- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.741
(((((((((
murchh haklısın bacımm
kızlar benim bugünkğü menüm
sabah kahvaltıda
1 büyük dilim beyaz peynirr
kaşar peynşr
2 dilim ekmek
2 fincan çay X 2 şeker
ara yok
öğle güyam dukana geçtim :):)
1 kibrik kutusu beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dukan krepi yulaf kepeğinden
2 dal roka
ara 1 küçük elma
akşam
kızarmış et azcık yağdaa
1 tabak marul salatası
bu kadar ... ama midem bulanıyo aklıma öğlede yediğim krep geldikçe
İnşallah canım, şu irademi kontrol edebilsem herşey çok güzel olacak
Merhaba kızlar...
Bugün ancak girebildim yeni uyandım hastaydım sabah 11de matbaadaydım bi baş ağırısı mide bulantısı tuttu ki sormayın mahvoldumSonrada kursa gittim geldim yudum ilaç alıp...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...
Menüm: 1 kır pidesi ufak
1 bardak siyah çay tek şekerli
Akşam: 1 kase tarhana çorba
2 kaşık patates haşlama
Ara: portakal ve elma...
canim sen ne yaptin da bu krep bu kadar igrenc oldu ki.. bana hic kitir kitir seyler gelmiyor? belki de yulaf kepegini biraz sutun icinde bekletmelisin sissin yumusasin oyle yumurtayi koyup krep yap? bilemiyorum.. bende o kum gibi dediginiz sey olmadi acaba sizin aldiginiz markada mi var bir gariplik :44: hatta ben o kadar seviyorum ki dukan krep sabah olsun da yapayim diye iple cekiyorum resmen
kızlar ne zaman motive olsam , şimdi zamanı desem hep bir olumsuzluk hep bir engel çıkıyo önüme..çarşamba babanem gidiyo ama bende gittim bayağı
Bende olamıyorum, bugün zorla başladım dukana, kaçamak yapmadım allahtan, sporda yaptım.. Umarım 4 gün daha bu şekilde götürebilirim, zaten sonra iştahım kalmaz..
Kızlar karar verdim bu dukanla falan uğraşılmaz, en mantıklısı karatay diyeti. hem meyveniz hem sebzeniz hem etiniz hemde kuruyemişleriniz var listede, zeytinyağı bile var. diyet gibi değil normal yemek gibi. Valla uğraşamicam dukanlakaratayı yapar sporumu da yaparım yavaş veririm kilo napalım artık
86.7.....Kızlar bugün ara tartı günümüz...Akşam saatine kadar herkez kılo bıldırımını yapsın lütfen ....
Gözlerime inanamdım sabah 83,1 çıktımŞok Şok Şok Cumaya kadar acil önlem almam lazım ...
Kızlar ben de 1 kaç gündür fazla kaçırdım ama kendimi diyeti bozmuş psikolojisine sokmak istemiyorum, kaçamak yaptım diye düşünüyorum sadece, çünkü diyeti bozdum diye düşünürsem başlıyorum ekmek, pilav, makarna yemeye(( dün kızkardeşim un kurabiyesi yapmıştı dayanamadım, söylüyorum hamur işi yapmayın dayanamıyorum diye ama dinleyen kim :) Yarından itibaren menülerimi yazıcam ve daha dikkat edicem geçen hafta sporda yapıyordum ki zaten düzenli hergün 15+15 dk yürüyüş yapıyorum işe gelirken ve işten çıkarken otobüse binmiyorum, yürüyorum acaba yürüyüşün faydası olur mu? Bir de günlük 15 dk kondisyon bisikleti çalışıcam, daha fazla yapamıyorum çünkü çok sılılıyorum, bir de bölgesel zayıflamak için spor yaparım (özellikle basen) herşeyden fırtlıyor şu basenlerim
Ama inanıyorum vereceğiz inşallah, ben 3 ay ekmek, pilav, makarna, tatlı vs türü yiyecekler ağzıma sokmadım ve 14 kilo vermiştim araya bayram girince bozdum tabii 77 kilo oldummmm, yine ekmek, pila, makarna vs yok ama ben çayı şekersiz içemiyorum, büyük fincan bardağa 2 bazen 1 şeker kullanıyorum( midem bulanıyor şekersiz çay içince ((
günaydın kızlar kilom 95
kızlar şimdi gülbende dediler tatlandırıcılar gerçekten zararlı herhaldee..
bide orda bi kadın var diyetisyenmidir nedirr
kahve yerine keçi boynuzukahvesi varmışşş ,ondan için diyoo nerden bulcez yawww
sonera bide çörek otu kahvesi varmışş kahve sevenler için iyi :))
hurma yiyin diyo... tatlandırıcı içinde hurmayı gece bir bardak suya katın o suyu tatlandırıcı diyekullanın diyo..
hurba şurubunu tatlandırıcı diye kullanabilirsiniz diyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?