Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.

Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...

Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...

Her SALI aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Dip Not : Vücut ölçüleri kişiye özeldir...Ölçüm yapılmasını istemeyen üyeler sadece kilo bildirimi yapabilir...

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Konu oylamaya açılmıştır ;

Siyamum: Yapılsın
Lıonessa: Yapılsın
Fadime02: Yapılsın
Mursh: Yapılsın
BeyazBulut Yapılsın / Yapılmasın
Edda1985: Yapılsın / Yapılmasın
Hoppidicik: Yapılsın / Yapılmasın
Nagieymen: Yapılsın
Hicranöztürk: Yapılsın
TrulyScrumptious: Yapılmasın
Okyanusada: Yapılmasın
Doksanaltmısdoksan : Yapılsın / Yapılmasın
KaburgaDolması: Yapılmasın

cnm benım annemde ole herseyı bol aldırır herseyı bol yapar eskı ınsanlarda var hep o takma kafana

Teşekkürederim :13:canım ama o beni o Görüyor tamam cok zayıf degilim ama O böyle yapıncada üzülüyorum bende dedim ben şişman degilim 36 beden gelinligim gelinlikcilerbile sakın kilo verme dediler dedim:13:

Süpersin fadıme abla durmak yok yola devam gelsın 8ler gıtsın 7 ler :128:

hanı anlasmıstık yoktu takıntılı olmak

nedemek cnm herzaman ıdare ederız yeterkı hbr olsun

Ben takmamak için ugrasıyorum ama Kaynanamda böyle yapmasın 38 bedenim abartıyor kendisi cok şişman

gunaydin kizlar
lionesse gelir gelmez yaktin bizi bu arada once 100 mekik ceza sonra mezuralar falan kendin ye milkalari gotur bize bol kural ve ceza koy ayaginin tozuyla murshtan da azari yemisiz sabah sabah ne guzel moral verdi anlatamam zaten dokunsan aglamak uzereyim bugun.

evet zaten o fikrin mantigini anlamistim peki mursh ne diyeyim ben isyan kisminda ciddi degildim ben her zaman cogunluga uydum kural gelirse mezura icin ona da uyarim sadece fikrimi belirttim saygisizlik etmem yani cogunlugun fikrine madem bu kadar onemli. her hafta olcup buraya o koca koca rakamlari yazmak ve incelmedigimi gormek/gostermek istemiyorum benim derdim buydu. bana eglenceli gelmiyor aksine utaniyorum, fotografimi da burada paylasmak istememistim hatirlarsaniz. illa yapilacak derseniz yaparim herkes yapip da ben cikintilik etmem hic etmedim. her dediginize evet dedim. her gun buraya eksiksiz geldim paylasimda bulundum. topigi de hic ihmal etmedim simdiye kadar. kilo vermek icin deli gibi caba harciyorum gecen hafta 200 gr artida ciktim diye bu hafta resmen ac gezdim. simdi sadece mezura ile olcmek istemedim diye sanirim rahatsiz ettim yani algilarim beni yaniltmiyorsa mesajindan negatif bir elektrik aliyorum dediklerimden rahatsiz olunmus gibi... beni de yapilsin olarak yazin mumkunse.

Fulyacım öncelikle kimseyi azarlamak gibi bi niyet içermiyorum...Burası herkese açık bir paylasım alanı bende senın gıbı fıkırlerımı söyledım sadece...Sanırım sen regl ve cıkolatasızlıktan bıraz hassasın yanlıs anladın.Öyle bi amaç gütmüyordum illa bi fikir sunduk die herkesın buna biyat etmesini beklemedim hiç bir zaman...

Sonuç olarakta senın ve nagişin fikiri doğrultusunda oylamayı değiştirdim ve ölçümü zorunlu olmaktan çıkarıp isteğe bağlıya cevirdim.Sanırım görmedin onuda yukarıda alıntı yaptım.Ayrıca fikirlerin beni rahatsız etse en başta yardımını rica etmezdım.Burası benım tekelımde degıl hepımızın ortak paylasım alanı...

Senın yazına o denlı açıklayıcı cvp vermemın nedenı geçmişi okumayan arkadaşların oylama mantıgını kapmalarıydı.Şimdide o yazımı alıntıladım ki gören görmeyene duyursun diye.(Malum geçmişi okuma konusunda sıkıntı olan arkadaslar var )Sonuç itibariyle senin ve bütün üye arkadasların fikirlerine saygım sonsuz bunuda yerı gelmısken söylemek isterım...Ki biz bu topıkte her topıkte olan seylerı yapıyoruz.Hatta ve hatta onlardan fazlasıyla gevsek davranıyoruz.Çünkü o nazı kampı uygulamaları bana göre deıl.Yanı senın benım yaptıgımız paylasımlar topıgı aksatmamamız ve kılomuzu vermeye calısmamız zaten bu yarısmadaysak yapmamız gereken şeyler...Sana yazdıgım yazının sonundada şimdilik YAPILMASIN olarak yazdığımı oylama bıtınce konuyu tekrardan konusabılecegımızı yazdım...Çünkü senın çıkıntı yapmayacak bırı oldugunu bılıyorum...

Ben senı tanımısımda sen benı tanıyamamıssın sanırım..Neyse konu bu sekılde fulyacım genede oylamayla ılgılı duzeltılmesını ıstedıgın bı yer varsa seve seve düzeltirim

Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.

Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...

Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...

Her SALI aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Dip Not : Vücut ölçüleri kişiye özeldir...Ölçüm yapılmasını istemeyen üyeler sadece kilo bildirimi yapabilir...

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Konu oylamaya açılmıştır ;

Siyamum: Yapılsın
Lıonessa: Yapılsın
Fadime02: Yapılsın
Mursh: Yapılsın
BeyazBulut Yapılsın / Yapılmasın
Edda1985: Yapılsın / Yapılmasın
Hoppidicik: Yapılsın / Yapılmasın
Nagieymen: Yapılsın
Hicranöztürk: Yapılsın
TrulyScrumptious: Yapılsın
Okyanusada: Yapılmasın
Doksanaltmısdoksan : Yapılsın / Yapılmasın
KaburgaDolması: Yapılmasın

Son düzenleme:

haklisin canim sanirim bu cikolatasiz regl donemi basima vurdu, tam dokunsalar aglayacak moddayim bugun. bos yere alinmisim. kusuruma bakma lutfen bugunluk
tarti gununun sali olmasi iyi olmus acikcasi bence bu cok iyi bir uygulama olacak cunku genelde cuma ve haftasonu cozutma egilimindeyiz ne de olsa daha 1 haftamiz var diger cumaya kadar diye.. simdi daha disiplinli olurum diye dusunuyorum sali kilo bildirimi olacagi icin.

Yanlış msj alıntılamıssın cnm onu sılmıstım ama olsun genel olarak ıcerık aynıydı zaten...Anlastıgımıza sevındım cicemm Bencede bu ara tartı gunu ıyı olacak hıssedıyorum...

Yanlış msj alıntılamıssın cnm onu sılmıstım ama olsun genel olarak ıcerık aynıydı zaten...Anlastıgımıza sevındım cicemm Bencede bu ara tartı gunu ıyı olacak hıssedıyorum...

oyle mi yapmisim pardon aclik basima vurdu heralde.. temizlik yapmam gerek cok useniyorum esim sabah giderken bugun buralari toplayabilir miisn dedi tamam dedim bi baktim cidden dag gibi yigilmis camasirlar utu falan birikmis heryer toz icinde diyetle ev isini ayni anda yurutemiyorum arkadas ya biri ya digeri neyse simdi yavastan baslicam bakalim bitiremesem de kolaylarim bugun

ben de anlastigimiza sevindim yarinki tarti gununu iple cekmiyorum cunku regl oldum fazla dazla cikcam yine ama saliya iyi bir rakam gorebilirim gibi hissediyorum

höhoyyyttt yettim gari ne oliii bacılaaa neyse sonuçta tatlıya bağlanmış :)
murccum ve fulyacım şimdi kızlar bende ölçü işine sıcak bakmadım biliyosunuz ama ara tartı günü iyi hoş iyi vs dedimsede ben bu hafta +2kg almış durumdayım havaların ısınması ve misafirlerimi uğurlama (istemesemde) şerefine katı bir diyete girmeliyim
murcun dediği gibi burda bişeyler paylaşıyoruz ama gerçekten gevşeğiz hee katı bir grup olsak ne olur hiççç çünkü sanal ortam bilemeyiz ki uygulanıp uygulanmadığını :44:

Cnm sen kendını neden ac bırakıyon kı yawww ... Acıktınmı kalk salata yap ye yada sebze hasla onu yee...Ac kalınca saldırıyo ınsan bıyerlere...Tartıda 100 gr az cıkıcam dıe ezıyet etme kendıne.Uzun sure burdayız nasılsa panık yapma

Nagişcimm bı yanlıs anlasılma oldu cozduk...dedıgın gıbı sanal ortamdayız yazısmayla anlastıgımız ıcın oluyo ole yanlıs anlasılmalar...Cnm annenler burdaydı normal ama odemdır bence cogu cunku kımse 1 haftada 2 kılo alamaz bence...Verısın sıkı tut ısını.Evt cnm ole delı delı kurallar koyupta ınsanları zora sokmaya gerek yok bencede.Ama genede kılo vermek ıcın cesıtlı aksıyonlar denemelıyız bence ...

Yorulduummm...Dip köşe bucak temizlik yaptım... Baya bi spor oldu...

Liste yazayım..
Sabah: 1 kepekli yağsız tost
2 chery domates
1 fincan yeşilçay

Ara: helva 1 avuç kadar

Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
1 porsiyon çiğ mantarlı salata

Ara: 1 portakal

Akşam: 3-4 hamsi
1 büyük balığın doğranmış halinden 1 parça

selam kizlar ben de temizligimi yaptim sozde ustten biraz toplayacaktim dip kose dalmisim tam obsesif kompulsif gunume denk gelmis toz gorunce cildirdim resmen tum cekmeceleri falan bosalttim iclerini sildim 3 makine camasir yikadim oglen 1 gibi baslamistim anca bitti yalniz ben de bittim o ayri. neyse tertemiz oldu evin yarisi kalani esime yaptirmayi dusunuyorum haftasonunda, en guzel yerleri ona biraktim mutfak banyo tuvalet

dogru soyluyorsun uzunca bir sure daha buralardayiz o kesin cuma ve haftasonu asiri abarttim canim baya +2lerdeydim hatta pazartesi. ondan bu panik neyse alinan kilolari verdim cok sukur simdi de o +100 gram icin cabaliyorum regl olmam iyi olmadi yalniz yarin dayak atmayin bana eger gecen haftaya gore eksilerde cikamazsam :18:

menun her zamanki gibi cok guzel canim sen bence diyetisyen ol koseyi donersin

+2 sen de bendenmissin o zaman bu hafta ama ben pazartesiden beri lokmalari bile sayarak yiyorum neredeyse.. sen de haftaya biraz kati bir diyet uygula hemen kurtul yerlesmeden

önce geçmişe cevap vereyim..

ya hicrancım ben senin nişanlının kardeşini de annesini de anlayamadım hayatım! sen cillop gibi çok tatlı hanım bir kızsın. pozitif bir görüntün var ve çok narin gözüküyorsun ne alakan var senin tombişlikle yaa kızdım valla kaynanana aaaaaaaaaaa.

günaydın topigim nasılsınız bu sabah ben 97 leri gördüm
ay fadime abla sen de acaip ilerleme var son günlerde çok hevesli görüyorum seni. maaşallah

hadi gözün aydın siyamum canım

ya kızlar yanlış anlamayın ben kural falan koymaya çalışmadım sadece topiğe her zaman gelmeyen arkadaşlar belki daha sık uğrarlar bu sebeple diyetlerini unutmazlar diye bu fikri ortaya koymuştum =(
hani dedi ya bazı arkadaşlar, sorun ettiler topikte kimse paylaşım yapmıyor diye bir ara bi sürü laf dönmüştü. o zaman bu yöntem aklıma geldi söyledim. ayrıca sen de türkiyeye gelmene az kaldı unuttun mu. moral depolarmısın lütfen. ben neşeli fulyayı istiyoreeee
milkaları yidiydim ama bu gün 81 kg çıktım nabeeeeeer spordan geberdim akşam üstü

ben menünü beğendim tatlım. çok ölçülü olmuş. senin en sevdiğim sistemin evden işe düzenli bir şekilde sağlıklı yemekler getirmen. çok özeniyorum sana ama ben hep yapamıyorum. ilerde bir çocğun olursa çok şanslı olucak sağlıklı beslenicek anneciği çok marifetli titiz. tupperware ları var

Canım arkadaşlarım merhaba. geçmişi okudum elimden geldiğince cevapları verdim geliyim kendime.
Bu gün sabahtan akşama kadar koşturdum. Bacağıma çektirdiğim emarın sonucu çıktı =(((
Ameliyat olmam gerekiyormuş =((((((((
Ama acelesi yokmuş. Lipom varmış sağ bacağımın baldırında, ama ameliyat sonrası uzun bir dikiş izi kalmaması için iyi bir plastik cerrarhla halletmek gerekiyor. hayırlısı bakalım. kardeşim geçen sene meme küçültme ameliyatı olmuştu. doktorundan çok memnun kalmıştı. muhtemelen bacağımdaki yağ kitlesini o cerraha aldırıcam. kötü gözüküyor böyle çıkıntı yapıyor. ve o yağ kitleleri durdukça kiste çevriebiliyormuş ay allah korusun ben çok pimpirikliyimdir. lazere de gittim bu gün. çok yürüdüm ordan bir de spora gittim canım çıktı inşallah değmiştir..

bu günkü menüm:

sabah: 1 kepekli poğaça.

öğle: 1 kase çorba. 1 ay çöreği 1 bardak şekersiz çay. kahvaltılık yedim.

akşam: yok

salona gittim 40 dk spor yaptım. gün içinde 1 saat yürüdüm. 2 litre su tükettim.

Son düzenleme:

yok yavrum ya bu regl doneminde boyle oluyorum hassas alingan biri oluveriyorum kendimi temizlige verdim tum stresimi attim iyiyim simdi

yarin pijama partisine davetliyim bademli kek yapicam kendim tadina bile bakmicam kararliyim. votka depolamislar eve simdi mesaj attilar... ben sadece sekersiz meyve konsantremi icebiliyorum onu yanimda getiririm dedim arkadasimi da soka soktum ama ne yapayim cuma bile artik kacamak yok, hic kacamak yok... belki 2 haftada 1 , 1 ogun izin veririm kendime. simdilik dusunmuyorum ama... haftasonu +2 cikinca odum patladi ondan bu telas bu panik...

zumba yapicakmisiz Wii varmis evde. yani yarin egzersizimi de yapmis olcam dizim el verdigince ilk kez bir partiden kilo almadan (hatta vermis olarak) cikmis olcam cok heyecanliyim.

sen de milkalari ye ye kilo ver ohhh ne ala ya :26:, ben verebildim mi merak ediyorum yani anca gecen haftasonu aldiklarimi verdim o da hic yoktan iyidir en azindan artilarda cikmam, ama regliden dolayi siskin olcam o yuzden simdiden uyariyorum eksilerde cikmazsam kafama vurmak yok

cok gecmis olsun bilmiyordum ben oyle bir durum oldugunu ne zaman olacak bu ameliyat? kiste cevirme ihtimali varsa ihmal etmeye gelmez kisa zamanda ol kurtul

hangi doktor ameliyati yapacak bu arada? ozelden mesaj at bana bir ara kusum. ben de gogus kucultme ameliyatina karar verdim, turkiyede olcam. gerci karari gecen sene vermistim ama bir turlu kiloyu veremeyince (hatta kilo alinca) askiya alinmisti. doktor arastiriyorum hala bu arada... bu gogus kucultme ameliyati olanlarin bir topigi var orada kotu kotu seyler okudum potluk kalanlar, enfekte olanlar vs odum patladi risk almak istemiyorum iyice arastirmadan yaptirmamaya kararliyim (tabi once kiloyu da vericem daha zaman var yani..)

ayyy wii ye bayılırım ve sen gitmiceksin kız

haksızlık bu. eğlenmeye benimd eihtiyacım var. nişanlımla kaç gündür tartışıp duruyoruz bir de üstüne bu gün doktor ameliyat dedi bana iyic emoralim bozuldu libidom düştü

bu arada +2 çıkmış olabilirsin ama moralini bozma tatlım minnoşum güzel arkadaşım. benim göbeğim olduğu gibi duruyor can simidi diyor babam göbeğime. ayrıca hala pantolonlarımda bolluk yok ve kalçalarım 60'ını görmüş yazlıkçı teyzeler gibi selülit dolu.

teşekkür ederim canım. ben sana doktorun bilgilerini mesaj atarım. valla benim ailem de çok korktu kardeşim adına. önce babam ameliyata izin vermedi. ama öyle tatlı ve başarılı bir doktor bulduk ki çok şükür harika bir ameliyat geçirdi. doktor çok sevimli ve genç. kardeşim hem görüntüden memnun hem de sorun yaşamadı. potluk kalmadı enfeskisyon da olmadı. potluk 6 ayda geçiyor herkeste olan bir şey. kilo şart değil. enim kardeşim şişko ameliyat oldu
bu arada sigara içmemen gerekiyor içmiyorsundur ama sen tahminimce dimi tatlımmm.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…