- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.481
cnm benım annemde ole herseyı bol aldırır herseyı bol yapar eskı ınsanlarda var hep o takma kafana
Süpersin fadıme abla durmak yok yola devam gelsın 8ler gıtsın 7 ler :128:
hanı anlasmıstık yoktu takıntılı olmak
nedemek cnm herzaman ıdare ederız yeterkı hbr olsun
Evt cnm daha once denedık ve hıc bı ıse yaramadı onun ıcınde herhafta olculelım ay basında 4 haftanın olcumunu toplayım 1 ayda kac cm ıncelmısız gormus oluruz mantıgıyla oynamaya sunulmus bır fıkır sadece.
Ne kadar basarılı olur ne kadar sürer emın ol hiç fikrim yok.Sadece takım ıcı bu konuyu daha eglencelı hale getırmeye calısıyoruz hepsı bu.Zaten bı kuralda koymuyoruz gördüğün gibi sadece Lionessenın fıkrının uzerıne koydugum fıkrımı oylamaya sunuyoruz.Kabul etmek yada etmemek sızın elınızde...
Ayrıca yarın bı kural cıkarırsakta gırdıklerının dısında bı kural sanıyorum kı cogunluk kabul ettıgı taktırde herkes uymak zorunda...Bu benım fıkrım , burda hep beraber bişeyler baylaşıyorsak herkes bırbırının fikrine ve çogunlugun fıkrıne saygı gostermelı bence...
Dedıgım gıbı bu bı kural deıl sadece ufak bı ısleyıs...Kabul etmezsen katılmazsın sorun olmaz...Senıde yapılmasın olarak yazıyorum.Genel duruma gore tekrardan konusuruz...
Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.
Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...
Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...
Her SALI aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;
Dip Not : Vücut ölçüleri kişiye özeldir...Ölçüm yapılmasını istemeyen üyeler sadece kilo bildirimi yapabilir...
Kilo :
Gögüs:
Bel:
Basen:
Konu oylamaya açılmıştır ;
Siyamum: Yapılsın
Lıonessa: Yapılsın
Fadime02: Yapılsın
Mursh: Yapılsın
BeyazBulut Yapılsın / Yapılmasın
Edda1985: Yapılsın / Yapılmasın
Hoppidicik: Yapılsın / Yapılmasın
Nagieymen: Yapılsın
Hicranöztürk: Yapılsın
TrulyScrumptious: Yapılmasın
Okyanusada: Yapılmasın
Doksanaltmısdoksan : Yapılsın / Yapılmasın
KaburgaDolması: Yapılmasın
tmm cnm senın oyunu yapılmasın dıe kullanıyorum.Duruma gore uyum saglarsın dusuncelı tavrın ıcın tesekkurler...
Tebrıkler cnm mantıyı gormuyorum menun super
Evt cnm daha once denedık ve hıc bı ıse yaramadı onun ıcınde herhafta olculelım ay basında 4 haftanın olcumunu toplayım 1 ayda kac cm ıncelmısız gormus oluruz mantıgıyla oynamaya sunulmus bır fıkır sadece.
Ne kadar basarılı olur ne kadar sürer emın ol hiç fikrim yok.Sadece takım ıcı bu konuyu daha eglencelı hale getırmeye calısıyoruz hepsı bu.Zaten bı kuralda koymuyoruz gördüğün gibi sadece Lionessenın fıkrının uzerıne koydugum fıkrımı oylamaya sunuyoruz.Kabul etmek yada etmemek sızın elınızde...
Ayrıca yarın bı kural cıkarırsakta gırdıklerının dısında bı kural sanıyorum kı cogunluk kabul ettıgı taktırde herkes uymak zorunda...Bu benım fıkrım , burda hep beraber bişeyler baylaşıyorsak herkes bırbırının fikrine ve çogunlugun fıkrıne saygı gostermelı bence...
Dedıgım gıbı bu bı kural deıl sadece ufak bı ısleyıs...Kabul etmezsen katılmazsın sorun olmaz...Senıde yapılmasın olarak yazıyorum.Genel duruma gore tekrardan konusuruz...
Tmm menun kotu ama genede bunu bıızmle paylasman benım hosuma gıdıyoutanma cnm hepımız o donemlerı atlattık misafirlerin gidince hersey yoluna gorer emınım
gunaydin kizlar
lionesse gelir gelmez yaktin bizi bu arada once 100 mekik ceza sonra mezuralar falan kendin ye milkalari gotur bize bol kural ve ceza koy ayaginin tozuylamurshtan da azari yemisiz sabah sabah ne guzel moral verdi anlatamam zaten dokunsan aglamak uzereyim bugun.
evet zaten o fikrin mantigini anlamistim peki mursh ne diyeyim ben isyan kisminda ciddi degildim ben her zaman cogunluga uydum kural gelirse mezura icin ona da uyarim sadece fikrimi belirttim saygisizlik etmem yani cogunlugun fikrine madem bu kadar onemli. her hafta olcup buraya o koca koca rakamlari yazmak ve incelmedigimi gormek/gostermek istemiyorum benim derdim buydu. bana eglenceli gelmiyor aksine utaniyorum, fotografimi da burada paylasmak istememistim hatirlarsaniz. illa yapilacak derseniz yaparim herkes yapip da ben cikintilik etmem hic etmedim. her dediginize evet dedim. her gun buraya eksiksiz geldim paylasimda bulundum. topigi de hic ihmal etmedim simdiye kadar. kilo vermek icin deli gibi caba harciyorum gecen hafta 200 gr artida ciktim diye bu hafta resmen ac gezdim. simdi sadece mezura ile olcmek istemedim diye sanirim rahatsiz ettim yani algilarim beni yaniltmiyorsa mesajindan negatif bir elektrik aliyorum dediklerimden rahatsiz olunmus gibi... beni de yapilsin olarak yazin mumkunse.
fulyacım yazdıklarından rahatsız olmadım aksine nagişinde fikrini aldıktan sonra sizin gibi düşüne arkadaşlar olma ihtimaline karşın tabloyu güncelledim...Görmemiş olma ihitimaline karsıda yukarıda alıntı yaptım.
Ölçümü zorunlu deil isteğe göre yaptık ara tartı gununude SALI ya çektim...Ayrıca fikrinden rahatsız olsam en başta sana sormazdım nasıl yapalım fulya yardımcı ol die ...Sanırım senı regl çikolatasızlık biraz hassaslaştırdı.Çünkü ben senin nezdinde bütün üyeler o yazıyı okusun dıe açıklayıcı bi yazı yazdım....Onuda alıntı yaptım ki okumayanlar tekrar okusun dıe(malum gecmıse bakmayan arkadaslarımız var)Ve yazının sonunda şimdilik yapılmasın olarak yazdıgımı daha sonra oylama bıtınce tekrar degerlendırme yapabılecegımızı yazdım çünkü ben senın uyumsuz bırı olmadıgını bılıyorum...Bizim yaptıklarımız her topıkte yapılan seyler aksıne bız fazla esnek davranıyoruz bundanda hıc bır zaman şikayetci olmadım...
Neyse sonucta toplayacak olursak...Senın gibi olculmek ıstemeyen arkadaslarımızı dusunerek olcu durumunu zorunlu olmaktan çıkardım oylamada.Şuanda oylama bu şekilde devam ediyor...
haklisin canim sanirim bu cikolatasiz regl donemi basima vurdu, tam dokunsalar aglayacak moddayim bugun. bos yere alinmisim. kusuruma bakma lutfen bugunluk
tarti gununun sali olmasi iyi olmus acikcasi bence bu cok iyi bir uygulama olacak cunku genelde cuma ve haftasonu cozutma egilimindeyiz ne de olsa daha 1 haftamiz var diger cumaya kadar diye.. simdi daha disiplinli olurum diye dusunuyorum sali kilo bildirimi olacagi icin.
Yanlış msj alıntılamıssın cnm onu sılmıstım ama olsun genel olarak ıcerık aynıydı zaten...Anlastıgımıza sevındım cicemmBencede bu ara tartı gunu ıyı olacak hıssedıyorum...
oyle mi yapmisim pardonaclik basima vurdu heralde.. temizlik yapmam gerek cok useniyorum esim sabah giderken bugun buralari toplayabilir miisn dedi tamam dedim bi baktim cidden dag gibi yigilmis camasirlar utu falan birikmis heryer toz icinde diyetle ev isini ayni anda yurutemiyorum arkadas ya biri ya digeri neyse simdi yavastan baslicam bakalim bitiremesem de kolaylarim bugun
ben de anlastigimiza sevindimyarinki tarti gununu iple cekmiyorum cunku regl oldum fazla dazla cikcam yine ama saliya iyi bir rakam gorebilirim gibi hissediyorum
höhoyyyttt yettim gari ne oliii bacılaaaneyse sonuçta tatlıya bağlanmış :)
murccum ve fulyacım şimdi kızlar bende ölçü işine sıcak bakmadım biliyosunuz ama ara tartı günü iyihoş iyi vs dedimsede ben bu hafta +2kg almış durumdayım havaların ısınması ve misafirlerimi uğurlama (istemesemde) şerefine katı bir diyete girmeliyim
murcun dediği gibi burda bişeyler paylaşıyoruz ama gerçekten gevşeğiz hee katı bir grup olsak ne olur hiççç çünkü sanal ortam bilemeyiz ki uygulanıp uygulanmadığını :44:
Cnm sen kendını neden ac bırakıyon kı yawww ... Acıktınmı kalk salata yap ye yada sebze hasla onu yee...Ac kalınca saldırıyo ınsan bıyerlere...Tartıda 100 gr az cıkıcam dıe ezıyet etme kendıne.Uzun sure burdayız nasılsa panık yapma
Yorulduummm...Dip köşe bucak temizlik yaptım... Baya bi spor oldu...
Liste yazayım..
Sabah: 1 kepekli yağsız tost
2 chery domates
1 fincan yeşilçay
Ara: helva 1 avuç kadar
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
1 porsiyon çiğ mantarlı salata
Ara: 1 portakal
Akşam: 3-4 hamsi
1 büyük balığın doğranmış halinden 1 parça
höhoyyyttt yettim gari ne oliii bacılaaaneyse sonuçta tatlıya bağlanmış :)
murccum ve fulyacım şimdi kızlar bende ölçü işine sıcak bakmadım biliyosunuz ama ara tartı günü iyihoş iyi vs dedimsede ben bu hafta +2kg almış durumdayım havaların ısınması ve misafirlerimi uğurlama (istemesemde) şerefine katı bir diyete girmeliyim
murcun dediği gibi burda bişeyler paylaşıyoruz ama gerçekten gevşeğiz hee katı bir grup olsak ne olur hiççç çünkü sanal ortam bilemeyiz ki uygulanıp uygulanmadığını :44:
Arkadaşlar siz bana iyisin Takma diyorsunuz
BEnde karar aldım artık kilomu takmayacagım
Ama Kaynanam ben cok şişmanmısım hissi veriyor
tombiş diyo benim gelini maşallahı var diyo yemeyi cok seviyor diyo
Bana hırka örmüs ben bol sevmem herkese cok dar olmus diyo milletin içinde moralim bozuluyor
Gcenlerde elbise dikecegim bu cok dar sana sıgmaz dedi aynı kumastan kocaman elbise dikmiş benim yarımkadar biri daha girer
ay fadime abla sen de acaip ilerleme var son günlerde çok hevesli görüyorum seni. maaşallahgünaydın topigim nasılsınız bu sabah ben 97 leri gördüm
Merhaba kızlaaarrr
Önümüzdeki hafta hep buralarda olcam bu haftalık idare için saolun..
Yapılmış pc babam görmüş çok güzel olmuş istediğinde söyle aldırtayım dedi ama eniştem alcağı için o bikaç güne uzar...
gunaydin kizlar
lionesse gelir gelmez yaktin bizi bu arada once 100 mekik ceza sonra mezuralar falan kendin ye milkalari gotur bize bol kural ve ceza koy ayaginin tozuylamurshtan da azari yemisiz sabah sabah ne guzel moral verdi anlatamam zaten dokunsan aglamak uzereyim bugun.
evet zaten o fikrin mantigini anlamistim peki mursh ne diyeyim ben isyan kisminda ciddi degildim ben her zaman cogunluga uydum kural gelirse mezura icin ona da uyarim sadece fikrimi belirttim saygisizlik etmem yani cogunlugun fikrine madem bu kadar onemli. her hafta olcup buraya o koca koca rakamlari yazmak ve incelmedigimi gormek/gostermek istemiyorum benim derdim buydu. bana eglenceli gelmiyor aksine utaniyorum, fotografimi da burada paylasmak istememistim hatirlarsaniz. illa yapilacak derseniz yaparim herkes yapip da ben cikintilik etmem hic etmedim. her dediginize evet dedim. her gun buraya eksiksiz geldim paylasimda bulundum. topigi de hic ihmal etmedim simdiye kadar. kilo vermek icin deli gibi caba harciyorum gecen hafta 200 gr artida ciktim diye bu hafta resmen ac gezdim. simdi sadece mezura ile olcmek istemedim diye sanirim rahatsiz ettim yani algilarim beni yaniltmiyorsa mesajindan negatif bir elektrik aliyorum dediklerimden rahatsiz olunmus gibi... beni de yapilsin olarak yazin mumkunse.
Herkesen bolca günaydınlarrr ....
Süper bir perşembe süper bir çalışma günü diliyorum herkese
Dün saat 22:30 da işten çıktım eve gıttım hemen yattım sersem gibiyim valla...
Neyse dünkü Menüm ;
Sabah ;
Yok
Öğlen ;
2 tane ufak mercımeklı pogaca
Akşam;
Tavuk haslama
Sebze haslama
yourt
Su;
2 lıtre su
ya kızlar yanlış anlamayın ben kural falan koymaya çalışmadım sadece topiğe her zaman gelmeyen arkadaşlar belki daha sık uğrarlar bu sebeple diyetlerini unutmazlar diye bu fikri ortaya koymuştum =(
hani dedi ya bazı arkadaşlar, sorun ettiler topikte kimse paylaşım yapmıyor diye bir ara bi sürü laf dönmüştü. o zaman bu yöntem aklıma geldi söyledim. ayrıca sen de türkiyeye gelmene az kaldı unuttun mu. moral depolarmısın lütfen. ben neşeli fulyayı istiyoreeee
milkaları yidiydim ama bu gün 81 kg çıktım nabeeeeeer spordan geberdim akşam üstü
Canım arkadaşlarım merhaba. geçmişi okudum elimden geldiğince cevapları verdim geliyim kendime.
Bu gün sabahtan akşama kadar koşturdum. Bacağıma çektirdiğim emarın sonucu çıktı =(((
Ameliyat olmam gerekiyormuş =((((((((
Ama acelesi yokmuş. Lipom varmış sağ bacağımın baldırında, ama ameliyat sonrası uzun bir dikiş izi kalmaması için iyi bir plastik cerrarhla halletmek gerekiyor. hayırlısı bakalım. kardeşim geçen sene meme küçültme ameliyatı olmuştu. doktorundan çok memnun kalmıştı. muhtemelen bacağımdaki yağ kitlesini o cerraha aldırıcam. kötü gözüküyor böyle çıkıntı yapıyor. ve o yağ kitleleri durdukça kiste çevriebiliyormuş ay allah korusun ben çok pimpirikliyimdir. lazere de gittim bu gün. çok yürüdüm ordan bir de spora gittim canım çıktı inşallah değmiştir..
bu günkü menüm:
sabah: 1 kepekli poğaça.
öğle: 1 kase çorba. 1 ay çöreği 1 bardak şekersiz çay. kahvaltılık yedim.
akşam: yok
salona gittim 40 dk spor yaptım. gün içinde 1 saat yürüdüm. 2 litre su tükettim.
yok yavrum ya bu regl doneminde boyle oluyorum hassas alingan biri oluveriyorum kendimi temizlige verdim tum stresimi attimiyiyim simdi
yarin pijama partisine davetliyim bademli kek yapicam kendim tadina bile bakmicam kararliyim. votka depolamislar eve simdi mesaj attilar... ben sadece sekersiz meyve konsantremi icebiliyorum onu yanimda getiririm dedim arkadasimi da soka soktum ama ne yapayim cuma bile artik kacamak yok, hic kacamak yok... belki 2 haftada 1 , 1 ogun izin veririm kendime. simdilik dusunmuyorum ama... haftasonu +2 cikinca odum patladi ondan bu telas bu panik...
zumba yapicakmisiz Wii varmis evde. yani yarin egzersizimi de yapmis olcam dizim el verdiginceilk kez bir partiden kilo almadan (hatta vermis olarak) cikmis olcam cok heyecanliyim.
sen de milkalari ye ye kilo ver ohhh ne ala ya:26:, ben verebildim mi merak ediyorum yani anca gecen haftasonu aldiklarimi verdim o da hic yoktan iyidir en azindan artilarda cikmam, ama regliden dolayi siskin olcam o yuzden simdiden uyariyorum eksilerde cikmazsam kafama vurmak yok
cok gecmis olsun bilmiyordum ben oyle bir durum oldugunune zaman olacak bu ameliyat? kiste cevirme ihtimali varsa ihmal etmeye gelmez kisa zamanda ol kurtul
hangi doktor ameliyati yapacak bu arada? ozelden mesaj at bana bir ara kusum. ben de gogus kucultme ameliyatina karar verdim, turkiyede olcam. gerci karari gecen sene vermistim ama bir turlu kiloyu veremeyince (hatta kilo alinca) askiya alinmisti. doktor arastiriyorum hala bu arada... bu gogus kucultme ameliyati olanlarin bir topigi var orada kotu kotu seyler okudum potluk kalanlar, enfekte olanlar vs odum patladi risk almak istemiyorum iyice arastirmadan yaptirmamaya kararliyim (tabi once kiloyu da vericem daha zaman var yani..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?