Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlım benim feci bir sonucum var =( 83.5kg.
bende gözlerime inanamadım herşeyime inanamadım hatta bunalımdayım murş.

tatlım menün güzel. sürekli tartılma motivasyon bozukluğu olabilir.

bende çaya dadanmıştım kansızlık yaptı.

ah kıyamam. bende bu gün çok yoğunum kaptan.

Bana herşey yakışırı izliyorum kadın obez gibi gitti tayt giydi basenler foraaaaaa Siyah giyiyor göbek foraaa buna herşey yakışmıyor işte niye zorluyor anlamadım

ahahaha aynen. ya zaten ben oraya çıkanlara anlam veremiyorum. onları eleştirenler kim ki? bana göre 5 para etmez insanlara kendilerine laf söyletiyorlar. onlar kimki milleti değerlendiriyor ya neye göre??? saçma programlar vakit kaybı..

ay fulyacım geliyormusun Türkiye ye? vay beee ne çabuk geldi çattı zaman. hadi gözün aydın tatlım çok sevindim kendine dikkat et hiç birşeyi kafana takma gönlünü hoş etmeye bak sen. güzel bir tatil dilerim. bu arada meme estetiği lazım olursa burdayım ehueheuh =) kendine iyi bak tombişim. öptüm kocaman da öptüm.

iyi yolculuklar canım kilo almadan gel tamamı

lionesse sen dikkat etmediğin için mi 83 küsür çıktı bende geçen hafta 77'ydim biraz kaçırdım ama 3 kilo olacak kadar değildir sabah bir tartıldım 80 çıktım, umarım cuma daha az çıkarım.. Canım ben bi ara kahveyi çok alışkanlık haline getirmiştim sütsüz, şekersiz nescafe ve koyu, sürekli içiyordum, sonra baş dönmelerim, kalp çarpıntılarım başladı doktora bir gittim ki kanım çok düşük çıktı, ogün bugündür kahveyi bıraktım, aram yok eskisi gibi, şimdi antibiotik kullandığım için kan ilacı kullanamıyorum ama doğal yollar ile düzeltmeye çalışıyorum siyah kuru üzüm günde 10 tane yiyordum (1 haftadır yemiyorum) ama yanaklarım bile al al oldu sanırım düzelme var. Çayıda eskisi kadar tüketmemeye özen gösteriyorum ama işyerınde ister istemez içiyor insa, yeşil çay içmeye çalışıcam artık...

geliyorum evet sonunda esim de cok sabirsizlaniyor kunefe hayalleri ile yasiyor cocukcagiz hergun yiyecekmis eve donunce de kendisi kunefe yapacakmis malzeme alip gelecekmis buraya. anlasildigi uzere bizimkinin istikbali cok parlak gorunuyor (kilo acisindan)

ahahah ay sesli guldum meme estetigi lazim olursa buradayim lafina geleyim yavrucugum bi check up yap sen beni olmadi iyice bir yokla

kilo 60lara duseyim once yaz sonunda geldigimizde olmayi dusunuyorum bir aksilik olmazsa. hem belimizi de dogrultmus oluruz borclar falan da bitiyor yuppi gerci annem once cocuk yap sonra estetigini ol diyor ama cocuktan once olup da cocuk sonrasi hic bozulmayanlar var ben de onlara guvenerek bi an once kurtulmak istiyorum bilmiyorum

ben de kocaman optum gerci arada gelirim yine zaman buldukca su 2 gun ama yine de bir aksilik olur da gorusemezsek benim icin dua edin de sag salim gelelim malum ucuz diye "kelle koltukta turizm" ile ucuyoruz

arkadaşlar merhabalar benide alın bu gruba, sabah genel foruma mesaj yazdım ama kimseden ses çıkmadı kim alacak beni grubuna, ben bugün başladım bile rejime ama devam etmem için gaz gerekiyor böyle

Allah'a emanet cnm ya ucuz mucuz iyidir inşallah

arkadaşlar merhabalar benide alın bu gruba, sabah genel foruma mesaj yazdım ama kimseden ses çıkmadı kim alacak beni grubuna, ben bugün başladım bile rejime ama devam etmem için gaz gerekiyor böyle

Hoş geldin cnmmmm

1 kişilik boş yerimiz var 1 haftalık deneme süresi sonrasında yarışma listesine dahil edilirsin.Bu 1 haftalık denem süresinde topıktekı uyumun bol paqylasımın ve motıven goz onunde bulundurulur.

İşin özü saygılı sevgılı bol paylasımlı bol motıvelı bır yol arkadaşı olmak tatlım.Hergun menulerımızı paylasıyoruz herkes bırbırının menulerıne yorumlar yapıyor.Ama kalıcı olmak ve hergun formu zıyaret etmek onemlı...

Msj aldım cnm sana ıyı tatıller tadını cıkar gelınce dusunursun gerısını...

Aldım digital tartı için pil aklınızda bulunsun Teknosa Gold ve Büyük marketlerde bulamadım. Bimeks ve Saturnde buldum. Saturnde 1 tane pil 3.90 tl di Bimeksten 5 li 4.50ye aldım çalıştı sonunda tartım

Bilgi için tesekkurler benımkıde bıtmek uzere sanırsam...

tatlım benim feci bir sonucum var =( 83.5kg.
bende gözlerime inanamadım herşeyime inanamadım hatta bunalımdayım murş.

Bugun herkes 2 3 kılo fazla cıkmıs bende oyle 3 kılo alavak kadar yemedım regl de daha var bı anlam veremedım valla cnmm...Bakalım cumaya neler olacak...

Cnmm cpok sık tartılma ben bı salı bı cuma tartılıyorum obur turlu morelı bozuluyor ınsanın...

Kızlar younluktan bugun pek muhabbete dahıl olmadım hala ıslerım var bıtmedı tabloyuda yarın yayınlarım artık opuyorum sızlerr

mursh artık dediğin gibi salı ve cuma tartılıcam bugün tartıldım zaten 80 çıktı, çok şaşırdım artık cumaya kadar tartılmak yok, tartıyı saklamam lazım

Kızlar ben çıkıyorum, mesai bitti akşam giremeyebilirim akşam ki menümü yazayım,

6 adet balık.
1 dilim kepek ekmeği
Salata.
1 adet elma ve portakal.

Görüşürüz yarın, iyi akşamlar herkese...

2 gündür bol karbonhidrattan ölücem sabah tartılayım aldım galiba kilo :44:

Menüm: 2 dilim kepek ekmek
az peynir
4-5 zeytin

Ara: 1 elma 1portakal

Öğle: 2 kaşık etli pilav
az yoğurt

Akşam: 2 tane karnıbahar havuçlu
2 kaşık yoğurt
2kaşık bulgur pilavı
4 tane küçük patates kızartma :18::18::18::18:

Akşam yemeği olarak;

1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğinden yapılmış dukan krepi yedim Beğenmeyen arkadaşlar, nasıl beğenmiyorsunuz ya çok güzel oldu :S

Benim tarifimi vereyim size:

1 çay kaşığı zeytinyağı ile tavayı yağladım, (dukan artık günde maksimum 2 çay kaşığı zeytinyağı öneriyor, güncellemiş kitabını.)
1 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği ve yağsız sütü karıştırdım (süt bir bardağın 4te birinden biraz daha az olacak)
tuz koymadım

Çok güzel olmuştu valla, peynirle beraber yedim. Bundan sonra peyniri direkt içine karıştırırım, benim özel baharat karışımım var onunla yaparım çok güzel olur. Acayip doyurucuymuş :)

MENÜM:

Sabah: 1 kibrit kutusu beyaz peynir, yarım salatalık, yarım domates

Ara: kiraz saplı form çayı

Öğle: 8 tane köfte, 4 kaşık salata

Akşam: dukan krepi (1yumurta + 1.5 kaşık yulaf kepeği + 30ml yağsız süt) , 2 küçük parça lor peyniri, 330 ml coca cola zero

Sanırım bayağı iyi geçti bugün :) Tabi gece kaçamak yapmazsam Çok acıkırsam bir iki parça beyaz peynir atıcam ağzıma napalım artık diyete tam alışana kadar böyle :) Ya da cappucinoya abanırım nasıl olsa kullandığım süt %0 yağlı

Bugün spor yapmadım. Yarın yapıcam :)

Son düzenleme:
Biraz önce tartılasım geldi tartıldım 70.9 kg çıktım, dünden bu yana 1 kg gitmiş görünüyor :)))) Muhtemelen sabaha daha da az çıkıcam oleyyyy. Hadi bi 69 u görebilsem

Gittikçe iştahımın azaldığını hissediyorum. 1 hafta dayansam işi halletmiş olcam :) İştah fln kalmicak

Son düzenleme:
sabah anneme gitcem demiştimm
annemler yemekleri löpür löüpr yerken yemedim ekmege el sürmedim :):)

tek zararım tek bir un kurabiyesi oldu ama dayanamadımmm
o bembeyaz un kurabiyesi bana varyaaaa öyle güzel geldiki anlatamammmm :):)

tatlı yemiyince insan anlıyo kıymetini

bugünkü menüm

Sabah kahvaltıda

2 haşlanmış yumırta
3 dilim et salamı
1 büyük dilim beyaz peynir
1 fincan şekersizçay

ara yok

öğle 1,5 haşlanmış yumurta

ara 1 bardak süt

akşam 1 tabak şehriye çorba
1 un kurabiyesi

kızlarrr akşam sizce bozudlumu dukan ??????

ama ekmek yemedim şehriye çorba zaten su gibii
un kurabiyeside 1 tek

Son düzenleme:

Canım ara sıra böyle minik kaçamaklardan bişey olmaz, vücudunun şeker ihtiyacını karşılar, o yüzden üzülme sana kilo olarak yansımaz :)

Ben dukanı bugün hiç bozmadım. Yarın ve ertesi gün protein günüm. 2 + 1 yapıyorum. Dukan en hızlı sonucun bu programla alınacağını söylemiş (güncellediği bilgileri arasında)

Gece gece çok acıktım... Yemek yiyecektimki aklıma cappucino makinam geldi Hemen kendime bol köpüklü yağsız sütlü cappucino yapıp 2 fincan içtim. İştah falan kalmadı Tavsiye ederim, geceleri acıkınca sütlü bir içecek için hemen bastırıyor açlığı.

Yarın ola hayrola Umarım yarında böyle devam ederiz.

fulyaa hayırlı güzel yolculuklar
çok sevindim adına annene ailene türk yemeklerine kavuşacaksın
bu ara diyet yalan olur eminimm
amaa değerde
düzel sabah kahvaltılarında simitini al çayını iç eşinlekünefeni ye iskenderini beytiniii lahmacununuu aklına ne gelirse ye özlemek için iğrenene kadar y :):)
geri dönünce diyet yaparsın balım
çok öpüyorum senii iyi yolculuklar snaaaa

yağsız sütlü capuccinoyu nasıl yapıyon doksan
benim evde nestlenin capuccinoları var suya karıştırıyon
senin dediğin nmasıl oluyo ki yağsız olanı ??
nerden bulabilirim
benim bugün canımçekti capuccino mocca gibi kremalı kahve ama içmedimm kendimi zorladım

Yok canım bu hazır cappucino değil, onlarda aşırı kalori var sakın alma!!!!

Bende cappucino ve espresso makinası var, espressoyu alıyosun (ben starbucks'ınkinden almıştım), makinaya koyuyosun, sonrada yağsız sütü ısıtıp köpürtüyosun makinada.

fincanın 3te birini espresso ile, 3te birini süt ile, diğer 3te birinide süt köpüğü ile dolduruyosun. Dışarıda içtiğin cappucinolardan oluyo :)

doksannnnnnn espresso makinesi bende almayı düşünüyodum
bende sadece türk kahvesi makinesi var
memnunmusun ve markası ne güzelse
bende almak istiyorummm bir kahve manyagı olarak :)

Son düzenleme:

doksannnnnnn espresso makinesi bende almayı düşünüyodum
bende sadece türk kahvesi makinesi var
memnunmusun ve markası ne güzelse
bende almak istiyorummm bir kahve manyagı olarak :)

Evet çok memnunum, fiyatıda bayağı uygun, yani espresso / cappucino makinaları arasında neredeyse en uygunu. Esse'yi biliyor musun?

Bu makina işte benimkisi;

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…