Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nagiş
annemdeyim ben ve tahmin edersin baya baya hazır yiyorum
annem yapıyo yemekleri çayları
ama yinede kilo alırım dedim ama dün eve geçtim işim vardı 200 gram inmiş..

dogrusu yedim annemde baya kısmadım fazla
amaa şunu dikkat ettim bagırsaklarım tam gaz çalışıyo
normalde alışık değilimdir bu duruma böyle olunca kilo almadım diye düşünüyom

bu ara almaya döndünyaa forum çaylar iç bağırsaklarını çalıştır gör bak 1-2 hafta önceki kilona inersin
bende vücudundaki şişliktir yani

evt cnm zorunlu olacak ama bellı bı saatı olmayacak...Lısteyıce carsamba gunu yayınlıycam yada slaı aksamı...

tmm canım olsunnn

kızlar bana haftasonu için dua edin olurmuu
çok çaba gösteriyorum inşallah emeğimin karşılıgını alırım
kahvaltıya çağırıyo annem
öpüyom sizii

cnm bir haftadır güneşinde kendini göstermesi ile acayip gaza gelmiş durumdayım yarın annemleri uğurladıktan sonra pazartesi son gaz spor diyet devam ediyorum inş

tmm canım olsunnn

öpüyom sizii

bol bol başarılar diliyorum hakkında hayırlısı olsun

Hopıssss senın kaslı erkeklerın puskevıtlerinden yedım gercekten sahaneee ustu bırseyyyy ... Agzının tadını bılıyorsun vesselam allahtan paket yok yoksa koca bı paketı yerdım ben malesef 2 taneyle yetınmek zorunda kaldım

tmm canım olsunnn

öpüyom sizii

canım edda inşallah güzel geçer sınavın. kendine iyi bak. afiyet olsun size.

tesekkurler kizlar turkiyeye gelene kadar 85 olsam dunyalar benim olcak

Türkiye ye gelene kadar 85 kg olucaksın canım. İçimden öyle geliyor. şaka değil 10 kg vermiş insansın. 5 kg mı veremiceksin?

*** 9. Takım 245. Etap Sonuçları ***

Edda1985: (69/68,8/ 0,2/%0,29)
Fadime02: (98,4/97/ 1,4/%1,42)
Hoppidicik (86,3/86,3/0,0/%0,00)
Mursh: (81,2/80,6/0,6/%0,74)
TrulyScrumptious (89,4/88,9/0,5/%0,56)
Siyamum (53,2/52,8/0,4/%0,75)
Nagieymen (68,4/69,7/-1,3/%-1,90)
Hicranöztürk (54,6/54,4/0,2/%0,37)
BeyazBulut (66,4/66,4/0,0/%0,00)
Okyanusada (69,8/68,4/1,4/%2,01)
Doksanaltmısdoksan(70,5/70,6/-0,1/%-0,14)
Lıonessa (82,3/81,2/1,1/%1,34)
Kaburgadolması (88/87/1,0/1,14) Yeni Üye Hedefi 70

9.Takım Toplam % 0,51

Takım İçi Bireysel Dereceler

1 Okyanusada 2,01
2 Fadime02: 1,42
3 Lıonessa 1,34 :86:
4 Kaburgadolması 1,14
5 Siyamum 0,75 :81:
6 Mursh: 0,74 :76::81:
7 TrulyScrumptious 0,56
8 Hicranöztürk 0,37 :81::79:
9 Edda1985: 0,29 :81::97::103:
10 Hoppidicik 0,00 :88:
11 BeyazBulut 0,00
12 Doksanaltmısdoksan -0,14 :113::117:
13 Nagieymen -1,90 :113:

Cuma günleri bana bişeyler oluyor ... Acayıp bı yeme ıstahım oluyor bu salı tartılma durumu gercekten super oldu...

Cuma günleri bana bişeyler oluyor ... Acayıp bı yeme ıstahım oluyor bu salı tartılma durumu gercekten super oldu...

psikolojik olarak rahatlıyoruz da ondan. aynı durum bende de var =)

bu hafta hic de fena degiliz haftaya da boyle guzel bir performans sergileyelim kizlar herkesi tebrik ediyorum

evet kızlar haftaya lütfen ama lütfen herkes birbirine örnek olsun. her yeni hafta öncekinden başarılı olmalı gaza geliniz lütfen.

günaydın kızlar kilo bildirim
97
vaaaaaaaayyyyy fadimeeeee

Gunaydin kizlar
Bu haftaki kilom 88.9
Dun regl oldugumu da hatirlatmak isterim, ona ragmen yani

maşallah fulya sen yürü hopişİde geç ,o anca börek yesin şişko şişko gezsin yazın
fadime bak sana yaptığım iltifatları geri alırım ona görefulya beni geçemezzz

ooo bilmemmi nasıl bu kiloya geldim zannediyosun..eşime al dedim , adam koliyle getirmiş

tmm canım olsunnn

öpüyom sizii
kuşum Allah zihin açıklığı versin..emeklerin boşa gitmesin , tez zamanda devlet kapısına atarsın kendini inşallah..

selam topiğim...kilo veren bütün herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim..bende bugün malumunuz vechiyle spora gittim, her bir yerlerimi çalıştırdım..salı gününe oranla daha iyiydim..daha çok terledim ama o kadar yorulmadım..ama biliyomusunuz gruptaki en şişko hatun benim yaabenden daha şişkosu yookaynaya bakınca kendimi onların yanında fil gibi görüyorumherneyse..azimle devam edelim bakalım......murça not: şu an evde bir koli biscolata olmasına karşı çayın yanında altınbaşak yiyorum..

kizlar aksam arkadasima gidiyorum ya bademli kek yaptim.. o kadar guzel kokuyor ki anlatamam :18: bir lokma bile almamaya niyetliyim. tadina bile bakamiyorum yani umarim guzel olmustur
esim de yanimda yardimci oldu (!) kek bitince geldi butun tabak canak kasik mikser ne bulduysa yaladi...... cig yumurta ve yag yiyorsun diyorum cok guzel tadi diyor gobek iki metre onden gidiyor haberi yok. neyse o yesin ben zayiflayayim dengelensin biraz

aferim canımın fıstık ıcı sen becereceksın bu ısı.spora gıderken bende aynı fıkırlerı guduyorum salona gırdıgımde.İncecık kadınlar neden spora gelıyorlar kı :26: Bizim gıbı olmamak ıcın sanırsam:18:

ayyyy görüntü cok sırın cnm yaaa allah nesenızı mutlulugunuzu daım etsın

Kızlar alakasız olacak ama ...

Gecen pazar gunu loyadan bı sutyan aldım gormenız gerek fuze gıbı duruyo göguslerımm ...Guzel yanı begendım

Kızlar alakasız olacak ama ...

Gecen pazar gunu loyadan bı sutyan aldım gormenız gerek fuze gıbı duruyo göguslerımm ...Guzel yanı begendım

ben de isterim

ayyyy görüntü cok sırın cnm yaaa allah nesenızı mutlulugunuzu daım etsın

sirindir evet hasta olmadigi zamanlarda inanilmaz seker bisey oluyor boyle yaramaz oglan cocugu mubarek yanaklarini isirip mincikliyorum
tesekkur ederim canim darisi senin basina umarim sen de seni mutlu edecek boyle mikserini yalayip temizleyecek birini bulursun en yakin zamanda
bahar aylari geliyor ask mevsimi yaniii bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…