- Konu Sahibi Handandandan
-
- #32.761
herkes bişey diyo eddam ya bu sabah gazetede yazı vardı çok et yiyen erken ölüyo diyeeee dukana başlayalı et yiyorum ben şimdi erken mi ölcem gerçi normal zamanda da et obur bir aileyiz
Kızlar birşey sorucam, ben kışın çok fazla su tüketemiyorum, zorla içincede midem bulanıyor acaba şekersiz çayda su yerine geçiyor mu?Benim, cola, kahve ve diğer içecekler ile pek aram yoktur fakat çok çay tüketiyorum, iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum acaba?
Cnm benim yaz kış farketmiyorİçemiyorum bi türlü işte... Unutuyorum yada midem almıyor... Yeşilçay su yerine geçiyormuş günde 2-3 bardak tüketirsen su ihtiyacını karşılarsın
Teşekkürler siyamum, ben de genelde kışın içemiyorum yazın sıcaklarda susuyorsun yine ama kışın çok nadir... Şişe koyuyorum masama o zaman içiyorum ama hem midem bulanıyor hem de sürekli tuvalete git gel bıkıyor insan..
En iyisi yeşil çay içeyim...
Öğlen menüm,
1 kase çorba.
1 adet rosta köftesi+pataes püresi
Çok az yağsız salata.
Biraz fazla kaçırdım sanırım, ara öğün möğün yok banabiraz hareket edip, eritmeliyim yediklerimi.
su bende içemiyorumm
su içmek için agır birşey yemiş olcamkii su içeyim :):)
yoksa su içemiyorum
biraz önce 1 bardak suyu içtim ama gözlerimi kapatıp zorlaaa :)
bu arada sen öğle yemeğine geçmişsin evde olmak diyet için zor 11.30 da uyandım şimdi kahvaltı yaptım :)
Bana herşey yakışırı izliyorum kadın obez gibi gitti tayt giydi basenler foraaaaaaSiyah giyiyor göbek foraaa buna herşey yakışmıyor işte niye zorluyor anlamadım
bende onu izliyorum
ilgimi şey çekti başından beri iledinmi
kadının evini gösterdii
ay çok karışıktı belliki temiz biri değil bana çok pis ve dagınık geldi eviii
Kızlar bugün ara tartı günümüz...Akşam saatine kadar herkez kılo bıldırımını yapsın lütfen ....
Gözlerime inanamdım sabah 83,1 çıktımŞok Şok Şok Cumaya kadar acil önlem almam lazım ...
kızlar akşama dogru anneme geçeceğim çok tehlikeli amaaa yemek yemicem sözzz
yarın tartıda 68.8 den daha aşagısını görcemmmm
SABAH: Yarım domates, yarım salatalık, 1 kibrit kutusu beyaz peynir
ARA : Kiraz saplı form çayı
ÖĞLE: 7 tane köfte, 4 kaşık salata
selam kizlar malesef 2 gunluk kacamagin sonucu 86.4
bu arada simdiden soyleyeyim bu cuma dahil olmak uzere 2 hafta izinli sayarsaniz sevinirim sevgili mursh kaptan, veya mursh bu notumu gormezse lutfen ona iletin kizlarbabamin bilgisayari var ama onca plan program arasinda kk'ye pek vakit ayirabilecegimi zannetmiyorum bol bol gezmek ozledigim heryere gitmek tum arkadaslarimi gormek istiyorum artik beni affedin 2 haftaligina
dukani baya bozmus durumdayim regl oncesi (hem de 2 gun sonraki tatilin rehaveti ve mutlulugu ile) ipin ucunu kacirdim da diyebiliriz. aslinda cok asiri yemiyorum sadece 1 ogunde cok yemistim onun disinda oldukca kontrolluyum kalori acisindan, ama baya bi kilo artisi oldu :44:.. dukani tam yapamasam da protein agirlikli beslenicem turkiyede, gelir gelmez de dukana bire bir uymaya devam edicem. tabi 1 kusur yildir yemedigim turk yemeklerine ve simitli kahvaltilarin hepsine hayir diyemeyecegim icin orada dukan isi yas gibi gorunuyor. gelince atak evresinden basliyorum yeniden. esya hazirlama bavul toplama alisveris temizlik falan derken esim de GRIP OLDU (of ki ne offfff hic cekilmiyor bilenler bilir anlatiyorum hep ne zaman hasta olsa neler cektirdigini) uzun lafin kisasi evdeki son 2 gunumuz asiri kaotik ve yorucu geciyor. yani buraya pek vakit ayiramazsam lutfen affedin pc basina daha ilk kez oturuyorum saatlerdir evdeki sehzade hazretlerine tavuklu corba, tatli, masaj ve sac oksama hizmetleri vs yaptigimdan dolayi.. daha bavullar acik duruyor
beni ozleyin anacigim
selam kizlar malesef 2 gunluk kacamagin sonucu 86.4
bu arada simdiden soyleyeyim bu cuma dahil olmak uzere 2 hafta izinli sayarsaniz sevinirim sevgili mursh kaptan, veya mursh bu notumu gormezse lutfen ona iletin kizlarbabamin bilgisayari var ama onca plan program arasinda kk'ye pek vakit ayirabilecegimi zannetmiyorum bol bol gezmek ozledigim heryere gitmek tum arkadaslarimi gormek istiyorum artik beni affedin 2 haftaligina
dukani baya bozmus durumdayim regl oncesi (hem de 2 gun sonraki tatilin rehaveti ve mutlulugu ile) ipin ucunu kacirdim da diyebiliriz. aslinda cok asiri yemiyorum sadece 1 ogunde cok yemistim onun disinda oldukca kontrolluyum kalori acisindan, ama baya bi kilo artisi oldu :44:.. dukani tam yapamasam da protein agirlikli beslenicem turkiyede, gelir gelmez de dukana bire bir uymaya devam edicem. tabi 1 kusur yildir yemedigim turk yemeklerine ve simitli kahvaltilarin hepsine hayir diyemeyecegim icin orada dukan isi yas gibi gorunuyor. gelince atak evresinden basliyorum yeniden. esya hazirlama bavul toplama alisveris temizlik falan derken esim de GRIP OLDU (of ki ne offfff hic cekilmiyor bilenler bilir anlatiyorum hep ne zaman hasta olsa neler cektirdigini) uzun lafin kisasi evdeki son 2 gunumuz asiri kaotik ve yorucu geciyor. yani buraya pek vakit ayiramazsam lutfen affedin pc basina daha ilk kez oturuyorum saatlerdir evdeki sehzade hazretlerine tavuklu corba, tatli, masaj ve sac oksama hizmetleri vs yaptigimdan dolayi.. daha bavullar acik duruyor
beni ozleyin anacigim
hadi hayırlı yolculuklar cnm güzelce tatilini yap ye iç tadını çıkar dönünce başlarsın yeniden sonuçta senede kaç kez geliyosun ki anacığına
İyi yolculuklar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?