• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menü

Kahvalti 8.30

1 bardak süt
1 elma

Ögle yiyemedim koltuk yikamaci saatinden 1 saat erken geldi 😪😪gider kadar zaman gecti

Aksam 16.30 artik dayanamadim acliga
2 tavuk but
1 tabak salata

17.00 Sade kahve

Su 2,5 olur
Bölgesel aksama yapicam
Esim erken gelirse yürüyüse cikicam

3 bardak çok aslında biliyorum ama Karatay doyana kadar yiyin diyor, başka türlü doyamıyorum. Baksana üç gündür açlıktan uyuyamıyorum, halbuki yediklerimi kilo almak isteyenler gruplarındakiler örnek menü olarak kullanabilirler😂

Sanirim Bende o yüzden uyuyamiyorum pazartesiden beri Cok zor uyuyorum😁ac yattigim icin galiba 🤣

Ay kendimi iyice Eda daşpınar gibim hissettirdiniz valla 😍😍 sağolun varolun beni sizler varettiniz, 4 kilo fazlayken daha bi dombiliydim. Free takılsam menü yazmam gerekiyo mu? Yine küfredeceksiniz çünkü bana
Free olursan menü yazma mecburiyetin yok canım ama menü yazmayınca ipin ucunu kaçırırsın kendimden biliyom:)

Bende menü yazip yatiyorum kizlar

10.15
3 ceviz
1 ayran

15.30 eve gelince cok acikmistim attim agzima
3 ceviz

16.30
1 tb menemen
Peynir
3 zeytin
Boool roka

Iyi geceler kizlar

@Keseli kanguru
cok cok hafıf bır gun olmus abla sadece aksam yemıssın afıyet olsun
ayy aynisida bende var..internetten bakiyo yok sunu yap yok bu tarif daha guzel .degisiklik istiyo hep
afiyet olsun.bugunku menu daha guzelmis:)
afiyet olsun cikolatayi soylemis kizlar
afiyet olsun:))
dolmanin ici hepsini toplasak 3 kasik bulgur yapiyodu abla..bide unuttum yeni aklima geldi yanindada sarimsakli yogurt 3 kasik
bende hic olmadi etrafimdada gormedim hic.
afiyet olsun.aksam bulgurlu olanlar birinden biri olmasaydi..gerci benim de menumde bulgur vardida toplam 3 kasik felan olurdu ici.
masallah tu tu tuuu:)
evet kabak cicegi dolmasi..ama kucuk kucuktu.ayni sekilde pazi dolmasida oyleydi.unuttum bide sarimsakli yogurt doktum ustune
afıyet olsun benım komsud bahceden toplayıp toplayıp dolduruyo ama ben bıc doldurmadım cok narın gıbı ya hemen parcalanacak gıbı gelıyo bana

Çook çok gecmişe oldun canım. Sıcak Bi çorba içebilsetdin keşke. İnş bi an önce toparlanırlanırsınız ya:KK43:

Süperrrrrdaha ne olsun:)

Canım herkes de söylemiş ama ekmkmiktarı cok cnm. Beyaz ekmeği tamamıyla cıkarmalsn bnce. Kızarmış ürünlerde biliyorsun olmaazzz:KK43::-):-)(amagğnden güne toparlarsın eminim canımmm

Müü kem mmell:)

Ayyh... O öğle menüsü nedirrrrr öle kızz.. Senn o incecik nedenin nasıl kabül etti o kadar şeyi:) ayyy ama ofiziğin nedir öle yaa.. Tam bir taşsın.... Bnce cok güzel bi fiziğin varrrrr.. MAŞALLAH

Olsun sevindim canm

Olsun ablam o da kardır:)

Kaçamaksız harika menülerrrr

Gayet ii canımmm

Akşam daha hafif olabilirmiş ama genel olrk gayet iyi gözüküyor tatlımm
sagol canım
eşim bana eşlik etmiyor kiiii ben ona eşlik edeyim diye hadi kalk yürüyelim diye diye başımın etini yiyor sırf sussun diye yürüyorum :))
daha ne ıstıyorsun ablacım ıste ne guzek benımkını evden kazıyarak cıkarıyorum😂
bugun kizim cis yaparken aman kaka yapma sakin pis kokar dedim burnumu kapattim kizim biraz inat oldugu icin hayir yapacam dedi :) ikini ikini yapti burnumu kapattim iyy koktu dedim hosuna gitti guldu :KK70:
hayir yapacam dedi yapti :) demekki cocuklara dedigini yaptirmak icin tersini soylemek gerekiyor bide boyle yapiyim dedim :) tuvalet egitiminde bir sorun yokta kuzum biraz korkuyor korkusunu yenmeside zaman alir gibime geliyo kalkarken biraz mizmizlanarak lalkti agridimi acaba yada daha fazla yapamadimi diye düşündüm artik ustune gitmicem oyunla yaptirmaya calisacam
anne olmak demek degısık taktıkler demek sende ne guzel bır yol bulmussun ıste zamanla daha rahat yapar alısır ıns
hahahah ortaklaşa erisinler o vakittttt :rolleyes:
benim verecek 25-30 kilom var anacım nerden olursa olsun heryerden gitsin erisin bitsin gariii:)
a.s. gülüm yazdım sana selamları var diye keşke becersem de üye olsam ben de yazmış :)
bayram da hiç tatlı yemiycem deme yasak bilinç altını coşturuyor gezmeler de canımın çok çektiği zaman yerim dersen ve gezmeler de canın da çekmezse (ki çekmeyecek büyük ihtimal çünkü yasak yok) bayramı 1-2 dilim tatlıyla rahat geçirirsin ben memelekette mis gibi evde yapılmış tatlıları ağzıma bile sürmeden hiç canım çekmeden geçirdiğimi bilirim gerçi bayram sabahı küçük çatal yemiş olabilirim o da sünnet diye :)
tamam abla yasak yok dıycem bende ters etkı etmez ıns😂😂😂zaten bayramlarda tatlı gordukce fına gelıyor her mısafırlıkte var cunku bende pek yıyemıyorum ozel yerler harıc bı anamınkıne bı bacılarımınkıne dayanamam yanı gecen bayram oyleydı en azından bu bayramda tatlarına mınnak catal banarım
cidden ya boylu poslu ve beden yapısı kıvrımlı maşallah o sayfayı sık kullanılanlara ekledim arada açıp bakayım da ha bu hatun hala zayıflıyor ekim kaldır totoşunu diyeyim kendime diye
ona yazmadım benim bozuk ağzımı bilmez şok olmasın diye ama resmi görünce hay maşallah zilloş ne de biçimli didiydim içimden hihihih
başka bir eltimin de kızları senin patron gibi 34 beden bile bol gelir , yazık eltim ağladı bir kez yanım da ne yapsam yediremiyorum büyük kıza diye yaşı 24-25 kızının , eşim diyor ki insan bunlarla yemek yerken midesi bulanıyor iştahı kaçıyor o kadar uzun süre küçük bir lokmayı ağzın da çeviriyor bildiğin oyalanıyor yemek yemek eziyet geliyor kıza üzülüyorum baya ona da kardeşlerine de ama büyük olan aşırı zayıf leğen kemikleri görünüyor yüzü de çökük kuzumun yaşlı gibi görünüyor bazen :KK43:
cok zayıflıkta kılolu olmak gıbı sorun bence onlarda bı dıyetısyenle gorusmelı asırı zayıflayınca guzelleşmıyor ınsan yuzu dedıgın gıbı yaslı gıbı oluyor
sıpam 18 yaşına geldi o yüzden çoğu şeyi unutmuşum ama zor çocuktu wc eğitiminde de baya yormuştu o zamanlar omo kadınlar kulübü vardı bedava hattı vardı arayıp çocuk psikoloğu ile bile görüşmüştüm :)
her devırde teknolonının baska versıyonları var demı bunu ılk defa duyuyorum omo kulubunu
Gunaydinn
Bu ara Gaz sancilariyla ugrasiyoruz bu gece dogru duzgun uyuyamadik basım catliyor
gaz sıkıntısı bızde pek cekmedık ama eltımın kızlar hazlıydı ayaklarının altına acı elma yagı surerdı oda alttan gaz cıkarttırıyor rahatlatıyor derdı ıns cok surmez gaz problemınız canım

İyi akşamlar ablalarım kendime hakim olma yetimi yitirip tatlıya abanmadan önce menümü yazayım 😂

Sabah 11
Domates salatalık
Bir kk peynir
Bir avuç karışık badem-ceviz
6 yeşil zeytin
Bir yağda yumurta

İkindi 15 civarı
Üç tane bademcik

İkindi 16 civarı
6 yk hindi sote
Bir kase yoğurt
Bir dilim tam buğday ekmeği

Akşam 19
Bir karecik bitter çikolata
Fırında patlıcan biber patates (patatesi azdı baya)
Semizotu salatası

Su miktarı 2 lt

Slm kızlar şuraya menü yazayım yoksa cozutmak için sürekli tetikte bekliyor içimdeki canavar

Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk peynir

Öğlen (14:30)
1 kase mercimek çorbası

İkindi (16:40)
1 kupa filtre kahve
2 avuç leblebi
1 tane küçük zuber
Zuber nedir?

İyi akşamlar hanımlar 🍀 🍀🍀🍀🍀

Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık

13.00
1 adet tavuk pirzola salata 🐔🐣🐓🐥🐤

16.30
1 armut 1 erik
🍐🍐🍐🍐🍐🍐

19.00
3 yk hindi sote yoğurt🐓🐓🐓🐓🐓
3 yk fırında pişmş biber badılcan yoğurtlu🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
Semizotu salatası🥗🥗🥗🥗🥗
3 üçgen dilim karpuz🐘🐘🐘🐘🐘

Su 2.5 olur

Slm kızlar şuraya menü yazayım yoksa cozutmak için sürekli tetikte bekliyor içimdeki canavar

1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk peynir

1 kase mercimek çorbası

1 kupa filtre kahve
2 avuç leblebi
1 tane küçük zuber
Kuzum az olmuş ama ☘️

Tam alintilari cevaplarken annecim geldi, kaldi yarim. Sonra Tam yine cevaplicakken kizim biseyler istedi😁 Cok Basim agirdi ya Bugün acliktan😪
ins. Karsiligini alacaksin cnm 😍😍😍
Sen izinkimisin ablam bugün
yok cnm erken geldim iş az di
İyi akşamlar ablalarım kendime hakim olma yetimi yitirip tatlıya abanmadan önce menümü yazayım 😂

Sabah 11
Domates salatalık
Bir kk peynir
6 yeşil zeytin
Bir yağda yumurta

İkindi 15 civarı
Üç tane bademcik

İkindi 16 civarı
6 yk hindi sote
Bir kase yoğurt

Su miktarı 1,5 lt artıracağım
Oooo bugun cok guzel cnm ama senin icin biraz az sanki
Cok erken kapatmisin
Istersen biraz yogurtla 1 meyve ye cok geç olmadan
Bugünkü menü

Kahvalti 8.30

1 bardak süt
1 elma

Ögle yiyemedim koltuk yikamaci saatinden 1 saat erken geldi 😪😪gider kadar zaman gecti

2 tavuk but
1 tabak salata

17.00 Sade kahve

Su 2,5 olur
Bölgesel aksama yapicam
ogleni atlayinca baş agrin ondan olmuş cnm
Ay kendimi iyice Eda daşpınar gibim hissettirdiniz valla 😍😍 sağolun varolun beni sizler varettiniz, 4 kilo fazlayken daha bi dombiliydim. Free takılsam menü yazmam gerekiyo mu? Yine küfredeceksiniz çünkü bana
sen bana niye cevap vermiyon :63:
abla yasak yok dıycem bende ters etkı etmez ıns😂😂😂zaten bayramlarda tatlı gordukce fına gelıyor her mısafırlıkte var cunku bende pek yıyemıyorum ozel yerler harıc bı anamınkıne bı bacılarımınkıne dayanamam yanı gecen bayram oyleydı en azından bu bayramda tatlarına mınnak catal banarım
simdiden kacamaklarin yolunumu yapiyon tatlim
Gecen bayram burdamiydin sen
Biraz gevsek tutuldu da cogunluk hep arti geldi

1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk peynir

1 kase mercimek çorbası

1 kupa filtre kahve
2 avuç leblebi
1 tane küçük zuber
aksam erken kapatmisin tatlim biraz geçiştirme gibi olmuş
Sicak yemek yesen daha doyurucu olurdu
sen bu zubere iyi taktin heralde :))

Varsa resmini atsana bi nasil bisey

Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık

13.00

16.30
1 armut 1 erik
🍐🍐🍐🍐🍐🍐

19.00
Semizotu salatası🥗🥗🥗🥗🥗

Su 2.5 olur
Cok güzelde ececim aksam o karpuzu araya sikistirmasan daha iyi olurmus :)) ikindin zaten meyve var

Sabah 11
Domates salatalık
Bir kk peynir
6 yeşil zeytin
Bir yağda yumurta

İkindi 15 civarı
Üç tane bademcik

İkindi 16 civarı
6 yk hindi sote
Bir kase yoğurt

ekleme Yapmışsın menune canım cikolata dışında güzel;)
Bugünkü menü

Kahvalti 8.30

1 bardak süt
1 elma

2 tavuk but
1 tabak salata

17.00 Sade kahve

Su 2,5 olur
Bölgesel aksama yapicam
Afiyet olsun canim
Yazacaksin tabikiii :D

1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk peynir

1 kase mercimek çorbası

1 kupa filtre kahve
2 avuç leblebi
1 tane küçük zuber
Afiyet olsun baharimm

Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık

13.00

16.30
1 armut 1 erik
🍐🍐🍐🍐🍐🍐

19.00
Semizotu salatası🥗🥗🥗🥗🥗

Su 2.5 olur
Afiyet olsun kuzum
Cok erken kapatmisin

Abla stajer filan lazimmi:D
Carsamba Menüm

11.15
2 h. Yumurta
1 kk peynir
Nane

16.15
1 kase kefir
Dereotu
3 ceviz

18.30
1 dolu tabak sebze corbasi
Afiyet olsun ablam

Sabah 11
Domates salatalık
Bir kk peynir
6 yeşil zeytin
Bir yağda yumurta

İkindi 15 civarı
Üç tane bademcik

İkindi 16 civarı
6 yk hindi sote
Bir kase yoğurt

afiyet olsun

1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
2kk peynir

1 kase mercimek çorbası

1 kupa filtre kahve
2 avuç leblebi
1 tane küçük zuber
afiyet olsun

Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık

13.00

16.30
1 armut 1 erik
🍐🍐🍐🍐🍐🍐

19.00
Semizotu salatası🥗🥗🥗🥗🥗

Su 2.5 olur
afiyet olsun baya meyveli olmus menü
Cok erken kapatmisin

insallah sonucu güzel olur Ben raziyim 😅
Carsamba Menüm

11.15
2 h. Yumurta
1 kk peynir
Nane

16.15
1 kase kefir
Dereotu
3 ceviz

18.30
1 dolu tabak sebze corbasi
afiyet olsun
ekleme Yapmışsın menune canım cikolata dışında güzel;)

Afiyet olsun canim

Yazacaksin tabikiii :D

Afiyet olsun baharimm

Afiyet olsun kuzum

Abla stajer filan lazimmi:D

Afiyet olsun ablam
tsk ederim
Kizlar bayram öncesi baya bi yoğunuz girip tam bakamiyorumda gelmeye çalışıyorum ama :(
Is önceliklidir tabiki 🥳

Back
X