- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.561
slmlar kızlar toplantı vs çok çok yoğunum sabah 50 defa tartılmamın sonunda tartı 69.7 de karar kıldı ama ilk tarttığı rakam 71,1 di aynen böyle oldumbunun sonunda 69,7yi gördüğüme sevindim çok ama sevindim yani bu rakam için topiğimden özür dilerim
maşallah fulya sen yürü hopişİde geç ,o anca börek yesin şişko şişko gezsin yazın
buarada fulyaa 88 olmuşsun harikasınnn
TEBRIKLER CİCİKOMMMMM
evt cnm zorunlu olacak ama bellı bı saatı olmayacak...Lısteyıce carsamba gunu yayınlıycam yada slaı aksamı...
nagiş annemdeyim ben ve tahmin edersin baya baya hazır yiyorum
annem yapıyo yemekleri çayları
ama yinede kilo alırım dedim ama dün eve geçtim işim vardı 200 gram inmiş..
dogrusu yedim annemde baya kısmadım fazla
amaa şunu dikkat ettim bagırsaklarım tam gaz çalışıyo
normalde alışık değilimdir bu duruma böyle olunca kilo almadım diye düşünüyom
bu ara almaya döndünyaa forum çaylar iç bağırsaklarını çalıştır gör bak 1-2 hafta önceki kilona inersin
bende vücudundaki şişliktir yani
tmm canım olsunnn
kızlar bana haftasonu için dua edin olurmuu
çok çaba gösteriyorum inşallah emeğimin karşılıgını alırım
kahvaltıya çağırıyo annem
öpüyom sizii
tmm canım olsunnn
öpüyom sizii
tesekkurler kizlarturkiyeye gelene kadar 85 olsam dunyalar benim olcak
tmm canım olsunnn
öpüyom sizii
Cuma günleri bana bişeyler oluyor ... Acayıp bı yeme ıstahım oluyor bu salı tartılma durumu gercekten super oldu...
bu hafta hic de fena degilizhaftaya da boyle guzel bir performans sergileyelim kizlar herkesi tebrik ediyorum
vaaaaaaaayyyyy fadimeeeeegünaydın kızlar kilo bildirim
97
fadime bak sana yaptığım iltifatları geri alırım ona göremaşallah fulya sen yürü hopişİde geç ,o anca börek yesin şişko şişko gezsin yazın
ooo bilmemmiHopıssss senın kaslı erkeklerın puskevıtlerinden yedım gercekten sahaneee ustu bırseyyyy ... Agzının tadını bılıyorsun vesselam allahtan paket yok yoksa koca bı paketı yerdım benmalesef 2 taneyle yetınmek zorunda kaldım
kuşum Allah zihin açıklığı versin..emeklerin boşa gitmesin , tez zamanda devlet kapısına atarsın kendini inşallah..tmm canım olsunnn
öpüyom sizii
selam topiğim...kilo veren bütün herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim..bende bugün malumunuz vechiyle spora gittim, her bir yerlerimi çalıştırdım..salı gününe oranla daha iyiydim..daha çok terledim ama o kadar yorulmadım..ama biliyomusunuz gruptaki en şişko hatun benim yaa benden daha şişkosu yook aynaya bakınca kendimi onların yanında fil gibi görüyorum herneyse..azimle devam edelim bakalım... ...murça not: şu an evde bir koli biscolata olmasına karşı çayın yanında altınbaşak yiyorum ..
kizlar aksam arkadasima gidiyorum ya bademli kek yaptim.. o kadar guzel kokuyor ki anlatamam :18: bir lokma bile almamaya niyetliyim. tadina bile bakamiyorum yani umarim guzel olmustur
esim de yanimda yardimci oldu (!) kek bitince geldi butun tabak canak kasik mikser ne bulduysa yaladi...... cig yumurta ve yag yiyorsun diyorum cok guzel tadi diyorgobek iki metre onden gidiyor haberi yok. neyse o yesin ben zayiflayayim dengelensin biraz
Eki Görüntüle 353791
Kızlar alakasız olacak ama ...
Gecen pazar gunu loyadan bı sutyan aldım gormenız gerek fuze gıbı duruyo göguslerımm ...Guzel yanı begendım
ayyyy görüntü cok sırın cnm yaaaallah nesenızı mutlulugunuzu daım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?