- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.281
hepinize çok geçmiş olsun canımKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
Evet canım art arda olunca hiç yaramıyor herşeyim aksıyor sinirler tavan oluyorUykusuzluk sana hiç yaramıyor
Bizde 6 yıllık canım. Bizde sıkıntı iletişimsizlik bi de aklına gelmiyo adamın ince düşünceli değil
Gebelikte tiksindim pırasa ve karnıbahardn hala yiyemiyorum halbuki çok severdim
Yükseleninin özellklerini taşıyor olablir
Canım atomun yanında aranızın kötü olmasına da üzüldüm. Eşinin en yardıma ihtiyacı olduğu zaman
sen en azından neşeli ol
Ohh ne güzel uyumuşsun kıskandım valla
Kalsiyum alımı nasıl canım?
Ay kötü olmuş geçmiş olsn canm
Dr öz e katılmıyorum
Su son 10 gun oncesıne kadar yogurt yemıyordu canım. Inek sutunu zaten ıcmıyor. Sadece anne sutuyle beslenmeye calısıyordu. Bıde ıste sofradayken bır ıkı kasık corba ekmek. Onun harıcınde 3 aydır ek gıda yemıyordu. Yogurdu 1 haftadır cok guzel yemeye basladı. Su ara ıstahı acıldı sukur. Baska da hangı yıyeceklerde kalsıyum var bılmıyorum ama. Peynırde sevmıyor.Uykusuzluk sana hiç yaramıyor
Bizde 6 yıllık canım. Bizde sıkıntı iletişimsizlik bi de aklına gelmiyo adamın ince düşünceli değil
Gebelikte tiksindim pırasa ve karnıbahardn hala yiyemiyorum halbuki çok severdim
Yükseleninin özellklerini taşıyor olablir
Canım atomun yanında aranızın kötü olmasına da üzüldüm. Eşinin en yardıma ihtiyacı olduğu zaman
sen en azından neşeli ol
Ohh ne güzel uyumuşsun kıskandım valla
Kalsiyum alımı nasıl canım?
Ay kötü olmuş geçmiş olsn canm
Dr öz e katılmıyorum
Çıkar canım hiç evham yapma geç cıkarması hem agrıyla baş etmesinde daha iyi hemde dişler daha sağlıklı oluyor12.ayıydı canım yasını karsıladı
gecmiş olsun canım.esın falan gelemezmı senı almaya
esımı hatırlamıyor kv. Annemede kendımı sormadım hıc 28 yıl gecmiş kadın hatırlıyacakmı bakalım
buyukler de yasında cıkartmıslardı ama mesala alttan cıkınca 1 ay ıcınde usttende cıkmıstı. Her cocuk aynı olmuyor tabıkı ama dusunmedende edemedım
kalkar kalkmax yemesemde kahvatılıklar benımde vazgecılmezım. Cay, kahvaltılıklar ve sofra keyfı.
oyy gecmıs olsun canım. Rabbım beterınden korusun. Sana da gecmiş olsun canım
maşallah ıyi olmus canım. Kurabıye guzel fıkırmıs
Tama canım haklısın aslında. Cevremede soruyorum aynı cevaplar bıde sızden fıkır alıyım dedım. Ucuncu cocukta olsa ogrenecek cok sey varÇıkar canım hiç evham yapma geç cıkarması hem agrıyla baş etmesinde daha iyi hemde dişler daha sağlıklı oluyor
Yok kız ne yeni evlisi 7 yılimiz oldu bizimYetmiyor
Biz evreleri geçtik ya
Kaç yıllık evlisinz cnm?
Bu haline alışık değiliz valla düzelir inşaallah bir an önce
Hadi ya burçları aynı mı sizinkilerin kızlar
bu da iyiymiş
Allah allah bir hiç bir şeyci daha
İşte bu
Sonra normale dönüyosn yani :)
Anam sizde mi yeni evlisiniz
Oyyy çok şükür kuzum ya rahatladın sonundaGünaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorumkizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
Merhaba hanımlar, çok yoğun sıkıntılı geçiyor gunlerim. Bu yüzden giremedim.
Cuma gunu eşim atom.aldi onunla ilgilenmeye çalıştım uzaktan. Aramızda kötü eşimle.
Dedem kötü onun yanında kaldık. Onunla da ilgilenmeye çalıştım.
Şimdi de eşim aradı. Dr tutulum var demiş.
Radyasyon yaydığı için görüşemiyoruz. Aramız zaten çok kötü....
Hafta sonu düzgün beslenemedim.
Bugün kabak detoksuna başladım.
Canin sıkıldıkça yaz buraya tatlım. Sen bizim için degerlisin, buradaki kimsenin senin sorunlarından sikilacagini zannetmiyorum.Eşine de biraz zaman ver hastalik psikolojisini atlatabilmesi için. Desen de eşin de bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallahKusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Canım hiç ihmal etmeden hastaneye git. Bu salgın evde kendi yöntemlerinle geçmiyor gittikce artiyo rahatsizlik. Araba kullanmayı bilen bi arkadaşından Rica etsen ya da eşin gelup alsa seni?Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
O benimmmm. Kahvaltı enn sevdiğim öğünKahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
Hepsi ustuste gelmiş canım yaa. Sıcak bişeyler iç boğazın rahatlasin. Nazar konusunda da haklı olabilirsin nazar ayetlerini oku evde sesli.Kızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
Çok sevindim Poni halletmenizeKapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
guzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindimGünaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorumkizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
amin canımbunlari Bende okudum canim bizi hep gözetliyorlar
erken dis cikaran malesef böyle canim büyük kizim Cok cekti Ama ufagim agrilariyla Bas edebiliyordu. Biraz böyle olup gececek ins pes pese cikiyor cünkü cikmaya baslayinca
sagol canim uyuyamadim bayadir onun gerginligi oluyor bebde
cok gecmis olsun canim tez vakit iyilessin ins
toparliyor canim cok sükür Cok güzel uyudu allahima bin sükür
cok sükür canim sen nasilsin
güzel basladi bugun
cok gecmis olsun canim cabucak toparlasin ins
benim esim haklida haksizda olsa gelir küs kalmaz hic, illa dürtcek biseyler yapcak nazlaniyor bide daha Cok sinirleniyorumbizim evde cabuk sinirlenen Benim malesef
Cok güzel canim ama muzda dikkat et kabizlik yapmasin yogurt kattigin icin Belkide yapmaz
bence sık tartışmaktan vazgecyahu benim kilo vermem mi durdu tar mı bozuldu kabız mı oldum anlamadım.kafayı yicem.
hosbulduk canımYeni arkadaslaslar katilmis aramiza hepinize hpsgeldin demek istiyorum arkadaslar bikac gundur olmadigim icin gecmis baya birikmisti kusura bakmayin artik buralarda olacagim ins. Hepimiz incelelim su 2020 hepimize ugurlu gelir insallah
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdıne dedi doktor kuzum
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canımne dedıler kızına canım
yok canım kova ıkımızde kovayız ama huylar farklı
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canımKusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorumKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazınıKızlar selam moralim cok bozuk buyuk kızım dun aksam kotu dustu kaydıraktan kayarken yuvarlandı yuzu surtuldu izleri var agız çevresinde yaralar var yanagı sıs gece sureklı agladı yanağını tutupnazara geldik Rabbım beterinden korusun elim kolum kalkmıyor bir suru ıs var evde soguk ıkı bardak salgam suyu ıcmıstım gece boyu bogazım agrıdı elimle kendimi hasta ettim
tesekkur ederım canımGeçmiş olsun canım. Okul dönemi böyle oluyor maalesef çok çabuk bulaşıyor hastalık. Benim kızım da çok kalabalık ortamlarda bulunursa hemen atesleniyor. Allah kolaylık versin.
Geçmiş olsun canım. Yediğin bişey dokunmuş olabilir mi
Ben de bi ara boşluk buldum kahvemi aldım geçmişi okuyorum.Akşam için tavuk sote yapmayı planlıyorum yanına da istiridye mantarı düşünüyorum.
Canım kesinlikle böyle düşünme. Dertleşmek paylaşmak iyi gelir insana. Zor günler geçiriyorsunuz geçecek emin ol. Acaba eşinin kullandığı ilaçlar mi etkiliyor bu kadar psikolojisini ?
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın deseneKapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erkenErken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
geçmiş olsun balımguzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindim
amin canım
bence sık tartışmaktan vazgec
hosbulduk canım
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdı
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canım
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canım
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazını
tesekkur ederım canım
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın desene
Sagol canım heryerde salgın var vallageçmiş olsun balım
Gayet iyi cnm yesin yesin masallah sarimsakta yedirirsinCanım yumurta sarısı yoğurt muz elma havuç verdim şimdilik bir de hipp kaşık maması veriyorum ama sadece yoğurt yiyor gibi bir şey
Gecmiç olsun canım. Influenza be bılmıyorum ama ıns yoktur. Ilacla rahatlar mınıkguzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindim
amin canım
bence sık tartışmaktan vazgec
hosbulduk canım
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdı
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canım
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canım
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazını
tesekkur ederım canım
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın desene
9.30
2 ceviz sonra spora gittim
12.30
1 dilim ekmek
1 yumurtadan peynirli yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Bir kaç çatal menemen
Dereotu maydanoz
16.00
2 avuç beyaz sarı leblebi
Kahve 1 hurma
20.00
6 tane yaprak sarması
1dilim kek
22.00
Yarım elma
Yarım mandalina
2lt su 45 dk yürüyüş bandı 10 dk eliptik 5 dk bisiklet 20 dk ağırlık çalışması
Cuma menümü yazmayı unutmuşum
11:00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
2 dilim unsuz mücver
20:00
Mercimek krebi ile pizza
Ayran
Spor 25 dk LeslieDream00
Dünkü menüm
12:00
Mercimek çorbası bir kase
Bir küçük tbe ( disardaydim)
20:00
Yarım kase şehriye çorbası
4 tane köfte
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
Ayran
10:00
2 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
14:00
Sade Türk kahvesi
18:30
Bir tabak tavuklu keşkek yemeği(10 kaşık vardır)
Bikaç tane lahana turşusu
Su:2 buçuk litre
Spor: 800 ip atlama
160 puanDream00
Bugünkü menüm
Saat 11 de
2 yumurtali menemen
Yarim kk beyaz peynir
Sekersiź çay
15 de
Sekersiz cay
Yarim avuc yer fistigi
17.30
1 tabak pirasa kavurmasi
1 bardak ayran.
Su 2,5 lt
30 dakika sıkılaşma egzersizleriDream00
sabah 11.00: 2 haslanmış yumurta + 1 dilim ekmek+ 4 kaşık lor+ domates/salatalık
ara 14.23 : 1 fincan sütlü türk kahvesi + 1çb leblebi
akşam 18.40 : 1kase mercimek çorbası+ 1 tabak salata + 5 kaşık kabak yemeği + 3 köfte
15 dk leslie + 30 squat : 15*30=45 + 6 *1=6 51tplm puan
Bugünkü menüm
Saat 10.30 da
Yumurta salatasi maydonoz ve soganli
4 zeytin
Sekersiz cay
16.30 da
1 orta boy etli türlü
2 yk bulgur pilavı
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 30 dak sıkılaşma egzersizleriDream00
Bugün ketonun 1 haftasi dolu.emzirdigim.icin karataya yumusak bi gecis yaptim.sonuc alamazsam ketoya dönerim.1 hafta deniyim bunu.
Canlar spor puanları hesaplayıp yazarmısınız not Alicamkızlar geç cevap veriyorum abimin telinialdım yazayım dedim k.bakmayın
sabah 10.45 : 1 yumurtalı sucuk + 5 zeytin + domates/dereotu/maydanoz/salatalık
öğlen 15.00: 1 nescafe 3ü1 arada
akşam 18.00 : kavrulmuş arapsaçı otu yoğurtlu + 1 kase tarhana çorbası + haşlanmış 1 tavuk but
gece 21.00 : nescafe 3ü 1 arada (sade tercihim ama evde 3ü1 arada bulunca içtim
spor : 100 bacak çekme +300 adım+ 300 yan adım + 300 ileri adım (leslie bakamayınca aklımda kalanları yaptım puanını hesaplayamadım )
30 squat +30 tekmeli sguat +20 esneme hareketi
Domuz gribi canımGecmiç olsun canım. Influenza be bılmıyorum ama ıns yoktur. Ilacla rahatlar mınık
Allah korusun canımDomuz gribi canım
bak bu guzelmıs kahvaltısız olurmu bence, bana gore olmaz
Allah korusun canım. İlaçla ılerlemeden gecer ınsDomuz gribi canım
Allah şifa versin canım Allah yardımcın olsunKızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Dr. Öz’e katılıyorum ama uygulamıyorumKahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
Balım ben düzene giriyor bu hafta cuma ile birlikte yarışa basliyim diye düşünüyordumCanlar spor puanları hesaplayıp yazarmısınız not Alicam
Sarımsağıda hiç sevmiyom vercez mecburGayet iyi cnm yesin yesin masallah sarimsakta yedirirsin
Kuzu bebe bisküvisini nasıl yapıyorsuniyi akşamlar kızlar kızı uyuturken hem dinledip hemde kk giriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?