- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.781
Kızlar bugün ara tartı günümüz...Akşam saatine kadar herkez kılo bıldırımını yapsın lütfen ....
Gözlerime inanamdım sabah 83,1 çıktımŞok Şok Şok Cumaya kadar acil önlem almam lazım ...
tatlım benim feci bir sonucum var =( 83.5kg.
bende gözlerime inanamadım herşeyime inanamadım hatta
Günaydın kızlar, bugün ki sabah kahvaltısı menüm,
1 kase ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği
İşyerine geldim ve 1 fincan tek şekerli çay içicem.
Ben 77 kiloydum ama sabah tartıldım 80 kilo çıktımCuma tekrar tartılıcaz sanırım artık her gün tartılmıcam bi dahaki tartı günü cuma umarım cumaya kadar daha az çıkarım. Sabah işe taksiyle geldiğim için yürüyüş yapamadım ama akşam 15 dakika yürüyüş 15 dakika kondisyon bisikleti ve bölgesel çalışma (15 dakika)
tatlım menün güzel. sürekli tartılma motivasyon bozukluğu olabilir.
Kızlar birşey sorucam, ben kışın çok fazla su tüketemiyorum, zorla içincede midem bulanıyor acaba şekersiz çayda su yerine geçiyor mu?Benim, cola, kahve ve diğer içecekler ile pek aram yoktur fakat çok çay tüketiyorum, iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum acaba?
bende çaya dadanmıştım kansızlık yaptı.
offff yaa off mudurler bskın yaptılar ıyımı :18::18::18: Sabahtan yazmısım sıze allahtan yoksa daha anca yemege cıktılar stresten sırtlarım agrıdı kendımı kasmaktan yaaOfffffffffffffffffffffffffffffffff
ah kıyamam. bende bu gün çok yoğunum kaptan.
Bana herşey yakışırı izliyorum kadın obez gibi gitti tayt giydi basenler foraaaaaaSiyah giyiyor göbek foraaa buna herşey yakışmıyor işte niye zorluyor anlamadım
ahahaha aynen. ya zaten ben oraya çıkanlara anlam veremiyorum. onları eleştirenler kim ki? bana göre 5 para etmez insanlara kendilerine laf söyletiyorlar. onlar kimki milleti değerlendiriyor ya neye göre??? saçma programlar vakit kaybı..
selam kizlar malesef 2 gunluk kacamagin sonucu 86.4
bu arada simdiden soyleyeyim bu cuma dahil olmak uzere 2 hafta izinli sayarsaniz sevinirim sevgili mursh kaptan, veya mursh bu notumu gormezse lutfen ona iletin kizlarbabamin bilgisayari var ama onca plan program arasinda kk'ye pek vakit ayirabilecegimi zannetmiyorum bol bol gezmek ozledigim heryere gitmek tum arkadaslarimi gormek istiyorum artik beni affedin 2 haftaligina
dukani baya bozmus durumdayim regl oncesi (hem de 2 gun sonraki tatilin rehaveti ve mutlulugu ile) ipin ucunu kacirdim da diyebiliriz. aslinda cok asiri yemiyorum sadece 1 ogunde cok yemistim onun disinda oldukca kontrolluyum kalori acisindan, ama baya bi kilo artisi oldu :44:.. dukani tam yapamasam da protein agirlikli beslenicem turkiyede, gelir gelmez de dukana bire bir uymaya devam edicem. tabi 1 kusur yildir yemedigim turk yemeklerine ve simitli kahvaltilarin hepsine hayir diyemeyecegim icin orada dukan isi yas gibi gorunuyor. gelince atak evresinden basliyorum yeniden. esya hazirlama bavul toplama alisveris temizlik falan derken esim de GRIP OLDU (of ki ne offfff hic cekilmiyor bilenler bilir anlatiyorum hep ne zaman hasta olsa neler cektirdigini) uzun lafin kisasi evdeki son 2 gunumuz asiri kaotik ve yorucu geciyor. yani buraya pek vakit ayiramazsam lutfen affedin pc basina daha ilk kez oturuyorum saatlerdir evdeki sehzade hazretlerine tavuklu corba, tatli, masaj ve sac oksama hizmetleri vs yaptigimdan dolayi.. daha bavullar acik duruyor
beni ozleyin anacigim
ay fulyacım geliyormusun Türkiye ye? vay beee ne çabuk geldi çattı zaman. hadi gözün aydın tatlım çok sevindim