- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #313.141
16 gün agzime cisin c si girmedi, ve 4 kilo verdim, bence bende gayet ilgili, sinirlendim yedim demiyorum hormon bu hormonBen boyle yaparak kendimizi kandirdigimizi düşünüyorum. Yok regliyim yemeliyim yok canim sıkkın yemeliyim. Bunlar bizim bahanelerimizden baska bisi degil
Nazarami geldin kuzum ya ne güzel gidiyodunGÜNAYDIN KIZLAR;
dün hamburger
nugget
pattes kizartmasi yedim öglen
ögleden sonra da koca bi cikolata parcacikli dondurma
aksam da patates kizartmasi pizza
ardindan da cips ve panna kota mi artik bilmiyorum karamelli bi tatli
beni komple kaybettik
sabah da neyime cesaretse tartiya cikip 61 li rakamlari gördüm
Bu sabaha yogurtlu yulaf ezmesiyle basladim ama bakalim toparlayabilecek miyim, sabit kalsam su 2 hafta ona da raziyim ya. Bu gidis iyi gidis degil cunku
Kedicm Allah sabırlar versin küçük bebe huysuzluğu bi de eşin huysuzluğu zoor. Bnm eşimn diline de vururdu söylenirdi bi de düzeldi çok şükürBenim şuan tüm açılarım dar açı ona karşı bugünlük bakılacak kalsın herüf..
O değil de ortalıkta sürekli bir trip dolanıyor vidi vidi bişiler konuşuyor la dedim kime sinirleniyon sana diyor haydaaa
Arkadan araba kornaya basıyor ona sinirlenip önüne geçiyor,
Beni kızla AVM bıraktı park yerinden bir çıkışı var kaldırımı ezdi araba sallandı sen hayırdır diye aradım o an, yoo bir şey yok diyor..
Bugün sağlam bi şekilde gerginlik yükledi hücrelerime umarım regl i megli gelir muayyen zamanındadır da kurtulur elimden
Nazar ettik galiba sanaGÜNAYDIN KIZLAR;
dün hamburger
nugget
beni komple kaybettik
Bu sabaha yogurtlu yulaf ezmesiyle basladim ama bakalim toparlayabilecek miyim, sabit kalsam su 2 hafta ona da raziyim ya. Bu gidis iyi gidis degil cunku
Çok sevndm canm 1 ay ne ki göz açıp kpayana kadar geçerSelam kızlar Hastaneden yeni geldim Asya'nın kalça ultrasonu cekildi çok şükür sonuçlar daha iyi ama aleti 1 ay daha takicazsağlık olsun artık ne diyelim..
Niye ki canm dünkü menünde iyiydi bazlama büyük müydü ondn olablir miTartıda hiç hoşuma gitmedi bugün hayal kırıklığı yaşadım açıkçası
hadi bakalim umarim ben de tekrar toparlanirim, regli de olsan 1 kilo daha gider ohh ne guzel.Geçen haftaki artı ve stresle zaten kilo veremiyorm diye iyi ki bırakmamışım çünkü bi ara iradesizm galiba zaten veremiyorun diyip bırakıcktm kendimi burası olmasa mefkuşm olmasa bırakırdımda.. iyi ki burdayımm herkesee
Bugün -1300 gördm ödemimi attm sanrm ama regl olamadm daha karnmda şişlik var baya
Oo çok süper bi haber tatlımm çalsın davullar zurnalarGeçen haftaki artı ve stresle zaten kilo veremiyorm diye iyi ki bırakmamışım çünkü bi ara iradesizm galiba zaten veremiyorun diyip bırakıcktm kendimi burası olmasa mefkuşm olmasa bırakırdımda.. iyi ki burdayımm herkesee
Bugün -1300 gördm ödemimi attm sanrm ama regl olamadm daha karnmda şişlik var baya
çok şükür kuzum işe yarıyor demek ki öyle düşünSelam kızlar Hastaneden yeni geldim Asya'nın kalça ultrasonu cekildi çok şükür sonuçlar daha iyi ama aleti 1 ay daha takicazsağlık olsun artık ne diyelim..
Ben sorduydum o biri benim.Gecen biri anlamadan 58 kiloya nasil indigimi sormustu, emzirme bitince tam 6 ay byunca 32 gunde 1 duzenli adet olmustum hatta birinde 27 idi, duzenli adet olunca hormonlarim sapitmadi ve 58 kiloya inivermisim anlamadan 61-62 den- emzirdigim ilk 11 ay da 66 kiloda kalmistim hic kilo verememistim cunku adet olmamistim, 11. ayda adetle birlikte 3 ay icinde yine 4-5 kilo vermistim. O kadar testler yapildi hormonlarim hep normal cikiyor ama hormon ziplamalari yasiyorum maalesef. gebelik dönemi en rahat dönemimdi cunku hic hormon ziplamam olmadi ve sdece 7 kilo aldim. Ben bunu keyfi yapmadigimi anlatmaya calisiyorum suan
Aynen öyle canım Rabbim dermansız dert vermesinçok şükür kuzum işe yarıyor demek ki öyle düşün
Çok yorgunluk sanki beni sisiriyor ödem olabilir ayrıca iki gün birden düşüş yaşayınca tartıda ,durdu verme olayı belki bilemiyorum ki yarın belli olucakKedicm Allah sabırlar versin küçük bebe huysuzluğu bi de eşin huysuzluğu zoor. Bnm eşimn diline de vururdu söylenirdi bi de düzeldi çok şükür
Nazar ettik galiba sanatoparlarsn sana güveniyorm
Çok sevndm canm 1 ay ne ki göz açıp kpayana kadar geçer
Niye ki canm dünkü menünde iyiydi bazlama büyük müydü ondn olablir mi
Keşke cacuk olsaydı da yiyeydim, ben cacığı hamburgerden daha çok severim de imkanım yokBen sorduydum o biri benim.
Canım metabolizmanın maaşallahı var bi gün homini gırtlak yedin diye uç kilo alacak değilsin zaten bi kaç güne gider ödem olmuştur sende en fazla.
Sen koruma havasında gidersen daha iyi olur senin için, arada bir hamburger yiyip ya da güzel sevdiğin bi tatlıdan birazcık alıp akşamı hafif geçirirsen zaten kilo almazsın ve stres basınca da saldırma olayın olmaz.
Sen hamburger gömerken ben cacık yiyodum elim ayağım titredi bi de bu açıdan bak isyeeaaann
Amin kuzumAynen öyle canım Rabbim dermansız dert vermesin
dostum gerçekten kaybetmişsin kendiniGÜNAYDIN KIZLAR;
dün hamburger
nugget
beni komple kaybettik
ooooyyy kıyamam üzme cınını cinimYa ben mutlu muyum sanıyosun
Toparlamaya çalışıyorum şuan, şimdi gidersem 70 kilo ile dönerim aranıza bikaç aya yaadüşene bi de sen vur hani diyet ruhu? Hani destek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?