- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.461
Sabah ac karna zeytinyagi ic cnm varsa baska saglikli yag da olur keten tohumu yagi falan
Ustune sicak su ic
[/QUOTE
Saol abla.ama bu yaglarin hicbiri yok evde.
Yarim saat önce magnorm ictim.evde vardi.simdilik bisey yok.belki sabah olur.siskin hissediyorum kendimi.
Süt, çay demi,karabiber ve tuz ile yapılan çorba gibi bişey canım hem kahvaltıda hemde diğer öğünlerde tüketiliyor burdaGüzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet iyi olmuş.
Güzel canım
Afiyet olsun canım güzel. Kurufasulye tartı öncesi şişkinlik yapabilir. Ama durumunu belirtmişsin.
Afiyet olsun güzel tatlım
Nogay çayı nedir ?
Hiç birşey yememiş gibisin canım afiyet olsun
Güzel ablam ne diyim gidiyor 5 kilo sanırım
dilindenmi ne ameliyatı oldu.Cok geçmiş olsuntartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
10 yaşındaki kızım ağlama dönemini geçti 10 aylık kızım buluyor amaGünaydın canlar
Ay kızı olan hanımlar sizinki de her gün ağlayacak bir bahane buluyor mu sürekli bizim her gün bir
Sebebimiz var
Canım benim seni çok iyi anlıyorum .Bazen bende çıkmaza girip eşime eve temizliğe kadın gelsin istiyorum diyorum Ama sonra onun yemeği hizmeti ve ben bı o kadar yorulucagimi düşünüp vazgeçiyorumGunaydin kızlar genel olarak herseye moralim cok bozuk gece dogru duzgun uyuyamiyoruz, oglum acayip huysuz 1 is yapamiyorm hep kucagimda hep bisiler istiyor miymiylanma halinde pirasa falan veriyorm dun bugn eline oda 5 dk oyaliyor. 2 gundur gene kabizim ve uykusuzlukla tarti artı olmus. Zaten dun yemek yapamayinca lahmacun ismarladk eve oda olmadi hafta ici, yani bu ara kendmi iyice cikmazda goruyorm oturup aglayasim varbu hafta da eksi gelmezse ya erken mezun oliym yada izne cikiym diyorm. 2 kilo kaldi surunduruyor resmen ya
spor salonunami gideceksinKızlar annemin yerine spora gitmeye karar verdim ve bugün başladım
Çok.degisik sayende yeni birşey öğrendim teşekkürler ? Nerde yaşıyorsun canımSüt, çay demi,karabiber ve tuz ile yapılan çorba gibi bişey canım hem kahvaltıda hemde diğer öğünlerde tüketiliyor burda
Spor salonuna birkaç günlüğün e gideceğim canımdilindenmi ne ameliyatı oldu.Cok geçmiş olsun
10 yaşındaki kızım ağlama dönemini geçti 10 aylık kızım buluyor ama
Canım benim seni çok iyi anlıyorum .Bazen bende çıkmaza girip eşime eve temizliğe kadın gelsin istiyorum diyorum Ama sonra onun yemeği hizmeti ve ben bı o kadar yorulucagimi düşünüp vazgeçiyorumEczane de diş çıkarma için bebeği rahatlatacak bir jel varmış bitkisel bı arastir istersen. Canım benim kim bilir yavru nekadar acı cekiyor ve sana ne kadar ihtiyacı var kendini ifade edebileceği tek sek ağlamak ve ihtiyacı olan sey senin kokun merhametin sarıp sarmalaman.. Onun gözünden bakınca daha bı hoşgörülü olabiliyor insan Bu arada bence pırasa felan verme 6 aylık bebek için tehlike Mesala Allah korusun dışı çıksa farketmesen ve koparsa boğazına kaçma ihtimali var ..Rahatlaması için bu riski alma♥♥
spor salonunami gideceksin
elinden diycektimdilindenmi ne ameliyatı oldu.Cok geçmiş olsun
Canım benim seni çok iyi anlıyorum .Bazen bende çıkmaza girip eşime eve temizliğe kadın gelsin istiyorum diyorum Ama sonra onun yemeği hizmeti ve ben bı o kadar yorulucagimi düşünüp vazgeçiyorumEczane de diş çıkarma için bebeği rahatlatacak bir jel varmış bitkisel bı arastir istersen. Canım benim kim bilir yavru nekadar acı cekiyor ve sana ne kadar ihtiyacı var kendini ifade edebileceği tek sek ağlamak ve ihtiyacı olan sey senin kokun merhametin sarıp sarmalaman.. Onun gözünden bakınca daha bı hoşgörülü olabiliyor insan Bu arada bence pırasa felan verme 6 aylık bebek için tehlike Mesala Allah korusun dışı çıksa farketmesen ve koparsa boğazına kaçma ihtimali var ..Rahatlaması için bu riski alma♥♥
O bı kaç gün bile çok iyi gelecektir cnmSpor salonuna birkaç günlüğün e gideceğim canım
hepımızde bu değişken haller oluyor canım. Sen sıkma canını. Kızın nasıl oldu. Kusması devam etmemiştir umarım anlık bıseydır.Selamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
takma boyle seylere kafanı canım. Ona kalırsan sag elın kasınırsa para gelecek, sol el kasınırsa para cıkacak derler.Kızlar bugün sabahtan beri sol gözüm seğiriyor sürekli. İnternette kötü haber falan demiş sol göz için. Saçma ama moralim bozuldu.
guzel gorunuyor canım. Bı ara deneyım goruntu sahaneKarnabar mantısı şöyle canım karnabaharı haşlıyorsun sonra ayrı bir
Kaba sarımsaklı yoğurt yapıyorsun haşlanmış karnabahar ile karıştırıyorsun daha sonra üzerine kıymalı sos yapıp döküyorsun canım
Eki Görüntüle 2577048
böyle canım
fabrıka baya sorumlukuk almıyor abla. Kamera sıstemı hıc mı yok. Hıc arastıralım bulalım dememısler. Boyle bı ınsanı calıstırmaktan rahatsız degıller. Aman bıdaha bırakma cantanda degerlı bıseylermide bagirsak gribimi oldun dicektim ama neyseki bugün daha iyiymişin cnm
pinar sakin ol kzum
Hem hastalık hem cocugun huysuzlugu yordu seni biraz
Büyüme evresindemi acaba, disle birlesince ondan da durmaz
Cuma icin yarin menunde ekmek meyve vs. Olmasa nasil olur cnm
Hatta yemegini oglen ye aksam yumurtali peynirli ekmeksiz bi kahvalti yap
Vucudun sasirmis olur
Sagolunn kizlar
İş yerinin ilk girisinde kilitli dolaplar kiralaniyor
Ben almamistim
Zaten son dk. Gidiyom bide orda zaman kaybetmiyim diye
Bizim calistihimiz yer ordan uzakta
Kantine giderken de oraya cikilmiyor
Bugun sefle konustum, boş kilitli yer olmadigini vs.
Kapak yapilacak banada
Oraya sadece ekmeginizi koyabilirsiniz diyor
O yuzden bisey yapmiylar
Dilek bi sürü tanimadigim kisi var cnm
Fabrikanin baska bolumlerinde calisanlarda var
ne kılolar vermıs herkes maşallah. Darısı basıma2 aylik arayla yapilan editörün hazirladigi
Bireysel siralama listesi linkte
Eki Görüntüle 2576346
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 656. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren 6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi @herderdedeva (3. Takım) kocaman tebrikler!
O regl agrısı benıde mahvettı. Gecmiş olsun canım.Selam hanımlar bugun gunaydın mesajım bile yarım kalmis regl oldum bogaz agrımın ustune regl agrısıhey heylerım uzun sure benım leydi gece de bebeler saolsun uzun mesai yaptım odalr arasında tura cıktık buyuk kızım butun gece oda oda gezdi neyse yemege de dısarı cıktık eve donuyoruz hemen alıntılarıma bakayım
Ayy kendi küçüklüğümü hatırladım benimde çok akardı kulağım iğrenç sarı sarıGunaydınlar
Gune erken baslayanlar burdamı. Mınnosumun kulagı akıyor dun oglenden berı. Sarı suazmuk gıbı. Agrısı falan yok heralde sukur. kulak delıgı ben temızlıyorum 1 saat sonra tekrar doluyor. Sımdı baktım yastıgına baya baya akmıs. Nedenı ne acaba. Cunku okusuruk,grıp bısey yok gorunurde oraların ıktahabı desem. Bugun doktor yolu gozuktu bana anlayacagınız. İnş onemlı bıseyı yoktur
Ben hiç bilmiyorum canım ama korkulacak bir şey yoktur inşallah diş çıkarma da kulak ağrısı yaparmış diye biliyorum bakalım doktor ne diyecekGunaydınlar
Gune erken baslayanlar burdamı. Mınnosumun kulagı akıyor dun oglenden berı. Sarı suazmuk gıbı. Agrısı falan yok heralde sukur. kulak delıgı ben temızlıyorum 1 saat sonra tekrar doluyor. Sımdı baktım yastıgına baya baya akmıs. Nedenı ne acaba. Cunku okusuruk,grıp bısey yok gorunurde oraların ıktahabı desem. Bugun doktor yolu gozuktu bana anlayacagınız. İnş onemlı bıseyı yoktur
Günaydın kuzumGunaydınlar
Wc icin sabah ac karna 1 kş saf zeytinyagi ic cnm üstüne sicak su
Ödem icin
Kirmizi elmayi cubuk tarcinla 1 lt suda 5 dk kaynatip sonra birsz limon sikabilirsin
Bunu mervede emzirirken yapiyodu
L4L4
bende Cok seviyorumtv karsisinda abur cuburu Ama herzaman olmuyor yoksa kiloyla ugrasiriz devamli
ciss degilki abla cay bu Hemde yag yakici 1.5 litre ictim
öyle canim hep baska evreler oluyor Allah saglik versin gerisi gecer gider
Nerden aldin abla? Dm Rossmann oralarda vardir herhalde
dilindenmi ne ameliyatı oldu.Cok geçmiş olsun
Gunaydınlar
Gunaydin cnm eh isteee bakalm yarina ne olucakGünaydın kızlarrr ❤❤❤
Tartıya son birrrr ne durumdasiniz?
Bugün sıfır karbonhidrat düşünüyorum malum yarın ak koyun kara koyun belli olacakGünaydın kızlarrr
Tartıya son birrrr ne durumdasiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?