Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim

Tebrik ederim sporun çok iyi
tşk ederim
Cilt tipine göre değişiyor canım direk su iyi gelir diyemem

Afiyet olsun dilegimm
anladık tşkler
maşallah. Benim ev bugün karman çorman
kaptanim valla toparlicam konu kilo vermek degil saglikli beslenmek, fotolari gönderdigime pisman oldum zaten simdi herkes sövüp duruyor bana bugün toparlicam hissediyorum dislamayin beni yyaa @mefkurem
afiyet olsun. Moralini bozma inş bu son olur
gece muhabbetleride ayrı tatlı oluyor
Selam kızlar Hastaneden yeni geldim Asya'nın kalça ultrasonu cekildi çok şükür sonuçlar daha iyi ama aleti 1 ay daha takicazsağlık olsun artık ne diyelim..
a.selam çok şükür yeterki iyi olsunda 1 ay daha taksın. Göz açıp kapayınca geçer inş
Tartıda hiç hoşuma gitmedi bugün hayal kırıklığı yaşadım açıkçası
yarına sonuç güzel olur inş moralini bozma
çok iyi maşallah
a.selam oh iyiki düşmüş sigaran çok sağlıklı bişey sanki
Daha onlarla da bitmicekmis

Kendime menemen yapayim dedim
Dogradim sogani biber domatesi
Bi baktim yumurta yok evde

Üstüne biraz peynir koyup öyle yedim artik :))
nasipte menemen yokmuş. Afiyet olsun
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun
afiyet olsun

Bugünkü menü

Sabah 8.30

1 bardak süt
1 elma

Öğle 13.00
Yarım kutu ton balığı ( alel acele alıp yedim bütün gün nerdeyse dışardaydım) baydı

Akşam 18.30

3 köfte
1 tabak salata

Su 2,5 olur yatana kadar

20 dk tempolu yürüyüs = 60 puan
40 dk normal = 40 puan Fit mutlu anne

Baya yürüdüm ama ilk cikistaki yürüyüse saate bakmistim ondan sonrasi koy verdim canim cikti Bugün

16 gün agzime cisin c si girmedi, ve 4 kilo verdim, bence bende gayet ilgili, sinirlendim yedim demiyorum hormon bu hormon
Afiyet olsun canım ama biz burada birbirimize destek olmak için varız bazen bu desteği birbirimizi bir miktar sert eleştirerek (tabiki bu sana göre sert olabilir bana göre olmadı şu zamana kadar kişiye göre değişir yani) ama sonuçta menülerimizi yazdığımızda eleştirelecek olma ihtimalimizi göze alıyoruz. Ben mezun olmama rağmen Pazar günüm pişiler pizzalae dondurmalar bilmem neler havada uçuştu bende eleştirildim ki mezunum Hormonlarından dolayı çok net anlıyorum aynı dalgalanmayı bende yaşıyorum. Bak sana az önceki olayımı anlatayım eve geliyorum markete girdim rafların arasında gezinirken bir şey gözüme çarptı böğürtlen draje bayılırım aşığıyım önüme 20 kilo koy o gün yerim çöktüm önüne onun seni seviyorum ama önümüz bayram seni de kendime ekleyip kalori yapamam bu hafta dikkat etmem lazım dedim ve hızlıca oradan uzaklaştım
Selam kızlar Hastaneden yeni geldim Asya'nın kalça ultrasonu cekildi çok şükür sonuçlar daha iyi ama aleti 1 ay daha takicazsağlık olsun artık ne diyelim..
Sağlık olsun canım 1 ay dediğin nedir ki göz açıp kapayana dek geçer
Ohhh süper canım
Gayet güzel hatta süpper süpper süpper canım
Gayet güzel canım da bişey dicem yakında gıdaklıcaksın kız ne bu böyle 3 akşamdır tavuk
Valla bu kez çok güzel olmuş bence menü afiyet olsun fındıkım

Afiyet olsun canım ton balığı tek başına yemek için ağır bişey bence ya bayması çok normal

Bende bir menü vereyim kızlar bir kaç gündür dışarıdayım ondan yorgun argın gelip bayılıyorum genelde evde Malum son tatil günlerim

Sabah(11.00)

2 yumurta ile omlet
Domates-salatalık
1 parça izmir tulum 1 parça beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 avuç fındık-ceviz-badem

Akşam(20.00)

2 küçük kase tarhana çorbası
6-7 yeşil biber
Yarım domates

Su:1.5 litre

Teşekkür ederiiimmm

ablam yol mol yapmıyom gecen bayram yoktum dıkkat edecegım tabıkı krndı yaptıgım tatlı mutfakta beklıyor onu bıle yemedım ama kendımden korkmuyor degılım yanı
once kendimize inanicaz ve kararli olacaz cnm
Icimizde belki yerim dusuncesi olursa basarili olamayiz
Yüzde bı milyon yarış olmasa yerdim. ciğerimi biliyosun ablamm
Bence yorgunluk ödem oluşturdu bugün suyu ölçülerek bolca içiyorum yarın daha iyi olucak tartı inşallah
ahhh dilek kiz listedesin carsamba hic kacamak yapilirmi, diger takimlarla her hafta yaristayiz zaten

Elimizden geleni yaptik cnm iş tartiya kaliyor ne cikarsa artik
vayyy kabak silahida kullanılmış
Menü cok guzel
guzel olmus ececim
Ben kahvaltiyla ciger severimde tavuk sote yiyemem heralde
gündüz niye suyu az ictinki tatlim
Suyumuzu gun icine yayarak icersek daha iyi olur
Menü güzel aksama salatada eklesensüper olurmus
insallah yarin guzel eksiler görürsün cnm

Kiz sen calismiyonda ama sürekli disardasin

Okul ne zaman aciliyorki tatlim

Kahvaltiyla aksam arasi baya uzun olmuş acikmadinmi
Aksam senin icin baya hafif olmuş
Kiz sen korumadasin bu kadar azaltma

Markette drajeyle sohbetinede bayildim

igrencti öyle zaten Remoulade li severim Ben aslinda ton baligini Ama onu yiyemem
afiyet olsun gayet iyi
Insallah abla Bugün gördüm aslinda Ama bisey demek istemiyorum yarina degisirmi diye wc de cikarsam güzel olabilir.

Evet calismiyorum Keske calissam bu kadar yorulmam belki kizim basladi kiga ya alisma günleri yine 1 saat ona git Gel, Ordan kizi anneye birak,randevulara kos, ordan Gel tanidik dogum yapti ona git, eve gelincede cocuktur yemektir ugras dur. Dahada diger islerim hal olmadi Muhasebeci evraklar alincak onu Zaten napsam bilmem

iyi aksamlar hanimlar menumu yaziyim
sabah 10.00 yarim avuc leblebi

ogle 13.30
3 kofte
salatalik
1 kasik menemen
2 dilim patates(tum patates degil)

19.00
mercimek corbasi 1 kase
2 bardak ayran
domates salatalik

spor yok.su 2.5 lt olur yatana kadar

bide aksam.menide lahmacun vardi yemedim.tadina bile bakmadim..corba yedim sadece:)))

Mercimek ve ayran sisirmezmi acaba tarti öncesi sanki olmadi. Afiyet olsun

Yarın daha çok içmeye çalışayım suyu içmeyi unutuyorum gün içinde

Iyi akşamlar kizlar
Bugünkü menüm
Sabah 10m30
2.5 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
4 ceviz
Domates salatalık
Közlenmiş patlıcan salatası

Ara.15.00
1 avuç fındık

Akşam.19.00
Yeşil fasulye 6 yk
2 küçük but
Salata

Su az
Spor yok
Regl oldum .inanılmaz sisim.hic tadım yok

Sirtim agriyor baya Iyi kilo giderse bi cikolata yerim olurmu
guzel eksine kiyabikeceksen ye cnm
insallah artilarin gitmistir cnm sabah musait olursan hemen kalkinca tartilma biraz bekle
Yarın daha çok içmeye çalışayım suyu içmeyi unutuyorum gün içinde
kuzucum tek menü yazma sohbetede gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…