Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay hoppis bir soruna cevap vermeden atlamisim minnosum pardon. annem turk evet ama pek oyle geleneksel turk ailesi gibi bir ailem yok biraz degisikler yapar tabi pasta kurabiye borek ama oyle hamurla dolu bir evde buyumedim. bizim eve hic kola, tereyagi, sokella, ketcap, mayonez falan girmedi. cikolata ve dondurma falan da alinmazdi. ayda yilda bir anneme yalvara yalvara aldirtirdim. dondurmayi bile bogazim siser diye eridikten sonra sivi halinde verirdi ya neyse...
annem damadini besler canim o kesin neler yapacak bilmiyorum ama tek bir sey biliyorum BANA YEDIRMEYECEK simdiden soyledi sen diyetine devam edersin sana sebze yapicam bol bol dedi. :26: darrell yiyecek ben ona bakacagim yani anlasilan. ama mercimekli kofte KESIN yaptirip yicem valla kimse beni tutamaz. cok ozledim.. bide peynirli pogaca ozledim aylardir o ikisini sayikliyorum. ama pogacaya izin cikmaz bizim gestapodan (( annem yani... kod adi oyle aile icinde
hadi kactim mujx

bol salata balık yedim ilk defa yemegimi 7den sonra yedim .küçük kızımı dershaneye kayıt yapmak için gitmiştim geç geldim anca hazırladım

fulya senbu hafta daha güzel kilo vericeksin eminim

ay o nasıl anne öleeetıpkı ben dermişimo saydığın nefis şeyleri bende yedirmek istemiyorum çocuklarıma ama maalesef benim kocaman bir çocuğum daha var ..o alıp getiriyo, bu yüzden çok tartışıyoruz eşimle..ketçap, mayonez, kola , nutella daha doğrusu katkı maddeli yiyecekler benim çocuklar için hazırladığım cıss listesinde en ön sıradalar..ben yedirmek istemiyorum ama bizim annelerimiz yada kendi annem için konuşayım daha doğru olur benim annem o kadar bilinçli değildi..şu an o da yaşı gereği light beslenmeye çalışıyo ama bizim çocukluğumuzda öyle bir kısıtlama yoktu..bilakis "teşvik " vardı..annem bize sana yağ sürülmüş ekmek yedirirdişimdi bu vücudumdaki yağ kütlesinin mimarı bir anlamda annemdir yani..

hopiş hadi gel başla şu dukana ver kiloları haftaya çok güzel sonuçlar çıkaralım varmısın
ben haftaya zaten güzel bir sonuç çıkaracam bacım..o konuda rahat ol yani

eşim mesaide arada telefondan kk girip sizin yazdıklarınızı okuyorum yazmaya gelince zorlanıyorum
tel den nasıl kk giriyosun:26::26:

ben çocukken hep kahvaltılık yagları ekmekle çok yerdim şimdi sorsalar en sevdigin şey ne diye yine aynı şey derim ama yemem daha göbegimin sebebi yag

az once iceri girdim kizlar harika bir aksam gecirdim bol bol gulup eglendik sandra bullockun bir komedi filmini seyrettik 4 kiz, sonra sohbet muhabbet bu saate kadar. evden cikmak iyi geldi degisiklik oldu. bu arada hicbir yiyecege dokunmadim, kendi yaptigim keki goturmustum zaten aninda silip supurduler ben hic ellemedim. butun gece mideme giren tek sey 1 bardak su arkadaslarim bile sok oldular bu irademe. cunku son bulusmamizda, yine bu ayni grup, ben kocaman bir cilekli cheesecake yapmistim (ama oyle boyle degil yani devasa), diger arkadas cikolatali muffin yapmisti, ve biz o gece hepsini bitirmistik.. resmen non stop yemistik midemiz bulanana kadar neyse geride kaldi o gunler hepimiz siskoyuz zaten. biri benden 2 kilo fazla, biri 80. biri 72 kilo. artik bulusmalarda meyve salatasi falan yapmaya karar verdik bundan sonra kek mek yok...
bu arada acliktan olmek uzereyim gidip yaticam simdi, mutfaga girmiyorum girersem agzima birsey atabilirim midem kaziniyor. uyuyayim da bir an once kahvalti vakti gelsin

bu kız once aktara sonra eve gıderrr

Malesef saat 20:15 gıbıydı aktara gıttım ve kapalı.Neyse caydan anneme bahsettım yapalım dedı gercı hergun olduguna bıraz bozuldu sankı ama o yapmasada ben yapıcam...1 ayda bu cayla 7 8 kılo verenler var topıkte...Netıcede hepsı dogal seyler :26:

Yaaa fulyacımm bende aynı dertten muzdarıbım bole uffacık ayrık goguslu olan ınsanlara ımrenıyorum valla...Fulya bu yazın erken gelme ihtimali dunden berı benı benden aldı yaa cok korkuyorum sert cok sert hatta ıvana sert

Ayyy ne guzel bı yetısme tarzıymıs o oyle sen evlenınce cıkmıssın raydan...Yanı saglıksız seylerle beslenınce kılo ıster ıstemez gelıo burdan bu sonuc cıkıyor...

Ayy hopıs benım annemde yapardı onu hatta yanlıs hatırlamıyorsam uzerıne sekerde dokerdı...Bıde papara dıe bısey yedırırdı bıze kahvaltıda ööööööggggg .Çok bılıncsız bızım anneler yaa ama ıyı tarafı bız kobay olarak kullanıldık sanırım cocuklarımız sanslı

Bugün de feci bi menüm var yazmaya utandığım için yazmicam. Yarın diyet 100% tekrardan başlıyor... Hemde sıkı şekilde

Hadı bakalım bomba gıbı beklıyoruz senı 906090

fulyacım senın adına cok sevındım hatta 2 kez sevındım hem eglenmene hem ıradelı olmana...

Kızlar alakasız olacak ama ...

Gecen pazar gunu loyadan bı sutyan aldım gormenız gerek fuze gıbı duruyo göguslerımm ...Guzel yanı begendım

ay murrrrşş güle güle kullan canım çok merak ettm nasıl bişe ben iç çamaşırı hastasıyımdır da nerdeyse koleksiyon yapıyorum sayılır

tatlım küresel ısınma falan hikaye emin ol. benim dedem anlattı çok seneler önce ağustosta kar yağmış o. yani böyle şeyler olacak tabiki kılıf uyduruyorlar. arada bir mevsim de şaşabiliyor. o kadar da olacak sanayi ve enerji atıkları gazları hava tabakasını etkiliyor. endişe etme sen dünyanın daha ömrü var.

Bugün de feci bi menüm var yazmaya utandığım için yazmicam. Yarın diyet 100% tekrardan başlıyor... Hemde sıkı şekilde

doksanaltmışdoksan. senin nickini değiştiriyorum tatlım aburcuburcu yapıyorum

ah canım ben sana demiştim ama dışarıya çıkmaya ihtiyacın var diye. farklı ortam insanı kendine getiriyor silkeleniyorsun. arada bir lazım. kek için ellerine sağlık. senin adına da sevindim güzel geçtiği için.

bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum bizim takımdan hepimiz 500 grm versek en az çok iyi olucak

evet fadime abla bu yüzden sıkı takip etmemiz lazım birbirimizi.

günaydın cicişleeeeeeeeer

herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum.ama benim canım çok sıkkın dün akşam paso ağladım yüzümde sıkıntıdan kabarıklar çıktı. bu günlerde hiç iyi dğeilim şubat ayı bana berbat geçiyor inanılmaz...

neyse

bugünkü menüm

sabah: yarım ekmek arası çift kaşarlı tost. 2 bardk şekersiz çay.

öğlen: 1 paket form bisküvi. 1 bardak şekersiz kahve.

ara: 1.5 lt su.

akşam: 1 porsiyon salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…