- Konu Sahibi Handandandan
-
- #31.581
ben de isterim
sirindir evet hasta olmadigi zamanlarda inanilmaz seker bisey oluyor boyle yaramaz oglan cocugu mubarek yanaklarini isirip mincikliyorum
tesekkur ederim canim darisi senin basina umarim sen de seni mutlu edecek boyle mikserini yalayip temizleyecek birini bulursun en yakin zamanda
bahar aylari geliyor ask mevsimi yaniii bilemiyorum
selam topiğim...kilo veren bütün herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim..bende bugün malumunuz vechiyle spora gittim, her bir yerlerimi çalıştırdım..salı gününe oranla daha iyiydim..daha çok terledim ama o kadar yorulmadım..ama biliyomusunuz gruptaki en şişko hatun benim yaa benden daha şişkosu yook aynaya bakınca kendimi onların yanında fil gibi görüyorum herneyse..azimle devam edelim bakalım... ...murça not: şu an evde bir koli biscolata olmasına karşı çayın yanında altınbaşak yiyorum ..
cnm valla turkıyeye geldıgınde bak derım hemde ucuzdu 7 lıramı ne gece yatarken takarım dıe almıstım ucuz bısey ama cok memnun kaldım valla ....
Amın cnm benım ınsss allah hayırlısını nasıp etsın herkese banada tabı :)
tesekkurler kizlarturkiyeye gelene kadar 85 olsam dunyalar benim olcak
hahahaaaa...ya fulya sanada bi türlü yaranamadı bu adamceğiz:))o aslında sen makineye fazla bulaşık doldurma diye temizlik yapıyoo..yoksa kek falan umurunda değil yanikizlar aksam arkadasima gidiyorum ya bademli kek yaptim.. o kadar guzel kokuyor ki anlatamam :18: bir lokma bile almamaya niyetliyim. tadina bile bakamiyorum yani umarim guzel olmustur
esim de yanimda yardimci oldu (!) kek bitince geldi butun tabak canak kasik mikser ne bulduysa yaladi...... cig yumurta ve yag yiyorsun diyorum cok guzel tadi diyorgobek iki metre onden gidiyor haberi yok. neyse o yesin ben zayiflayayim dengelensin biraz
Eki Görüntüle 353791
ay hiç sorma ...form tutmak için geliyolar sanırsam..aferim canımın fıstık ıcı sen becereceksın bu ısı.spora gıderken bende aynı fıkırlerı guduyorum salona gırdıgımde.İncecık kadınlar neden spora gelıyorlar kı :26: Bizim gıbı olmamak ıcın sanırsam:18:
[:[/B]
ooo tam bana göreymiş o sütyen..normalde toparlayıcı sütyen kullanıyorum maaşallah memeler hollanda ineği gibiKızlar alakasız olacak ama ...
Gecen pazar gunu loyadan bı sutyan aldım gormenız gerek fuze gıbı duruyo göguslerımm ...Guzel yanı begendım
bir koli biscolata mi.... oof of... iradeni ayakta alkisliyorum hoppiscigim
benim de evim o kadr guzel kokuyor ki su an basimi donduruyor resmen ya sadece koklamakla yetiniyorumkilolari alirken dusunemiyoruz iste sonucunu. nasil bi iskence bu diyet ya
neyse zayiflayayim herseyden abartmadan yicem hicbirsey yasak olmicak o gunleri dusunerek sabrediyorum
gelince annem de bana yagsiz tuzsuz sebzeler yapar diyet bozulmayacak yani. annemin her yemegi diyet yemegi zaten.... kadin yag tuz bilmiyor zaten bursadan tasininca kilo almaya basladim o evde kilolu olmak imkansiz. ama iste simdi Darrell'i besleyecek pasta borek tatli yapacak sorun orada. hicbirini ellememem lazim. :18:
o zaman sana bu şarkıyı armağan ediyorum murççKac saattır nedıcektım ne dıcektım ben kızlara diyorum ! Şimdi geldı aklıma ...
Kızlar bi konuyla ılgılı cok cıddı endıselerım var ! Şimdi malumunuz ben EGE de yaşıyorum buranın ıklımı cok guzeldır.15 yıl sonra ılk kez karı bu kıs gorduk oda 4 5 saat yagdı gectı.Bugun burda hava o kadar guzeldıkı gonlekle dolastım butun gun.Şimdi malum küresel ısınma felan diyorlar.Kalkıpta bu yaz nısanda gelmesın bızde boleolup kalmayalım.Ha ne dersınız ?
Walla cok pısman olurumm yaaa ...
ooo tam bana göreymiş o sütyen..normalde toparlayıcı sütyen kullanıyorum maaşallah memeler hollanda ineği gibiama o da sadece toparlıyo..daha dik gösteren bişeye ihtiyacım var..
o zaman sana bu şarkıyı armağan ediyorum murçç..Müslüm Gürses - Son Pişmanlık Neye Yarar - Dailymotion videosu
birde beni düşün o zamnHopıs aynı katagorıdeyız ben daha cocuk dogurmadan boyle oldum yer cekımıne karsı koyamadım ırsı benımkı sanırsam bıde cocuk dogurdummu tammdır benım ısımHopıscım ozaman sana bu sutyenı onerıyorum.Balenlı gıbı ama ole sungerlı daha buyuk gosterenlerden deıl hata daha toplu ve ufak gosterıyor.Hatta daha dık Benımde rengı hosuma gıttı pembe hepınız yasıyorsunuzdur buyuk beden sutyenlerde renk secenegı yok bulmusken alıyım dedım ve acayıp memnun kaldım hatta sımdı bı tane daha alıcam eve gıderken markası SAYDA SUTYEN
hahah...sözler günün anlam ve önemine uygun değilmi???..son pişmanlık neye yarar, herşeyin bir bedeli var, olmadı murchhhhÇok yasa hopıs yaa kahkahayı bastım ofısın ortasında...Şimdi gel acıkla neden guldugunu
hahah...sözler günün anlam ve önemine uygun değilmi???..son pişmanlık neye yarar, herşeyin bir bedeli var, olmadı murchhhh...e yumurta totoya gelmeden bizim totolarda kalkmıyo napalım bacımmm/SIZE]
vaaaaaaaayyyyy fadimeeeee
fadime bak sana yaptığım iltifatları geri alırım ona görefulya beni geçemezzz
ooo bilmemminasıl bu kiloya geldim zannediyosun..eşime al dedim , adam koliyle getirmiş
yewruum benim..kızarmıyım hiç sanahopişim senin için söyledim belki kızar gaza gelirsin diye kızma tamamı
ooo tam bana göreymiş o sütyen..normalde toparlayıcı sütyen kullanıyorum maaşallah memeler hollanda ineği gibiama o da sadece toparlıyo..daha dik gösteren bişeye ihtiyacım var..
canım annen türk mü??klasik türk anneleri genellikle hamurişi severler..heleki uzaktan gelen misafirler için önceden börekdi , baklavaydı açarlar yani..yapmıyosada şükret şanslı azınlıktasın demekki
nerdesin ki kardeş?
Kac saattır nedıcektım ne dıcektım ben kızlara diyorum ! Şimdi geldı aklıma ...
Kızlar bi konuyla ılgılı cok cıddı endıselerım var ! Şimdi malumunuz ben EGE de yaşıyorum buranın ıklımı cok guzeldır.15 yıl sonra ılk kez karı bu kıs gorduk oda 4 5 saat yagdı gectı.Bugun burda hava o kadar guzeldıkı gonlekle dolastım butun gun.Şimdi malum küresel ısınma felan diyorlar.Kalkıpta bu yaz nısanda gelmesın bızde boleolup kalmayalım.Ha ne dersınız ?
Walla cok pısman olurumm yaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?