Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm valla turkıyeye geldıgınde bak derım hemde ucuzdu 7 lıramı ne gece yatarken takarım dıe almıstım ucuz bısey ama cok memnun kaldım valla ....

Amın cnm benım ınsss allah hayırlısını nasıp etsın herkese banada tabı :)

bir koli biscolata mi.... oof of... iradeni ayakta alkisliyorum hoppiscigim

benim de evim o kadr guzel kokuyor ki su an basimi donduruyor resmen ya sadece koklamakla yetiniyorum kilolari alirken dusunemiyoruz iste sonucunu. nasil bi iskence bu diyet ya
neyse zayiflayayim herseyden abartmadan yicem hicbirsey yasak olmicak o gunleri dusunerek sabrediyorum
gelince annem de bana yagsiz tuzsuz sebzeler yapar diyet bozulmayacak yani. annemin her yemegi diyet yemegi zaten.... kadin yag tuz bilmiyor zaten bursadan tasininca kilo almaya basladim o evde kilolu olmak imkansiz. ama iste simdi Darrell'i besleyecek pasta borek tatli yapacak sorun orada. hicbirini ellememem lazim. :18:

alicam zaten ic camasiri gelmisken canim burada malesef ya asiri uyduruk seyler var ya da inanilmaz pahali. tr'den yuklenip gelicem gecen sefer de oyle yapmistim

Kac saattır nedıcektım ne dıcektım ben kızlara diyorum ! Şimdi geldı aklıma ...

Kızlar bi konuyla ılgılı cok cıddı endıselerım var ! Şimdi malumunuz ben EGE de yaşıyorum buranın ıklımı cok guzeldır.15 yıl sonra ılk kez karı bu kıs gorduk oda 4 5 saat yagdı gectı.Bugun burda hava o kadar guzeldıkı gonlekle dolastım butun gun.Şimdi malum küresel ısınma felan diyorlar.Kalkıpta bu yaz nısanda gelmesın bızde bole olup kalmayalım.Ha ne dersınız ?

Walla cok pısman olurumm yaaa ...

hahahaaaa...ya fulya sanada bi türlü yaranamadı bu adamceğiz:))o aslında sen makineye fazla bulaşık doldurma diye temizlik yapıyoo..yoksa kek falan umurunda değil yani

ay hiç sorma ...form tutmak için geliyolar sanırsam..

Kızlar alakasız olacak ama ...

Gecen pazar gunu loyadan bı sutyan aldım gormenız gerek fuze gıbı duruyo göguslerımm ...Guzel yanı begendım
ooo tam bana göreymiş o sütyen..normalde toparlayıcı sütyen kullanıyorum maaşallah memeler hollanda ineği gibiama o da sadece toparlıyo..daha dik gösteren bişeye ihtiyacım var..

canım annen türk mü??klasik türk anneleri genellikle hamurişi severler..heleki uzaktan gelen misafirler için önceden börekdi , baklavaydı açarlar yani..yapmıyosada şükret şanslı azınlıktasın demekki

o zaman sana bu şarkıyı armağan ediyorum murçç..Müslüm Gürses - Son Pişmanlık Neye Yarar - Dailymotion videosu

ooo tam bana göreymiş o sütyen..normalde toparlayıcı sütyen kullanıyorum maaşallah memeler hollanda ineği gibiama o da sadece toparlıyo..daha dik gösteren bişeye ihtiyacım var..

Hopıs aynı katagorıdeyız ben daha cocuk dogurmadan boyle oldum yer cekımıne karsı koyamadım ırsı benımkı sanırsam bıde cocuk dogurdummu tammdır benım ısım Hopıscım ozaman sana bu sutyenı onerıyorum.Balenlı gıbı ama ole sungerlı daha buyuk gosterenlerden deıl hata daha toplu ve ufak gosterıyor.Hatta daha dık Benımde rengı hosuma gıttı pembe hepınız yasıyorsunuzdur buyuk beden sutyenlerde renk secenegı yok bulmusken alıyım dedım ve acayıp memnun kaldım hatta sımdı bı tane daha alıcam eve gıderken markası SAYDA SUTYEN

birde beni düşün o zamn(evt, büyük bedende renk alternatifi olmuyo maalesef..siyah, beyaz, ten rengi...süngerli zaten takamam, göğüsler fışkırıyo o zaman

Çok yasa hopıs yaa kahkahayı bastım ofısın ortasında...Şimdi gel acıkla neden guldugunu
hahah...sözler günün anlam ve önemine uygun değilmi???..son pişmanlık neye yarar, herşeyin bir bedeli var, olmadı murchhhh...e yumurta totoya gelmeden bizim totolarda kalkmıyo napalım bacımmm/SIZE]

Son düzenleyen: Moderatör:
hahah...sözler günün anlam ve önemine uygun değilmi???..son pişmanlık neye yarar, herşeyin bir bedeli var, olmadı murchhhh...e yumurta totoya gelmeden bizim totolarda kalkmıyo napalım bacımmm/SIZE]

ayen ya bugun baya tırstım pazt hemen B-FITE baslıyorum...ve yarın kurler sayfasında ayda 8 kılo verdıren su efsane elmalı karanfıllı kur var onu yapıyorum 1 ayda kendımı asıyorum bıdakı regl kadar tavan yapmam lazım yoksa regl olunca dunya duruyo benım ıcın

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/491986-8-kilo-verdiren-kur.html

Son düzenleme:

ay hollanda inegine sesli guldum ben gogus kucultme ameliyati olma planlari yapiyorum benim de durumum icler acisi daha bu yasta coluk cocuk bile yokken

nerdesin ki kardeş?

ingiltere'deyim canim tatile geliyoruz 16 martta ona gun sayiyorum :18:

off cidden burada hava isindi 17-18 derece su an. ehh yazin da 18-19 dereceydi! dusunun yani. yaz geldi buraya diyebiliriz su durumda. inanilmaz eteklerim tutustu sozde yazin 60lara inecektim hani? yaz geldi bile.. oof of. hep ac gezmem lazim artik benim aylarca kacamak hakkim falan yok

kizlar benim cikmam lazim malum bu gece sosyallesiyorum, sizin araniza katildigimdan beri bu bir ilk dusunun yani ne kadar sosyal biri oldugumu
yaptigim keki de dilim dilim kestim kaba koydum oyle goturcem. cunku esim mizmizlandi ona kenarlarini ona biraktim yaziktir dedim
neyse gece gelirim muhtemelen burada olmazsiniz o yuzden size simdiden iyi geceler yarin gelen olursa gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…