Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bir ara olcumleri ekleyelim demistik bir iki yaptik sonra biraktik hatirlarsan, kimse ugrasmak istemiyor her hafta her hafta (artik ben de dahil)- olcum isini kaldiralim mumkunse veya ben yokum bastan soyleyeyim sonucta buraya girerken kabul ettigimiz kurallar arasinda yoktu sonradan eklendigi icin sanirim isyeaaann etme hakkina sahibiz? :26: olsa bile zaten ayda 1 olmasi daha iyi olurdu habire olcunce degisim yoksa moral de bozuluyor bizzat denedim ondan biliyorum, mezuradan sogudum vallahi

bence ara kilo bildirimi eklenmesi yeterli (o da hafta arasi cosmayalim bizi biraz daha disipline etsin diye, bence ise yarayacak). zaten birkac ay sonra yeniden foto da cekicez farki gozlerimizle de gormus oluruz boylece.

acim aaaacc valla ya inanilmaz kizginim esime. odama ciktim sinir kupu halinde, gormeyeyim diye o sapsal suratini cikolata yerken. sonra geldi odama da ozur diledi dusuncesizlik ettim diyette oldugunu unutmusum bir an, beraber yeriz diye almistim dedi. ben de yok et o cikolatayi o zaman madem uzgunsun dedim cabuk cope gidecek o, tamam dedi ama yazik biraz hayalkirikligi vardi. oh canima degsin. ben ona bastan demistim yeme yasagi yok ye ama disarida ye, arabada gelirken ye, paketleri falan da arabada birakma yok et demistim. gormeyeyim demistim. sapsal iste gelmis bi de gozume sokuyor. agladim resmen ya saka gibi :26: o kadar sinirlerim bozuk ki acliktan... ne diyetmis arkadas, 7/24 acim

harbi çin işkencesi

oyle malesef offfff o cikolata nasil yenir ya :18: reglim de 6 gun gecikti ama her an gelecek gibi, nasil bir tatli krizindeyim tarif edecek kelime bulamiyorum...

menun gayet iyi canim annenin diyeti sabote etme calismalari ne alemde, devam ediyor mu?
ben de butun gun ac gezdim berbat bisey ya... offff en berbat gunum bugundu sanirim. gozumun onunde su an yemekler ucusuyor halusinasyon gormeye basladim resmen.
bu arada merak etme kilo vermeyenlerin mursh kafasina kafasina vuruyor cumalari gecen hafta bana da vurdu bu hafta akillandim :26:

Vallahi topice girmeye utanıyorum :/

Bugünkü menüm:

Sabah: 1 dilim vişne reçelli kepek ekmeği

Öğle: 1 tabak mantı :S

Akşam: 5 tane yağsız köfte

(((((

İştahım çok açılmış durumda, buna bir dur demem lazım (((

Son düzenleme:
benim tartı fobim var. bana kalsa tartı günü yapılmasın. evde de mezurem yok ölçemicem oramı buramı.
ama takım bütünlüğü için çoğunluğa uyarım. mezure bile alırım

tmm cnm senın oyunu yapılmasın dıe kullanıyorum.Duruma gore uyum saglarsın dusuncelı tavrın ıcın tesekkurler...

Tebrıkler cnm mantıyı gormuyorum menun super

Evt cnm daha once denedık ve hıc bı ıse yaramadı onun ıcınde herhafta olculelım ay basında 4 haftanın olcumunu toplayım 1 ayda kac cm ıncelmısız gormus oluruz mantıgıyla oynamaya sunulmus bır fıkır sadece.

Ne kadar basarılı olur ne kadar sürer emın ol hiç fikrim yok.Sadece takım ıcı bu konuyu daha eglencelı hale getırmeye calısıyoruz hepsı bu.Zaten bı kuralda koymuyoruz gördüğün gibi sadece Lionessenın fıkrının uzerıne koydugum fıkrımı oylamaya sunuyoruz.Kabul etmek yada etmemek sızın elınızde...

Ayrıca yarın bı kural cıkarırsakta gırdıklerının dısında bı kural sanıyorum kı cogunluk kabul ettıgı taktırde herkes uymak zorunda...Bu benım fıkrım , burda hep beraber bişeyler baylaşıyorsak herkes bırbırının fikrine ve çogunlugun fıkrıne saygı gostermelı bence...

Dedıgım gıbı bu bı kural deıl sadece ufak bı ısleyıs...Kabul etmezsen katılmazsın sorun olmaz...Senıde yapılmasın olarak yazıyorum.Genel duruma gore tekrardan konusuruz...

Tmm menun kotu ama genede bunu bıızmle paylasman benım hosuma gıdıyo utanma cnm hepımız o donemlerı atlattık misafirlerin gidince hersey yoluna gorer emınım

Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.

Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...

Bana çok mantıklı geldi...Haftaya kadar konuyu oylama ve tartışmaya açıyorum...

Her ÇARŞAMBA aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Konu oylamaya açılmıştır ;

Siyamum: Yapılsın / Yapılmasın
Lıonessa: Yapılsın
Fadime02: Yapılsın
Mursh: Yapılsın
BeyazBulut Yapılsın / Yapılmasın
Edda1985: Yapılsın / Yapılmasın
Hoppidicik: Yapılsın / Yapılmasın
Nagieymen: Yapılsın / Yapılmasın
Hicranöztürk: Yapılsın / Yapılmasın
TrulyScrumptious: Yapılmasın
Okyanusada: Yapılsın / Yapılmasın
Doksanaltmısdoksan : Yapılsın / Yapılmasın
KaburgaDolması: Yapılmasın

Herkesen bolca günaydınlarrr ....

Süper bir perşembe süper bir çalışma günü diliyorum herkese

Dün saat 22:30 da işten çıktım eve gıttım hemen yattım sersem gibiyim valla...

Neyse dünkü Menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğlen ;

2 tane ufak mercımeklı pogaca

Akşam;

Tavuk haslama
Sebze haslama
yourt

Su;

2 lıtre su

ben aynennn fulyaya katılıyorum ara kilo bildirimi için çarşamba çok geç pazartesi en kötüsü salı olmalı
ve ölçüm işi haftada bir zor oluyo aramızda spor yapmayanda var örnek ben ayda bir olmalı

Kılzar biliyorsunuz ki geçen hafta içinde topiğin genel kurallarıyla ilgili ufak değişiklikler yapmıştır.Ondan sonra menü paylaşımıyla ilgili sorun yaşamıyoruz takip ettiğim kadarıyla...Herkes menüsünü paylaşıyor birbirinin menüsüne yorum yapıyor.

Bu konu tartışılırken LİONESSE bir öneride bulundu...Hafta içi önlem olması açışından ARA TARTI GÜNÜ önerisinde bulundu...

Her SALI aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Dip Not : Vücut ölçüleri kişiye özeldir...Ölçüm yapılmasını istemeyen üyeler sadece kilo bildirimi yapabilir...

Nagieymen: Yapılsın
Okyanusada: Yapılsın / Yapılmasın

Oylamayı yukardaki şekilde değiştirdim Bilginize kızlar

kızlar günaydın bugünkü menüm tereyaglı peynirli omlet 3 zeytin bir bardak ada çayı yarın kilo vermiş olucam bugün sabah tartıldım gitmiş kilolar bu arada ölçüm işinide ben devamlı yapabilecegimi sanmıyorum oyum hayır yani öpüldünüz..

Her SALI aşağıdaki şekilde bildirim yapıp önlem alalım cumaya kadar diyorum.Bildim şu lekilde olmalı ;

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Dip Not : Vücut ölçüleri kişiye özeldir...Ölçüm yapılmasını istemeyen üyeler sadece kilo bildirimi yapabilir...

Okyanusada: Yapılmasın

Oylamayı yukardaki şekilde değiştirdim Bilginize kızlar

tereyagında yapmasan yumurtayı ıyı olurmus cnm ama genel olrak sabah ıcın ıyı bır menu

ben sürekli tartılıyorum farketmez benim içi:13:

Arkadaşlar siz bana iyisin Takma diyorsunuz
BEnde karar aldım artık kilomu takmayacagım
Ama Kaynanam ben cok şişmanmısım hissi veriyor
tombiş diyo benim gelini maşallahı var diyo yemeyi cok seviyor diyo
Bana hırka örmüs ben bol sevmem herkese cok dar olmus diyo milletin içinde moralim bozuluyor
Gcenlerde elbise dikecegim bu cok dar sana sıgmaz dedi aynı kumastan kocaman elbise dikmiş benim yarımkadar biri daha girer

Merhaba kızlaaarrr

Önümüzdeki hafta hep buralarda olcam bu haftalık idare için saolun..
Yapılmış pc babam görmüş çok güzel olmuş istediğinde söyle aldırtayım dedi ama eniştem alcağı için o bikaç güne uzar...

cnm benım annemde ole herseyı bol aldırır herseyı bol yapar eskı ınsanlarda var hep o takma kafana

Kilo :

Gögüs:
Bel:
Basen:

Siyamum: Yapılsın
Hicranöztürk: Yapılsın
Okyanusada: Yapılmasın

Son düzenleme:

YapılsınÖlçü alma işi hiç hoşuma gitmedi ama neyse ben ölçü almayı zaten bilmiyorum öğretirsiniz alırım

günaydın topigim nasılsınız bu sabah ben 97 leri gördüm

Süpersin fadıme abla durmak yok yola devam gelsın 8ler gıtsın 7 ler :128:
günaydın canım ben iyi degilim çünkü şişko bir gelinim

hanı anlasmıstık yoktu takıntılı olmak

nedemek cnm herzaman ıdare ederız yeterkı hbr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…