Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hepinize çok geçmiş olsun canım
Evet canım art arda olunca hiç yaramıyor herşeyim aksıyor sinirler tavan oluyor
Söylediği doğrumu bilmiyorum ama bende katılmıyorum kahvaltı etmeyince hiç doymuyorum çünkü

Su son 10 gun oncesıne kadar yogurt yemıyordu canım. Inek sutunu zaten ıcmıyor. Sadece anne sutuyle beslenmeye calısıyordu. Bıde ıste sofradayken bır ıkı kasık corba ekmek. Onun harıcınde 3 aydır ek gıda yemıyordu. Yogurdu 1 haftadır cok guzel yemeye basladı. Su ara ıstahı acıldı sukur. Baska da hangı yıyeceklerde kalsıyum var bılmıyorum ama. Peynırde sevmıyor.

Çıkar canım hiç evham yapma geç cıkarması hem agrıyla baş etmesinde daha iyi hemde dişler daha sağlıklı oluyor

Çıkar canım hiç evham yapma geç cıkarması hem agrıyla baş etmesinde daha iyi hemde dişler daha sağlıklı oluyor
Tama canım haklısın aslında. Cevremede soruyorum aynı cevaplar bıde sızden fıkır alıyım dedım. Ucuncu cocukta olsa ogrenecek cok sey var

Yok kız ne yeni evlisi 7 yılimiz oldu bizim
Günaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorum kizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
Oyyy çok şükür kuzum ya rahatladın sonunda
Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Canin sıkıldıkça yaz buraya tatlım. Sen bizim için degerlisin, buradaki kimsenin senin sorunlarından sikilacagini zannetmiyorum.Eşine de biraz zaman ver hastalik psikolojisini atlatabilmesi için. Desen de eşin de bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
Canım hiç ihmal etmeden hastaneye git. Bu salgın evde kendi yöntemlerinle geçmiyor gittikce artiyo rahatsizlik. Araba kullanmayı bilen bi arkadaşından Rica etsen ya da eşin gelup alsa seni?
Kahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
O benimmmm. Kahvaltı enn sevdiğim öğün Ne demek yasaklamak kahrolurum
Hepsi ustuste gelmiş canım yaa. Sıcak bişeyler iç boğazın rahatlasin. Nazar konusunda da haklı olabilirsin nazar ayetlerini oku evde sesli.
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Çok sevindim Poni halletmenize
Diyet kurabiye yaptır ya da akşam yemeğini hazirlasin bu fırsatı kaçırma

Günaydin canlar En son ne zaman bu kadar iyi uyandim bilmiyorum kizim Tam iyilesmesede Cok güzel uyudu güzelce gece uykusunu Oda Bende aldik güzelce kahvaltisini ediyor huysuz teyzeler gibidir kendisi huysuzlugada basladi oh mis
guzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindim
amin canım
yahu benim kilo vermem mi durdu tar mı bozuldu kabız mı oldum anlamadım.kafayı yicem.
bence sık tartışmaktan vazgec
Yeni arkadaslaslar katilmis aramiza hepinize hpsgeldin demek istiyorum arkadaslar bikac gundur olmadigim icin gecmis baya birikmisti kusura bakmayin artik buralarda olacagim ins. Hepimiz incelelim su 2020 hepimize ugurlu gelir insallah
hosbulduk canım
ne dedi doktor kuzum
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdı
ne dedıler kızına canım
yok canım kova ıkımızde kovayız ama huylar farklı
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canım
Kusura bakmayın buraya katıldığım günden beri negatif haberler veriyorum. Benim hayatım son zamanlarda böyle... afedersiniz canınızı sıkıyorum
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canım
Kızlar hiç iyi değilim, boğazım şiş kalktım bu sabah, şimdi de kemiklerim bile ağrıyor, ateşim de var, işin kötüsü okuldayım, nasıl 1 saat araba kullanıp eve dönecem bilmiyorum
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazını
tesekkur ederım canım
Kapıda tıkırtı var merdaneye koştum gelen benimkiymiş ödümü patlattı hiç gelmezdi erken Erken gelmiş elinde gülle,konuştuk barıştık kurabiye yapacakmş daha bana diyettym dedim
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın desene

geçmiş olsun balım

Gecmiç olsun canım. Influenza be bılmıyorum ama ıns yoktur. Ilacla rahatlar mınık

Canlar spor puanları hesaplayıp yazarmısınız not Alicam

Allah şifa versin canım Allah yardımcın olsun
Kahvaltısız yapamayanlar doymayanlar ne olacak
Dr. Öz’e katılıyorum ama uygulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…