Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm yine rezalet

Sabah: 1 dilim limonlu kek

Öğle: Tavuk Izgara, yanında bir avuç patates kızartması, 1 avuç pilav, salata, beyaz peynir

Ara: Kumpir (işte burada tam mahvettim )

Akşam: 5 tane yağsız köfte, 2 kaşık salata

+2 artik yok canim gitti neyse ki , yalniz regl olmasaydim guzel bir rakam bekliyordum neyse artik ara tarti gununde bomba gibi gelirim (umarim!)

libidon mu dustu kusum kiyamam ben sana kelin merhemi olsa kendi basina surermis benim libidom da yerlerde bu aralar

bu arada ben disari eglenmeye cikmayali aylar yillar oluyor adeta... zaten ben cikmayi sevmem tam bir asosyalim. burada da topu topu 1 arkadas bulabildim, onunla da 2-3 ayda bir anca gorusuyoruz. simdi gorusme zamanimiz geldi hayir da demek istemiyorum normalde parti falan hic sevmem ya kiz gecesi yapip duruyorlar surekli hayir diyorum insanlar artik cagirmaktan da usandi bana birsey demiyorlar parti oldugu zaman. ben ciftli bulusmalari seviyorum ama kalabalik olmayacak en az 2 en fazla 3 cift aksam yemegi, film gecesi falan. birer sarap biraz muhabbet.. oyle yani. yaslanmisim dimi 7-8 sene once eve girmek istemezdim simdi de evden cikmak istemiyorum esim biraz sosyalles diyor o derece yani. bir ara baya ciddi ciddi konusmustu benimle cok asosyalsin biraz insan icine cik diye. muhtemelen aldigim bu kilo durumu iyice vahimlestirdi. cidden 100 kiloya dayanmisken mumkun degil kimseyle gorusmuyordum eve kapanmistim. simdi bir nebze daha iyiyim yarin bi kosede sessiz sessiz oturmicam en azindan bunu biliyorum. ortama uyarim diye umuyorum!! yakinda olsan sen de gel derdim minnosum beraber zumba yapar eglenirdik. ayrica benzetmelerine de hasta oldum cok basarili ama YEMEZLER, gordum resimlerini hic kilolu durmuyorsun sende 60 yasinda yazlikci teyze poposu varsa bende de umit usta gobegi var o zaman!

bunlari duydugum iyi oldu mesajini bekliyorum canim
yok sigara icmiyorum ben neyse ki

canlarım bugün sabah arkadaşıma kahvaltıya davetliydim...masada üç çeşit börek vardıbir tanenin tadına bakayım dedim , gerisini hatırlamıyorum...kendime geldiğimde bütün börek çeşitleri midemde yerini almıştı...

anlatima 100 uzerinden 100 fakat icerige sifir veriyorum!
onca spor yaptin bosa gitmesin emegin yaa tut bogazini bak bana hic kacamak yapiyor muyum :18:

biliyormusun son 2 senedir bende öyleyim. eskiden acaip sosyaldim işten çıkınca arkadaşlarımla buluşurdum eğlenirdik gezerdik spor yapardık giyinirdik süslenirdik acaip hevesliydim.nişanlımla sinemaya giderdik başka şehire gezmeye giderdik, tatile giderdik. bu yaz doğru düzgün denize bile giremedim. dediğin gibi kilolarımdan dolayı oldu bu.. soğudum herşeyden. bir de hayat zorlaştı sanki ne biliyim işte yaa heves kalmadı şimdilerde iş-ev hep aynı =( içimden gelmiyor bir şey yapmak. kış aylarında ben zaten soğuğu çok sevmediğim için daha çok eve kapanıyorum..
ben uzun boylu olduğum için bir yandan avantaj bir yandan dezavantaj oluyor. kilom her yerime dağıldığı için kaldırıyorum. ama kadın narin olmalı ben değilim. ben iriyim omuzlarımda geniş bacaklarım kalın. her türlü şişmanlık kötü tatlım işte. ve en kötüsü yemek yemek hobi benim için. benim nişanlım yaşamak için yiyor azar azar.ben yemek yemek için yaşıyor gibiyim. hep der ki bana hiç bir zaman tam doymıcaksın. midene işkence etme diyor. ben biraz da ondan çekindiğim için kilo vermeye çalışıyorum yoksa iyice duba gibi olurum

bu arada muhtemelen evlendiğimde ben de çok kişiyle arkadaşlık etmicem. zaten insanlardan korkuyorum artık. az ve öz kişiyle görüşmek her zaman daha iyi. dediğin gibi böyle kalabalık değil 2-3 çiftle bir şeyler içip sohbet etmeyi tercih ederdim senin gibi. ve zeki insanları seviyorum aksi halde vaktime yazık oluyor. artık boşa gidecek sözleri ve zamanı engellemek için çevremdeki insanlarda seçici davranıyorum. senin burcun ne canım?

Son düzenleme:

neden gecikti acaba o hkadar?

annemi kardeşime götürüp bıraktım. kadın her akşam fatmagül, feriha filan zorla bize izletip bi de çekirdek çitliyo. benim de canım çekiyo. sonra çavdar ekmeği alıcam diyorum kızıyo anacım işte naparsın...

demek kafasına vuruyor amanin neyse bu benim ilk haftam zaten 87 ile başlıcam ben çünkü bağırsak sorunum var.

ay çok hoş ya. ben bu takımı çok tuttum. hoş daha sadece 3-4 kişiyle konuştum ama yorumlarınız çok güzel

vah canııım o saatte miçıkıyosun hep işten? bankacı filan mıısn?

biggest loser izliyorum kizlar iyice gaza geldim karnim acti ama o da geciverdi bi anda

sonunda geldi canim bu sabah oldum. diyete, ozellikle de spora basladigimdan beri boyle gec gec oluyorum. 4 haftada degil de 5 haftada bir olmaya basladim son 3 aydir. gunde 2 saat spor yaptigim icin olsa gerek, cunku doktora gittim hersey normal cikti. sporcularin adetleri boyle duzensiz olurmus belki ondandir diye dusunuyorum bilmiyorum.
bagirsaklarinda ne sorun var bu arada onemli birsey degildir umarim?
sen 87de 2 hafta bekleyiver ben sana bi yetiseyim rakip olalim sonra birbirimize saka saka bekleme sen elinden geleni yap

baya bir ortak yonumuz var desene
basak burcuyum canim yukselenim de balik. cok tipik bir basagim ama bazi balik ozellikleri de mevcut sen?

kaptancım sabah kilo bildirmemiz gerektiğiiçin ben şimdi bildiriyorum. sabah erken gidicem. unutabilirim. kilom 87 aslında daha az olması gerek lakin ben boşaltımproblemi yaşıyorum çok afedersiniz. haftaya inşallah güzel sonuçlar alıcam.

günde 2 saat mi? vay maşşallah. spor salonuna mı gidiyorsun? kabızlık var sen yetişmeden ben hemencecik veriim kiloları. haftaya görün beni. nasıl kilo vericem

günde 2 saat mi? vay maşşallah. spor salonuna mı gidiyorsun? kabızlık var sen yetişmeden ben hemencecik veriim kiloları. haftaya görün beni. nasıl kilo vericem

evet canim spora gidiyorum baya para doktuk esimle baya guzel bir salona yazildik, sonra tabi esim yan cizdi hergun yorgunum vs haftada 1 anca gidebildi. ben her gun gittim basta zorla gidiyordum ama 3-4 gun sonra bi alistim artik gitmedigim gunler kotu hissetmeye basladim. acayip bisey ya.. bi keresinde moralim cok bozuktu aglamak uzereydim normalde cikolata biskuvi yerim bu kez salona gittim 2 saat dilim disarida spor yaptim cikista o kadar mutlu ve enerjiktim ki... hormonlari salgilatiyor ya spor biliyorsun. cikolata yiyince salgilanan hormonun aynisi salgilaniyor. o zaman diyorum cikolata yerine egzersizi seceyim. basta cok zor bu secimi yapmak tabi sonra alisiyorsun...

amaaa iste gecen persembe dizimi sakatladigim icin 1 haftadir spora gidemiyorum inanilmaz eksikligini hissediyorum... haftaya yeniden basliyorum ama pazartesi gunu dizim tamamen gecmis olursa umarim :)

kabizlik bende de var ya 4 gundur tik yoktu bugun tuvalete gidebildim sonunda :26:

oo hadi bakalim canim motivasyon tam diyorsun, sen kilo ver ki ben de gaza geleyim sana yetismeye calisayim. sen de arayi acmaya calis. oyle tatli bir rekabet olsun

Cnmm mennun super tebrıkler

Uyanık fulyaaa en eglencelı yerlerı kıyamamıs kocasına bırakmıs...Yaptır valla ne guzel yabancılar bole anlayıslı ıste turk erkegı olsa elını surmez

Ahahhaha guldurdun benı valla cnmm evden yemek getırmek en guzelı tavsıye ederım :128:

Cnmm senın fıkrın cok tutu zaten ben olcumude ekleyınce bıraz sorun oldu onuda ıstege baglı yapıp cozduk sorun yok yanı

Ahhh fulyacım sen benı goreceksın ...Ofıste bı sef var her regl oldugumda ona sarıyorum adamla 3 4 gun hıc konusmuyorum...Ama ortada hıc bısey yok düşün.Alıştı oda artık takulmıyor.Oluyor yanı sımdı benımde regl gectı kendıme guluyorum sonra aramız duzelıyor bırden

Ayy bayılırım pıjama partısıne hemde votka wii ve dans tam benlıkmıs yawwww...Gıt cnm bol bol eglen cok kacırma ama kendınede ezıyet etme sonra sporla telafı edersın...

Anaa bende ıstıyom yaa gogus kucultme ama fulya senın ıhtıyacın varmı yaa hıc dıkkat etmemısım...Ama benımkıler 95 hatta bazı kalıplarda 100 felan dusunun artık benımde cok ıhtıyacım var ama korkuyorum yaaa denıze gırmek olum benım ıcın cok utanıyorum yaa

Ask olsun hopısss gıttı spor bosuna

anlatima 100 uzerinden 100 fakat icerige sifir veriyorum!
onca spor yaptin bosa gitmesin emegin yaa tut bogazini bak bana hic kacamak yapiyor muyum :18:

Evt fulyacım katılıyorum sana

murçum görmedinmi beni ..cık cık cık

Hopıs emın olamadım msj bulamadıgımdan degıstırmedım soryy kuzummm ....

vah canııım o saatte miçıkıyosun hep işten? bankacı filan mıısn?

yok cnm herzaman bole deıl ama cıkıs saatımde bellı olmuyor...Ozel bı sıgara fırmasında calısıyorum toplantı felan olunca bole oluyor ama genelde gec cıkıyorum

Herkese Günaydınlar ...

Mutlu ve Hayırlı bir cuma ollsun hepimize ... Dun işten erken çıkıp erkegımın yanına gıttım 2 gundur görmüyordum.Bı buyumus bı yakısıklı olmus gormeyın.Ordan küçük prensesımı aldım(Kız yegenımı)Eve getırdım odevlerını yaptık.Arada bı dus aldım regl bıtmıstı.Bu ay 2 gun oldum 3 . gun cok az geldı ve bıttı ama 2 gun baya baya geldı neyse sonucta bıttı kurtuldum...Regl hafta bası olmanın faydasınıda gordum...

Neyse gelelım dünkü menüme ;

Sabah;

Yarım patateslı gozleme
1 batdak cay

Öğle;

3 sıkım çiğ köfte
ayran

Akşam;

Peynırlı salata
3tane zar buyuklugunde lokum

Su ;

2,5 lt

Eger hafta ıcı o pogacaları ve gozlemelerı yemeseydım emınım daha cok verecektım ama gordugunuz gıbı oglen karbonhıdrat alsanızda aksam hafıf yedıgınızde cok bı sıkıntı olmuyor...

Neyse gunun krıtıgını yaptıktan sonra azcık ısıme gucume bakıyım.Malum bugun cuma sipariş günü raporlar benı bekler...Kactımmm

cnm merhaba benimde bağırsak sorunum çok olur ama bu hafta olmadı bende nedenini sabahları içtiğim ılık limonlu ve 1 çay kaşığı elma sirkeli suya bağlıyorum denemeni tavsiye ederim

fulyacım üstteki msjı sende oku cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…