- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.501
ayyy wii ye bayılırım ve sen gitmiceksin kız
haksızlık bu. eğlenmeye benimd eihtiyacım var. nişanlımla kaç gündür tartışıp duruyoruz bir de üstüne bu gün doktor ameliyat dedi bana iyic emoralim bozuldu libidom düştü
bu arada +2 çıkmış olabilirsin ama moralini bozma tatlım minnoşum güzel arkadaşım. benim göbeğim olduğu gibi duruyor can simidi diyor babam göbeğime. ayrıca hala pantolonlarımda bolluk yok ve kalçalarım 60'ını görmüş yazlıkçı teyzeler gibi selülit dolu.
bunlari duydugum iyi oldu mesajini bekliyorum canimteşekkür ederim canım. ben sana doktorun bilgilerini mesaj atarım. valla benim ailem de çok korktu kardeşim adına. önce babam ameliyata izin vermedi. ama öyle tatlı ve başarılı bir doktor bulduk ki çok şükür harika bir ameliyat geçirdi. doktor çok sevimli ve genç. kardeşim hem görüntüden memnun hem de sorun yaşamadı. potluk kalmadı enfeskisyon da olmadı. potluk 6 ayda geçiyor herkeste olan bir şey. kilo şart değil. enim kardeşim şişko ameliyat oldu
bu arada sigara içmemen gerekiyor içmiyorsundur ama sen tahminimce dimi tatlımmm.?
murçum bize bir faydası olacaksa yapalım derim ...ama birileri hatırlatsında unutmayalım, bendeki malum balık hafızası..
canlarım bugün sabah arkadaşıma kahvaltıya davetliydim...masada üç çeşit börek vardıbir tanenin tadına bakayım dedim , gerisini hatırlamıyorum... kendime geldiğimde bütün börek çeşitleri midemde yerini almıştı ...
+2 artik yok canim gitti neyse ki , yalniz regl olmasaydim guzel bir rakam bekliyordum neyse artik ara tarti gununde bomba gibi gelirim(umarim!)
libidon mu dustu kusum kiyamam ben sanakelin merhemi olsa kendi basina surermis benim libidom da yerlerde bu aralar
bu arada ben disari eglenmeye cikmayali aylar yillar oluyor adeta... zaten ben cikmayi sevmem tam bir asosyalim. burada da topu topu 1 arkadas bulabildim, onunla da 2-3 ayda bir anca gorusuyoruz. simdi gorusme zamanimiz geldihayir da demek istemiyorum normalde parti falan hic sevmem ya kiz gecesi yapip duruyorlar surekli hayir diyorum insanlar artik cagirmaktan da usandi bana birsey demiyorlar parti oldugu zaman. ben ciftli bulusmalari seviyorum ama kalabalik olmayacak en az 2 en fazla 3 cift aksam yemegi, film gecesi falan. birer sarap biraz muhabbet.. oyle yani. yaslanmisim dimi 7-8 sene once eve girmek istemezdim simdi de evden cikmak istemiyorum esim biraz sosyalles diyor o derece yani. bir ara baya ciddi ciddi konusmustu benimle cok asosyalsin biraz insan icine cik diye. muhtemelen aldigim bu kilo durumu iyice vahimlestirdi. cidden 100 kiloya dayanmisken mumkun degil kimseyle gorusmuyordum eve kapanmistim. simdi bir nebze daha iyiyim yarin bi kosede sessiz sessiz oturmicam en azindan bunu biliyorum. ortama uyarim diye umuyorum!! yakinda olsan sen de gel derdim minnosum beraber zumba yapar eglenirdik. ayrica benzetmelerine de hasta oldum cok basarili ama YEMEZLER, gordum resimlerini hic kilolu durmuyorsun sende 60 yasinda yazlikci teyze poposu varsa bende de umit usta gobegi var o zaman!
bunlari duydugum iyi oldu mesajini bekliyorum canim
yok sigara icmiyorum ben neyse ki
+2 artik yok canim gitti neyse ki , yalniz regl olmasaydim guzel bir rakam bekliyordum neyse artik ara tarti gununde bomba gibi gelirim(umarim!)
libidon mu dustu kusum kiyamam ben sanakelin merhemi olsa kendi basina surermis benim libidom da yerlerde bu aralar
bu arada ben disari eglenmeye cikmayali aylar yillar oluyor adeta... zaten ben cikmayi sevmem tam bir asosyalim. burada da topu topu 1 arkadas bulabildim, onunla da 2-3 ayda bir anca gorusuyoruz. simdi gorusme zamanimiz geldihayir da demek istemiyorum normalde parti falan hic sevmem ya kiz gecesi yapip duruyorlar surekli hayir diyorum insanlar artik cagirmaktan da usandi bana birsey demiyorlar parti oldugu zaman. ben ciftli bulusmalari seviyorum ama kalabalik olmayacak en az 2 en fazla 3 cift aksam yemegi, film gecesi falan. birer sarap biraz muhabbet.. oyle yani. yaslanmisim dimi 7-8 sene once eve girmek istemezdim simdi de evden cikmak istemiyorum esim biraz sosyalles diyor o derece yani. bir ara baya ciddi ciddi konusmustu benimle cok asosyalsin biraz insan icine cik diye. muhtemelen aldigim bu kilo durumu iyice vahimlestirdi. cidden 100 kiloya dayanmisken mumkun degil kimseyle gorusmuyordum eve kapanmistim. simdi bir nebze daha iyiyim yarin bi kosede sessiz sessiz oturmicam en azindan bunu biliyorum. ortama uyarim diye umuyorum!! yakinda olsan sen de gel derdim minnosum beraber zumba yapar eglenirdik. ayrica benzetmelerine de hasta oldum cok basarili ama YEMEZLER, gordum resimlerini hic kilolu durmuyorsun sende 60 yasinda yazlikci teyze poposu varsa bende de umit usta gobegi var o zaman!
bunlari duydugum iyi oldu mesajini bekliyorum canim
yok sigara icmiyorum ben neyse ki
oyle malesef offfff o cikolata nasil yenir ya :18: reglim de 6 gun gecikti ama her an gelecek gibi, nasil bir tatli krizindeyim tarif edecek kelime bulamiyorum...
menun gayet iyi canim annenin diyeti sabote etme calismalari ne alemde, devam ediyor mu?
ben de butun gun ac gezdim berbat bisey ya... offff en berbat gunum bugundu sanirim. gozumun onunde su an yemekler ucusuyor halusinasyon gormeye basladim resmen.
bu arada merak etme kilo vermeyenlerin mursh kafasina kafasina vuruyor cumalarigecen hafta bana da vurdu bu hafta akillandim :26:
tmm cnm senın oyunu yapılmasın dıe kullanıyorum.Duruma gore uyum saglarsın dusuncelı tavrın ıcın tesekkurler...
Tebrıkler cnm mantıyı gormuyorum menun super
Evt cnm daha once denedık ve hıc bı ıse yaramadı onun ıcınde herhafta olculelım ay basında 4 haftanın olcumunu toplayım 1 ayda kac cm ıncelmısız gormus oluruz mantıgıyla oynamaya sunulmus bır fıkır sadece.
Ne kadar basarılı olur ne kadar sürer emın ol hiç fikrim yok.Sadece takım ıcı bu konuyu daha eglencelı hale getırmeye calısıyoruz hepsı bu.Zaten bı kuralda koymuyoruz gördüğün gibi sadece Lionessenın fıkrının uzerıne koydugum fıkrımı oylamaya sunuyoruz.Kabul etmek yada etmemek sızın elınızde...
Ayrıca yarın bı kural cıkarırsakta gırdıklerının dısında bı kural sanıyorum kı cogunluk kabul ettıgı taktırde herkes uymak zorunda...Bu benım fıkrım , burda hep beraber bişeyler baylaşıyorsak herkes bırbırının fikrine ve çogunlugun fıkrıne saygı gostermelı bence...
Dedıgım gıbı bu bı kural deıl sadece ufak bı ısleyıs...Kabul etmezsen katılmazsın sorun olmaz...Senıde yapılmasın olarak yazıyorum.Genel duruma gore tekrardan konusuruz...
Tmm menun kotu ama genede bunu bıızmle paylasman benım hosuma gıdıyoutanma cnm hepımız o donemlerı atlattık misafirlerin gidince hersey yoluna gorer emınım
Herkesen bolca günaydınlarrr ....
Süper bir perşembe süper bir çalışma günü diliyorum herkese
Dün saat 22:30 da işten çıktım eve gıttım hemen yattım sersem gibiyim valla...
Neyse dünkü Menüm ;
Sabah ;
Yok
Öğlen ;
2 tane ufak mercımeklı pogaca
Akşam;
Tavuk haslama
Sebze haslama
yourt
Su;
2 lıtre su
günaydın canım Ben iyi degilimÇünkü şişko bir gelinim
neden gecikti acaba o hkadar?
annemi kardeşime götürüp bıraktım. kadın her akşam fatmagül, feriha filan zorla bize izletip bi de çekirdek çitliyo. benim de canım çekiyo. sonra çavdar ekmeği alıcam diyorum kızıyoanacım işte naparsın...
demek kafasına vuruyoramanin neyse bu benim ilk haftam zaten 87 ile başlıcam ben çünkü bağırsak sorunum var.
biliyormusun son 2 senedir bende öyleyim. eskiden acaip sosyaldim işten çıkınca arkadaşlarımla buluşurdum eğlenirdik gezerdik spor yapardık giyinirdik süslenirdik acaip hevesliydim.nişanlımla sinemaya giderdik başka şehire gezmeye giderdik, tatile giderdik. bu yaz doğru düzgün denize bile giremedim. dediğin gibi kilolarımdan dolayı oldu bu.. soğudum herşeyden. bir de hayat zorlaştı sanki ne biliyim işte yaa heves kalmadı şimdilerde iş-ev hep aynı =( içimden gelmiyor bir şey yapmak. kış aylarında ben zaten soğuğu çok sevmediğim için daha çok eve kapanıyorum..
ben uzun boylu olduğum için bir yandan avantaj bir yandan dezavantaj oluyor. kilom her yerime dağıldığı için kaldırıyorum. ama kadın narin olmalı ben değilim. ben iriyim omuzlarımda geniş bacaklarım kalın. her türlü şişmanlık kötü tatlım işte. ve en kötüsü yemek yemek hobi benim için. benim nişanlım yaşamak için yiyor azar azar.ben yemek yemek için yaşıyor gibiyim. hep der ki bana hiç bir zaman tam doymıcaksın. midene işkence etme diyor. ben biraz da ondan çekindiğim için kilo vermeye çalışıyorum yoksa iyice duba gibi olurum
bu arada muhtemelen evlendiğimde ben de çok kişiyle arkadaşlık etmicem. zaten insanlardan korkuyorum artık. az ve öz kişiyle görüşmek her zaman daha iyi. dediğin gibi böyle kalabalık değil 2-3 çiftle bir şeyler içip sohbet etmeyi tercih ederdim senin gibi. ve zeki insanları seviyorum aksi halde vaktime yazık oluyor. artık boşa gidecek sözleri ve zamanı engellemek için çevremdeki insanlarda seçici davranıyorum. senin burcun ne canım?
biggest loser izliyorum kizlar iyice gaza geldim karnim acti ama o da geciverdi bi anda
sonunda geldi canim bu sabah oldum. diyete, ozellikle de spora basladigimdan beri boyle gec gec oluyorum. 4 haftada degil de 5 haftada bir olmaya basladim son 3 aydir. gunde 2 saat spor yaptigim icin olsa gerek, cunku doktora gittim hersey normal cikti. sporcularin adetleri boyle duzensiz olurmus belki ondandir diye dusunuyorum bilmiyorum.
bagirsaklarinda ne sorun var bu arada onemli birsey degildir umarim?
sen 87de 2 hafta bekleyiver ben sana bi yetiseyim rakip olalim sonra birbirimizesaka saka bekleme sen elinden geleni yap
baya bir ortak yonumuz var desene
basak burcuyum canim yukselenim de balik. cok tipik bir basagim ama bazi balik ozellikleri de mevcutsen?
günde 2 saat mi? vay maşşallah. spor salonuna mı gidiyorsun? kabızlık varsen yetişmeden ben hemencecik veriim kiloları. haftaya görün beni. nasıl kilo vericem
Yorulduummm...Dip köşe bucak temizlik yaptım... Baya bi spor oldu...
Liste yazayım..
Sabah: 1 kepekli yağsız tost
2 chery domates
1 fincan yeşilçay
Ara: helva 1 avuç kadar
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
1 porsiyon çiğ mantarlı salata
Ara: 1 portakal
Akşam: 3-4 hamsi
1 büyük balığın doğranmış halinden 1 parça
selam kizlar ben de temizligimi yaptim sozde ustten biraz toplayacaktim dip kose dalmisim tam obsesif kompulsif gunume denk gelmis toz gorunce cildirdim resmen tum cekmeceleri falan bosalttim iclerini sildim 3 makine camasir yikadim oglen 1 gibi baslamistim anca bittiyalniz ben de bittim o ayri. neyse tertemiz oldu evin yarisi kalani esime yaptirmayi dusunuyorum haftasonunda, en guzel yerleri ona biraktim mutfak banyo tuvalet
ben menünü beğendim tatlım. çok ölçülü olmuş. senin en sevdiğim sistemin evden işe düzenli bir şekilde sağlıklı yemekler getirmen. çok özeniyorum sana ama ben hep yapamıyorum. ilerde bir çocğun olursa çok şanslı olucak sağlıklı beslenicek anneciği çok marifetli titiz. tupperware ları var
Canım arkadaşlarım merhaba. geçmişi okudum elimden geldiğince cevapları verdim geliyim kendime.
Bu gün sabahtan akşama kadar koşturdum. Bacağıma çektirdiğim emarın sonucu çıktı =(((
Ameliyat olmam gerekiyormuş =((((((((
Ama acelesi yokmuş. Lipom varmış sağ bacağımın baldırında, ama ameliyat sonrası uzun bir dikiş izi kalmaması için iyi bir plastik cerrarhla halletmek gerekiyor. hayırlısı bakalım. kardeşim geçen sene meme küçültme ameliyatı olmuştu. doktorundan çok memnun kalmıştı. muhtemelen bacağımdaki yağ kitlesini o cerraha aldırıcam. kötü gözüküyor böyle çıkıntı yapıyor. ve o yağ kitleleri durdukça kiste çevriebiliyormuş ay allah korusun ben çok pimpirikliyimdir. lazere de gittim bu gün. çok yürüdüm ordan bir de spora gittim canım çıktı inşallah değmiştir..
bu günkü menüm:
sabah: 1 kepekli poğaça.
öğle: 1 kase çorba. 1 ay çöreği 1 bardak şekersiz çay. kahvaltılık yedim.
akşam: yok
salona gittim 40 dk spor yaptım. gün içinde 1 saat yürüdüm. 2 litre su tükettim.
yok yavrum ya bu regl doneminde boyle oluyorum hassas alingan biri oluveriyorum kendimi temizlige verdim tum stresimi attimiyiyim simdi
yarin pijama partisine davetliyim bademli kek yapicam kendim tadina bile bakmicam kararliyim. votka depolamislar eve simdi mesaj attilar... ben sadece sekersiz meyve konsantremi icebiliyorum onu yanimda getiririm dedim arkadasimi da soka soktum ama ne yapayim cuma bile artik kacamak yok, hic kacamak yok... belki 2 haftada 1 , 1 ogun izin veririm kendime. simdilik dusunmuyorum ama... haftasonu +2 cikinca odum patladi ondan bu telas bu panik...
zumba yapicakmisiz Wii varmis evde. yani yarin egzersizimi de yapmis olcam dizim el verdiginceilk kez bir partiden kilo almadan (hatta vermis olarak) cikmis olcam cok heyecanliyim.
sen de milkalari ye ye kilo ver ohhh ne ala ya:26:, ben verebildim mi merak ediyorum yani anca gecen haftasonu aldiklarimi verdim o da hic yoktan iyidir en azindan artilarda cikmam, ama regliden dolayi siskin olcam o yuzden simdiden uyariyorum eksilerde cikmazsam kafama vurmak yok
cok gecmis olsun bilmiyordum ben oyle bir durum oldugunune zaman olacak bu ameliyat? kiste cevirme ihtimali varsa ihmal etmeye gelmez kisa zamanda ol kurtul
hangi doktor ameliyati yapacak bu arada? ozelden mesaj at bana bir ara kusum. ben de gogus kucultme ameliyatina karar verdim, turkiyede olcam. gerci karari gecen sene vermistim ama bir turlu kiloyu veremeyince (hatta kilo alinca) askiya alinmisti. doktor arastiriyorum hala bu arada... bu gogus kucultme ameliyati olanlarin bir topigi var orada kotu kotu seyler okudum potluk kalanlar, enfekte olanlar vs odum patladi risk almak istemiyorum iyice arastirmadan yaptirmamaya kararliyim (tabi once kiloyu da vericem daha zaman var yani..)
canlarım bugün sabah arkadaşıma kahvaltıya davetliydim...masada üç çeşit börek vardıbir tanenin tadına bakayım dedim , gerisini hatırlamıyorum... kendime geldiğimde bütün börek çeşitleri midemde yerini almıştı ...
anlatima 100 uzerinden 100 fakat icerige sifir veriyorum!
onca spor yaptin bosa gitmesin emegin yaa tut bogazini bak bana hic kacamak yapiyor muyum :18:
murçum görmedinmi beni ..cık cık cık
vah canııım o saatte miçıkıyosun hep işten? bankacı filan mıısn?
neden gecikti acaba o hkadar?
annemi kardeşime götürüp bıraktım. kadın her akşam fatmagül, feriha filan zorla bize izletip bi de çekirdek çitliyo. benim de canım çekiyo. sonra çavdar ekmeği alıcam diyorum kızıyoanacım işte naparsın...
demek kafasına vuruyoramanin neyse bu benim ilk haftam zaten 87 ile başlıcam ben çünkü bağırsak sorunum var.
evet canim spora gidiyorum baya para doktuk esimle baya guzel bir salona yazildik, sonra tabi esim yan cizdi hergun yorgunum vs haftada 1 anca gidebildi. ben her gun gittimbasta zorla gidiyordum ama 3-4 gun sonra bi alistim artik gitmedigim gunler kotu hissetmeye basladim. acayip bisey ya.. bi keresinde moralim cok bozuktu aglamak uzereydim normalde cikolata biskuvi yerim bu kez salona gittim 2 saat dilim disarida spor yaptim cikista o kadar mutlu ve enerjiktim ki... hormonlari salgilatiyor ya spor biliyorsun. cikolata yiyince salgilanan hormonun aynisi salgilaniyor. o zaman diyorum cikolata yerine egzersizi seceyim. basta cok zor bu secimi yapmak tabi sonra alisiyorsun...
amaaa iste gecen persembe dizimi sakatladigim icin 1 haftadir spora gidemiyorum inanilmaz eksikligini hissediyorum... haftaya yeniden basliyorum ama pazartesi gunu dizim tamamen gecmis olursa umarim :)
kabizlik bende de var ya 4 gundur tik yoktu bugun tuvalete gidebildim sonunda:26:
oo hadi bakalim canim motivasyon tam diyorsun, sen kilo ver ki ben de gaza geleyim sana yetismeye calisayim. sen de arayi acmaya calis. oyle tatli bir rekabet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?