Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben boyle yaparak kendimizi kandirdigimizi düşünüyorum. Yok regliyim yemeliyim yok canim sıkkın yemeliyim. Bunlar bizim bahanelerimizden baska bisi degil
16 gün agzime cisin c si girmedi, ve 4 kilo verdim, bence bende gayet ilgili, sinirlendim yedim demiyorum hormon bu hormon

Nazarami geldin kuzum ya ne güzel gidiyodun

Gecen biri anlamadan 58 kiloya nasil indigimi sormustu, emzirme bitince tam 6 ay byunca 32 gunde 1 duzenli adet olmustum hatta birinde 27 idi, duzenli adet olunca hormonlarim sapitmadi ve 58 kiloya inivermisim anlamadan 61-62 den- emzirdigim ilk 11 ay da 66 kiloda kalmistim hic kilo verememistim cunku adet olmamistim, 11. ayda adetle birlikte 3 ay icinde yine 4-5 kilo vermistim. O kadar testler yapildi hormonlarim hep normal cikiyor ama hormon ziplamalari yasiyorum maalesef. gebelik dönemi en rahat dönemimdi cunku hic hormon ziplamam olmadi ve sdece 7 kilo aldim. Ben bunu keyfi yapmadigimi anlatmaya calisiyorum suan

Geçen haftaki artı ve stresle zaten kilo veremiyorm diye iyi ki bırakmamışım çünkü bi ara iradesizm galiba zaten veremiyorun diyip bırakıcktm kendimi burası olmasa mefkuşm olmasa bırakırdımda.. iyi ki burdayımm herkesee
Bugün -1300 gördm ödemimi attm sanrm ama regl olamadm daha karnmda şişlik var baya

Kedicm Allah sabırlar versin küçük bebe huysuzluğu bi de eşin huysuzluğu zoor. Bnm eşimn diline de vururdu söylenirdi bi de düzeldi çok şükür
Nazar ettik galiba sana toparlarsn sana güveniyorm
Selam kızlar Hastaneden yeni geldim Asya'nın kalça ultrasonu cekildi çok şükür sonuçlar daha iyi ama aleti 1 ay daha takicazsağlık olsun artık ne diyelim..
Çok sevndm canm 1 ay ne ki göz açıp kpayana kadar geçer
Tartıda hiç hoşuma gitmedi bugün hayal kırıklığı yaşadım açıkçası
Niye ki canm dünkü menünde iyiydi bazlama büyük müydü ondn olablir mi

hadi bakalim umarim ben de tekrar toparlanirim, regli de olsan 1 kilo daha gider ohh ne guzel.

Oo çok süper bi haber tatlımm çalsın davullar zurnalar

Ben sorduydum o biri benim.
Canım metabolizmanın maaşallahı var bi gün homini gırtlak yedin diye uç kilo alacak değilsin zaten bi kaç güne gider ödem olmuştur sende en fazla.
Sen koruma havasında gidersen daha iyi olur senin için, arada bir hamburger yiyip ya da güzel sevdiğin bi tatlıdan birazcık alıp akşamı hafif geçirirsen zaten kilo almazsın ve stres basınca da saldırma olayın olmaz.
Sen hamburger gömerken ben cacık yiyodum elim ayağım titredi bi de bu açıdan bak isyeeaaann

Çok yorgunluk sanki beni sisiriyor ödem olabilir ayrıca iki gün birden düşüş yaşayınca tartıda ,durdu verme olayı belki bilemiyorum ki yarın belli olucak

Keşke cacuk olsaydı da yiyeydim, ben cacığı hamburgerden daha çok severim de imkanım yok diyorum ya istemiyor canım hiç aramam ne hamburger ne tatlı, pis LH hormonu mu progesteron mu yaptı bunu bilmiyorum ya. Saniyelik kriz oluyor çok acaip bişi , ama şimdi atlattım gibi, salata yedim peynirli yanında bi dilim ekmekle. Çok pardon kimsenin canını çektirmek istememiştim

dostum gerçekten kaybetmişsin kendini
olur öyle arada yeter ki buna böyle devam etme

Ya ben mutlu muyum sanıyosun
Toparlamaya çalışıyorum şuan, şimdi gidersem 70 kilo ile dönerim aranıza bikaç aya yaa düşene bi de sen vur hani diyet ruhu? Hani destek ?
ooooyyy kıyamam üzme cınını cinim
biz buradayız arkandayız gülüm
hep birlikte bu yeme krizlerini de çözeceğiz
ben de senin gibiyim balım
arada kendimi kaybediyorum
ama hemen geri dönmek lazım yol yakınken
yanlışta devam etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…