Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm: Öğlen(!): 1 domates
1 salatalık
ufak yağsız peynir
biraz biber kızartması
kepek ekmek bitmişti onun yerine 1 dilim normal ekmek

Ara: 1 portakal

4 bisküvi

Akşam: 1 kaşık brokoli
1 parça tavuk haşlama

SABAH:

kibrit kutusunun 4te biri beyaz peynir (tam yağlı)

ÖĞLE:

yok

AKŞAMÜSTÜ:

1 ayran

AKŞAM:

1 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 tepeleme kaşık lor peyniri, bardağın 6da biri yağsız süt, fesleğen, kırmızı pul biber ve karabiberden yapılmış DUKAN krepi :)

Sabah 70 kg geldim, akşam eve geldiğimde ise 69.8

3 günde 2 kg verdim çok mutluyum

12 mart 72
13 mart 71.3
14 mart 70.5
15 mart 70

Son düzenleme:
nergiscim maşallah süper kilo vermişsin ama hiçbişey yemiyorun gibi bişey ben yapamam yani süpersin nefsine baya hakimsin , inşallah vucut için bir sakıncasıda yoktur bu dukan diyetinin. çünkü anne diyetisyene gitti bir dönem, tek çeşit beslenmenin zararlarını anlatmıştı dr ona, şuanda anlatacak kadar hatırlamıyorum ama alıma yatmıştı. onun için bu şekilde tek bişeye yönelen diyetleri uygulamıyorum. sonuçta vucudumuzun hepsine az miktarda da alsak ihtiyacı var, bi yeri yaparken biyeri yıkmayalım Allah korusun. çok güvenilir çok yaygın bir diyet türü ama herkesin şahsi fikri başka tabi. herkes umduğunu bulur inşallah kendi yöntemleriyle takımımızda. forumdada kimse yok kendi kendime konuştum durdum
herkese iyi geceler...

Evet haklısın, ama ben en iyi dukanla kilo veriyorum. Normalde daha çok yiyorum, bugün sabahran beri dışarıda olduğum için sabah ve öğle bişey yiyemedim

Şimdi tavuk yapıyorum, onu da yicem

ooh afiyet olsun canım, doğru diyorsun dışarda olunca aç tok bi şekilde geçiyor insan anlamıyor, ben çalışmasam ev hanımı olsam çok daha kilolu olurdum, çünkü evde olunca aklıma hep bişeyler yapmak ve yemek geliyor, tek amacım bu oluyor
bu arada benimde akşam menüm :
fırında tavuklu patates ve salata. aslında patatesleri yemesem daha iyiydi ama o tavukların lezzeti patateslere geçmiyormu, ahhhh dayanamıyorum lokum gibi oluyorlar, hem yaptım hem kendimi ve öve yedim ama çok şükürki artık tatlı isteğime iyice hakim olabiliyorum, çok mutluyum o konuda.

slm kızlar iş yerindeki pc girmiyo kkya salak şey diğer arkadaşlarınkiler giriyo gıcığı bana galiba :)
çok kaynatmışsınız alıntıyla cvp veremedim dukan iyi gidiyo yarın güzel bir bildirimim olur inş bu akşam doğum gününe gittik eşim sen korsemi giydin diyo o derece fark etti 1 metre önden giden göbeğim tabi bu azimle partide çantamdan çıkardığım 1 kutu zero kolamı içtim şimdide yarın öğlen için tavuğum haşlamıyo onu bekliyorum yarın girebilirsem grşürüz çok uykum geldi çokkk

Patates çok az yiyebilirsin ama en önemlisi akşam yeme, sabah saatlerinde ye ki yakabilesin :)

Oooo dukancılardan biri daha gelmiş Süpersin, benim göbekte gitti erkek arkadaşım çok şaşırdı, göbeğin nereye gitti dedi Bu azimle gidersem, daha çoooook şaşıracak

Herkese Günaydınnnnn, Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
sabahın en birincisi olarak ben kilo bildirimimi yapayım bari.

64,2 kg

ve birde ben şimdi bu gruptamıyım acaba bugün mü dahil oluyorum nasıl oluyor bu iş, sayın yüksek yetkili arkadaşım bana bilgi verirmisin
nergis çok doğru diyorsun, en çok kendimi tutmam gereken öğün akşam. bu kulağıma koca bir küpe olacak çok sağol

Günaydın kızlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu günler herkese. Bu arada herkesin cuması mübarek olsun.

Dün Öğleden sonraki menüm,
2 bardak yeşil çay

Akşam,
15 dak. yürüyüş+50 mekik, 200 basen çalışması
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon patates püresi
Bol karışık salata.

1 yeşil çay
1 elma

Bu sabah ki menüm,
1 tabak patates püresi
1 fincan çay
Yarım elma
+15 dk yürüyüş

Bugünkü kilom, 78

Geçenlerde magazin programında kardeşim görmüş, Ebru Gündeş doğumdan sonraki kilolarını akşam yemeyerek vermiş, akşam hiç birşey yememek olmaz tabii ama en azından Çorba+salata ya da yoğurt gibi kalorisi düşük yiyecekler tükketebilsek keşke... Yasemincim ben de patates yedim akşam ve patates çok çabuk doyuruyor baya şiştim yiyince hemen spor yaptım, erken uyuduğum için dedim bunları eritmeden yatarsam kesin sabah 1-2 kilo fazla çıkarım...

noraaa canım benim seninde cuman mübarek olsun. akşamdan kalan pataes püresini sabahta yemeye devam etmişsin patatese doyum olmuyor dimi süper maşallah bak yavaş yavaş veriyoruz çok şükür, bende 3 günde 800 gr düştüm çok sıkı diyet yapmayarak. şimdi bugünden itibarem daha ciddi uygulayacağım, inşallah sorunsuz veririm. spor konusunda süpersin, akşam annemler yemeğe geldi bana onun için yapamadım ama gündüz çok çook fazla dışarda yürümüştüm zaten ayaklarım şişene kadar, o onun yerine geçti diye düşündüm.

fadime ablacım günaydın, şimdi bugün yüksek çıktın ya, moralinin bozukluğundan pek yiyemezsin şimdi, yarına inşallah düşmüş olursun, moralini bozma, bizde daha yeni başladık diye verebiliyoruz, şöyle bi ortalarına gelince zorlanacağız sanırım, oturmuş kiloları vermek zor olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günde bol bol dua edim bari grubumuza

ben dün okadar spor yaptım .demeki kasa dönüşüyor .kaslı bir kadınım zaten benim parmak ölçümle eşiminki aynı .

bugün hava güneşli ben dururmuyum halıları atayım balkona ,6 tane cam sileyim sporu bugün yapmıyayım .zaten çok yorulurum bugün

yağlardan kurtuluyoruz bu seferde kas problemi mi yaşıycaz yoksa spordan ???

bu arada bişey sorucam bilenler bana cevap yazabilirmi? bu beğen tuşu ne işe yarıyor kızlar? güzel bişeyse herkesi beğeneyim

Sağol canım Allah razı olsun. Aynen canım akşamdan kalan patates püresini yedim, tost yiyecektim en iyisi sabahı ekmeksiz kapatayım dedim aslında yarısını da bugün için patates salatası için ayıracaktım
Canım ilk günlerde çabuk gidiyor ama sonra bi ara duruyor sanki kilo sonra yine gidiyor canım ben de dışarı işi olunca hemen atılıyorum en azından az biraz kalori yakayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…