Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süt, çay demi,karabiber ve tuz ile yapılan çorba gibi bişey canım hem kahvaltıda hemde diğer öğünlerde tüketiliyor burda

tartilmadim:) ama aldim kesin.korkudanda cikamiyorum.bu ara cok yogunum.kaynanam dlinden ameliyat oldu.sabahtan aksama kadar ondayim .teli pek alamiyorum.elime..su bi kac gun gecseydi elini kullanmaya baslardi
dilindenmi ne ameliyatı oldu.Cok geçmiş olsun
Günaydın canlar
Ay kızı olan hanımlar sizinki de her gün ağlayacak bir bahane buluyor mu sürekli bizim her gün bir
Sebebimiz var
10 yaşındaki kızım ağlama dönemini geçti 10 aylık kızım buluyor ama
Canım benim seni çok iyi anlıyorum .Bazen bende çıkmaza girip eşime eve temizliğe kadın gelsin istiyorum diyorum Ama sonra onun yemeği hizmeti ve ben bı o kadar yorulucagimi düşünüp vazgeçiyorum Eczane de diş çıkarma için bebeği rahatlatacak bir jel varmış bitkisel bı arastir istersen. Canım benim kim bilir yavru nekadar acı cekiyor ve sana ne kadar ihtiyacı var kendini ifade edebileceği tek sek ağlamak ve ihtiyacı olan sey senin kokun merhametin sarıp sarmalaman.. Onun gözünden bakınca daha bı hoşgörülü olabiliyor insanBu arada bence pırasa felan verme 6 aylık bebek için tehlike Mesala Allah korusun dışı çıksa farketmesen ve koparsa boğazına kaçma ihtimali var ..Rahatlaması için bu riski alma
Kızlar annemin yerine spora gitmeye karar verdim ve bugün başladım
spor salonunami gideceksin

Spor salonuna birkaç günlüğün e gideceğim canım

elinden diycektim sinir sikismasi vardi ..onlari aldirdi

Gunaydınlar
Gune erken baslayanlar burdamı. Mınnosumun kulagı akıyor dun oglenden berı. Sarı suazmuk gıbı. Agrısı falan yok heralde sukur. kulak delıgı ben temızlıyorum 1 saat sonra tekrar doluyor. Sımdı baktım yastıgına baya baya akmıs. Nedenı ne acaba. Cunku okusuruk,grıp bısey yok gorunurde oraların ıktahabı desem. Bugun doktor yolu gozuktu bana anlayacagınız. İnş onemlı bıseyı yoktur

hepımızde bu değişken haller oluyor canım. Sen sıkma canını. Kızın nasıl oldu. Kusması devam etmemiştir umarım anlık bıseydır.
Kızlar bugün sabahtan beri sol gözüm seğiriyor sürekli. İnternette kötü haber falan demiş sol göz için. Saçma ama moralim bozuldu.
takma boyle seylere kafanı canım. Ona kalırsan sag elın kasınırsa para gelecek, sol el kasınırsa para cıkacak derler.Ama nerde farketmıyorum ama benım hep sol elım kasınıyor heralde
guzel gorunuyor canım. Bı ara deneyım goruntu sahane
fabrıka baya sorumlukuk almıyor abla. Kamera sıstemı hıc mı yok. Hıc arastıralım bulalım dememısler. Boyle bı ınsanı calıstırmaktan rahatsız degıller. Aman bıdaha bırakma cantanda degerlı bıseyler
ne kılolar vermıs herkes maşallah. Darısı basıma
O regl agrısı benıde mahvettı. Gecmiş olsun canım.

Ayy kendi küçüklüğümü hatırladım benimde çok akardı kulağım iğrenç sarı sarı enfeksiyon kapmış herhalde canım geçmiş olsun antibiyotik verir muhtemelen doktor

Ben hiç bilmiyorum canım ama korkulacak bir şey yoktur inşallah diş çıkarma da kulak ağrısı yaparmış diye biliyorum bakalım doktor ne diyecek

Günaydın kuzum
geçmiş olsun bilemedim ki neden olur
Haberdar et bizi de doktordan sonra

Wc icin sabah ac karna 1 kş saf zeytinyagi ic cnm üstüne sicak su

Ödem icin
Kirmizi elmayi cubuk tarcinla 1 lt suda 5 dk kaynatip sonra birsz limon sikabilirsin
Bunu mervede emzirirken yapiyodu
L4L4

Tamam abla cok sagol

Insallah cnm haklisin

Haklisin cnm zaten uzuluyorm da ona cok minicik bisiden anlamiyor aci cekiyor. Hersey ust uste gelince zor oluyor ama gecic3k insallah. Diş jeli kullaniyorm cnm ama pek fayfasi yok sanki yada ben anlamiyorm. Ay o temizlikciyi bende dedm esimde eve tanimadik birini sokmak istemiyor ben yaparm diyor bi de

Cok grcmis olsn cnm umarm korkulcak bi durum degildir

Selam 9.takimin azimli kızları Tartıya son 1 kala bütün silahlarimi kusanmayi düşünüyorum bugün
Spora geldim sporumu yapıp eve gecicecem.Bugun protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bana iyi gelirdi çünkü .Sizin planlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…