uyuyamayınca afakanlar basıyor bir de. Geçen gün kızım salıncaktan düştü, biraz da benim hatam. Gece gece kendime kızıyordum😂

Hurmayı sabah üçle sınırladım iyi oldu. Kuruyemişi de çay bardağı ile ölçsem iyi olur. Günde üç çay bardağı çok mu ki, ekmek yemezsem?
3 cay bardagi Cok degilmi

di miiii :)
dünden beri yapıyorum işe yarıyor gibi
gözümün önünden çikolatalar geçiyor resmen ki bizim evde hiç eksik olmaz neyse yaa sonra yerim deyip bırakıyorum sonra da unutuyorum cidden :KK70:
Ay sevindim kuzum ise yaramasina😍
Kizlaaaaaaarrrrrrr napionz ben geldim kaş bıyık bacak derken banyomu da yaptım mis gibi insanin kendiylr meşgul olması acayip iyi geliyor ya 🤩💃
Kiz agdadan hemen sonra banyo yaoma en azindan ustunden biraz zaman gecsin tahriş olur cildin
Tunaydinnn guzellerrrr
Bugun 10.30 gibi geldim
Buraya girecekken yine kk acilmadi
Bu arada kahvalti yaptık eşimle, o işe gitti
Gozlerimi acamiyorum, biraz yatarim heralde

Tartiya son ikiiiiiiiiii unutmayinnnn
Artik karbonlari sifirlamaya başlayın
Aksamlarda erkene çekilsin
Sen izinkimisin ablam bugün
arkadaslar ben maalesef izne ayriliyorum belli ki kafayi yedim ve budurum düzelene kadar bana sadece kizacaksiniz, ama elden care gelmiyor, 16 gun ne kadar düzenli beslendigimi ne kadar guzel kilo verdigimi gördünüz, elimde olsa inanain öyle devam ederdim ama hormonel bazi yogunluklar sebebiyle toparlayamiyorum bariz.
Mefkurem Mefkurem kaptanim beni 2 hafta izne ayirir misin? ondan sonra hem tatilbitmis olacak hem adet olmus olucam. belki 62 ile falan dönerim bilemiyorum. Burda suan hem ben yipranicam hem bana söveceksiniz sizin motivasyonunuzu düsürücem. olur mu Kaptanim güzel kaptanim? bu hafta dagilmasam listeye girecektim ne güzel :işsiz: :işsiz: :işsiz: :işsiz:
En azindan zuhal ablanin dedigi gibi free takil bence canım
Selamlar kızlar akşam Yoktum epey bi muhabbet edilmiş Amanın kaçırdım hepsini seksülü meksülü fotolar atılmış :confused: guzelgunler2019 guzelgunler2019 maaşallah bacım

:KK70:

Herif dışarı çıkınca kaldı bebeler bana bi oğlanın odasında sızdım kız ağlayınca gittim orda sızmışım oğlan kalktı anne anne bi gidip oraya sızmışım baktım saat olmuş 3 herif hala yok zalımın kocası bebeler büyüsün ödeyeceksin hepsini :KK53::deli:
:D:D:D sızmadık yer kalmamis
Dün ki yediklerimi yazayım da geçmişe göz atayım :kk77:

Saat 9.30
Türk kahvesi

Saat 10
2 has. yum.
Peynir zeytin domates üçlüsü
Ayran

Saat 17
4 yağsız köfte
Tavada domatesli patlıcan kavurma

Saat 21
1 bardak layt süt

100 bölgesel egzersiz
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canim
Gece uyuyamayınca sabah 6.30’da kahvaltı yaptım bugün. şimdi saat 12 ve çok acıktım, öğle yemeği yiyeceğim. Bugün 4 gibi misafir var, az da olsa eşlik edip kereviz salatası ve kısır yerim. Akşam da iyi yemek istiyorum. Galiba dört öğün yiyeceğim🤔 Umarım bu gece uyurum artık
Kisir tartiya yakin yeme bence canım
Reglim yaklaştı bi kaç güne sökülür ama tatlı bişiler istiyorum ağzıma çikolata sürmedim aylardır allahıımm göbeeeem de iyice çıktı :lülülü:
Kiz surme zaten napcan cikoyu aaa
aspratörün olduğu yerin üst ve yanlar yağlanmış bir bez sürünce belli oldu, tabi ben de duramadım oradan başlayıp bardak dolaplarını da boşaltıp temizledim sil sil bitmiyor yaavf yemeğe girişmeden bir bakayım dedim kk ye ,
kaç kere sandalyeye in çık yaptım keşkeeee spordan sayılsa :)))))))
Abla valla hızını alamiyosun yaaa :D
Ah ne guzel ya sansliymissin cnm

Kim iciyor onu cnm benmi bebekmi

Aslinda bebege ilac vermek istemiyorm doktor da dedi gaz sancisi cok olursa ilac yazarm diye som care olark dusunuyorm.

Olabillit abla baya gazimiz var cnku :)

Sagol canim insallah daha erken girse iyi olur ya cok zorluyor bazi gunler
her cocugun farkli zorluğu var canim :(

İyi akşamlar ablalarım kendime hakim olma yetimi yitirip tatlıya abanmadan önce menümü yazayım 😂

Sabah 11
Domates salatalık
Bir kk peynir
Bir avuç karışık badem-ceviz
6 yeşil zeytin
Bir yağda yumurta

İkindi 15 civarı
Üç tane bademcik

İkindi 16 civarı
6 yk hindi sote
Bir kase yoğurt
Bir dilim tam buğday ekmeği

Su miktarı 1,5 lt artıracağım

afiyet olsun
tskler
afiyet olsun
bencede hep bi tokluk hissi olur 😅böyle daha iyi
cok sevindim Insallah öyle iyi olacak
4-5 aya kadar malesef oluyor gaz sancisi masaj lari var netten bakabilirsin Cok rahat eder.
en güzeli Su bakimlar, Ben böyle olunca simdi ölebilirim icim rahat diyorum 😅 ayri bin cinsim 🤣
cok sükür👏 Afiyet olsun
görürsün sen o kiloyu dügün gelmeden 💐
evet 🥳🥳
cok heycanli 🤣🤣
zaten Cok güzel kilo veriyorsun, regl zamani gelene kadar dikkat edersen Zaten hedefine ulasmis olursun
afiyet olsun
3 cay bardagi Cok degilmi
3 bardak çok aslında biliyorum ama Karatay doyana kadar yiyin diyor, başka türlü doyamıyorum. Baksana üç gündür açlıktan uyuyamıyorum, halbuki yediklerimi kilo almak isteyenler gruplarındakiler örnek menü olarak kullanabilirler😂

Back
X